Företagshotell Stockholm

Våra öppna lounger erbjuder arbetsplatser och goda möjligheter till spontana möten.

Våra coworking ytor är särskilt utformade för att ge bästa möjlighet till både fokusarbete och informella möten.

Våra coworking spaces är tillgängliga 24/7 med ert medlemskort.

Varje morgon serveras en frukost i vår lounge.

Vår personal finns på plats varje vardag mellan 08:00-17:00 för att hjälpa er med alla era behov.

Som medlem har ni exklusiv tillgång till våra välutrustade gym på Katarinavägen 15, Biblioteksgatan 29 (endast husgäster), Gävlegatan 16, Fleminggatan 18, Vasagatan 16 och Kungsportsavenyn 21.

Som medlem har ni tillgång till blixtsnabb WIFI och trådbunden internetuppkoppling.

Fria och säkra utskrifter på högkvalitativa skrivare ingår i medlemskapet.

Med CONVENDUMs medlemsapp finns möjligheten att boka konferensrum direkt från mobilen. Dessutom access till exklusiva erbjudanden och events.

Våra kontor och Coworking ytor kommer fullt utrustade med moderna och ergonomiska möbler.

Registrera din företagsadress hos CONVENDUM och låt vår personal hjälpa er med posthantering.

Letar du efter ett modernt kontorshotell i Stockholm? CONVENDUM erbjuder flera moderna kontorshotell i några av Stockholms mest centrala affärsdistrikt. Vad som gör oss unika är våra flexibla lösningar och förstklassiga service.

Här finns våra lediga kontorshotell i Stockholm

Att hitta moderna kontorslösningar centralt, och till ett överkomligt pris, är svårt. Som tur är erbjuder vi på CONVENDUM en attraktiv lösning.

Vi etablerar nämligen moderna och efterfrågade Coworking spaces i centrala affärsdistrikt. Gemensamt för våra anläggningar är att de kombinerar premiumkontor med aktivitetsbaserade öppna ytor. Hos oss får du tillgång till coworkingytor, lounger, konferenscenter, restauranger, caféer, gym, musikstudios och showrooms. Vi erbjuder alltså fler bekvämligheter än det traditionella kontorshotellet.

Bli medlem idag.

Här finns vi

Du hittar CONVENDUMs Coworking spaces i Stockholms mest attraktiva affärsdistrikt:

Biblioteksgatan 29
Precis intill Stureplan och alla dess restauranger, butiker och sevärdheter precis utanför dörren.

Katarinavägen 15
Erbjuder en fantastisk utsikt över Djurgården från ett av Stockholms mest välkända hus, Glashuset vid Slussen på Södermalm.

Strandvägen 1
Ett stenkast från Stureplan, med närhet till tunnelbana, shopping, restauranger och nöjen, på en av Stockholms mest välkända adresser.

Vasagatan 16
Det centrala läget och närheten till kommunikationer gör det enkelt att ta sig både till och från centret för er och era besökare. Här erbjuds toppmodern design och teknik.

Regeringsgatan 52
Sekelskifte möter modern bekvämlighet i den här byggnaden med optimalt läge i Stockholms affärsdistrikt. Med bara en kort promenad till NK och Hamngatan finns restauranger och shopping såväl som promenadstråk.

Jakobsbergsgatan 16
I mitten av Stockholms affärsdistrikt på Jakobsbergsgatan 16 hittar ni CONVENDUM coworking space. Med Stureplan ett stenkast bort finns närhet till såväl kommunikationer med bussar och tunnelbana men också närhet till shopping, restauranger och nöjen.

Gävlegatan 16
Fördelat på sju toppmoderna våningsplan i nya stadsdelen Hagastaden i Stockholm.

Fleminggatan 18 
Omgivet av natur, parker och med närhet till vatten kommer ni in i en kontorsplats som kan liknas vid en oas med ett vattenfall i entréplan som landar i en av våra lounger.

Nybrogatan 17 
Mitt i hjärtat av Central Business Distrikt. I vår fantastiska miljö med öppen lounge och stora fönster blandas som alltid coworking, private office och lounge.

Rissneleden 12
I nya området Umami Park etablerar sig CONVENDUM. Våren 2022 slår portarna upp till ett helt nytt coworking space i Sundbyberg.

Privata låsbara kontor

Förutom de gemensamma ytorna erbjuder vi också privata låsbara kontor i varierande storlekar. Alla kontor är fullutrustade med skräddarsydda möblemang som håller en hög internationell stilnivå. Tack vare våra flexibla hyresavtal har du dessutom möjlighet att utöka eller minska kontorsytan i takt med att förutsättningarna förändras.

Vi erbjuder alltså en attraktiv och kostnadseffektiv kontorslösning för små och stora organisationer. Ett perfekt val för er som är på jakt efter ett kontorshotell i Stockholm! 

HYRA KONTORSHOTELL I STOCKHOLM MED ALL-INCLUSIVE

Förutom att vi erbjuder ett centralt läge, fullutrustade kontor och flexibla avtal så får du hos oss även:

TILLGÅNG TILL KONFERENS- OCH MÖTESSRUM

Alla våra anläggningar är försedda med mötes- och konferensrum i varierande storlekar. Oavsett om du behöver delta i telefonmöten eller genomföra större konferenser, har du möjlighet att göra det hos oss.

FÖRSTKLASSIG SERVICE

Våra kontor är bemannade under alla helgfria vardagar. Det innebär att våra härliga medarbetare alltid finns på plats för att ge dig den förstklassiga service som vi är kända för.

Du slipper också tänka på andra tids- och kostnadskrävande kringtjänster som städning, kaffemaskiner, Wi-Fi, skrivare, support och liknande. Allt detta är nämligen inkluderat i medlemskapet.

FÖRDELAR MED VÅRT COMMUNITY

CONVENDUMs öppna coworkingytor blir en naturlig plats att utbyta idéer och erfarenheter med andra medlemmar. För många blir det också ett sätt att upptäcka nya affärsmöjligheter. Med andra ord gör ert medlemskap att du och dina kollegor blir en del av en community där det finns möjlighet att utvecklas i en social och affärsmässig kontext. 

BOKA VISNING AV VÅRA KONTORSHOTELL

Varmt välkommen att boka en visning av våra lokaler idag eller kontakta oss för att lära dig mer om våra moderna kontorslösningar.

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0) 10 510 08 88 alternativt skicka e post till info@convendum.se. Läs mer och hitta fler bilder från våra kontorshotell i Stockholm och information i våra sociala medier: InstagramLinkedIn och Facebook.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

*” anger obligatoriska fält