Lediga kontor på Kungsholmen

Bara ett stenkast från Stockholm city hittar du Kungsholmen. En stadsdel som trots sitt centrala läge bjuder på lugna och vackra promenadstråk längs böljande vatten och parker. Här finns också ett stort och varierat utbud av högkvalitativ mat från världens alla hörn.

Utöver tilltalande omgivningar och restauranger erbjuder också Kungsholmen goda kommunikationsmöjligheter via såväl tunnelbana som buss. Närheten till city gör det dessutom möjligt att ta sig till Stockholms centralstation på ett par minuter, där du hittar både pendeltåg, Arlanda Express och Flygbussarna.

Med så många bekvämligheter runt hörnet är det inte konstigt att denna stadsdel blivit ett allt populärare alternativ för företag som vill etablera sig i centrala Stockholm. På CONVENDUM är vi därför också glada över att kunna erbjuda moderna och kostnadseffektiva kontor på Kungsholmen.

 

Fördelar med att välja CONVENDUM

Det finns många anledningar till varför du bör välja CONVENDUM när du vill hyra kontor på Kungsholmen. Nedan har vi samlat några av de fördelar som du och dina kollegor kan dra nytta av:

Varierande kontorsstorlekar

Vi erbjuder moderna kontor i en mängd olika storlekar. Våra flexibla hyresavtal gör det dessutom möjligt för dig att utöka eller minska kontorsytan efter behov. Något som är tilltalande för både små, medelstora och stora organisationer som kräver stor flexibilitet.

Fullt utrustade premiumkontor 

Förutom flexibla hyresavtal och varierande storlekar erbjuder vi också kontor som är fullutrustade med ergonomiska designmöbler såsom höj- och sänkbara bord och stolar samt smarta förvaringslösningar.

Vår egendesignade möbelkollektion håller en hög internationell stilnivå och skräddarsys av vår möbeltillverkare utifrån var kontors storlek och form. Något som garanterar högsta möjliga funktion och estetik.

Mötes- och konferensrum

I anslutning till våra kontor återfinns också flertalet mötes- och konferensrum i varierande storlekar. Likt våra kontor är också mötes- och konferensrummen fullutrustade med stilfulla och ergonomiska möblemang samt den senaste tekniken. Hos oss är det möjligt att genomföra möten för allt ifrån två till 120 personer.

kontor kungsholmen

Service i världsklass

Tack vare att kontoren är belägna i anslutning till våra Coworking spaces får du också ta del CONVENDUMs förstklassiga service med många förmåner. Du slipper exempelvis tänka på kostsamma kringtjänster som reception, städning och Wi-Fi samtidigt som du kan nyttja alla öppna coworkingytor, lounger, restauranger och andra bekvämligheter.

Inkluderande community

Genom att dela öppna ytor med andra företag skapas också naturliga incitament för att utbyta erfarenheter och skapa nya kontakter. Våra dagliga frukostar och andra aktiviteter är perfekta tillfällen att utvecklas i en social kontext. Genom att sitta på CONVENDUM uppstår också affärs- och samarbetsmöjligheter som även ger utveckling i en professionell kontext.

Sammanfattningsvis medför våra moderna kontor en kostnadseffektiv och flexibel lösning för såväl små, medelstora och stora organisationer. Boka en visning idag eller kontakta oss för att lära dig mer om våra kontor på Kungsholmen.

Du kan hitta fler bilder från våra kontorslokaler och information i våra sociala medier: Instagram, LinkedIn och Facebook.

Hitta alla våra locations här.

Kontor Vasastan

Boka visning

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se