Företagshotell Stockholm

Företagshotell Stockholm


Om du letar efter ett modernt kontorshotell i Stockholm erbjuder CONVENDUM attraktiva valmöjligheter. Vi erbjuder flertalet moderna företagshotell belägna i några av Stockholms mest centrala affärsdistrikt. Vad som gör oss unika är våra flexibla lösningar och förstklassiga service med all inclusive.

Här finns våra lediga kontorshotell, Stockholm

Att hitta moderna kontorslösningar till ett överkomligt pris är svårt. Att göra det i några av Stockholms mest centrala affärsdistrikt är i princip omöjligt. Som tur är erbjuder vi på CONVENDUM en attraktiv lösning på alla dessa problem.

Vi etablerar nämligen moderna och efterfrågade Coworking spaces i centrala affärsdistrikt. Synonymt för våra anläggningar är att de kombinerar premiumkontor med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounger, konferenscenter, restauranger, caféer, gym, musikstudios och showrooms. Med andra ord mycket fler bekvämligheter än traditionella kontorshotell.

Köp ett medlemskap idag.

Du hittar CONVENDUMs Coworking spaces och kontorshotell i Stockholm City samt i vissa ytterområden. Du hittar oss i Stockholms mest attraktiva affärsdistrikt:

Biblioteksgatan 29
Precis intill Stureplan och alla dess restauranger, butiker och sevärdheter precis utanför dörren.

Katarinavägen 15
Erbjuder en fantastisk utsikt över Djurgården från ett av Stockholms mest välkända hus, Glashuset vid Slussen på Södermalm.

Strandvägen 1
Ett stenkast från Stureplan, med närhet till tunnelbana, shopping, restauranger och nöjen, på en av Stockholms mest välkända adresser.

Vasagatan 16
Det centrala läget och närheten till kommunikationer gör det enkelt att ta sig både till och från centret för er och era besökare. Här erbjuds toppmodern design och teknik.

Regeringsgatan 52
Sekelskifte möter modern bekvämlighet i den här byggnaden med optimalt läge i Stockholms affärsdistrikt. Med bara en kort promenad till NK och Hamngatan finns restauranger och shopping såväl som promenadstråk.

Regeringsgatan 48
I hjärtat av centrala Stockholm finner ni den här lilla pärlan på 8e våningen i samma byggnad som MOOD gallerian. Ett intimt och mysigt coworking space som ger er den personliga känslan.

Jakobsbergsgatan 16
I mitten av Stockholms affärsdistrikt på Jakobsbergsgatan 16 hittar ni CONVENDUM coworking space. Med Stureplan ett stenkast bort finns närhet till såväl kommunikationer med bussar och tunnelbana men också närhet till shopping, restauranger och nöjen.

Gävlegatan 16
Fördelat på sju toppmoderna våningsplan i nya stadsdelen Hagastaden i Stockholm.

Fleminggatan 18 
Omgivet av natur, parker och med närhet till vatten kommer ni in i en kontorsplats som kan liknas vid en oas med ett vattenfall i entréplan som landar i en av våra lounger.

Nybrogatan 17 
Mitt i hjärtat av Central Business Distrikt. I vår fantastiska miljö med öppen lounge och stora fönster blandas som alltid coworking, private office och lounge.

Rissneleden 12
I nya området Umami Park etablerar sig CONVENDUM. Våren 2022 slår portarna upp till ett helt nytt coworking space i Sundbyberg.

När du väljer att flytta verksamheten till oss på CONVENDUM kan du tillgå egna låsbara kontor i varierande storlekar. Alla kontor är fullutrustade med skräddarsydda möblemang som håller en hög internationell stilnivå. Tack vare våra flexibla hyresavtal har du dessutom möjlighet att utöka eller minska kontorsytan i takt med att förutsättningarna förändras.

Vi erbjuder således en attraktiv och kostnadseffektiv kontorslösning för såväl små som stora organisationer. Ett perfekt val för dig som är på jakt efter ett kontorshotell i Stockholm! 

HYRA KONTORSHOTELL I STOCKHOLM MED ALL-INCLUSIVE

Utöver centralt belägna Coworking spaces, fullutrustade kontor och flexibla hyresavtal, finns det många andra goda anledningar att flytta verksamheten till CONVENDUM’s kontorshotell i Stockholm. Nedan har vi samlat några av dem:

TILLGÅNG TILL KONFERENS- OCH MÖTESSRUM

Samtliga av våra anläggningar är försedda med mötes- och konferensrum i varierande storlekar. Oavsett om du behöver delta i telefonmöten eller också genomföra större konferenser, har du möjlighet att göra det hos oss.

FÖRSTKLASSIG SERVICE

Våra kontor är bemannade under alla helgfria vardagar. Något som innebär att våra härliga medarbetare alltid finns på plats för att ge dig den förstklassiga service som vi är kända för.

Som om detta inte vore nog slipper du också tänka på andra tids- och kostnadskrävande kringtjänster som städning, kaffemaskiner, Wi-Fi, skrivare, support och liknande. Allt detta är nämligen inkluderat i medlemskapet.

FÖRDELAR MED VÅRT COMMUNITY

CONVENDUMs öppna coworkingytor blir en naturlig plats att utbyta idéer och erfarenheter med andra medlemmar. För många blir det också ett sätt att upptäcka nya affärsmöjligheter. Med andra ord gör ert medlemskap att du och dina kollegor blir en del av ett community där det finns möjlighet att utvecklas i en social och affärsmässig kontext. 

BOKA VISNING AV VÅRA KONTORSHOTELL

Du har säkerligen lagt märke till varför CONVENDUM är ett attraktivt val för dig som letar efter lediga kontorshotell i Stockholm. Du är varmt välkommen att boka en visning av våra lokaler idag eller kontakta oss för att lära dig mer om våra moderna kontorslösningar.

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0) 10 510 08 88 alternativt skicka e post till info@convendum.se. Läs mer och hitta fler bilder från våra kontorshotell i Stockholm och information i våra sociala medier: InstagramLinkedIn och Facebook.

Kontor Vasastan

Boka visning

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se