Lediga kontor i Stockholm

Stockholm är en av Europas mest expansiva och snabbast växande städer. För varje dag som går ökar inflyttningen till staden, vilket innebär att även efterfrågan på lediga kontorslokaler i Stockholm ökar. Framförallt handlar det om en ökad efterfrågan på kontor i Stockholm som är belägna i de centrala delarna.

Därför är vi på CONVENDUM mycket glada över att kunna hyra ut moderna och kostnadseffektiva hybridkontor på flera attraktiva lägen i Stockholm. Dels i centrala stadsdelar, dels i ytterområden:

 

Hyr kontor i Stockholm

I innerstaden ligger våra kontorslokaler i och nära Stockholm City, de flesta affärsdistrikt, hotell och restauranger. Vårt flaggskepp i huvudstaden (på Vasagatan 16, 111 20 Stockholm) ligger inte mer än ett stenkast från Stockholms Central. Men vi förstår även fördelarna med att jobba hemma och nära företag på andra håll. Därför finns vi även i ytterområden.

Fördelen med att vi finns på olika håll i staden? Det är att du kan välja bland flera kontor att jobba på i Stockholm. Om ditt företag har kontorslokal hos CONVENDUM på Södermalm kan du ändå sätta dig i våra lokaler i Vasastan efter ett möte i den stadsdelen. Du är med andra ord välkommen till alla CONVENDUM i Stockholm och på andra orter när du har ett medlemskap hos oss. Perfekt när du behöver minimera transporter för att få så mycket som möjligt gjort under dagen.

Så hyr du våra kontorslokaler i Stockholm

Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig att hyra kontor i Stockholm. Hör av dig till oss för att boka en visning eller få ett förslag på kontorslokaler som matchar ditt företagsbehov. Använd gärna kontaktformuläret till höger.

Sedan kommer våra duktiga rådgivare och personal bidra med effektiv kontakt och smidig kommunikation. De kommer också ge svar om hyresnivåer för att hyra kontor med oss i Stockholm, utifrån ett skräddarsytt erbjudande för just ditt företag. Ofta kan du hitta ett kontor och flytta in hos oss i Stockholm med kort varsel, förutsatt att det finns lediga kontor av den sort du är ute efter.

Därför ska du hyra kontor i Stockholm med oss

Det finns många goda anledningar till att välja CONVENDUM när du ska hyra kontor i Stockholm. Nedan har vi samlat några av dem:

Kontor i olika storlekar

Våra moderna kontorsrum i Stockholm finns tillgängliga att hyra i flera storlekar. Därför är CONVENDUM ett passande alternativ för små, medelstora och stora organisationer. Kanske är ditt bolag precis i uppstartsfasen, kanske har det funnits i tio år eller mer. Oavsett finns det en plats för dig på CONVENDUM.

CONVENDUM har flexibla hyresavtal, vilket innebär att vi passar företag i olika faser. Väljer du att hyra ett kontorsrum hos oss på CONVENDUM kan du enkelt byta till en större eller mindre lokal beroende på hur det fungerar och hur företaget utvecklas.

Stanna hos oss i flera år och väx med oss, eller ha CONVENDUM som ett tillfälligt alternativ medan du letar efter ett annat kontor i Stockholm. Det är upp till dig. Vi fokuserar på att lösa dina kontorsutmaningar genom att erbjuda färdiga utrymmen där du enkelt kan flytta in och komma igång.

Ergonomiska designmöbler

En stor fördel med våra premiumkontor är att de är fullutrustade med ergonomiska designermöbler. Möbler som skrivbord, kontorsstolar och förvaringslösningar finns på plats när du flyttar in. Vår egen unika möbelkollektion har tagits fram i samarbete med Ragnas som skräddarsyr möblemanget efter kontorets storlek och form.

Med höj- och sänkbara bord och stolar kan du och dina medarbetare enkelt byta arbetsposition under dagen. Smarta förvaringslösningar gör det också möjligt att lägga undan material som inte används för tillfället. Genom att erbjuda ergonomiska designermöbler som har formats för det unika kontorsrummet, kan vi alltid leverera högsta möjliga funktion och estetik.

Ragnars är ett välrenommerat möbeldesignföretag som har tagit fram möblemang för många snygga kontorslokaler runt om i Sverige. Deras verksamhet har rötter i Jönköping under 1950-talet och har utvecklat en gedigen hantverkstradition, som de idag kombinerar med den senaste tekniken. I vår gemensamma kollektion finns bekväma och eleganta möbler i lugna och juvellika toner och material, som sätter en stilig och alldeles egen prägel på våra lokaler.

Tillgång till mötes- och konferensrum

Vi förstår värdet av att kunna hålla i privata möten. Samtliga kontor i Stockholm har därför tillgång till flera mötes- och konferensrum i varierade storlekar. Hos oss är det möjligt att genomföra möten för allt ifrån två till 120 personer.

