Lediga lokaler

CONVENDUM erbjuder lediga lokaler för kontor på flera attraktiva adresser i Stockholm med all inclusive service och moderna coworking lounger. Vi vill ta det traditionella konceptet av kontorshotell och erbjuda något nytt och innovativt. Därför etablerar vi Coworking Spaces som erbjuder både flexibla arbetsplatser och egna kontor tillsammans med gemensamma ytor, mötesrum och andra faciliteter. Vi tycker att alla bolag, stora som små, ska kunna ha tillgång till praktiska och representativa kontor på eftertraktade adresser.

HITTA RÄTT TYP AV LOKALER

Just nu kan vi erbjuda lediga lokaler i flera olika storlekar och variationer och både små och stora bolag kan hyra in sig hos oss. Man kan till exempel välja att hyra en flexibel plats, ett kontorsrum eller ett helt våningsplan. Det är den här flexibiliteten som gör att coworking börjar utmana de traditionella kontoren och kontorshotellen. CONVENDUM finns redan i flera av Stockholms inre stadsdelar och fortsätter att expandera i innerstan på centrala adresser. För dig som söker, har vi bland annat lediga lokaler för kontor i dessa områden:

FÅ UT MER AV DINA YTOR

En av de största fördelarna med att sitta i ett Coworking space är expansionsmöjligheterna. Att utöka eller minska ytan av lokalen på befintlig adress blir en mindre förändring i medarbetarnas vardag jämfört med en flytt till ett nytt kontor på en helt ny adress, dessutom har ni expansionsytor i de öppna ytorna i form av coworkingytor som ni har enkel tillgång till. När du sedan bjuder in kunder och samarbetspartners på möten till ditt kontor så har du tillgång till såväl lounge som bokningsbara mötesrum. På så sätt får du en bättre kontinuitet hos CONVENDUM jämfört med traditionella kontor. CONVENDUMs öppna coworkingytor blir även en naturlig plats att utbyta idéer och erfarenheter med andra medlemmar. För många blir det också ett sätt att upptäcka nya affärsmöjligheter. Med andra ord blir du och dina kollegor en del av ett community där det finns möjlighet att utvecklas i en social och affärsmässig kontext.

HÖGKLASSIG SERVICE

För de flesta företag är lokalfrågan ständigt aktuell. I och med att man ofta jämför coworking alternativ mot traditionella kontor så måste man komma ihåg att titta på vilken yta och upplevelse man får för pengarna. Vi är väl medvetna om vikten av representativa ytor och vill att ni ska känna er stolta när ni sitter hos oss. Därav väljer vi noga och omsorgsfullt ut inredningen på våra kontor, samt levererar förstklassig service för att säkerställa trivseln på alla våra adresser. Det ska kännas självklart att slå sig ner i våra lounger för att hålla ett möte eller ta emot besökare. Alla våra miljöer andas professionalism och premiumkänsla så att din verksamhet och varumärke får god representation. Vår servicepersonal finns på plats under arbetsdagen och hjälper till med allt som har med driften av ditt kontor att göra.

MER INFORMATION OM CONVENDUM

CONVENDUM hyr ut moderna kontorslokaler med högkvalitativa kontorsmöbler för bästa möjliga upplevelse. Vi erbjuder premiumkontor att hyra i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms. Därtill erbjuds också bra boende i form av företagslägenheter via vårt koncept CONVENDUM living.

CONVENDUM hittar du på flera attraktiva adresser runt om i Stockholm. Här finns öppna ytor, låsbara kontor och bokningsbara mötesrum. Samtliga CONVENDUM’s kontor i Stockholm är bemannade mellan kl. 08-17. Som medlem har du tillgång till lokalerna dygnet runt, under årets alla dagar.

KONTAKTA OSS OCH BOKA VISNING

Detta är bara några av fördelarna med att flytta verksamheten till CONVENDUM’s lokaler. Du är varmt välkommen att boka visning hos oss. Fyll i formuläret eller kontakta oss på telefon:+46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e post till info@convendum.se. Följ oss på sociala medier för fler bilder och mer information om våra lediga lokaler: Instagram, LinkedIn och Facebook.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev