LEDIGA LOKALER I SÖDERMALM

Med närhet till city samt närliggande restauranger, nöjen och natursköna omgivningar är Södermalm en tilltalande stadsdel för dig som är på jakt efter nya kontorslokaler i Stockholm. Den direkta anslutningen till både bil- och kollektivtrafiken samt välplanerade gång-gator och cykelvägar, gör det lättillgängligt. Att ta sig till jobbet är därför en “walk in the park”.

Förutom det goda läget och de goda förbindelserna genomgår Södermalm flertalet moderniseringar för att bättre möta behoven hos både dagens och morgondagens stockholmare.

På CONVENDUM är vi därför glada över att kunna erbjuda flertalet moderna kontor på Södermalm, däribland i en av Stockholms mest pampiga och välkända byggnad, Glashuset beläget på Katarinavägen endast 200 m från Slussen och 10 minuter från Götgatan och Medborgarplatsen (25 där tunnelbanan utgår från).

CONVENDUM hyr även ut kostnadseffektiva och moderna hybridkontor på flera attraktiva lägen i Stockholm. Dels i centrala stadsdelar innanför tullarna, samt på plats i Stockholms ytterområden:

ANLEDNINGAR ATT VÄLJA CONVENDUM

Det finns många goda anledningar till att välja CONVENDUM när du vill hyra lokal för kontor på Södermalm eller andra platser i Stockholm. Nedan har vi samlat ett filter med information om några av dem:

STOR FLEXIBILITET 

Vi tillhandahåller ett stort antal kontor i varierande storlekar. Synonymt för samtliga är att de omfattas av flexibla hyresavtal som gör det möjligt att utöka eller minska ytan för ditt kontor allt eftersom förutsättningarna förändras. Våra kontor lämpar sig därför utmärkt för både små, medelstora och stora bolag.

Betala inte mer för en lokal än vad du faktiskt behöver och använder. Flertalet studier visar att företag i Stockholm med traditionella kontorslösningar endast nyttjar cirka 50% av kontorsytans plats och storlek vilket innebär att det finns en stor slant att spara per månad. I Stockholm kan det betyda en årlig besparing på 400 kr till 3 000 kr eller mer per kvm. När du är hyresgäst hos CONVENDUM betalar du endast för den yta ditt bolag faktiskt behöver.

Vi kommer ständigt att söka efter nya spännande lokaler för kontor runt omkring i Stockholm, så för den som letar aktivt efter lediga lokaler är vår sida väl värd att bevaka. Sökning på nya kontorslokaler i Stockholm har blivit en tydlig sök-trend vilket visar att intresset för denna flexibla lokaltyp i rätt område av Stockholm nu är hetare än någonsin.

FULLT UTRUSTADE KONTOR

Utöver en varierande storlek och flexibla hyresavtal är samtliga kontor också fullt utrustade med skrivbord, stolar och smarta förvaringslösningar. Vi har själva valt att skapa en egen unik möbelkollektion som tillverkaren Ragnars skräddarsyr för varje typ av lokal.

Oavsett om du är i behov av en liten eller stor lokal på Södermalm kan du således vara säker på att den håller en hög design- och funktionalitetsnivå. Tack vare höj- och sänkbara bord och stolar får du också en ergonomisk lösning som gör det möjligt att justera arbetsposition.

MÖTES- OCH KONFERENSRUM

Vid behov av möten finns också flertalet typer av mötes- och konferensrum i varierande storlek att tillgå. I anslutning till kontoren hittar du rum som möjliggör både små och stora sammankomster för allt ifrån en handfull personer till 100-tals personer i våra största lokaler.

För att du ska kunna ta emot dina gäster i en representativ och professionell miljö är även våra mötes- och konferensrum utrustade med möbler i stilsäker design. Givetvis är de också försedda med allt man kan önska för dig som söker den senaste tekniken.

Om det dessutom finns ett behov av att bjuda dina gäster på välsmakande mat, ett glas vin eller en kall lager hjälper vi gärna till.

