Kontorshotell Kungsholmen

Nya behov hos företag och medarbetare har resulterat i ett ökat behov av moderna kontorslösningar. Lösningar som fokuserar på såväl dagens som morgondagens sätt att arbeta. Vi är därför glada över att vara marknadsledande inom denna utveckling och etablera Coworking spaces som på sikt kommer ersätta kontorshotell på Kungsholmen och andra stadsdelar.

Hyr kontorshotell på Kungsholmen

Det finns många faktorer som är viktiga när man som företag letar efter ett nytt kontor. Ett av de kriterier som nästan alltid hamnar i topp är däremot läget. Att de nya lokalerna ska vara centralt belägna med närhet till både kommunikationer och andra bekvämligheter.

Efterfrågan på citynära kontorslokaler i Stockholm har därför skjutit i höjden. Som ett resultat av detta har hyrorna under de senaste åren ökat markant. Något som har tvingat många företag att söka sig utanför tullarna.

På CONVENDUM är vi därför mycket glada över att kunna erbjuda en modern och kostnadseffektiv kontorslösning i en av Stockholms mest centrala stadsdelar – Kungsholmen. I det ikoniska Trygg-Hansa-huset på Fleminggatan 18.

coworking space

Det centrala läget medför många fördelar för dig och dina medarbetare. Dels återfinns Centralstationen med sina goda kommunikationsmöjligheter bara ett stenkast bort. Utöver detta bjuds ni på en fängslande omgivning med lugna promenadstråk längst vattnet.

Området kring Flemminggatan är också inne i en spännande fas, där fastighetsbolaget Areim har stora planer på att modernisera hela kvarteret. I anslutning till Flemminggatan, intill Trygg-Hansa byggnaden, är man i färd med att skapa en ny knutpunkt för alla som besöker, bor och verkar på Kungsholmen.

Den nya knutpunkten inkluderar ett galleri, flertalet restauranger och butiker som Apoteket Hjärtat, ICA Kvantum och Systembolaget, samt andra verksamheter som SATS. Kolla in videon om projektet Brädstapeln och låt dig inspireras av bilderna från det färdigställda projektet:

Sammantaget utgör stadsdelens centrala läge en attraktiv plats för kontorsetableringar. Inte minst när du ges möjligheten att flytta verksamheten till ett av våra Coworking spaces, vilka på sikt kommer att ersätta traditionella kontorshotell på Kungsholmen.

Coworking spaces ersätter kontorshotell

Det finns många anledningar till varför våra Coworking spaces på sikt kommer att ersätta traditionella kontorshotell. En stor anledning är däremot att de grundar sig i framtidens sätt att arbeta, vilket är aktivitetsbaserat.

Synonymt för samtliga av våra enheter är att de kombinerar premiumkontor med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms.

För dig som vill arbeta fokuserat finns fullutrustade och privata kontor i olika storlekar att tillgå. Våra generösa avtal gör det också möjligt att utöka eller minska kontorsytan i takt med att förutsättningarna förändras.

Alla enheter inkluderar dessutom fullt utrustade mötes- och konferensrum som är rabatterade för våra medlemmar. Genom att flytta verksamheten till CONVENDUM slipper du tänka på tids- och kostnadskrävande kringtjänster. Hos oss är det all-inclusive.

Läs också: CONVENDUM – framtidens kontor

I och med att de gemensamma ytorna delas med andra medlemmar får du inte enbart tillgång till en kostnadseffektiv kontorslösning, utan du ges också möjligheten att utvecklas i en social och professionell kontext.

Dagliga frukostar och veckovisa after works blir naturliga tillfällen att utbyta erfarenheter och knyta nya kontakter samt inleda nya samarbeten och affärer. Genom att skapa ett system av Coworking spaces får du ta del av en svårslagen flexibilitet i och med tillgången till samtliga av våra enheter i Stockholm, Göteborg och Mallorca.

Som du säkerligen har märkt finns det många fördelar med att flytta verksamheten till CONVENDUM. Upplev dem du också – boka en visning via kontaktformuläret, ring oss direkt på +46 (0)10 510 08 88 eller använd vår chattfunktion.

Du kan hitta fler bilder från våra kontorslokaler och information i våra sociala medier: Instagram, LinkedIn och Facebook.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev