Lediga kontor i Stockholm

Stockholm är en av Europas mest expansiva och snabbast växande städer. För varje dag som går ökar inflyttningen till staden, vilket innebär att även efterfrågan på lediga kontorslokaler ökar. Framförallt handlar det om en ökad efterfrågan på kontor som är belägna i det centrala delarna av Stockholm.

På CONVENDUM är vi därför mycket glada över att kunna erbjuda moderna och kostnadseffektiva kontorslösningar på flertalet attraktiva lägen i Stockholm, dels i centrala affärsdistrikt men också i ytterområdena:

 

Fördelar med att välja CONVENDUM

Det finns många goda anledningar till att välja CONVENDUM när du ska hyra kontor i Stockholm. Nedan har vi samlat några av dem:

Kontor i olika storlekar

Våra moderna kontor finns tillgängliga i flera olika storlekar och passar därför både små, medelstora och stora organisationer. Flexibla hyresavtal gör det dessutom möjligt att utöka eller minska kontorsytan i takt med att företagets förutsättningar ändras.

Ergonomiska designmöbler

En stor fördel med våra premiumkontor är att de är fullutrustade med ergonomiska designermöbler såsom skrivbord, kontorsstolar och förvaringslösningar. Vår egna unika möbelkollektion har tagits fram i samarbete med Ragnars som skräddarsyr möblemanget efter kontorets storlek och form.

Med höj- och sänkbara bord och stolar kan du och dina medarbetare enkelt byta arbetsposition under dagen. Smarta förvaringslösningar gör det också möjligt att lägga undan material som inte används för tillfället.

Genom att erbjuda ergonomiska designermöbler som har skräddarsytts för vars kontor storlek och form, kan du vara säker på att du alltid får högsta möjliga funktion och estetik i era kontor.

Tillgång till konferens- och mötesrum

Vi förstår värdet av att kunna hålla i privata möten. Samtliga kontor har därför tillgång till flertalet mötes- och konferensrum i varierande storlekar. Hos oss är det möjligt att genomföra möten för allt ifrån två till 120 personer.

Likt våra kontor är också mötes- och konferensrummen fullutrustade med stilfulla och ergonomiska möblemang. De innehåller också den senaste tekniken som möjliggör ett friktionsfritt genomförande.

Tack vare det centrala läget kan utomstående gäster även snabbt och smidigt ta sig till och från mötet. Vår kompetenta personal ser till att ge dina gäster bästa möjliga mottagande och kan även bistå med mat och dryck om så önskas.

 

Kontor Stockholm

 

Förstklassig service

I och med att kontoren är belägna i eller i anslutning till våra Coworking spaces får du även ta del av CONVENDUMs förmåner och service. Du och dina kollegor kan exempelvis nyttja alla öppna coworkingytor, lounger, restauranger, caféer, gym och andra bekvämligheter som finns tillgängliga på våra center.

För att du ska kunna fokusera på kärnverksamheten är våra kontor också bemannade under samtliga vardagar. Det innebär att du även slipper tänka på kringtjänster som reception, städning, Wi-Fi, skrivare, IT-support och liknande.

Community 

I och med tillgången av öppna coworkingytor och lounger innebär en kontorsflytt till CONVENDUM att du och dina kollegor även ges möjligheten att utvecklas i en social och affärsmässig kontext. Dagliga frukostar och veckovisa after works blir en naturlig mötesplats och community att utbyta idéer och kunskap, upptäcka nya affärsmöjligheter samt påbörja nya samarbeten med andra medlemmar.

Tillgång dygnet runt 

Att själv kunna styra över sin tid och arbeta under såväl tidiga morgnar som sena kvällar är för många viktigt. Våra kontor är därför tillgängliga för dig och dina medarbetare dygnet runt under årets alla dagar.

Som du säkerligen märkt finns det många goda anledningar till att välja CONVENDUM när du ska hyra kontor i Stockholm. Boka en visning eller kontakta oss så berättar vi mer om våra moderna och kostnadseffektiva kontorslösningar.