Företagshotell i Göteborg

Våra öppna lounger erbjuder arbetsplatser och goda möjligheter till spontana möten.

Våra coworking ytor är särskilt utformade för att ge bästa möjlighet till både fokusarbete och informella möten.

Våra coworking spaces är tillgängliga 24/7 med ert medlemskort.

Varje morgon serveras en frukost i vår lounge.

Vår personal finns på plats varje vardag mellan 08:00-17:00 för att hjälpa er med alla era behov.

Som medlem har ni exklusiv tillgång till våra välutrustade gym på Katarinavägen 15, Biblioteksgatan 29 (endast husgäster), Gävlegatan 16, Fleminggatan 18, Vasagatan 16 och Kungsportsavenyn 21.

Som medlem har ni tillgång till blixtsnabb WIFI och trådbunden internetuppkoppling.

Fria och säkra utskrifter på högkvalitativa skrivare ingår i medlemskapet.

Med CONVENDUMs medlemsapp finns möjligheten att boka konferensrum direkt från mobilen. Dessutom access till exklusiva erbjudanden och events.

Våra kontor och Coworking ytor kommer fullt utrustade med moderna och ergonomiska möbler.

Registrera din företagsadress hos CONVENDUM och låt vår personal hjälpa er med posthantering.

CONVENDUMs Coworking spaces är ett attraktivt val för organisationer på jakt efter ett kontorshotell i Göteborg. Flexibla hyresavtal, förstklassig service och toppmoderna lokaler är bara några av fördelarna med CONVENDUM. 

COWORKING SPACES – ISTÄLLET FÖR KONTORSHOTELL I GÖTEBORG

Traditionellt sett har företag lockats till så kallade företagshotell. En lösning som historiskt sett har mött behoven hos organisationer och deras anställda. I takt med att dessa behov har förändrats, har också nya bättre lösningar vuxit fram, varav Coworking spaces är en av dem.

Coworking spaces tilltalar den moderna människan som sätter pris på flexibilitet, service och premium. Den sterila inredningen som ofta finns på företagshotell har istället ersatts av sobra färgsättningar och designmöbler som håller en hög internationell stilnivå.

Den tilltalande stilen, i kombination med bland annat flexibla hyresavtal och förstklassig service, utgör grunden i Coworking spaces.

FÖRDELAR MED ATT FLYTTA VERKSAMHETEN TILL CONVENDUM’S LEDIGA KONTORSHOTELL

CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade kontorshotell. Vi kombinerar premiumkontor med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, så som lounger, konferenscenter, mötesrum, restauranger, caféer, gym, musikstudios och showrooms.

Hos CONVENDUM i Göteborg får ni tillgång till moderna lokaler och kontor utrustade med ergonomiska designmöbler. Med flexibla hyresavtal har ni dessutom möjlighet att utöka eller minska ytan om förutsättningarna förändras.

Öppna ytor och lounge

De aktivitetsbaserade öppna coworkingytorna och loungerna gör att du lätt kan byta miljö efter behov. Att dela de öppna ytorna med andra medlemmar ger också möjligheter att utvecklas i en social och professionell kontext. Dagliga frukostar och veckovisa After works skapar även naturliga tillfällen att utbyta erfarenheter och idéer med andra.

I medlemskapet får ni inte bara tillgång till vårt kontorshotell i Göteborg, utan till alla adresser i både Stockholm och Palma De Mallorca. En bra lösning för företag därmedarbetare reser mycket i tjänsten och behöver tillgång till kontor på plats.

Bli medlem idag.

BOKA VISNING AV VÅRA LOKALER I GÖTEBORG

Du är varmt välkommen att skicka en förfrågan och boka visning hos oss på CONVENDUM. Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e post till info@convendum.se. Hitta fler bilder från våra lediga lokaler och läs mer information i våra sociala medier: Instagram, LinkedIn och Facebook.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

*” anger obligatoriska fält