HYR KONTOR – STOCKHOLM CITY

Visste du att den genomsnittliga kontorskostnaden för ett företag i Stockholm idag ligger på mellan 10 000-20 000 kronor per medarbetare i månaden? Som medlem hos CONVENDUM kan du sänka dina kontorskostnader med upp till 50%, samtidigt som du får ta del av exklusiva förmåner i form av gym, yoga, café och aktivitetsbaserade kontorsytor.

Bli en del av vårt community och välj bland lediga lokaler i hela Stockholm med stans bästa läge. Oavsett vilken typ av kontor du söker, är våra medlemskap flexibla för att du ska få det du behöver och kunna fokusera på din verksamhet.

Läs mer eller chatta med våra kontorsrådgivare för att få veta mer om hur ett medlemskap hos oss fungerar.

Vad som ingår i vår tjänst

Våra öppna lounger erbjuder arbetsplatser och goda möjligheter till spontana möten.

Våra coworking ytor är särskilt utformade för att ge bästa möjlighet till både fokusarbete och informella möten.

Våra coworking spaces är tillgängliga 24/7 med ert medlemskort.

Varje morgon serveras en frukost i vår lounge.

Vår personal finns på plats varje vardag mellan 08:00-17:00 för att hjälpa er med alla era behov.

Som medlem har ni exklusiv tillgång till våra välutrustade gym på Katarinavägen 15, Biblioteksgatan 29 (endast husgäster), Gävlegatan 16, Fleminggatan 18, Vasagatan 16 och Kungsportsavenyn 21.

Som medlem har ni tillgång till blixtsnabb WIFI och trådbunden internetuppkoppling.

Fria och säkra utskrifter på högkvalitativa skrivare ingår i medlemskapet.

Med CONVENDUMs medlemsapp finns möjligheten att boka konferensrum direkt från mobilen. Dessutom access till exklusiva erbjudanden och events.

Våra kontor och Coworking ytor kommer fullt utrustade med moderna och ergonomiska möbler.

Registrera din företagsadress hos CONVENDUM och låt vår personal hjälpa er med posthantering.

Utöver dessa fördelar erbjuder CONVENDUM mycket mer. Kontakta oss för att veta mer.

LEDIGA KONTOR I STOCKHOLM

Stockholm tillhör idag en av Europas mest expansiva och snabbast växande städer. Inflyttningen till Stockholm ökar varje år, vilket innebär att även efterfrågan på lediga kontorslokaler i staden ökar.

Vi på CONVENDUM är mycket stolta över att kunna erbjuda dig som medlem kostnadseffektiva och moderna hybridkontor på flera attraktiva adresser runtom i Stockholm.

Hos oss kan du själv välja varifrån du vill jobba. Passar det bäst i City eller utanför tullarna?

Upptäck våra anläggningar i Stockholm här:

  • Kontor Södermalm
  • Kontor Östermalm
  • Kontor Norrmalm
  • Kontor Kungsholmen
  • Kontor Vasastan
  • Kontor Sundbyberg

SÖKER DU EN LEDIG LOKAL I STOCKHOLM?

I Stockholm ligger våra kontorslokaler både i och nära City. Vi finns nära såväl affärsdistrikt och restauranger, som hotell. Allt för att du smidigt och enkelt ska kunna jobba från den plats som passar dig bäst.

Du hittar till exempel vårt kontor på Vasagatan 16 i Stockholm, som är vårt flaggskepp. Kontoret ligger inte mer än ett stenkast från Stockholms Centralstation, och cirka 15 minuters promenad från Gamla Stan.

 

VAD ÄR FÖRDELEN MED ATT FINNAS PÅ OLIKA STÄLLEN I SAMMA STAD?

Som medlem hos CONVENDUM får du möjligheten att välja bland flera kontor att jobba från i Stockholm. Föreställ dig att du vanligtvis utgår från ett av våra kontor på Östermalm, men att teamet har flera möten utspritt på Södermalm under dagen. Det är då möjligt att samlas i våra kontorslokaler på Södermalm i slutet av dagen, för er gemensamma genomgång.

Som medlem hos oss får du tillgång till alla våra kontor i hela Stockholm, men även i Göteborg och på Mallorca.

VI ERBJUDER ALLTID:

LOUNGE
COWORKING
24/7
FRUKOST
CONCIERGE
GYM
WIFI
SKRIVARE
MEDLEMSAPP
KONTORSMÖBLER
FÖRETAGSADRESS

SÅ HYR DU VÅRA KONTORSLOKALER I STOCKHOLM

Vår målsättning är att göra det så enkelt som möjligt för dig att hyra en kontorsplats eller kontorslokal i Stockholm.

Hör av dig till oss om du är intresserad av att boka en visning av lediga kontor i Stockholm, eller kanske bara få ett förslag på kontorslokaler som matchar dina behov. Använd gärna vårt kontaktformulär här intill.

SKRÄDDARSYTT ERBJUDANDE FÖR DIG

Våra professionella rådgivare hjälper dig att ta fram ett skräddarsytt erbjudande för just dig och ditt företags behov och förutsättningar.

Det går ofta enkelt att hitta ett kontor att flytta in i med kort varsel, men det förutsätter att det finns lediga kontor av den typ du är ute efter. Om vi mot förmodan inte har en passande plats för stunden, kan vi bevaka dina intressen och höra av oss till dig när vi har en perfekt yta för dig.

Samuel Daneberg

DÄRFÖR SKA DU HYRA KONTOR I STOCKHOLM MED OSS

Det finns många goda anledningar till att ta hjälp av CONVENDUM när du ska hyra kontor i Stockholm. Nedan har vi sammanställt mer information gällande några av de främsta.

FLEXIBLA HYRESVILLKOR

På CONVENDUM tycker vi att hyresvillkor ska vara flexibla och på våra kontorshotell erbjuder vi minst lika flexibla lösningar. Oberoende av om du driver ett företag med flera anställda som är i behov av större konferensrum, eller om du är egenföretagare och bara behöver en kontorsplats, kan vi självklart hjälpa dig att hitta ett upplägg som matchar just dina behov.

EXKLUSIVA FÖRMÅNER

Att vara medlem hos oss ska vara förmånligt. Du får som medlem tillgång till alla våra aktivitetsbaserade coworking spaces, lounger, konferenscenter, restauranger, caféer, gym och ytterligare förmåner som återfinns på alla våra kontorshotell.

Genom att hyra kontorsplats hos oss slipper du även tänka på logistik i form av tids- och kostnadskrävande kringliggande tjänster, såsom reception, städning, WiFi, skrivare, IT-support och liknande. Alla dessa tjänster ingår alltid med fri tillgång.

FÖRSTKLASSIG SERVICE

Vår uppskattade och mycket kompetenta servicepersonal ser till att du och dina gäster får bästa möjliga välkomnande på plats, redan när ni kommer in genom entrén. De kan även stå till tjänst med meny för mat och dryck om så önskas.

conference

24/7 ACCESS TILL ALLA VÅRA KONTOR

Hos oss får du tillgång till alla våra kontorslokaler dygnet runt, under årets alla dagar. Som medlem har du alltså ständig access och kan fritt nyttja våra lokaler – från tidiga morgnar, till sena kvällar.

Som medlem hos CONVENDUM får du dessutom tillgång till våra olika coworking spaces i Stockholm, Göteborg och på Mallorca. Har du din bas i Stockholm, men är på jobbresa i en annan stad där vi finns, kan du enkelt boka plats utefter behov på kontoret du är intresserad av.

Vad är coworking

INSPIRERANDE COMMUNITY

CONVENDUM är mer än bara ett kontor. Eftersom de gemensamma ytorna delas med andra medlemmar, får du möjligheten att utvecklas i en social och professionell kontext. Vår dagliga frukost skapar naturliga tillfällen att utbyta erfarenheter och inleda nya samarbeten.

KONTOR I OLIKA STORLEKAR

Oavsett vad du och ditt företag är i behov av att hyra, kan vi erbjuda kontor i Stockholm i flera olika storlekar. CONVENDUM är ett bra alternativ för små, medelstora och stora organisationer som är i behov av fler arbetsplatser, men även för egenföretagare som inte behöver samma yta.

TILLGÅNG TILL MÖTES- OCH KONFERENSRUM

Vi förstår värdet av att kunna hålla privata möten. Alla våra kontor i Stockholm har av den anledningen tillgång till flera mötes- och konferensrum av varierande storlekar.

Mötes- och konferensrummen är, precis som våra kontor, fullt utrustade med stilfull och ergonomisk inredning. På plats finns dessutom den senaste tekniken som möjliggör ett friktionsfritt genomförande av möten och presentationer. Hos oss är det möjligt att genomföra möten för allt i från 2 till hela 120 personer.

Kontor Vasastan

ETT KONTOR, FLERA MÖJLIGHETER

På CONVENDUM finns många ytor att samlas på, men det går även bra att sitta avskilt. Vi har avskärmade skrivbord för dig som vill ha tystnad och fokus, samt större loungeytor som passar för både sociala fikapauser och brainstorming. Låt dagens agenda och humör bestämma.

Convendum 2020

ERGONOMISKA DESIGNMÖBLER

Utöver en arbetsplats i representativ miljö med förstklassiga förmåner, har alla våra kontor tillgång till kontorsförvaring och ergonomiska kontorsmöbler i premiumdesign. I kontorsinredningen ingår höj- och sänkbara skrivbord och bekväma stolar.

Vår egen unika möbelkollektion har tagits fram i samarbete med Ragnars, som har skräddarsytt hela möblemanget efter storlek och form på lokalen.

HYR KONTOR STOCKHOLM – CENTRALT OCH LÄTTILLGÄNGLIGT

En stor fördel med våra kontorshotell i City, är kommunikationsmöjligheterna. Här finns direkt anslutning till både bil- och kollektivtrafik, med såväl bussar som tunnelbana. Även välplanerade gång- och cykelvägar gör det enkelt att förflytta sig mellan våra arbetsplatser.

Tack vare de centrala adresserna kan dina gäster snabbt och smidigt ta sig till och från möten hos dig. Tunnelbana, pendeltåg och bussar gör det enkelt för såväl lokala som internationella gäster att komma på besök.

 

 

VI VILL HJÄLPA DIG

På CONVENDUM söker vi ständigt efter de nya, intressanta och lediga lokaler som Stockholm har att erbjuda. Att lösa dina kontorsutmaningar är vårt fokus och detta gör vi genom att erbjuda färdiga utrymmen, där du enkelt kan flytta in och komma igång med ditt arbete direkt.

kontorshotell stureplan

BEKVÄMARE KONTOR I STOCKHOLM

För oss är det viktigt att erbjuda inspirerande lokaler som skapar kreativitet, välmående och affärer. Hos CONVENDUM finns därför alla förutsättningar som behövs för att ha en trevlig och produktiv arbetsdag.

Med inbjudande utrymmen, god stämning och ständig tillgång till gott kaffe skapar vi en atmosfär att växa i. Kontakta oss, så berättar vi mer om hur det är att hyra en kontorslokal av oss i Stockholm. Använd gärna kontaktformuläret intill.

Aktivitetsbaserat kontor

BOKA VISNING AV VÅRA KONTORSLOKALER I STOCKHOLM

Våra moderna lokaler och stora flexibilitet erbjuder attraktiva lösningar som passar alla sorters företag som vill hyra kontor i Stockholm City eller områden utanför tullarna. Vi erbjuder dessutom kontorsplatser i Göteborg och på Mallorca.

Vill du veta mer om en specifik kontorslokal och kanske få mer information om vad det innebär att hyra en kontorsplats hos oss? Då är du naturligtvis välkommen att ta kontakt med oss.

Serviced office and office hotel

KONTAKTA OSS IDAG

För att boka visning av våra lediga lokaler hos CONVENDUM i Stockholm – fyll i formuläret, ring oss på telefon +46 (0)10 510 08 88, eller skicka e-post till info@convendum.se.

Du är självklart alltid välkommen att kontakta oss för hjälp eller ytterligare information genom vår chattfunktion här på sidan.

Kalkylator

Information

Exempel baserat på:

1 000 kvm kontor med 80 anställda i Stockholm.

Kostnader Per År (SEK)
300 000 SEK
30 000 SEK
200 000 SEK
100 000 SEK
100 000 SEK
20 000 SEK
10 000 SEK
Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

Du verkar ha ett väldigt förmånligt pris på ditt kontor!

Det många av våra medlemmar uppskattar är möjligheten att vara en del av ett av Sverige största nätverk med över 5 000 medlemmar men även möjligheten att ta del av ett stort antal kontor i flera städer till priset av ett.
Vill du veta mer om CONVENDUMs fördelar och vad vi kan erbjuda dig och ditt bolag?

Nyhetsbrev