Företagshotell Stockholm

Letar du efter ett modernt kontorshotell i Stockholm? CONVENDUM erbjuder flera moderna kontorshotell i några av Stockholms mest centrala affärsdistrikt. Vad som gör oss unika är våra flexibla lösningar och förstklassiga service.

Här finns våra lediga kontorshotell i Stockholm

Att hitta moderna kontorslösningar centralt, och till ett överkomligt pris, är svårt. Som tur är erbjuder vi på CONVENDUM en attraktiv lösning.

Vi etablerar nämligen moderna och efterfrågade Coworking spaces i centrala affärsdistrikt. Gemensamt för våra anläggningar är att de kombinerar premiumkontor med aktivitetsbaserade öppna ytor. Hos oss får du tillgång till coworkingytor, lounger, konferenscenter, restauranger, caféer, gym, musikstudios och showrooms. Vi erbjuder alltså fler bekvämligheter än det traditionella kontorshotellet.

Bli medlem idag.

Här finns vi

Du hittar CONVENDUMs Coworking spaces i Stockholms mest attraktiva affärsdistrikt:

Biblioteksgatan 29
Precis intill Stureplan och alla dess restauranger, butiker och sevärdheter precis utanför dörren.

Katarinavägen 15
Erbjuder en fantastisk utsikt över Djurgården från ett av Stockholms mest välkända hus, Glashuset vid Slussen på Södermalm.

Strandvägen 1
Ett stenkast från Stureplan, med närhet till tunnelbana, shopping, restauranger och nöjen, på en av Stockholms mest välkända adresser.

Vasagatan 16
Det centrala läget och närheten till kommunikationer gör det enkelt att ta sig både till och från centret för er och era besökare. Här erbjuds toppmodern design och teknik.

Gävlegatan 16
Fördelat på sju toppmoderna våningsplan i nya stadsdelen Hagastaden i Stockholm.

Fleminggatan 18 
Omgivet av natur, parker och med närhet till vatten kommer ni in i en kontorsplats som kan liknas vid en oas med ett vattenfall i entréplan som landar i en av våra lounger.

Nybrogatan 17 
Mitt i hjärtat av Central Business Distrikt. I vår fantastiska miljö med öppen lounge och stora fönster blandas som alltid coworking, private office och lounge.

Rissneleden 12
I nya området Umami Park etablerar sig CONVENDUM. Våren 2022 slår portarna upp till ett helt nytt coworking space i Sundbyberg.

Västra Järnvägsgatan 3
Med Stockholms centralstation på andra sidan vägen, Kungsholmen runt knuten och city någon minuters promenad bort har ni från CONVENDUMs coworking space på Västra Järnvägsgatan 3 nära till det mesta.

Kungsgatan 9
CONVENDUMs flaggskepp hittar ni på Kungsgatan 9, vårt hittills största coworking space. Det strategiska läget på en av Stockholms mest välkända gator gör att ni kan hyra kontor med närhet till allt.

Brahegatan 10
Mittemellan Östermalmstorg och Humlegården hittar ni CONVENDUM Brahegatan 10. Ett toppmodernt Coworking som erbjuder flertalet kontorsplan för både stora och små företag.

Birger Jarlsgatan 57
I de ikoniska Spårvagnshallarna på Birger Jarlsgatan 57 hittar ni CONVENDUM.

Vegagatan 14
Precis vid en av Stockholms främsta knutpunkter har ni närhet till goda kommunikationer, restauranger och parker så som Vasaparken och Observatorielunden.

Vasagatan 14A
I ett av Sundbybergs centrums mest ikoniska hus, prestigefastigheten Koppartråden hittar ni CONVENDUM.

Drottninggatan 29
Stockholms största shoppinggata har blivit ett coworking space rikare. Här finns fyra våningsplan med välplanerade ytor och mötesrum i en miljö som utstrålar modern bekvämlighet med en rejäl dos storstadspuls.

Sveavägen 38
På Sveavägen 38, i direkt anslutning till Hötorgets tunnelbanestation har ni möjlighet att hyra ett exklusivt coworking space i bästa läge.

Privata låsbara kontor

Förutom de gemensamma ytorna erbjuder vi också privata låsbara kontor i varierande storlekar. Alla kontor är fullutrustade med skräddarsydda möblemang som håller en hög internationell stilnivå. Tack vare våra flexibla hyresavtal har du dessutom möjlighet att utöka eller minska kontorsytan i takt med att förutsättningarna förändras.

Vi erbjuder alltså en attraktiv och kostnadseffektiv kontorslösning för små och stora organisationer. Ett perfekt val för er som är på jakt efter ett kontorshotell i Stockholm! 

HYRA KONTORSHOTELL I STOCKHOLM MED ALL-INCLUSIVE

Förutom att vi erbjuder ett centralt läge, fullutrustade kontor och flexibla avtal så får du hos oss även:

TILLGÅNG TILL KONFERENS- OCH MÖTESSRUM

Alla våra anläggningar är försedda med mötes- och konferensrum i varierande storlekar. Oavsett om du behöver delta i telefonmöten eller genomföra större konferenser, har du möjlighet att göra det hos oss.

FÖRSTKLASSIG SERVICE

Våra kontor är bemannade under alla helgfria vardagar. Det innebär att våra härliga medarbetare alltid finns på plats för att ge dig den förstklassiga service som vi är kända för.

Du slipper också tänka på andra tids- och kostnadskrävande kringtjänster som städning, kaffemaskiner, Wi-Fi, skrivare, support och liknande. Allt detta är nämligen inkluderat i medlemskapet.

FÖRDELAR MED VÅRT COMMUNITY

CONVENDUMs öppna coworkingytor blir en naturlig plats att utbyta idéer och erfarenheter med andra medlemmar. För många blir det också ett sätt att upptäcka nya affärsmöjligheter. Med andra ord gör ert medlemskap att du och dina kollegor blir en del av en community där det finns möjlighet att utvecklas i en social och affärsmässig kontext. 

BOKA VISNING AV VÅRA KONTORSHOTELL

Varmt välkommen att boka en visning av våra lokaler idag eller kontakta oss för att lära dig mer om våra moderna kontorslösningar.

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0) 10 510 08 88 alternativt skicka e post till info@convendum.se. Läs mer och hitta fler bilder från våra kontorshotell i Stockholm och information i våra sociala medier: InstagramLinkedIn och Facebook.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev