LEDIGA LOKALER I SUNDBYBERG

Tack vare sin placering och många bekvämligheter är Sundbyberg en spännande stadsdel som utgör ett attraktivt val för kontorsetableringar idag. Sundbyberg är också en kommun som är under ständig förändring.

Under de senaste åren har allt fler organisationer, restauranger, butiker, gym och andra verksamheter etablerat sig i detta område, vilket är en utveckling som kommer visa sig fortsätta.

Runtomkring Umami Park i Sundbyberg finns det mycket att göra. Förutom att du här hittar ett stort utbud av restauranger, caféer och butiker, omges Sundbyberg av ett vackert orört natur-område. Efter några minuters promenad kan den som söker frisk luft enkelt ta sig till Löt- och Råstasjön som bjuder in till fina promenader före, under eller efter jobbet i ett avkopplande område.

YPPERLIGT LÄGE MED BRA KOMMUNIKATION

Något som också är unikt med Sundbyberg är det förstklassiga läget som ger dig närhet till det mesta. Härifrån tar du dig till såväl Stockholm stad som Mall of Scandinavia, Friends Arena, Bromma- och Arlanda flygplats inom 15–30 minuter.

Att ta sig till och tillbaka från Sundbyberg är också enkelt och bekvämt som ett resultat av de goda kommunikationsmöjligheterna. Att Sundbyberg har en god kommunikation är det minsta man kan säga då både tunnelbane- och bussnät, samt E4:an återfinns bara ett stenkast bort.

Med så många fördelar är det inte konstigt att allt fler företag väljer att etablera sig i Sundbyberg. På CONVENDUM är vi därför mycket glada över att kunna erbjuda Sveriges kanske mest moderna premiumkontor på plats i det nya området Umami Park i Sundbyberg.

FÖRDELAR MED VÅRA KONTORSLÖSNINGAR

Med Sundbybergs kanske bästa läge i den nya stadsdelen Umami Park bjuder vi in till ett modern coworking space i tre huskroppar. Det finns flera goda anledningar till att flytta verksamheten och hyra våra kontor i Sundbyberg. Nedan har vi samlat lite mer information för att visa på några av de viktigaste:

KONTOR MED RÄTT “M2-YTA” FÖR SMÅ- OCH STORA BOLAG

Med kontor i tre huskroppar kan vi erbjuda både små och stora ytor som lämpar sig utmärkt för organisationer i alla storlekar. Etableringen i Umami Park i Sundbyberg är också den första som rymmer vårt nya koncept Big office, vilket vänder sig till organisationer med minst 50 anställda. Oavsett hur ditt behov ser ut kan vi garanterat hitta en attraktiv lösning och yta som passar just dig!

På CONVENDUM letar vi ständigt efter nya spännande lokaler i Sundbyberg samt andra delar av Stockholm, så för den som aktivt söker att hyra lediga lokaler är vår sida väl värd att bevaka.

Sökning efter moderna kontorslösningar i Stockholm är en tydlig sök-trend vilket visar att efterfrågan att hyra flexibla kontor som Umami Park i Sundbyberg är stor.

ERGONOMISKA DESIGNMÖBLER

Varken på CONVENDUM Sundbyberg eller i någon av våra andra locations tummar vi nånsin på kvalitén eller premiumkänslan. Vi har därför tagit fram en egen möbelkollektion som bl.a. innehåller ergonomiska kontorsstolar, höj- och sänkbara skrivbord samt smarta förvaringslösningar för att förbättra din vardag på plats hos oss.

Samtliga kontor är fullutrustade med våra exklusiva möbler som har skräddarsytts för varje rum. På så sätt kan du vara säker på att du och dina medarbetare kan arbeta bekvämt i en professionell miljö hos oss i Sundbyberg.

Inredning i vårt kontor i Sundbyberg

TILLGÅNG TILL KONFERENSRUM

För många företag är möten en naturlig del av vardagen. I anslutning till våra kontor i Sundbyberg hittar du därför flertalet konferens- och mötesrum i varierande storlekar. Perfekt för alla typer av sammankomster!

För att du ska kunna ta emot dina gäster i en representativ miljö är våra mötesrum utrustade med samma exklusiva möblemang som återfinns i våra kontor. På plats i våra konferens- och mötesrum i Umami Park i Sundbyberg använder vi självklart också den senaste tekniken.

FÖRSTKLASSIG SERVICE

Genom att flytta verksamheten till Umami Park i Sundbyberg kan du också ta del av CONVENDUM’s meny av förstklassiga service och tjänster. Våra kontor är bemannade under samtliga vardagar samtidigt som alla tids- och kostnadskrävande tjänster som man normalt inte tänker på är inkluderade. Du slipper således tänka på reception, städning, Wi-Fi, IT-support och andra liknande tjänster.

COMMUNITY 

En etablering hos oss innebär att du får så mycket mer än bara ett premiumkontor. Du och dina kollegor blir en del av vårt community där ni får plats att utvecklas i en social- och professionell kontext.

Dagliga frukostar och veckovisa after works på våra Coworking spaces blir en naturlig plats att utbyta erfarenheter samtidigt som det uppstår nya affärs- och samarbetsmöjligheter.

Så vare sig du frilansar, befinner dig i början av en startup eller driver ett stort etablerat aktiebolag i Sverige (ab), om ni vill utvecklas, göra resultat och samtidigt ha kontor i en kreativ miljö så erbjuder CONVENDUM’s kontorshotell i Sundbyberg hela lösningen för er.

TILLGÅNG DYGNETS ALLA TIMMAR

På CONVENDUM är vi fullt medvetna om att långt ifrån alla företag opererar under dygnets rimligaste timmar. För att kunna styra över er egen tid har ni därför tillgång till våra lokaler 24/7, alla dagar i veckan, även då receptionen inte är bemannad.

TILLGÅNG ÄVEN UTANFÖR SUNDBYBERG

Via ditt medlemskap hos oss på CONVENDUM får du automatiskt tillgång att arbeta från samtliga våra Coworking spaces som återfinns på flertalet platser i Stockholm, Göteborg och nu även på Mallorca.

BOKA VISNING I SUNDBYBERG

Våra moderna och flexibla lösningar är ett attraktivt val och passar alla sorters organisationer oavsett storlek, som önskar att hyra kontor i Sundbyberg.

För ytterligare information är du varmt välkommen att boka visning hos oss i våra lediga lokaler på CONVENDUM i Sundbyberg i Stockholm.

KONTAKTA OSS IDAG

Fyll i formuläret, ring oss på telefon +46 (0)10 510 08 88, eller skicka e-post till info@convendum.se. Du är även välkommen att kontakta oss via vår chattfunktion vi använder här på sidan.

Följ oss på våra sociala medier och sök efter fler bilder eller information om vårt kontor i Sundbyberg eller övriga Stockholm här: InstagramLinkedIn och Facebook.

Hitta alla våra locations här.

Kontor Vasastan

Boka visning

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se