LEDIGA KONTOR I STOCKHOLM

Stockholm tillhör idag en av Europas mest expansiva och snabbast växande städer. Inflyttningen till Stockholm ökar för varje dag, vilket innebär att även efterfrågan på lediga kontorslokaler i staden ökar. Det handlar framförallt om en ökad efterfrågan på kontor i de centralt belägna delarna runt Stockholm city.

På CONVENDUM är vi därför mycket glada över att kunna hyra ut kostnadseffektiva och moderna hybridkontor på flera attraktiva lägen i Stockholm. Välj bland kontor i centrala stadsdelar innanför tullarna, samt på plats i Stockholms ytterområden:

SÖKER DU LEDIG LOKAL I STOCKHOLM?

I Stockholm innerstad ligger våra kontorslokaler i och nära city, de flesta affärsdistrikt, restauranger och hotell. Vårt flaggskepp-kontor i huvudstaden (på Vasagatan 16, 111 20 Stockholm) ligger inte mer än ett stenkast från Stockholms City Centralstation och cirka 15 minuters promenad från mysiga Gamla Stan. Men vi har också förståelse för fördelarna med att jobba hemma och nära företag på andra håll. Därför finns våra kontor även belägna i Stockholms ytterområden.

Så vad är då den stora fördelen med att vi finns på olika håll i staden? Det är att vi erbjuder dig att välja bland flera kontor att jobba på i Stockholm. Om din organisation har kontorslokal hos CONVENDUM på Östermalm kan du ändå ta en plats i våra kontorsrum i Södermalm efter ett möte i den stadsdelen. Med andra ord är du välkommen att jobba från alla CONVENDUM-kontor i Stockholm City, samt i ytterområden och på andra orter när du har ett medlemskap hos oss. Helt perfekt de gånger du behöver få så mycket gjort som möjligt och samtidigt minimera transporter.

SÅ HYR DU VÅRA KONTORSLOKALER I STOCKHOLM

Vår målsättning är att göra det så enkelt som möjligt för dig att hyra kontorsplats eller kontorslokal i Stockholm. Hör av dig till oss om du är intresserad av att boka en visning av lediga kontor i Stockholm eller kanske bara få ett förslag på kontorslokaler som matchar ditt företagsbehov. Använd gärna kontaktformuläret till höger.

Därefter kommer våra duktiga rådgivare bidra med en effektiv kontakt och smidig kommunikation. Utifrån ett skräddarsytt erbjudande anpassat för ditt företag kommer de sedan ge svar om hyresnivåer för att hyra kontor hos oss i Stockholm med omnejd. Ofta går det att hitta ett kontor hos oss i Stockholm och flytta in i lokalen med kort varsel, men det förutsätter att det finns lediga kontor av den typ du är ute efter. Om vi inte har en passande kontorslokal för stunden kan vi bevaka dina intressen och återkomma när vi har den perfekta ytan för dig.

DÄRFÖR SKA DU HYRA KONTOR I STOCKHOLM MED OSS

Det finns många goda anledningar till att ta hjälp av CONVENDUM när du ska hyra kontor i Stockholm. Nedan har vi samlat lite mer information för att visa på några av de viktigaste:

KONTOR I OLIKA STORLEKAR

Våra moderna kontorsrum i Stockholm finns tillgängliga att hyra i flera storlekar utefter vad din organisation behöver. Av denna anledning är CONVENDUM ett bra alternativ för små, medelstora och stora organisationer. Kanske befinner sig ditt företag precis i uppstartsfasen, kanske har det funnits i generationer. Oavsett vad som stämmer överens med er organisation så finns det en plats för er på CONVENDUM.

På CONVENDUM ser vi alltid till att ha flexibla hyresavtal, vilket innebär att vi passar företag i olika faser. Väljer du att hyra ett kontorsrum hos oss på CONVENDUM kan du enkelt byta till en större eller mindre lokal-yta beroende på hur det fungerar och hur bra företaget utvecklas.

Stanna hos CONVENDUM i flera år och väx med oss, eller använd oss som ett tillfälligt alternativ medan du letar efter ett annat kontor i Stockholm. Det är upp till dig. Att lösa dina kontorsutmaningar är vårt fokus och detta gör vi genom att erbjuda färdiga utrymmen där du enkelt kan flytta in och komma igång.