Precis som våra kontor är även mötes- och konferensrummen fullutrustade med stilfull och ergonomisk inredning. På plats finns också den senaste tekniken som möjliggör ett friktionsfritt genomförande.

Tack vare de centrala lägena kan utomstående gäster snabbt och smidigt ta sig till och från möten hos dig. Vår kompetenta servicepersonal ser till att dina gäster får bästa möjliga mottagande redan när de kommer in genom entrén och kan även stå till tjänst med mat och dryck om så önskas.

Kontor Stockholm - Hyr ett kontor med Convendum, vi hjälper dig hitta ett ledigt kontor i Stockholm

Förstklassig service

I och med att kontoren är belägna i eller i anslutning till våra coworking-utrymmen kan även du med ett eget kontor enkelt ta del av CONVENDUMs andra förmåner och service. Du och dina kollegor kan exempelvis nyttja alla öppna coworkingytor, lounger, restauranger, caféer, gym och andra bekvämligheter som finns tillgängliga på våra center.

I CONVENDUMs lokaler kan du sjunka ner med datorn i en soffa för att arbeta fokuserat på egen hand eller bolla idéer med kollegor. Det finns gott om ytor att samlas på eller sätta sig mer avskilt. Vi har avskärmade skrivbord där det är mer tyst och fokus, medan de stora loungeytorna passar både för fikapauser och brainstorming i grupp. Glöm inte att ta med en kopp kaffe eller te, drycker som våra härliga medarbetare ser till alltid är tillgängligt under kontorstider.

För att du ska kunna fokusera på kärnverksamheten är våra lokaler bemannade under samtliga vardagar. Det innebär att du slipper tänka på kringtjänster som reception, städning, Wi-Fi, skrivare, IT-support och liknande. Det breda tjänsteutbudet gör CONVENDUMs lösningar även lämpliga för dig som endast söker ett virtuellt kontor eller företagsadress.

Community

I och med tillgången av öppna coworkingytor och lounger innebär en kontorsflytt till CONVENDUM att du och dina kollegor även får möjlighet att utvecklas i en social och affärsmässig kontext. Dagliga frukostar och afterwork varje vecka blir en naturlig mötesplats och ett community för att utbyta idéer och kunskap, upptäcka nya affärsmöjligheter och påbörja nya samarbeten med andra medlemmar.

Tillgång till kontoret dygnet runt

Att själv kunna styra över den egna tiden och arbeta under både tidiga morgnar och sena kvällar när det krävs är viktigt för många. Därför är våra kontor tillgängliga för dig och dina medarbetare dygnet runt under årets alla dagar.

Det finns med andra ord många goda anledningar att välja CONVENDUM när du ska hyra en kontorslokal i Stockholm. Boka en visning eller kontakta oss så berättar vi mer om våra moderna och kostnadseffektiva kontorslösningar.

Bekvämare kontor i Stockholm

De flesta av oss spenderar stora delar av vår tid på jobbet, under majoriteten av veckans dagar. Det är inte så konstigt att platsen vi jobbar på kan ha stor inverkan på vårt välmående. Hos CONVENDUM finns alla förutsättningar för att ha en trevlig och produktiv arbetsdag. Oavsett om du har bjudit in till möte eller ska arbeta fokuserat vid skrivbordet. God stämning, inbjudande utrymmen och ständig tillgång till kaffe är bara början. Hör av dig till oss så berättar vi mer om att hyra en kontorslokal av oss i Stockholm. Använd gärna kontaktformuläret till höger.

Du kan hitta fler bilder från våra kontorslokaler och information i våra sociala medier: Instagram, LinkedIn och Facebook.

Kontor Södermalm

Södermalm är tack vare sitt goda läge och sina goda förbindelser en attraktiv plats för kontorsetableringar i Stockholm. På CONVENDUM är vi därför glada över att kunna erbjuda moderna och kostnadseffektiva lösningar för dig som önskar att hyra kontor på Södermalm.

Kontor Östermalm

Med goda kommunikationsmöjligheter och närhet till både citypuls och natursköna omgivningar är det inte konstigt att Östermalm är en av de mest eftertraktade stadsdelarna för kontorsetableringar i Stockholm.

Kontor Norrmalm

Tack vare sina goda kommunikationsmöjligheter och centrala läge är Norrmalm i Stockholm en populär stadsdel för kontorsetableringar. På CONVENDUM är vi därför glada över att kunna erbjuda företag flertalet attraktiva och moderna kontor på Norrmalm.

Kontor Kungsholmen

Önskar du att etablera ett kontor på Kungsholmen? Då är CONVENDUM helt rätt samarbetspartner för dig. Vi gör det nämligen möjligt för företag i alla storlekar att hyra moderna och kostnadseffektiva kontor på Kungsholmen i Stockholm.

Kontor Vasastan

Efterfrågan på kontor i Stockholms centrala stadsdelar har under de senaste åren ökat markant. På CONVENDUM är vi därför glada över att kunna erbjuda moderna och kostnadseffektiva kontor i Vasastan.
Kontor Vasastan

Boka visning

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se