Vasagatan 16

Visa på karta

På första våningen i Klara C, mitt emot Stockholm centralstation och i direkt anslutning till uppgången från tunnelbana och pendeltåg finner ni CONVENDUM coworking space. Det strategiska läget och de stora ytorna gör Vasagatan 16 till en populär samlingsplats för både jobb och möten. Välkomna till Vasagatan 16.

Våra öppna lounger erbjuder arbetsplatser och goda möjligheter till spontana möten.

Våra coworking ytor är särskilt utformade för att ge bästa möjlighet till både fokusarbete och informella möten.

Våra coworking spaces är tillgängliga 24/7 med ert medlemskort.

Varje morgon serveras en frukost i vår lounge.

Vår personal finns på plats varje vardag mellan 08:00-17:00 för att hjälpa er med alla era behov.

Som medlem har ni exklusiv tillgång till våra välutrustade gym på Katarinavägen 15, Biblioteksgatan 29 (endast husgäster), Gävlegatan 16, Fleminggatan 18, Vasagatan 16 och Kungsportsavenyn 21.

Som medlem har ni tillgång till blixtsnabb WIFI och trådbunden internetuppkoppling.

Fria och säkra utskrifter på högkvalitativa skrivare ingår i medlemskapet.

Med CONVENDUMs medlemsapp finns möjligheten att boka konferensrum direkt från mobilen. Dessutom access till exklusiva erbjudanden och events.

Våra kontor och Coworking ytor kommer fullt utrustade med moderna och ergonomiska möbler.

Registrera din företagsadress hos CONVENDUM och låt vår personal hjälpa er med posthantering.

Utöver dessa fördelar erbjuder CONVENDUM mycket mer. Kontakta oss för att veta mer.

Det centrala läget och närheten till kommunikationer gör det enkelt att ta sig både till och från centret för er och era besökare. Här erbjuds toppmodern design och teknik tillsammans med högklassig service. Med bara en kort promenad till Sergels Torg befinner du dig i centrum med ett stort utbud av butiker och restauranger.

  • Läget – Precis intill Stockholm centralstation.
  • Lounge – Våra två stora lounger erbjuder arbetsplatser och goda möjligheter till spontana möten.
  • Service – Vår personal ser till att ni får förstklassig service under veckans alla dagar.

COWORKING SPACES ERSÄTTER KONTORSHOTELL I STOCKHOLM

Det finns många anledningar till varför våra Coworking spaces på sikt kommer att ersätta traditionella kontorshotell. En stor anledning är däremot att de grundar sig i framtidens sätt att arbeta, vilket är aktivitetsbaserat.

Synonymt för samtliga av våra enheter är att de kombinerar premiumkontor med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms.

För dig som vill arbeta fokuserat finns fullutrustade och privata kontorsrum i olika storlekar att tillgå. Våra generösa avtal gör det dessutom alltid möjligt att utöka eller minska kontorsytan i takt med att förutsättningarna förändras.

Alla enheter inkluderar dessutom fullt utrustade konferens- och mötesrum som är rabatterade för våra medlemmar. Genom att flytta verksamheten till CONVENDUM’s lediga kontorslokaler på Kungsholmen eller någon av våra andra lokaler i eller utanför Stockholm, slipper du tänka på tids- och kostnadskrävande kringliggande tjänster. Hos våra kontorslokaler är det all-inclusive.

Läs också: CONVENDUM – framtidens kontor

I och med att de gemensamma ytorna delas med andra företag får du inte enbart tillgång till en kostnadseffektiv kontorslösning, utan du får även möjligheten att utvecklas i bästa möjliga kreativa miljö ur en social och professionell kontext.

Dagliga frukostar leder till naturliga tillfällen att utbyta både erfarenheter och knyta nya kontakter samt inleda nya samarbeten och affärer. Genom att skapa ett system av Coworking spaces får du ta del av en svårslagen flexibilitet i och med tillgången till samtliga av våra enheter i Stockholm, Göteborg och Mallorca.

LOKALER FÖR SMÅ OCH STORA FÖRETAG

Om du endast önskar ha tillgång till våra coworkingytor kan du skaffa ett medlemskap för dig och eventuella kollegor. Vill du även ha ett eller flertalet privata kontorsrum går det utmärkt att hyra det också. Ofta kan du få tillgång till det med kort varsel. Om ni har en stor verksamhet kan ni få helt egna kontorsplan.

De låsbara kontorsrummen kommer i flera storlekar, för att olika sorters verksamheter ska kunna hitta ett som passar just dem. Med flexibla avtal är det enkelt att byta till en större eller mindre kontorsrum allteftersom dina behov förändras.

Samtliga kontorsrum är utrustade med ergonomisk designinredning som har tagits fram tillsammans med möbelföretaget Ragnars. Utseendet är sobert, inbjudande och elegant.

Privat kontorsrum för 4 personer

Privat kontorsrum för 6 personer

DÄRFÖR SKA NI VÄLJA EN AV VÅRA MÅNGA COWORKING SPACES I STOCKHOLM

Genom att flytta er verksamhet till våra lokaler i Stockholm kan ni dra nytta av:

ATTRAKTIVA COWORKING-LÄGEN I STOCKHOLM

Alla våra locations i Stockholm ligger på attraktiva platser i centrala affärsdistrikt. Från oss har ni alltid nära till kommunikationer och förstklassiga restauranger och nöjen.

SUVERÄN SERVICE

På CONVENDUM ger vi er en möjlighet att fokusera på er kärnverksamhet. Våra Coworking spaces i Stockholm är därför bemannade under samtliga vardagar och hela den kringservice som till exempel posthantering, WiFi, skrivare, kaffe, reception och besöksmottagning ingår i medlemskapet.

FLEXIBELT MEDLEMSKAP

Genom att teckna medlemskap på CONVENDUM får ni tillgång till alla coworkingytor, lounger, konferenscenter, caféer och gym. Det flexibla avtalet formas efter era behov och ni kan lägga till ett eller flera privat kontorsrum när ni växer. Om ni vill säga upp ert avtal med CONVENDUM är det kort bindningstid.

INBJUDANDE MÖTESRUM I STOCKHOLM OCH PÅ ANNAN ORT

Som medlem hos CONVENDUM är det enkelt att boka ett mötes- och konferensrum när ni vill bjuda in till ett avskilt möte. Bokningar görs smidigt enkelt i vår app, och ni kan boka både i Stockholm och på andra orter när ni är på resande fot. Inför, under och efter mötet hjälper vår personal gärna till med såväl planering, förberedelser och eventuella beställningar.

TILLGÅNG DYGNET RUNT – ACCESS 24/7

Vi vet att många värdesätter att själva kunna styra över sin tid, med möjlighet att kunna arbeta under tidiga morgnar och sena kvällar när det behövs. Därför är våra kontorshotell i och utanför Stockholm tillgängliga dygnet runt under årets alla dagar. Ni tar er in i byggnaden med hjälp av era CONVENDUM-kort.

INKLUDERANDE COMMUNITY

Som medlem hos oss innebär det att ni välkomnas av vårt inkluderande community. Passa på att utbyta kunskap och erfarenheter med andra medlemmar. Tack vare en gemensam nätverksplats kan framtida affärssamarbeten utvecklas.

BEKVÄM OCH STILIG DESIGN

Hos CONVENDUM får ni mycket mer än ett kontor där ni sitter vid samma skrivbord hela dagarna. Här har ni möjlighet att gå runt och fördela er tid på olika platser. Varför inte växla mellan en soffa i en lounge och att stå vid ett högre bord?

Dynamiska utrymmen gör jobbet mindre stelt och ger omväxling under dagen. Passar det att sitta och jobba fokuserat kan ni sitta ner i den tystare delen av lokalerna, med gott om avskilda skrivbord.

Vid lunchtid kan ni köpa god mat i närheten eller i en restaurang i anslutning till kontoret. För er som gärna tar med en matlåda finns självklart kök med gott om mikrovågsugnar. CONVENDUMs Coworking spaces i Stockholm har helt enkelt allt för en välfungerande arbetsdag.

ETT MEDLEMSKAP – MÅNGA KONTOR

När ni blir medlemmar hos oss får ni ett varsitt medlemskort, som ger er tillgång till alla våra Coworking spaces i Stockholm och på andra orter. Vissa säger att de har kontoret med sig i ryggsäcken när den är packad med dator och mobil, med vårt medlemskap har ni över tio Coworking spaces som väntar på er även närsomhelst.

FLEXIBLA AVTAL

Om ni skulle vilja ha ett eget låsbart kontorsrum går det utmärkt att kombinera det med ett coworking-medlemskap. Privata låsbara kontorsrum i olika storlekar är det gott om. Samtliga är utrustade med höj- och sänkbara skrivbord, ergonomiska stolar och goda förvaringsmöjligheter. Tack vare våra flexibla hyresavtal är det dessutom enkelt för er att skala upp eller ner kontorsytan efter era behov.

MEDLEMSKAP

Som medlem har ni tillsammans med andra medlemmar tillgång till centrets lounge och coworkingytor dygnet runt. Ni kan boka mötes- och konferensrum och har tillgång till bland annat gym, skrivare, WIFI och frukost varje vardag. Ni har även tillgång till alla andra samtliga CONVENDUMs coworking spaces.

PRIVATE OFFICE

Private Office ger er ett eget låsbart kontor som är fullt utrustat med ergonomiska möbler av högsta design- och kvalitetsnivå. Private office är en perfekt lösning för er som behöver arbeta fokuserat och vill ha möjlighet att byta miljö under arbetsdagen.

KONFERENS

Vasagatan Co-working space har ett flertal mötesrum i flera olika storlekar. Vår personal hjälper dig att arrangera din möten på bästa sätt med service som mat och dryck. Läget nära centralstationen i Stockholm gör att dina besökare enkelt kan ta sig till mötet. Ni kan läsa mer om vårt mötes- och konferensutbud här!

INTRESSERAD ATT HYRA PLATS?

Hör av dig till oss så välkomnar vi dig på visning i vår Coworking space i Stockholm. Självklart hjälper vi dig att hitta ett upplägg som passar just ditt företags behov, för att skapa rätt förutsättningar för dig och dina kollegor. Oavsett om det innebär att ni behöver hyra ett eller ett flertal kontorsrum eller bara behöver en plats i våra lokaler så hittar vi en lösning

BOKA VISNING AV VÅRA COWORKING SPACES I STOCKHOLM

Du är varmt välkommen att upptäcka hur just ert företag kan ta verksamheten till nästa nivå genom en visning hos oss på CONVENDUM Vasagatan 16. Fyll i formuläret för att kontakta oss på CONVENDUM eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e post till info@convendum.se. Du kan hitta fler bilder från våra lediga kontor och information i våra sociala medier: InstagramLinkedIn och Facebook.

Privata kontor i Vasagatan 16

Vasagatan 16

Privat kontorsrum för 6 personer

Vasagatan 16

Privat kontorsrum för 4 personer

Kalkylator

Information

Exempel baserat på:

1 000 kvm kontor med 80 anställda i Stockholm.

Kostnader Per År (SEK)
300 000 SEK
30 000 SEK
200 000 SEK
100 000 SEK
100 000 SEK
20 000 SEK
10 000 SEK
Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

Du verkar ha ett väldigt förmånligt pris på ditt kontor!

Det många av våra medlemmar uppskattar är möjligheten att vara en del av ett av Sverige största nätverk med över 5 000 medlemmar men även möjligheten att ta del av ett stort antal kontor i flera städer till priset av ett.

Vill du veta mer om CONVENDUMs fördelar och vad vi kan erbjuda dig och ditt bolag?

Nyhetsbrev