Företagshotell Göteborg

CONVENDUM – när du letar företagshotell i Göteborg


CONVENDUMs Coworking spaces är ett attraktivt val för såväl små som stora organisationer, på jakt efter ett företagshotell i Göteborg. Flexibla hyresavtal, förstklassig service och toppmoderna lokaler är bara några av fördelarna med att flytta verksamheten till CONVENDUM. 

Coworking spaces – istället för företagshotell

Traditionellt sett har företag lockats till så kallade företagshotell. En lösning som historiskt sett har tillmötesgått behoven hos organisationer och deras anställda. I takt med att dessa behov har förändrats, har också nya bättre lösningar vuxit fram, varav Coworking spaces är en av dem.

Coworking spaces tilltalar den moderna människan som värdesätter flexibilitet, service och premium. Den sterila inredningen som ofta återfinns på företagshotell har istället ersatts av sobra färgsättningar och designmöbler som håller en hög internationell stilnivå.

Något som i kombination med bl.a. flexibla hyresavtal och förstklassig service med all-inclusive, utgör grunden i Coworking spaces. Det är också detta som gör det till en så attraktiv kontorslösning för såväl nutida som framtida företag.

Fördelar med att flytta verksamheten till CONVENDUM

CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces som kombinerar premiumkontor med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounger, konferenscenter, restauranger, caféer, gym, musikstudios och showrooms.

Genom att flytta verksamheten till CONVENDUM har du möjlighet att tillgå moderna kontor som är fullt utrustade med ergonomiska designmöbler. Tack vare våra flexibla hyresavtal har du dessutom möjlighet att utöka eller minska kontorsytan i takt med att förutsättningarna förändras.

De aktivitetsbaserade öppna coworkingytorna och loungerna, gör att du och dina medarbetare kan byta miljö under dagens gång. Ni väljer själv vilken miljö som hjälper er att lösa den nuvarande arbetsuppgiften på bästa sätt.

Genom att dela coworkingytor och öppna utrymmen med andra medlemmar, ges också möjlighet att utvecklas i en social och professionell kontext. Dagliga frukostar och veckovisa After works blir naturliga tillfällen att utbyta erfarenheter och idéer med andra.

I medlemskapet får du och dina kollegor inte enbart tillgång till vårt Coworking space i Göteborg, utan till samtliga adresser i såväl Stockholm som Palma De Mallorca samt kommande etableringar. Perfekt för företag vars medarbetare reser mycket inom tjänsten.

Detta är bara några av fördelarna med att flytta verksamheten till CONVENDUM. Ett attraktivt val när du letar företagshotell i Göteborg. Boka en visning via kontaktformuläret, ring oss direkt på +46 (0)10 510 08 88 eller använd vår chattfunktion för att lära dig mer.

Du kan hitta fler bilder från våra kontorslokaler och information i våra sociala medier: Instagram, LinkedIn och Facebook.

Kontor Vasastan

Boka visning

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se