Kontorshotell Kungsholmen

Lediga lokaler


CONVENDUM erbjuder lediga lokaler på flera attraktiva adresser i Stockholm med all inclusive service och moderna coworking lounger. Vi vill ta det gamla konceptet av kontorshotell och erbjuda något nytt och innovativt. Därför etablerar vi Coworking Spaces som erbjuder både flexibla arbetsplatser och egna kontorsrum tillsammans med gemensamma ytor, mötesrum och andra faciliteter. Vi tycker att alla bolag, stora som små, ska kunna ha tillgång till praktiska och representativa kontor på eftertraktade adresser.

Just nu kan vi erbjuda lediga lokaler i flera olika storlekar och variationer och både små och stora bolag kan hyra in sig hos oss. Man kan till exempel välja att hyra en flexibel plats, ett kontorsrum eller ett helt våningsplan. Det är den här flexibiliteten som gör att coworking börjar utmana de traditionella kontoren och kontorshotellen. CONVENDUM finns redan i flera av Stockholms inre stadsdelar och fortsätter att expandera i innerstan på centrala adresser. Bland annat har vi lediga lokaler i dessa områden:

Få ut mer av dina ytor

En av de största fördelarna med att sitta i ett Coworking space är expansionsmöjligheterna. Att utöka eller minska lokalyta på befintlig adress blir en mindre förändring i medarbetarnas vardag jämfört med en flytt till en helt ny adress, dessutom har ni expansionsytor i de öppna ytorna i form av coworkingytor som ni har enkel tillgång till. När du sedan bjuder in kunder och samarbetspartners på möten har du tillgång till såväl lounge som bokningsbara mötesrum. På så sätt får du en bättre kontinuitet hos CONVENDUM jämfört med traditionella kontor. CONVENDUMs öppna coworkingytor blir även en naturlig plats att utbyta idéer och erfarenheter med andra medlemmar. För många blir det också ett sätt att upptäcka nya affärsmöjligheter. Med andra ord blir du och dina kollegor en del av ett community där det finns möjlighet att utvecklas i en social och affärsmässig kontext.

Högklassig service

För de flesta företag är lokalfrågan ständigt aktuell. I och med att man ofta jämför coworking alternativ mot traditionella lösningar så måste man komma ihåg att titta på vad man får för pengarna. Vi är väl medvetna om vikten av representativa ytor och vill att ni ska känna er stolta när ni sitter hos oss. Därav väljer vi noga och omsorgsfullt ut vår inredning samt levererar förstklassig service för att säkerställa trivseln på alla våra adresser. Det ska kännas självklart att slå sig ner i våra lounger för att hålla ett möte eller ta emot besökare. Alla våra miljöer andas professionalism och premiumkänsla så att din verksamhet och varumärke får god representation. Vår servicepersonal finns på plats under arbetsdagen för att hjälpa till med allt som har med kontorets drift att göra.

Om CONVENDUM

CONVENDUM hyr ut moderna kontorslokaler med högkvalitativa kontorsmöbler. Vi erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms. Därtill erbjuds också boende i form av företagslägenheter via vårt koncept CONVENDUM living.

CONVENDUM finns på flera attraktiva adresser runt om i Stockholm. Här finns öppna ytor, låsbara kontor och bokningsbara mötesrum. Samtliga Coworking spaces i Stockholm är bemannade mellan kl. 08-17. Som medlem har du tillgång till lokalerna dygnet runt, under årets alla dagar. Du kan hitta fler bilder från våra kontorslokaler och information i våra sociala medier: InstagramLinkedIn och Facebook.

Kontor Vasastan

Boka visning

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se