I september 2022 öppnar CONVENDUM upp Palmas och Mallorcas första coworking space. Ett helt nytt coworking space i en prestigefastighet från 1600-talet på en av Palma de Mallorcas bästa adresser.

CONVENDUM erbjuder ett modernt coworking space med flexibla kontorslösningar, mötesrum och två takterrasser, på en av Palma de Mallorcas bästa adresser. I direkt närhet hittar du den ikoniska fontänen Placa De La Reina och boulevarden Paseo del Born i stadens absoluta centrum. Kommunikationer, shopping, restauranger med mera hittar ni precis utanför dörren. På Carrer del Apuntadors kan du och dina kollegor arbeta i en ljus och härlig lounge och kan också sitta ute någon av de två takterrasserna.

Location – I hjärtat av Palma de Mallorca med närhet till den stora hamnen och har också ett stort utbud av resturanger, hotell och shopping precis utanför dörren.

Lounge – Flexibla arbetsytor med höj- och sänkbara bord.

Service – Vår personal säkerställer att du har allt du behöver för en enkel arbetsdag och kan fokusera på din kärnverksamhet.

Medlemskap

Som medlem har ni tillsammans med andra medlemmar tillgång till centrets lounge och coworkingytor dygnet runt. Ni kan boka mötes- och konferensrum och har tillgång till bland annat gym, skrivare, WIFI och frukost varje vardag. Ni har även tillgång till alla andra samtliga CONVENDUMs coworking spaces.

Köp ett medlemskap idag.

Private office

Private Office ger er ett eget låsbart kontor som är fullt utrustat med ergonomiska möbler av högsta design- och kvalitetsnivå. Private office är en perfekt lösning för er som behöver arbeta fokuserat och vill ha möjlighet att byta miljö under arbetsdagen.

Privat kontorsrum för 4 personer

Privat kontorsrum för 6 personer

Conference

Carrer del Apuntadors 4 har flertalet mötesrum. Vår personal hjälper dig att arrangera din möten på bästa sätt med service som mat och dryck. Läget på Carrer del Apuntadors gör att dina besökare kan ta sig till mötet mycket enkelt. Läs mer om våra mötes- och konferensrum här!

Vanliga Frågor Och Svar

Frågor? Kontakta oss!

Ove Hansson Coworking space
Ove Hansson
Chief Commercial Officer

Privat kontorsrum för 6 personer

Privat kontorsrum för 4 personer

Kontor Vasastan

Boka visning

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

    Kontor Vasastan

    Boka visning

    Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

    Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se