På CONVENDUM söker vi ständigt efter nya intressanta lediga lokaler som staden Stockholm har på lager. För den som aktivt letar efter nytt kontor är vår sida väl värd att bevaka. Sökning efter denna typ av nya kontorslokaler i Stockholm är en tydlig söktrend vilket visar att efterfrågan av flexibla kontor i attraktiva områden i Stockholms är stor.

ERGONOMISKA DESIGNMÖBLER

Den stora fördelen med våra premiumkontor är att de är fullt utrustade med ergonomiska designermöbler. Möbler som kontorsstolar, skrivbord och förvaringslösningar är på plats i lokalen när du flyttar in. Vår egen unika möbelkollektion har tagits fram i samarbete med Ragnars som skräddarsyr hela möblemanget efter kontorets lokal-storlek och form.

Med höj- och sänkbara stolar och bord kan du och dina medarbetare enkelt skifta arbetsposition under dagen. Våra smarta förvaringslösningar möjliggör också att kunna lägga undan material som inte används för tillfället. Våra ergonomiska designermöbler gör det möjligt för oss att erbjuda högsta möjliga funktion och estetik, då vi stolt kan säga att de är helt och hållet anpassade och formade för det unika kontorsrummet de återfinns i.

Välrenommerade Ragnars är ett möbeldesignföretag som har varit med och skapat möblemang för många snygga kontorslokaler runt om i Sverige. Företaget har sina rötter i Jönköping sen tidigt 1950-tal och har under generationer utvecklat en gedigen hantverkstradition som idag kombineras med den senaste tekniken. I CONVENDUM och Ragnars gemensamma kollektion finns idag eleganta och bekväma möbler i lugna och juvellika toner och material, som sätter en elegant och helt egen prägel på våra lokaler.

TILLGÅNG TILL MÖTES- OCH KONFERENSRUM

Vi förstår värdet av att kunna hålla i privata möten. Alla våra kontor i Stockholm har av den anledningen tillgång till flera mötes- och konferensrum i varierade storlekar. Hos oss är det möjligt att genomföra möten för allt ifrån två till hela 120 personer.

Mötes- och konferensrummen är precis som våra kontor fullt utrustade med stilfull och ergonomisk inredning. På plats finns också den senaste tekniken som möjliggör ett friktionsfritt genomförande.

Tack vare de centrala lägena kan utomstående gäster snabbt och smidigt ta sig till och från möten hos dig. Vår uppskattade och mycket kompetenta servicepersonal ser till att dina gäster får bästa möjliga välkomnande på plats redan när de kommer in genom entrén och kan även stå till tjänst med mat- och dryck-meny om så önskas.

Kontor Stockholm - Hyr ett kontor med Convendum, vi hjälper dig hitta ett ledigt kontor i Stockholm

FÖRSTKLASSIG SERVICE

I och med att kontorsrum ofta är belägna i eller i anslutning till våra coworking-utrymmen kan även du med ett eget kontorsrum enkelt ta del av CONVENDUMs andra förmåner och service på plats. Tillsammans med dina kollegor kan du exempelvis nyttja alla öppna coworkingytor, lounger, restauranger, caféer, gym och andra bekvämligheter som finns tillgängliga på våra kontorshotell.

I CONVENDUMs lokaler kan du sjunka ner med datorn i en soffa för att arbeta fokuserat på egen hand eller bolla idéer med kollegor. Det finns gott om ytor att samlas på eller för den som vill sätta sig avskilt. Vi har avskärmade skrivbord där det är mer tyst och fokus, medan de stora loungeytorna passar både för fikapauser och brainstorming i grupp. Glöm inte att ta med en kopp kaffe eller te, drycker som våra härliga medarbetare ser till alltid är tillgängligt under kontorstider.

För att du ska kunna fokusera på kärnverksamheten är våra kontorshotell bemannade under samtliga vardagar. Det innebär att du inte behöver tänka på kringliggande tjänster så som reception, städning, Wi-Fi, IT-support, skrivare och liknande. Det breda tjänsteutbudet gör CONVENDUMs lösningar även lämpliga för dig som endast söker ett virtuellt kontor eller företagsadress.

