Lediga kontor på Södermalm

Med närhet till både city, restauranger, nöjen och natursköna omgivningar är Södermalm en tilltalande stadsdel för dig som är på jakt efter nya kontorslokaler i Stockholm. Den direkta anslutningen till både bil- och kollektivtrafiken samt välplanerade gång- och cykelvägar, gör det lättillgängligt för såväl medarbetare som besökare.

Förutom det goda läget och de goda förbindelserna genomgår Södermalm flertalet moderniseringar för att bättre möta behoven hos både dagens och morgondagens stockholmare.

På CONVENDUM är vi därför glada över att kunna erbjuda flertalet moderna kontor på Södermalm, däribland i en av Stockholms mest pampiga och välkända byggnad, Glashuset vid Slussen:

 

Anledningar att välja CONVENDUM

Det finns många goda anledningar till att välja CONVENDUM när du vill hyra kontor på Södermalm. Nedan har vi samlat några av dem:

Stor flexibilitet 

Vi tillhandahåller ett stort antal kontor i varierande storlekar. Synonymt för samtliga är att de omfattas av flexibla hyresavtal som gör det möjligt att utöka eller minska kontorsytan allt eftersom förutsättningarna förändras. Våra kontor lämpar sig därför utmärkt för både små, medelstora och stora företag.

Fullt utrustade kontor

Utöver varierande storlekar och flexibla hyresavtal är samtliga kontor också fullt utrustade med skrivbord, stolar och smarta förvaringslösningar. Vi har själva designat en egen unik möbelkollektion som tillverkaren Ragnars skräddarsyr för varje kontor.

Oavsett om du är i behov av ett litet eller stort kontor på Södermalm kan du således vara säker på att det håller en hög design- och funktionalitetsnivå. Tack vare höj- och sänkbara bord och stolar får du också en ergonomisk lösning som gör det möjligt att justera arbetsposition.

Mötes- och konferensrum

Vid behov av möten finns också flertalet mötes- och konferensrum i varierande storlekar att tillgå. I anslutning till kontoren hittar du rum som möjliggör både små och stora sammankomster för allt ifrån en handfull till hundratals personer.

För att du ska kunna ta emot dina gäster i en representativ och professionell miljö är även våra mötes- och konferensrum utrustade med möbler i stilsäker design. Givetvis är de också försedda med den senaste tekniken.

Om det dessutom finns ett behov av att bjuda dina gäster på välsmakande mat och dryck, hjälper vi gärna till.

Kontor Södermalm

Förmåner och service

En annan stor fördel med våra kontor är att de inkluderar alla de förmåner och den förstklassiga service som utmärker CONVENDUM. Du får bland annat tillgång till alla våra aktivitetsbaserade coworkingytor, lounger, konferenscenter, restauranger, caféer, gym och andra förmåner som återfinns i våra Coworking spaces.

Genom att hyra våra kontor på Södermalm slipper du även tänka på tids- och kostnadskrävande kringtjänster som reception, städning, Wi-Fi, skrivare, IT-support och liknande. Alla kringtjänster ingår.

Access 24/7

Allt fler organisationer inför flexiblare arbetstider för sina medarbetare. För många är det således viktigt att kunna arbeta under både tidiga morgnar och sena kvällar. Till våra kontor har du därför ständig access.

Inspirerande community

Tack vare att öppna coworkingytor, lounger och liknande utrymmen delas med andra företag ges du och dina kollegor möjligheten att utvecklas i en social kontext. Ni blir en del av vårt inkluderande community och får en naturlig plats att utbyta erfarenheter och idéer samt skapa nya affärer.

Våra moderna och flexibla lösningar är ett attraktivt val för såväl små, medelstora och stora företag som önskar att hyra kontor på Södermalm. Boka gärna en visning redan idag eller kontakta oss så berättar vi mer.

Du kan hitta fler bilder från våra kontorslokaler och information i våra sociala medier: Instagram, LinkedIn och Facebook.

Kontor Vasastan

Boka visning

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se