COWORKING SPACE STOCKHOLM

CONVENDUM erbjuder många coworking spaces och hybridkontor på flertalet centrala adresser i Stockholm. Här finns bland annat lounger, coworkingytor, privata kontor och mötes- och konferensrum. Alla våra lokaler är bemannade mellan kl 08-17 och som medlemmar har ni tillgång dygnet runt årets alla dagar.

Coworking spaces i Stockholm

CONVENDUM erbjuder flexibla hyreskontrakt på alla våra coworking spaces, vilket innebär att du kan öka eller minska kontorsytan efter behov. Oavsett om du är frilansare och behöver ett litet rum bara för dig, eller bedriver ett företag med personal som kräver fler platser hjälper vi dig att hitta rätt. Med exklusiva kontor på attraktiva platser runtom i innerstaden blir du som medlem del av ett community som andas business.

Det finns många fördelar med att välja CONVENDUM när du ska hyra kontorsplats. Vårt erbjudande ger dig nämligen mycket mer än tillgång till ett traditionellt kontorshotell. Hos oss kombineras premiumkontor med aktivitetsbaserade, öppna ytor. I våra lokaler får du tillgång till lounger, konferenscenter för events, restaurang, café, musikstudios och showrooms.

Välkommen på visning!

Du är varmt välkomna att boka en visning för att själv se allt vi kan erbjuda. Upptäck och bli själv en del av ett community som erbjuder en social och professionell kontext. Våra kontor främjar affärer med dagliga frukostar. Njut av en all-inclusive upplevelse och låt dina affärer blomstra.

Kontakta oss för att boka visning.

Coworking spaces i Stockholm

Vegagatan 14, Odenplan

I hjärtat av Vasastan hittar du oss på Vegagatan 14.

Precis vid en av Stockholms främsta knutpunkter har du närhet till goda kommunikationer, restauranger och parker, såsom Vasaparken och Observatorielunden.

På Vegagatan erbjuder vi fint ljusinsläpp, härliga takterrasser med utsikt över takåsarna, stor lounge och förstklassig service.

Varför inte bjuda in dina gäster till vårt eget café på entréplan och börja mötet med en god kopp kaffe exklusivt för CONVENDUM?

Varmt välkommen till Vegagatan i Stockholm!

Biblioteksgatan 29

Välkommen till ett kontor på bästa läge i Stockholm, Biblioteksgatan 29.

Med Humlegården som granne och Stureplan runt knuten möts det bästa av två världar.

Här har du möjlighet att i lugn och ro fokusera på din verksamhet, för att sedan gå ut och äta en god lunch på någon av alla närliggande restauranger, följt av en promenad i Humlegården.

Boka visning för Biblioteksgatan 29 här.

Kontorsplats Stockholm city

Katarinavägen 15

I det välkända Glashuset på Södermalm hittar du ett av CONVENDUMs mest fantastiska coworking spaces.

Här kan du arbeta med panoramautsikt över vattnet, eller äta lunch vid vackert väder på takterrassen. När du behöver en paus finns både yogarum, gym och pingisrum.

Katarinavägen 15 ger dig en professionell och flexibel arbetsmiljö med närhet till allt som Södermalm har att erbjuda. Kontakta oss för att boka visning.

Strandvägen 1

På en av Stockholms mest välkända adresser, med utsikt över Nybroviken ligger CONVENDUM på Strandvägen 1.

Här har du nära till Djurgårdens natursköna promenadstråk, klassiska restauranger och goda kommunikationer.

Önskar du ett mötesrum med ordentlig karaktär, eller kanske en biovisning med stans bästa ljud? Då är det i våra coworking spaces på Strandvägen 1 du hör hemma.

Kungsgatan 9

Under 2022 slog vi äntligen upp portarna till vårt nya flaggskeppskontor på Kungsgatan 9 i Stockholm. – vårt hittills största coworking space.

Det strategiska läget på en av Stockholms mest välkända gator gör att du kan hyra kontor med närhet till allt.