VÅRT POPULÄRA COMMUNITY

I och med tillgången av öppna coworkingytor och lounger innebär en flytt till CONVENDUM’s kontor att du och dina kollegor även får möjlighet att utvecklas i en social och affärsmässig kontext. Dagliga frukostar och afterwork varje vecka blir en naturlig mötesplats och ett community för att utbyta idéer och kunskap, och är A-Ö för att upptäcka nya affärsmöjligheter och påbörja nya samarbeten med andra medlemmar.

TILLGÅNG TILL KONTORET DYGNET RUNT

Att själv på bästa sätt kunna styra över den egna tiden och arbeta under både tidiga morgnar och sena kvällar när det krävs är viktigt för många. Av den anledningen finns våra kontor tillgängliga för dig och dina medarbetare dygnet runt under årets alla dagar.

Det finns med andra ord många goda anledningar att välja CONVENDUM när du ska hyra en kontorslokal i Stockholm. Boka en visning av våra lediga lokaler eller kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er med våra moderna och kostnadseffektiva kontorslösningar.

BEKVÄMARE KONTOR I STOCKHOLM

De flesta av oss spenderar stora delar av vår tid på jobbet, under majoriteten av veckans dagar. Det är inte så konstigt att platsen vi jobbar på kan ha stor inverkan på vårt välmående. Hos CONVENDUM finns alla förutsättningar för att ha en trevlig och produktiv arbetsdag. Oavsett om du har bjudit in till möte eller ska arbeta fokuserat vid skrivbordet.

Inbjudande utrymmen, god stämning och ständig tillgång till gott kaffe är bara början. Kontakta oss så berättar vi mer om att hur det är att hyra en kontorslokal av oss i Stockholm. Använd gärna kontaktformuläret till höger.

BOKA VISNING AV KONTORSLOKAL

CONVENDUM’s moderna lokaler och stora flexibilitet erbjuder attraktiva lösningar som passar alla sorters företag som önskar att hyra kontor i områden runt Stockholm. Är du intresserad av att lära dig mer om en specifik kontorslokal i Stockholm och kanske få ytterligare information om vad det innebär att hyra kontorsplats hos oss?

KONTAKTA OSS IDAG

Varmt välkommen att boka visning i våra lediga lokaler hos CONVENDUM i Stockholm.

Fyll i formuläret, ring oss på telefon +46 (0)10 510 08 88, eller skicka e-post till info@convendum.se. Du är även välkommen att kontakta oss för hjälp samt information genom vår chattfunktion här på sidan.

Hitta information och sök efter fler bilder från våra kontor i Stockholm eller övriga locations i Sverige i våra sociala medier: InstagramLinkedIn och Facebook.

Hitta alla våra locations här.

Frågor? Kontakta oss!

Ove Hansson Coworking space
Ove Hansson
Chief Commercial Officer

Kontor Södermalm

Södermalm är tack vare sitt goda läge och sina goda förbindelser en attraktiv plats för kontorsetableringar i Stockholm. På CONVENDUM är vi därför glada över att kunna erbjuda moderna och kostnadseffektiva lösningar för dig som önskar att hyra kontor på Södermalm.

Kontor Östermalm

Med goda kommunikationsmöjligheter och närhet till både citypuls och natursköna omgivningar är det inte konstigt att Östermalm är en av de mest eftertraktade stadsdelarna för kontorsetableringar i Stockholm.

Kontor Norrmalm

Tack vare sina goda kommunikationsmöjligheter och centrala läge är Norrmalm i Stockholm en populär stadsdel för kontorsetableringar. På CONVENDUM är vi därför glada över att kunna erbjuda företag flertalet attraktiva och moderna kontor på Norrmalm.

Kontor Kungsholmen

Önskar du att etablera ett kontor på Kungsholmen? Då är CONVENDUM helt rätt samarbetspartner för dig. Vi gör det nämligen möjligt för företag i alla storlekar att hyra moderna och kostnadseffektiva kontor på Kungsholmen i Stockholm.

Kontor Vasastan

Efterfrågan på kontor i Stockholms centrala stadsdelar har under de senaste åren ökat markant. På CONVENDUM är vi därför glada över att kunna erbjuda moderna och kostnadseffektiva kontor i Vasastan.
Kontor Vasastan

Boka visning

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se