Carrer del Apuntadors 4

Visa på karta

Våra öppna lounger erbjuder arbetsplatser och goda möjligheter till spontana möten

Våra coworking ytor är särskilt utformade för att ge bästa möjlighet till både fokusarbete och informella möten

Våra coworking spaces är tillgängliga 24/7 med ert medlemskort

Varje morgon serveras en frukost i vår lounge

Vår personal på plats finns på plats varje vardag mellan 08:00-17:00 för att hjälpa er med alla era behov

Som medlem harni tillgång till blixtsnabb WIFI och trådbunden internetuppkoppling

Fria och säkra utskrifter på högkvalitativa skrivare ingår i medlemskapet

Med CONVENDUMs medlemsapp finns möjligheten att boka konferensrum direkt från mobilen. Dessutom access till exklusiva erbjudanden och events

Våra kontor och Coworking ytor kommer fullt utrustade med moderna och ergonomiska möbler

Registrera din företagsadress hos CONVENDUM och låt vår personal hjälpa er med posthantering

Nätverka med andra medlemmar under våra After Works varje torsdag i Stockholm och varje fredag i Göteborg och i Palma. Vår After Work är mellan 15:30-17:00

CONVENDUM har öppnat upp i Palma på Mallorca. Ett helt nytt coworking space i en prestigefastighet från 1500-talet på en av Palma de Mallorcas bästa adresser.

CONVENDUM erbjuder ett modernt coworking space med flexibla kontorslösningar, mötesrum och två takterrasser, på en av Palma de Mallorcas bästa adresser. I direkt närhet hittar du den ikoniska fontänen Placa De La Reina och boulevarden Paseo del Born i stadens absoluta centrum. Kommunikationer, shopping, restauranger med mera hittar ni precis utanför dörren. På Carrer del Apuntadors kan du och dina kollegor arbeta i en ljus och härlig lounge och kan också sitta ute någon av de två takterrasserna.

  • Location – I hjärtat av Palma de Mallorca med närhet till den stora hamnen och har också ett stort utbud av resturanger, hotell och shopping precis utanför dörren.
  • Lounge – Flexibla arbetsytor med höj- och sänkbara bord.
  • Service – Vår personal säkerställer att du har allt du behöver för en enkel arbetsdag och kan fokusera på din kärnverksamhet.

Medlemskap

Som medlem har ni tillsammans med andra medlemmar tillgång till centrets lounge och coworkingytor dygnet runt. Ni kan boka mötes- och konferensrum och har tillgång till bland annat gym, skrivare, WIFI och frukost varje vardag. Ni har även tillgång till alla andra samtliga CONVENDUMs coworking spaces.

Bli medlem idag.

Private office

Private Office ger er ett eget låsbart kontor som är fullt utrustat med ergonomiska möbler av högsta design- och kvalitetsnivå. Private office är en perfekt lösning för er som behöver arbeta fokuserat och vill ha möjlighet att byta miljö under arbetsdagen.

Privat kontorsrum för 4 personer

Privat kontorsrum för 6 personer

Conference

Carrer del Apuntadors 4 har flertalet mötesrum. Vår personal hjälper dig att arrangera din möten på bästa sätt med service som mat och dryck. Läget på Carrer del Apuntadors gör att dina besökare kan ta sig till mötet mycket enkelt. Läs mer om våra mötes- och konferensrum här!

Vanliga Frågor Och Svar

Privata kontor i Carrer del Apuntadors 4

Carrer del Apuntadors 4

Privat kontorsrum för 6 personer

Carrer del Apuntadors 4

Privat kontorsrum för 4 personer

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

*” anger obligatoriska fält