LEDIGA LOKALER I SUNDBYBERG

Tack vare läget och de många bekvämligheterna, är Sundbyberg en spännande stadsdel som är ett attraktivt val vid många kontorsetableringar idag. Sundbyberg är också en kommun som är under ständig utveckling.

Under de senaste åren har allt fler företag inom restaurang-, butik- och fastighetsbranschen valt att etablera sig i området. Det stora intresset för Sundbybergs kommun bidrar till ett levande område som andas både entreprenörskap och affärer.

BIG OFFICE I SUNDBYBERG

På CONVENDUM är vi mycket glada över att vara en del av den positiva utvecklingen i Sundbyberg. Genom etableringen av vårt första Big Office i stadsdelen Umami Park erbjuder vi en unik och exklusiv kontorslösning som lämpar sig utmärkt för större bolag med runt 30 anställda och uppåt.

UMAMI PARK

Runtomkring Umami Park i Sundbyberg finns ett stort utbud av saker att göra. Förutom att du här hittar ett stort utbud av restauranger, caféer och butiker, omges Sundbyberg av ett vackert naturområde. Bara runt hörnet, kan den som vill ha frisk luft enkelt ta sig till Lötsjön och Råstasjön som bjuder in till fina promenader före, under eller efter arbetstid i ett avkopplande område.

YPPERLIGT LÄGE MED BRA KOMMUNIKATION

Unikt med Sundbyberg är det förstklassiga läget som ger dig närhet till det mesta. Härifrån tar du dig till såväl Stockholm City, som Mall of Scandinavia och Friends Arena i Solna, samt Bromma och Arlanda flygplats inom bara 15–30 minuter.

Att ta sig till och tillbaka från Sundbyberg är också enkelt och bekvämt tack vare de goda kommunikationsmöjligheterna. Att Sundbyberg har en god kommunikation kan man lugnt säga, då både tunnelbane- och bussnät samt E4:an återfinns bara ett stenkast bort.

Med så många fördelar är det inte konstigt att allt fler företag väljer att etablera sig i Sundbyberg. På CONVENDUM är vi därför mycket glada över att kunna erbjuda Sveriges kanske mest moderna premiumkontor på plats i det populära området Umami Park i Sundbyberg.

LEDIGA LOKALER I STOCKHOLM

På CONVENDUM hyr vi även ut kostnadseffektiva och moderna hybridkontor på flera attraktiva lägen i Stockholm City:

Kontor Östermalm

Kontor Norrmalm

Kontor Kungsholmen

Kontor Södermalm

Kontor Vasastan

Kontor Stockholm 

FÖRDELAR MED VÅRA KONTORSLÖSNINGAR

Med Sundbybergs kanske bästa läge, i stadsdelen Umami Park, bjuder vi in till ett modernt coworking space i tre huskroppar. Det finns flera goda anledningar till att flytta verksamheten och hyra våra kontor i Sundbyberg. Nedan har vi sammanställt lite mer information om några av de främsta anledningarna.

KONTOR MED RÄTT KVM FÖR SMÅ- OCH STORA BOLAG

Med kontor i tre huskroppar kan vi erbjuda både små och stora ytor som lämpar sig utmärkt för organisationer i alla storlekar. Etableringen i Umami Park i Sundbyberg är också den första som rymmer vårt nya koncept Big Office, vilket vänder sig till organisationer med minst 50 anställda. Oavsett hur ditt behov ser ut, kan vi garanterat hitta en attraktiv lösning och yta som passar just dig!

BEVAKA KONTOR I SUNDBYBERG

På CONVENDUM letar vi ständigt efter nya spännande lokaler i Sundbyberg samt andra delar av Stockholm. För dig som aktivt letar efter lediga lokaler är vår sida väl värd att bevaka, då sökning efter moderna kontorslösningar i Stockholm är en tydlig söktrend. Detta visar att det finns ett högt tryck på att hyra flexibla kontor i området.

DÄRFÖR SKA DU HYRA KONTOR I SUNDBYBERG MED CONVENDUM

FLEXIBLA HYRESVILLKOR

På CONVENDUM tycker vi att hyresvillkor ska vara flexibla, och på våra kontorshotell erbjuder vi minst lika flexibla lösningar. Oberoende av om du driver ett företag med flera anställda som är i behov av större konferensrum, eller om du är egenföretagare och bara behöver en kontorsplats, kan vi självklart hjälpa dig att hitta ett upplägg som passar just dina behov.

Samuel Daneberg

EXKLUSIVA FÖRMÅNER

Att vara medlem hos oss ska vara förmånligt. Du får som medlem tillgång till alla våra aktivitetsbaserade coworking spaces, lounger, konferenscenter, restauranger, caféer, gym och ytterligare förmåner som återfinns på alla våra kontorshotell.

Genom att hyra kontorsplats hos oss slipper du även tänka på logistik i form av tids- och kostnadskrävande kringliggande tjänster, såsom reception, städning, WiFi, skrivare, IT-support och liknande. Alla dessa tjänster ingår alltid med fri tillgång.

FÖRSTKLASSIG SERVICE

Vår uppskattade och mycket kompetenta servicepersonal ser till att du och dina gäster får bästa möjliga välkomnande på plats, redan när ni kommer in genom entrén. De kan även stå till tjänst med meny för mat och dryck om så önskas.

24/7 ACCESS TILL ALLA VÅRA KONTOR

Hos oss får du tillgång till alla våra kontorslokaler dygnet runt, under årets alla dagar. Som medlem har du alltså ständig access och kan fritt nyttja våra lokaler – från tidiga morgnar, till sena kvällar.

Som medlem hos CONVENDUM får du dessutom tillgång till våra olika coworking spaces i Stockholm, Göteborg och på Mallorca. Har du din bas i Stockholm, men är på jobbresa i en annan stad där vi finns, kan du enkelt boka plats utefter behov på kontoret du är intresserad av.

INSPIRERANDE COMMUNITY

CONVENDUM är mer än bara ett kontor. Eftersom de gemensamma ytorna delas med andra medlemmar, får du möjligheten att utvecklas i en social och professionell kontext. Daglig frukost och veckovisa after works blir naturliga tillfällen att utbyta erfarenheter och inleda nya samarbeten.

Modernt alternativ till lokal i Stockholm

ETT KONTOR, FLERA MÖJLIGHETER

På CONVENDUM finns många ytor att samlas på, men det går även bra att sitta avskilt. Vi har avskärmade skrivbord för dig som vill ha tystnad och fokus, samt större loungeytor som passar för både sociala fikapauser och brainstorming. Låt dagens agenda och humör bestämma.

ERGONOMISKA DESIGNMÖBLER

Utöver en arbetsplats i representativ miljö med förstklassiga förmåner, har alla våra kontor tillgång till kontorsförvaring och ergonomiska kontorsmöbler i premiumdesign. I kontorsinredningen ingår höj- och sänkbara skrivbord och bekväma stolar.

Vår egen unika möbelkollektion har tagits fram i samarbete med Ragnars, som har skräddarsytt hela möblemanget efter storlek och form på lokalen.

Kontorshotell

BOKA VISNING AV KONTOR SUNDBYBERG

Våra moderna och flexibla lösningar är ett attraktivt val och passar alla sorters organisationer, oavsett storlek, som önskar att hyra kontor i Sundbyberg.

För ytterligare information eller andra frågor, är du alltid varmt välkommen att kontakta oss. Du kan dessutom boka en visning hos oss av våra lediga lokaler på CONVENDUM i Sundbyberg i Stockholm.

Kontorsplats Stockholm city

KONTAKTA OSS IDAG

Fyll i formuläret, ring oss på telefon +46 (0)10 510 08 88, eller skicka e-post till info@convendum.se. Du är även välkommen att kontakta oss via chattfunktionen vi använder här på sidan.

Följ oss på våra sociala medier och sök efter fler bilder eller information om våra kontor i Sundbyberg eller övriga Stockholm här: InstagramLinkedIn och Facebook.

Hitta alla våra locations här.

Frågor? Kontakta oss!

Ove Hansson Coworking space
Ove Hansson
Chief Commercial Officer
Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev