Företagshotell Stockholm

Företagshotell i Stockholm


Om du letar efter ett modernt företagshotell i Stockholm, kan CONVENDUM vara ett attraktivt val. Vi erbjuder flertalet moderna företagshotell belägna i några av Stockholms mest centrala affärsdistrikt. Vad som gör oss unika är våra flexibla lösningar och förstklassiga service med all inclusive.

Centralt belägna företagshotell

Att hitta moderna kontorslösningar till ett överkomligt pris är svårt. Att göra det i några av Stockholms mest centrala affärsdistrikt är i princip omöjligt. Som tur är erbjuder vi på CONVENDUM en attraktiv lösning på alla dessa problem.

Vi etablerar nämligen moderna och efterfrågade Coworking spaces i centrala affärsdistrikt. Synonymt för våra anläggningar är att de kombinerar premiumkontor med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounger, konferenscenter, restauranger, caféer, gym, musikstudios och showrooms. Med andra ord mycket fler bekvämligheter än traditionella företagshotell.

I Stockholm hittar du våra toppmoderna Coworking spaces på följande adresser:

När du väljer att flytta verksamheten till oss på CONVENDUM kan du tillgå egna låsbara kontor i varierande storlekar. Alla kontor är fullutrustade med skräddarsydda möblemang som håller en hög internationell stilnivå. Tack vare våra flexibla hyresavtal har du dessutom möjlighet att utöka eller minska kontorsytan i takt med att förutsättningarna förändras.

Vi erbjuder således en attraktiv och kostnadseffektiv kontorslösning för såväl små som stora organisationer. Ett perfekt val för dig som är på jakt efter ett företagshotell i Stockholm! 

Kontor med All-inclusive

Utöver centralt belägna Coworking spaces, fullutrustade kontor och flexibla hyresavtal, finns det många andra goda anledningar att flytta verksamheten till CONVENDUM. Nedan har vi samlat några av dem:

Tillgång till mötes- och konferensrum

Samtliga av våra anläggningar är försedda med mötes- och konferensrum i varierande storlekar. Oavsett om du behöver delta i telefonmöten eller också genomföra större konferenser, har du möjlighet att göra det hos oss.

Förstklassig service

Våra kontor är bemannade under alla helgfria vardagar. Något som innebär att våra härliga medarbetare alltid finns på plats för att ge dig den förstklassiga service som vi är kända för.

Som om detta inte vore nog slipper du också tänka på andra tids- och kostnadskrävande kringtjänster som städning, kaffemaskiner, Wi-Fi, skrivare, support och liknande. Allt detta är nämligen inkluderat i medlemskapet.

Community

CONVENDUMs öppna coworkingytor blir en naturlig plats att utbyta idéer och erfarenheter med andra medlemmar. För många blir det också ett sätt att upptäcka nya affärsmöjligheter. Med andra ord blir du och dina kollegor en del av ett community där det finns möjlighet att utvecklas i en social och affärsmässig kontext. 

Du har säkerligen lagt märke till varför CONVENDUM är ett attraktivt val för dig som letar efter ett företagshotell i Stockholm. Boka en visning idag eller kontakta oss för att lära dig mer om våra moderna kontorslösningar.

Du kan hitta fler bilder från våra kontorslokaler och information i våra sociala medier: Instagram, LinkedIn och Facebook.

Kontor Vasastan

Boka visning

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se