På entréplan kommer du att mötas av CONVENDUM Coffee, vårt unika cafékoncept med fokus på en kaffeupplevelse i världsklass.

Kontorshotell

Vasagatan 16

På första våningen i Klara C, mittemot Stockholm Centralstation och i direkt anslutning till uppgången från tunnelbana och pendeltåg, finner du CONVENDUM coworking space Vasagatan 16.

Det strategiska läget och de stora ytorna gör Vasagatan 16 till en populär samlingsplats för både jobb, affärer och möten.

kontor vasastan

Västra Järnvägsgatan 3

Med Stockholms Centralstation på andra sidan vägen, Kungsholmen runt knuten och Stockholm City några minuters promenad bort, finner du CONVENDUMs coworking space på Västra Järnvägsgatan 3.

I detta coworking space får du ett fantastiskt ljusinsläpp, utsikt över Mälaren och Stadshuset, samtidigt som staden ligger precis utanför.

Bra arbetsplats

Gävlegatan 16

I den nya stadsdelen Hagastaden, alldeles intill Vanadisplan, hittar du CONVENDUM på Gävlegatan 16.

Här finns tio våningar med kontor, mötesrum, härliga lounger, gym och takterrass. Utsikten över norra tornen och takåsarna i Vasastan blir ett härligt inslag när du vill njuta av en god lunch eller kaffe i solen.

Varför inte ta en löprunda i Hagaparken, duscha i vårt eget omklädningsrum och sedan ta hissen direkt upp till kontoret?

Kontor Vasastan

Fleminggatan 18

I det ikoniska Trygg Hansa-huset på Fleminggatan 18 på Kungsholmen finner du ett av CONVENDUMs coworking spaces i Stockholm.

Här får du närhet till vatten och parker, samtidigt som city finns på promenadavstånd.

Med ett coworking space fördelat på två våningsplan finns det gott om öppna ytor att jobba och umgås i.

Önskar du hålla ett föredrag för ett hundratal personer? Inga problem, på Fleminggatan 18 har vi utrymmet och tekniken du behöver.

Kontorshotell Kungsholmen

Nybrogatan 17

Ett stenkast från Östermalms saluhall och Nybrokajen finner du vårt kontor på Nybrogatan 17.

I det ikoniska Astoriahuset finns tre våningar av coworking spaces med stora, ljusa glaspartier och en fantastisk takterrass med utsikt över hela Stockholm.

Nybrogatan är även en av stans hetaste restauranggator, där både nya och några av Stockholms bästa och mest klassiska restauranger huserar.

Rissneleden 12, Sundbyberg

Våren 2022 slog CONVENDUM upp portarna till ett helt nytt coworking space i Umami Park, Sundbyberg.

Här får du gångavstånd till Sundbybergs centrum, närhet till natursköna promenadstråk runt Lötsjöarna samt butiker, restauranger och caféer precis utanför entrén.

Tunnelbanan ligger ett stenkast bort och du tar dig till Stockholms Central på 13 minuter.

Kommande coworking spaces i Stockholm

Brahegatan 10

Under våren 2023 öppnar vi upp mer än 3 700 kvadratmeter på Brahegatan 10 i centrala Stockholm.

Mitt emellan Östermalmstorg och Humlegården kommer du att hitta ett coworking space med generösa ytor, kontorsrum och mötesrum på flera våningsplan.

Birger Jarlsgatan 57

Under 2023 öppnas coworking space i de ikoniska Spårvagnshallarna på Birger Jarlsgatan 57.

Precis på gränsen till Vasastan och Östermalm är finner du ett kontor med perfekt position för dig som önskar jobba nära pulsen från city. Vi öppnar även ännu ett CONVENDUM Coffee på entréplan, vårt unika cafékoncept med fokus på en kaffeupplevelse i världsklass.

Drottninggatan 29

Snart blir Stockholms största shoppinggata ett coworking space rikare!

Våren 2023 öppnar vi upp ytterligare kontor på Drottninggatan 29. Mer centralt än så här blir det knappast.

