Kontorshotell i goteborg

Kontorshotell Göteborg


När du väljer CONVENDUMs Coworking space på Avenyn 21 i centrala Göteborg får du mycket mer än ett konventionellt kontorshotell. Lokalerna har stora öppna coworking ytor och tidlös designinredning framtagen för att passa er verksamhet. Här får du flexibiliteten av förmånliga hyresavtal, med all service och utrustning för att stötta din verksamhet på plats. Du kan dessutom sänka din hyresnivå, i och med att du bara betalar för det du behöver och delar gemensamma ytor, utrustning, kontorsservice och teknisk support med andra företag.

Välj coworking och jobba på de gemensamma ytorna, eller komplettera med ett eget kontorsrum. Med privata kontor får företaget ett eget privat kontorsrum att stänga om sig. Alla CONVENDUMs medlemmar har alltid tillgång till vår fenomenala service, ergonomiska designinredning och gemensamma event. Dessutom kan du använda ditt medlemskort som nyckel till alla våra andra kontorshotell, i Göteborg och på andra håll.

Oavsett om ditt företag är litet eller stort, så ser vi till att du känner dig som hemma. Välkommen till CONVENDUMs kontorshotell på Avenyn, mitt i centrala Göteborg. Vi blir en trygg partner till din verksamhet, som ser till att allt det där som brukar krångla helt enkelt fungerar.

Boka en visning eller rådgivning via formuläret.

Vi vet att det inte är lätt att hitta ett kostnadseffektivt alternativ med allt man efterfrågar, när det är en arbetsplats åt företaget man söker. Kontorsmarknaden i Göteborg är glödhet och (med rätta) sätter många företagare sina förväntningar högt.

rapporten Nordic Outlook, som årligen ges ut av JLL, konstaterar man att företag framförallt efterfrågar moderna, effektiva och flexibla kontorslösningar på bra lägen. Om du driver ett av de företag som letar efter den här sortens arbetsplats är CONVENDUM ett bra val. I vårt kontorshotell på Avenyn i Göteborg kan vi erbjuda mer än klassiska kontorshotell, på ett oslagbart centralt läge i välinredda och bekväma lokaler, med allt på plats.

På CONVENDUM välkomnar vi små, medelstora och stora företag till olika kontorslösningar som klarar av att möta höga krav. Det är även viktigt med flexibilitet, om dina behov skulle förändras är det till exempel enkelt att byta till ett kontorsrum i en annan storlek.

DITT KONTORSHOTELL PÅ AVENYN I CENTRALA GÖTEBORG

Vårt allra första kontorshotell i Göteborg hittar du på Kungsportsavenyn 21. Över sju våningsplan samsas toppmoderna kontorsrum med stora gemensamma arbetsytor och mötes- och konferensrum. Högst upp finns en härlig takterrass som ger en hisnande utsikt från vårt kontorshotell över hela Avenyn och Göteborg. I den nedersta planet återfinns ett fullt utrustat gym med komplett omklädningsrum och låsbara klädskåp som gör det enkelt att hinna med träning, även under de mest hektiska dagarna.

Vår kompetenta personal finns på plats under samtliga vardagar för att ge dig bästa möjliga service. Hos oss slipper du nämligen tänka på alla kringtjänster som reception, städning och IT-support. All drift och underhåll ingår i medlemskapet.

LÄS MER OM VARFÖR JUST DU SKALL VÄLJA VÅRT KONTORSHOTELL I GÖTEBORG

Det centrala läget och sju våningar av kontorsytor med specialdesignad inredning är goda anledningar att välja CONVENDUM. Mötesrum som står redo att bokas med tre klick via medlemsappen och möjlighet att bjuda in till konferens på plats är fina fördelar också. I och med CONVENDUMs centrala läge är det nära till det mesta som du behöver för att lösa vardagen. Allt från caféer och restauranger till butiker och Göteborg Central. Flera av Göteborgs affärsdistrikt ligger nära vårt kontorshotell. Till exempel Gårda, Johanneberg och Vasastan. Men fördelarna slutar inte där. Läs vidare för att ta reda på mer.

DU FÅR TILLGÅNG TILL KONTORSHOTELL I OCH UTANFÖR GÖTEBORG

Genom att teckna ett medlemskap hos oss på CONVENDUM får du inte enbart tillgång till vårt kontorshotell i Göteborg. Med ditt personliga CONVENDUM-kort ingår även tillgång till alla våra coworking lokaler i Stockholm, som finns på flera håll i huvudstaden. Då menar vi alla gemensamma ytor, mötes- och konferensrum, kök, gym, Wi-Fi, skrivare och annan teknik. Om du råkar vistas på Mallorca har vi lokaler där med. Och vi planerar att etablera CONVENDUM på ännu fler ställen i framtiden.

DU KAN HYRA PRIVATA KONTOR PÅ VÅRT KONTORSHOTELL I GÖTEBORG

För dig som vill kunna varva arbete i de öppna coworkingytorna med fokuserat arbete på egen hand finns ett stort antal privata kontorsrum att hyra i vårt kontorshotell i Göteborg. Det vill säga helt egna låsbara kontor som är fullt möblerade enligt CONVENDUMs designprofil.

Våra privata kontor är fullutrustade med ergonomiska möbler av högsta kvalitet och stil. Generösa avtal gör det möjligt för dig att öka eller minska kontorsytan allt eftersom ditt företags förutsättningar förändras. Detta gör vårt kontorshotell i Göteborg till ett attraktiv val för företag i alla storlekar.

kontorshotell goteborg

I och med att du och dina kollegor delar coworkingytor tillsammans med andra medlemmar öppnas dörrarna till spännande kunskapsutbyten och nya affärer. Våra dagliga frukostar och veckovisa afterworks blir en naturlig plats för att diskutera idéer och inleda samarbeten.

Vi ser gärna lösningar snarare än utmaningar och vill hjälpa dig få till ett skräddarsytt upplägg. I och med det, och våra flexibla medlems- och hyresavtal, blir vår Coworking spaces med kontorshotell i Göteborg ett kostnadseffektivt alternativ – som känns allt annat än billigt.

SÅ FÅR DU EN PLATS PÅ VÅRT KONTORSHOTELL I GÖTEBORG

Våra medlemskap har inte långa bindningstider och det är inte särskilt komplicerat att komma igång heller. Det första steget är att skicka iväg en förfrågan om visning, så hittar vi ett tillfälle att visa upp lokalerna för dig inom kort. Vår personal hjälper dig sedan med rådgivning kring olika alternativ, till exempel kring vilken storlek på kontorsrum som kan passa ditt företag. Därefter kan vi ge dig rättvisande uppgifter om pris på hyra och medlemskap hos vårt kontorshotell i Göteborg. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss via vår chattfunktion.

KONTAKTA OSS FÖR VISNING

Du är varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM i Göteborg. Fyll i formuläret eller ring oss på telefon:+46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e post till info@convendum.se. Följ oss på sociala medier för fler bilder och mer information om våra lediga lokaler: Instagram, LinkedIn och Facebook.

Kontor Vasastan

Boka visning

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se