Kontor Södermalm

FÖRMÅNER OCH SERVICE

En annan stor fördel med våra kontor på Södermalm i Stockholm är att de inkluderar alla de förmåner och den förstklassiga service som utmärker CONVENDUM. Du får bland annat tillgång till alla våra aktivitetsbaserade coworkingytor, lounger, konferenscenter, restauranger, caféer, gym och andra förmåner som återfinns i våra Coworking spaces på plats i Stockholm.

Genom att hyra våra kontor på Södermalm slipper du även tänka på tids- och kostnadskrävande kringliggande tjänster så som reception, städning, Wi-Fi, skrivare, IT-support och liknande. Alla dessa tjänster ingår.

ACCESS 24/7

Allt fler organisationer i Stockholm använder sig idag av flexiblare arbetstider för sina medarbetare. För många är det således viktigt att kunna arbeta under både tidiga morgnar och sena kvällar. Till våra lokaler i Stockholm har du på så sätt ständig access, och kan fritt utnyttja våra lokaler från tidiga morgnar till sena kvällar under årets alla dagar.

ARBETA FRÅN VÅRA ANDRA KONTOR

En av många fördelar som medlem hos CONVENDUM är att vi finns på många olika platser i Stockholm, och övriga Sverige. Det gör det möjligt för dig att välja bland flera olika kontor på vår karta för att effektivisera ditt arbete när du är ute och rör på dig.

Som en del av CONVENDUM kan du alltså utnyttja coworkingytor, lounger och andra öppna utrymmen på samtliga Coworking spaces som återfinns på flertalet platser i Stockholm, Göteborg och Mallorca. Perfekt om du är på resande fot och behöver ett kontor, kanske befinner dig mellan två möten i Stockholm, eller bara önskar variation i vardagen.

INSPIRERANDE COMMUNITY

Tack vare att öppna coworkingytor, lounger och liknande utrymmen delas med andra bolag ges du och dina kollegor möjligheten att utvecklas i en social kontext. Ni blir en del av vårt inkluderande Stockholm-community och får en naturlig plats att utbyta erfarenheter och idéer samt skapa nya affärer.

Så oavsett om du frilansar som egenföretagare, befinner dig i början av en spännande startup eller driver ett stort framgångsrikt aktiebolag i Sverige (ab), om ni vill göra resultat och utvecklas och på samma gång ha ett kreativt kontor så erbjuder CONVENDUM’s kontorshotell på Södermalm hela lösningen för er.

ETT BEKVÄMT KONTOR

De flesta av oss spenderar största delen av vår vakna tid på jobbet under majoriteten av veckans dagar. Det är därför inte alls särskilt konstigt att platsen vi jobbar på kan ha en så stor inverkan kring vårt välmående. Hos CONVENDUM’s lokaler på Södermalm i Stockholm kan ni hitta de bästa förutsättningarna för att ha en trevlig och produktiv arbetsdag, oavsett om du håller i ett möte eller ska arbeta totalt fokuserat vid skrivbordet i ditt kontor.

En god stämning, trevliga utrymmen och ständig tillgång till bra kaffe är bara början. Visa intresse genom att kontakta oss så ger vi dig mer information om vad det innebär att hyra en lokal av oss på Södermalm i Stockholm.

BOKA VISNING PÅ SÖDERMALM, STOCKHOLM

Våra flexibla och moderna lösningar är ett attraktivt val och passar alla sorters företag som önskar att hyra lokal på plats i Södermalm. Är du intresserad av att lära dig mer om våra kontorshotell på Södermalm i Stockholm och uppleva det du också?

KONTAKTA OSS PÅ CONVENDUM IDAG

Varmt välkommen att boka visning hos oss i våra lediga lokaler hos CONVENDUM på Södermalm.

Fyll i formuläret, ring oss på telefon +46 (0)10 510 08 88, eller skicka e-post till info@convendum.se. Du är också välkommen att kontakta oss med en förfrågan genom vår chattfunktion här på sidan så kommer vi tillbaka till dig.

Följ oss på våra sociala medier och sök efter fler bilder eller information om vårt kontor Södermalm eller övriga Stockholm här: InstagramLinkedIn och Facebook.

Hitta alla våra locations här.

Frågor? Kontakta oss!

Ove Hansson Coworking space
Ove Hansson
Chief Commercial Officer
Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev