Lediga kontor i Sundbyberg

Sundbyberg är en spännande stadsdel som tack vare sin placering och många bekvämligheter utgör ett attraktivt val för kontorsetableringar. Det är också en stadsdel som är under förändring. Under de senaste åren har allt fler företag, restauranger, gym och andra verksamheter etablerat sig här, vilket är en utveckling som fortsätter än idag.

Förutom att du här hittar ett stort utbud av restauranger, caféer och butiker, omges Sundbyberg av vacker orörd natur. Efter några minuters promenad kan du bl.a. ta dig till Löt- och Råstasjön som bjuder in till avkopplande promenader före, under eller efter jobbet.

Något som också är unikt med denna stadsdel är dess förstklassiga läge som ger dig närhet till det mesta. Härifrån tar du dig till såväl Stockholm city som Mall of Scandinavia, Friends Arena, Bromma- och Arlanda flygplats inom 15–30 minuter.

Att ta sig till och från Sundbyberg är också enkelt och bekvämt tack vare de goda kommunikationsmöjligheterna. Här hittar du både tunnelbana och bussar samtidigt som E4:an återfinns bara ett stenkast bort.

Med så många fördelar är det inte konstigt att allt fler företag väljer att etablera sig i denna stadsdel. På CONVENDUM är vi därför mycket glada över att kunna erbjuda moderna premiumkontor i det nya området Umami Park.

 

Fördelar med våra kontorslösningar

Med ett utmärkt läge i den nya stadsdelen Umami Park bjuder vi in till ett modern coworking space i tre huskroppar. Det finns många goda anledningar till att flytta verksamheten till våra kontor i Sundbyberg. Nedan har vi samlat några av dem:

Kontor för små- och stora bolag

Med kontor i tre huskroppar kan vi erbjuda både små och stora ytor som lämpar sig utmärkt för organisationer i alla storlekar. Etableringen i Umami Park är också den första som rymmer vårt nya koncept Big office, vilket vänder sig till företag med minst 50 anställda. Oavsett hur ditt behov ser ut kan vi garanterat hitta en lösning som passar just dig!

Ergonomiska designmöbler

På CONVENDUM tummar vi aldrig på kvalité eller premiumkänsla. Vi har därför tagit fram en egen möbelkollektion som bl.a. innehåller ergonomiska kontorsstolar, höj- och sänkbara skrivbord samt smarta förvaringslösningar.

Samtliga kontor är fullutrustade med våra exklusiva möbler som har skräddarsytts för varje rum. På så sätt kan du vara säker på att du och dina medarbetare kan arbeta bekvämt i en professionell miljö.

Inredning i vårt kontor i Sundbyberg

Tillgång till konferensrum

För många företag är möten en naturlig del av vardagen. I anslutning till våra kontor hittar du därför flertalet konferens- och mötesrum i varierande storlekar. Perfekt för alla typer av sammankomster!

För att du ska kunna ta emot dina gäster i en representativ miljö är våra mötesrum utrustade med samma exklusiva möblemang som återfinns i våra kontor. De är också försedda med den senaste tekniken.

Förstklassig service

Genom att flytta verksamheten till CONVENDUM kan du också ta del av vår förstklassiga service. Våra kontor är bemannade under samtliga vardagar samtidigt som alla tids- och kostnadskrävande kringtjänster är inkluderade. Du slipper således tänka på reception, städning, Wi-Fi, IT-support och liknande.

Community 

En etablering hos oss innebär däremot att du får så mycket mer än bara ett premiumkontor. Du och dina kollegor blir en del av vårt community där ni kan utvecklas i en social- och professionell kontext.

Dagliga frukostar och veckovisa after works på våra Coworking spaces blir en naturlig plats att utbyta erfarenheter samtidigt som det uppstår nya affärs- och samarbetsmöjligheter.

Som du säkerligen har märkt är våra moderna lösningar ett attraktivt val för företag som vill etablera sig i Sundbyberg. Boka gärna en visning redan idag eller kontakta oss så berättar vi mer.

Kontor Vasastan

Boka visning

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se