På Drottninggatan finner du fyra våningsplan med välplanerade ytor och mötesrum i en miljö som utstrålar modern bekvämlighet med en rejäl dos storstadspuls.

Sveavägen 38

CONVENDUM tar ännu mer central mark i Stockholm och öppnar på Sveavägen 38 under senhösten 2022.

Sveavägen länkar samman Vasastan med Norrmalm, och på någon minuts promenad är du vid korsningen Sveavägen/Kungsgatan och Hötorget.

På Sveavägen 38 öppnas 5000 kvadratmeter upp fördelat på sju våningsplan med kontor, lounger, mötesrum och en innergård att njuta av vid varmare väder. På Sveavägen presenterar vi med stolthet coworking när det är som bäst!

Vanliga frågor om coworking Stockholm

Vad kostar ett coworking space i Stockholm?

Den genomsnittliga kontorskostnaden för ett företag i Stockholm är mellan 10 000 – 20 000 kronor per medarbetare i månaden. Våra hyresgäster har, genom att välja CONVENDUM, däremot sänkt sina kontorskostnader med upp till 50 procent. Kontakta oss för mer information och för att boka en visning!

Modernt alternativ till lokal i Stockholm

Vad kostar det på Convendum och vad ingår i ert medlemskap?

Ett medlemskap hos oss kostar 5 825 kronor per månad. Som medlem får du tillgång till CONVENDUMs coworking spaces på samtliga kontor, dygnet runt. Som medlem får du dessutom ett personligt skåp och i medlemskapet ingår även gym, WiFi, utskrifter och frukost varje vardag. Du har även möjlighet att boka hela konferensrum, och vid behov kan du lägga till ett privat kontor.

Vad menas med coworking space?

Definitionen av coworking är att två eller flera företag sitter under samma tak och arbetar. Med medlemskap hos CONVENDUM får du tillgång till samtliga av våra kontorsplatser och kan röra dig fritt beroende på humör eller tillgänglighet.

Kontor

Ingår inredning i hyran?

Utöver en varierande storlek och flexibla hyresavtal är samtliga kontor fullt utrustade med snyggt designade och utvalda skrivbord, stolar och smarta förvaringslösningar.

Hur kommer jag i kontakt med er?

Du når vårt team via vår chattfunktion på hemsidan, via telefon och e-post.

Kontorshotell Sundbyberg

VÅRA KONTOR I COWORKING SPACE STOCKHOLM

COWORKING SPACE STOCKHOLM

Brahegatan 10

Tack vare att lokalerna fördelas på flera våningar finns möjlighet till Big Office-lösningar. Större företag kan alltså hyra hela, eller delar av, våningsplanen. Utanför fastigheten myllrar det av liv, och…
COWORKING SPACE STOCKHOLM

Birger Jarlsgatan 57

I fastighetens entré möts ni av en storslagen lounge med fantastisk takhöjd. I direkt anslutning till loungen finns mötesrum för sällskap i olika storlekar och en stor hörsal för ca…
COWORKING SPACE STOCKHOLM

Drottninggatan 29

Alla fyra våningsplan har fönster som vetter ut mot både Drottninggatan och Brunkebergsgatan. På ett av våningsplanen finns även en stor terrass med utsikt över Klarakyrkans lummiga grönområde. Terrassen har…
COWORKING SPACE STOCKHOLM

Sveavägen 38

Sveavägen 38 ger er det bästa av två världar, Vasastans charm samtidigt som det är gångavstånd till Stureplan och Stockholms centrala affärsdistrikt. Här kan ni fokusera på er kärnverksamhet samtidigt som…
COWORKING SPACE STOCKHOLM

