LEDIGA LOKALER PÅ KUNGSHOLMEN

Precis intill Stockholm city hittar du Kungsholmen. Denna stadsdel bjuder trots sitt mycket centrala läge på lugna och vackra promenadstråk längs böljande vatten och parker. Här finns dessutom ett stort varierat utbud av högkvalitativ mat från världens alla hörn.

Utöver tilltalande omgivningar, restauranger och butiker erbjuder också Kungsholmen goda kommunikationsmöjligheter via såväl tunnelbana som buss. Närheten till city gör det dessutom möjligt att ta sig från ditt kontor på Kungsholmen till Stockholms centralstation på ett par minuter, där du hittar både pendeltåg, Arlanda Express och Flygbussarna.

Med så många bekvämligheter runt hörnet är det inte konstigt att denna stadsdel i Stockholm har blivit ett allt populärare område för företag som vill etablera sig i centrala Stockholm. På CONVENDUM är vi därför stolta över att kunna erbjuda moderna och kostnadseffektiva kontor på Fleminggatan 18 på Kungsholmen.

CONVENDUM hyr även ut kostnadseffektiva och moderna hybridkontor på flera attraktiva lägen i Stockholm. Dels i centrala stadsdelar innanför tullarna, samt på plats i Stockholms ytterområden:

 

VARFÖR VÄLJA CONVENDUM?

Det finns många anledningar till varför du bör välja CONVENDUM när du vill hyra kontor på i Stockholm. Kungsholmen erbjuder fantastiska lokaler och mer information om några av de största fördelarna som du och dina kollegor kommer kunna dra nytta av har vi samlat nedan:

VARIERANDE STORLEK (M2) PÅ LOKALER

En stor utmaning bland företag som söker lediga lokaler på Kungsholmen och Stockholm stad generellt, är att hitta lämpliga utrymmen som passar just ditt företag. Hos oss finner du kontor i varierande storlek, från litet till stort kontor och allt däremellan.

Tack vare våra flexibla hyresavtal kommer det dessutom vara enkelt för dig att utöka eller dra tillbaka kontorsytans storlek i takt med att företagets förutsättningar förändras. Detta ger ett resultat av en flexibel och kostnadseffektiv kontorslösning för organisationer av både små, medelstor och stor storlek.

Se till att inte betala mer för en lokal än vad du faktiskt behöver i Stockholm. Flertalet studier visar att företag med traditionella kontorslösningar i Stockholm endast utnyttjar cirka hälften av kontorsytans storlek vilket innebär ett stort resurs-slöseri då man istället kan spara en väldigt stor slant per månad (X 000 kr/mån per kvm yta).

Som hyresgäst hos CONVENDUM i Stockholm betalar du endast hyra för kontorsytans storlek ditt företag faktiskt behöver. Prata med våra kontorsrådgivare om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag att komma ner i hyreskostnader i Stockholm genom att hitta ett upplägg som passar ert företag.

På CONVENDUM söker vi ständigt efter nya intressanta lokaler på Kungsholmen och andra delar av Stockholm, så för den som aktivt letar efter nytt kontor är vår sida väl värd att bevaka. Sökning efter nya moderna kontorslokaler i Stockholm är en tydlig sök-trend vilket visar att efterfrågan av flexibla kontor i attraktiva områden i Stockholms är stor.

FULLT UTRUSTADE PREMIUMKONTOR 

Förutom flexibla hyresavtal och varierande lokal-storlek erbjuder vi dessutom kontor som är fullt utrustade med ergonomiska designmöbler såsom höj- och sänkbara bord och stolar samt smarta förvaringslösningar.

Vår egendesignade möbelkollektion håller en hög internationell stilnivå och skräddarsys av vår möbeltillverkare utifrån var kontors storlek och form. Något som garanterar högsta möjliga funktion och estetik i våra premiumkontor i Stockholm, på Kungsholmen och andra orter i landet.

MÖTES- OCH KONFERENSRUM

I anslutning till våra kontor på Kungsholmen i Stockholm återfinns också flertalet mötes- och konferensrum i varierande storlek. Likt våra kontor är mötes- och konferensrummen på samma sätt fullt utrustade med stilfulla och ergonomiska möblemang samt den senaste tekniken. Här på Kungsholmen är det möjligt att genomföra möten för allt ifrån två till 120 personer.

Som en del av vår all-inclusive service, ser vår kompetenta servicepersonal till att göra dina gästers upplevelse fantastisk på alla sätt. Vare sig det handlar om att ge ett varmt välkomnande vid besök till dit kontor, förbereda kaffe eller assistera med catering av mat och dryck i samband med möten så finns dom där för att hjälpa er.

kontor kungsholmen

SERVICE I VÄRLDSKLASS

Tack vare att kontoren är belägna i anslutning till våra Coworking spaces får du dessutom ta del CONVENDUMs förstklassiga service och tjänster med ett stort antal förmåner. Du slipper exempelvis tänka på kostsamma kringliggande tjänster som reception, städning och Wi-Fi samtidigt som du kan nyttja alla öppna coworkingytor, lounger, restauranger och andra bekvämligheter.

TILLGÅNG DYGNET RUNT

Vi har full förståelse för att långt ifrån alla arbetsplatser går efter traditionella arbetstider. För att du och dina kollegor själva ska kunna styra över era egna arbetstider har ni därför ständig tillgång till ert kontor, även efter bemannade timmar.

Med ert personliga passerkort är det fritt fram att nyttja era lokaler från tidiga morgnar till sena kvällar under årets alla dagar.

MÖJLIGHET ATT ARBETA FRÅN ALLA VÅRA LOKALER

En annan stor fördel är att vi finns på många olika platser i Stockholm, och övriga Sverige. Det gör det möjligt för dig som medlem hos CONVENDUM att välja bland flera av våra olika kontor för att effektivisera ditt arbete när du befinner dig på annan ort, eller kanske bara i ett annat område av Stockholm.

Inkluderat i din hyra/ medlemskap hos oss på CONVENDUM ger vi dig alltså möjligheten att utnyttja lokaler såsom coworkingytor, lounger och övriga öppna utrymmen på samtliga våra Coworking spaces som återfinns på flertalet platser i Stockholm, Göteborg och Mallorca. Perfekt för tillfällen då du kanske har du ett jobbmöte på annan ort och behöver tillgång till kontor.

INKLUDERANDE COMMUNITY

Genom att dela öppna ytor med andra företag skapas det naturliga incitament för att utbyta erfarenheter och skapa nya kontakter. Våra dagliga frukostar och andra aktiviteter är perfekta tillfällen att utvecklas i en social kontext.

Genom att sitta på CONVENDUM uppstår dessutom affärs- och samarbetsmöjligheter som skapar utveckling i en professionell kontext.

ETT BEKVÄMT KONTOR

Många av oss spenderar merparten av vår tid på arbetet under veckans alla dagar. Därför är det extra viktigt att man har sin arbetsplats i lokaler man trivs i då det sannolikt har en stor inverkan på vårt faktiska välmående. Hos CONVENDUM’s lokaler i Stockholm, Kungsholmen kan ni hitta de bästa förutsättningarna för att ha en trevlig och produktiv arbetsdag, oavsett om det innebär att du ska hålla i ett kundmöte eller fokuserat arbeta från skrivbordet på ditt kontor.

På CONVENDUM kan vi utlova en god stämning, trevliga utrymmen och ständig tillgång till bra kaffe, men det är bara början. Visa ditt intresse genom att kontakta oss för mer info om vad det innebär att hyra en lokal av oss på Kungsholmen.

BOKA VISNING I STOCKHOLM, KUNGSHOLMEN

Våra moderna och flexibla lösningar är ett attraktivt val och passar alla sorters företag som önskar att hyra kontor på Kungsholmen. Är du intresserad av att lära dig mer om vårt kontorshotell i Stockholm, Kungsholmen och få information om vad det innebär att hyra kontorsplats hos oss?

KONTAKTA OSS PÅ CONVENDUM IDAG

Varmt välkommen att boka visning hos oss i våra lediga lokaler hos CONVENDUM på Kungsholmen i Stockholm.

Fyll i formuläret, ring oss på telefon +46 (0)10 510 08 88, eller skicka e-post till info@convendum.se. Du är även välkommen att kontakta oss genom vår chattfunktion här på sidan.

Läs mer information och sök efter fler bilder från våra kontor på Kungsholmen eller övriga Stockholm i våra sociala medier: InstagramLinkedIn och Facebook.

Hitta alla våra locations här.

Frågor? Kontakta oss!

Ove Hansson Coworking space
Ove Hansson
Chief Commercial Officer
Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev