Modernt & flexibelt med hybridkontoret

Hybridkontoren fungerar som en samlingsplats för bolagen och deras anställda snarare än en låst arbetsplats. Genom detta främjas innovation, kulturutbyte och kommunikation i en dynamisk och flexibel miljö.

CONVENDUMs hybridkontor består av allt ifrån coworking ytor, dedikerade höj-och sänkbara skrivbord, kontors-och mötesrum samt sociala träffpunkter som lounger och caféer som främjar nätverkande, kulturbyggande och kreativitet. Vi skapar möjligheter till tyst och fokuserat arbete och erbjuder den senaste mötestekniken för att underlätta digitala möten och konferenser. Läs mer om hybridkontoret här.

Vi förbättrar erbjudandet och introducerar:

  • Caféer för både medlemmar och externa gäster
  • Aktiveringsmöjligheter (flera gymanläggningar, padelbanor och pingisbord)
  • Tysta rum
  • Skärmar i öppna ytor
  • Livesändningar av stora sportevenemang
  • Stort digitalt community med flera tusen användare

Medlemskap

Med ett medlemskap hos CONVENDUM har företag och deras anställda tillgång till coworkingytor på samtliga av våra Coworking space i Stockholm, Göteborg och Palma de Mallorca. Vår all-inclusive service ingår alltid och inkluderar bland annat tillgång till arbetsplatser, WiFi, skrivare, gym och frukost.

Privata kontor i Stockholm

Ett eget privat kontor men med all-inclusive service. Våra moderna kontorsrum finns tillgängliga i många olika storlekar. Därför är CONVENDUM ett passande alternativ för små, medelstora och stora bolag.

Eget skrivbord

För dig som vill ha ett eget skrivbord men inte behöver ett kontorsrum erbjuder vi möjligheten till ett eget skrivbord i våra coworking ytor på utvalda adresser. Egna skrivbord finns på bland annat Katarinavägen 15, Fleminggatan 18 och Strandvägen 1.

Stora kontor i Stockholm

Jobbar du på ett bolag där ni är fler än 50 personer? CONVENDUM har lösningar för större bolag där ni får ett kontor i kontoret, samtidigt som ni får tillgång till all annan kringservice som ingår i våra medlemskap. Som större bolag har ni möjlighet att hyra en helt egen yta eller en del av ett coworking space.
Kontor Vasastan

Boka visning

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se