Privat kontorsrum för 6 personer

COWORKING SPACE STOCKHOLM

Privat kontorsrum för 4 personer

COWORKING SPACE STOCKHOLM

Privat kontorsrum för 8 personer

COWORKING SPACE STOCKHOLM

Privat kontorsrum för 6 personer

COWORKING SPACE STOCKHOLM

Vegagatan 14, Odenplan

Trevligt beläget mellan Vasaparken och Observatorielunden kan ni nu jobba från en central adress med närhet till det mesta. På Vegagatan 14 erbjuder vi ett coworking space med allt ifrån…
COWORKING SPACE STOCKHOLM

Biblioteksgatan 29

Biblioteksgatan 29 ligger precis intill Stureplan och alla dess restauranger, butiker och sevärdheter. Här arbetar ni från hjärtat av Stockholms innerstad, och läget skapar en naturlig mötesplats både i arbetet…
COWORKING SPACE STOCKHOLM

Katarinavägen 15

På vårt toppmoderna coworking space får ni en fantastisk utsikt över Djurgården. Här finns privata kontor, lounger, coworkingytor, yogarum, gym och pingisrum fördelade på flera våningsplan. En avslappnad och inspirerande…
COWORKING SPACE STOCKHOLM

Strandvägen 1

Med en fantastisk utsikt över Nybroviken och nära Djurgårdens inbjudande promenadstråk har ni möjlighet att arbeta i en ljus och luftig miljö på CONVENDUM, Strandvägen 1. Här finns en härlig…
COWORKING SPACE STOCKHOLM

Kungsgatan 9

På entréplan på Kungsgatan 9 välkomnas ni av ett café som sedan övergår till rymliga kontor, härliga lounger och praktiska konferensrum som ligger fördelat på flera våningsplan. Utanför dörren finner…
COWORKING SPACE STOCKHOLM

Rissneleden 10, Sundbyberg

CONVENDUM finns på ett perfekt läge i Sundbybergs nya stadsdel Umami Park. Här finns caféer, restauranger, gym, butiker, torg, promenadstråk i vacker natur och några minuters gångavstånd till flera padelbanor.…
COWORKING SPACE STOCKHOLM

Vasagatan 16

Det centrala läget och närheten till kommunikationer gör det enkelt att ta sig både till och från centret för er och era besökare. Här erbjuds toppmodern design och teknik tillsammans…
COWORKING SPACE STOCKHOLM

Västra Järnvägsgatan 3

På Västra Järnvägsgatan är lokalerna ljusa med stora fönster i flera väderstreck. Ett centralt läge precis intill Centralstationen gör att både ni och era besökare lätt tar er till och…
COWORKING SPACE STOCKHOLM

Gävlegatan 16

På Gävlegatan har ni flera våningsplan utrustade med rymliga lounger, telefonbås, välutrustade kontor, coworkingytor, medlemskök och mötesrum. De stora fönstren ger ett härligt ljusinsläpp, och då enheten är uppdelad på…
COWORKING SPACE STOCKHOLM

Fleminggatan 18

Omgivet av natur, parker och med närhet till vatten hittar ni CONVENDUM i det ikoniska Trygg Hansa-huset på Kungsholmen. Här kommer ni in i en oas med ett vattenfall i…
COWORKING SPACE STOCKHOLM

Nybrogatan 17

Från Astoriahuset har ni bara några minuters promenad till Nybroplan, Birger Jarlsgatan och Strandvägen. Här får ni ett kontor i hjärtat av Östermalm med närhet till restauranger, shopping, promenadstråk, parker…

Kalkylator

Information

Exempel baserat på:

1 000 kvm kontor med 80 anställda i Stockholm.

Kostnader Per År (SEK)
300 000 SEK
30 000 SEK
200 000 SEK
100 000 SEK
100 000 SEK
20 000 SEK
10 000 SEK
Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

Du verkar ha ett väldigt förmånligt pris på ditt kontor!

Det många av våra medlemmar uppskattar är möjligheten att vara en del av ett av Sverige största nätverk med över 5 000 medlemmar men även möjligheten att ta del av ett stort antal kontor i flera städer till priset av ett.
Vill du veta mer om CONVENDUMs fördelar och vad vi kan erbjuda dig och ditt bolag?

Nyhetsbrev