Fleminggatan 18

Visa på karta

I det ikoniska Trygg Hansa-huset på Fleminggatan 18 på Kungsholmen hittar ni CONVENDUM. Här har ni närhet till vatten och parker, samtidigt som city finns på promenadavstånd. Med ett coworking space fördelat på två våningsplan finns det gott om öppna ytor att jobba och umgås i. Vill ni hålla ett föredrag för ett hundratal personer? Inga problem, på Fleminggatan har vi ett konferenscenter med en hörsal för upp till 200 personer, med flera mötesrum i anknytning och all den teknik ni behöver. Välkomna till Fleminggatan 18.

Våra öppna lounger erbjuder arbetsplatser och goda möjligheter till spontana möten.

Våra coworking ytor är särskilt utformade för att ge bästa möjlighet till både fokusarbete och informella möten.

Våra coworking spaces är tillgängliga 24/7 med ert medlemskort.

Varje morgon serveras en frukost i vår lounge.

Vår personal finns på plats varje vardag mellan 08:00-17:00 för att hjälpa er med alla era behov.

Som medlem har ni exklusiv tillgång till våra välutrustade gym på Katarinavägen 15, Biblioteksgatan 29 (endast husgäster), Gävlegatan 16, Fleminggatan 18, Vasagatan 16 och Kungsportsavenyn 21.

Som medlem har ni tillgång till blixtsnabb WIFI och trådbunden internetuppkoppling.

Fria och säkra utskrifter på högkvalitativa skrivare ingår i medlemskapet.

Med CONVENDUMs medlemsapp finns möjligheten att boka konferensrum direkt från mobilen. Dessutom access till exklusiva erbjudanden och events.

Våra kontor och Coworking ytor kommer fullt utrustade med moderna och ergonomiska möbler.

Registrera din företagsadress hos CONVENDUM och låt vår personal hjälpa er med posthantering.

Omgivet av natur, parker och med närhet till vatten hittar ni CONVENDUM i det ikoniska Trygg Hansa-huset på Kungsholmen. Här kommer ni in i en oas med ett vattenfall i entréplan som landar i en av våra lounger. I huset hittar ni en stor lounge, en hörsal för flera hundra personer och mycket mer. Dessutom är det gångavstånd till Stockholm centralstation, vilket ökar tillgängligheten för både er och era gäster.

 • Läget – Ett stenkast från Stockholm centralstation med närhet till kommunikationer så som bussar, tunnelbana och Arlanda Express.
 • Storleken – Ett coworking space fördelat på flera våningsplan gör det enkelt att hitta en lösning som passar alla typer av bolag.
 • Nätverk – Ett stort antal medlemmar i huset gynnar möjligheten till nätverkande.

 

Kontor kungsholmen

COWORKING SPACES ERSÄTTER KONTORSHOTELL I STOCKHOLM

Det finns många anledningar till varför våra Coworking spaces på sikt kommer att ersätta traditionella kontorshotell. En stor anledning är att de grundar sig i ett aktivitetsbaserat arbetssätt – framtidens sätt att arbeta.

Gemensamt för alla våra enheter är att de kombinerar premiumkontor med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms.

Läs också: Arbeta aktivitetsbaserat – öka trivseln på kontoret

För er som vill arbeta fokuserat finns fullutrustade och privata kontorsrum i olika storlekar att tillgå. Våra generösa avtal gör det möjligt att utöka eller minska kontorsytan i takt med att förutsättningarna förändras.

Alla enheter har fullt utrustade konferens- och mötesrum som är rabatterade för våra medlemmar. Genom att flytta verksamheten till CONVENDUMs lediga kontorslokaler på Kungsholmen, eller någon av våra andra lokaler i eller utanför Stockholm, slipper ni tänka på tids- och kostnadskrävande kringliggande tjänster. Hos oss är det all-inclusive.

Läs också: CONVENDUM – framtidens kontor

I och med att de gemensamma ytorna delas med andra företag får ni inte enbart tillgång till en kostnadseffektiv kontorslösning, utan ni får även möjligheten att utvecklas i en social och professionell kontext. Dagliga frukostar och veckovisa after works leder till många naturliga tillfällen att utbyta erfarenheter och knyta nya kontakter.

Genom vårt system av Coworking spaces får ni ta del av en svårslagen flexibilitet. Som medlemmar får ni tillgång till alla enheter i Stockholm och Göteborg, och även utanför Sverige på Mallorca.

LOKALER FÖR SMÅ OCH STORA FÖRETAG

Om ni endast önskar ha tillgång till våra coworkingytor kan ni skaffa medlemskap. Vill ni även ha ett eller flera privata kontorsrum går det utmärkt att hyra det också. Ofta kan ni få tillgång till det med kort varsel. Om ni har en stor verksamhet kan ni få helt egna kontorsplan.

De låsbara kontorsrummen kommer i flera storlekar. Med flexibla avtal är det enkelt att byta till ett större eller mindre kontorsrum allt eftersom era behov förändras.

Alla kontorsrum är utrustade med ergonomisk stilsäker inredning som har tagits fram tillsammans med möbelföretaget Ragnars. Utseendet är sobert, inbjudande och elegant.

MEDLEMSKAP

Som medlem har ni tillsammans med andra medlemmar tillgång till centrets lounge och coworkingytor dygnet runt. Ni kan boka mötes- och konferensrum och har tillgång till bland annat gym, skrivare, WIFI och frukost varje vardag. Ni har även tillgång till samtliga av CONVENDUMs Coworking spaces.

Köp ett medlemskap idag.

PRIVATA KONTOR

Privata kontor ger er ett eget låsbart kontorsrum som är fullt utrustat med ergonomiska möbler av högsta design- och kvalitetsnivå. Våra kontor är en perfekt lösning för er som behöver arbeta fokuserat och vill ha möjlighet att byta miljö under arbetsdagen.

KONFERENS

Fleminggatan har flera mötesrum i olika storlekar och vår personal hjälper er att arrangera möten med mat och dryck. Läget nära Centralstationen gör att era besökare kan ta sig till mötet mycket enkelt. Läs mer om våra mötes- och konferensrum här.

INTRESSERAD ATT HYRA PLATS?

Kontakta oss så visar vi er våra Coworking spaces i Stockholm City. Vi hjälper er att hitta ett upplägg som passar ert företags behov, för att skapa rätt förutsättningar för just er.

BOKA VISNING AV VÅRA LOKALER PÅ KUNGSHOLMEN

Du är varmt välkommen att upptäcka hur just ert företag kan ta verksamheten till nästa nivå genom en visning hos oss i Stockholm. Fyll i formuläret för att kontakta oss på CONVENDUM eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e post till info@convendum.se. Du kan hitta fler bilder från våra lediga kontorshotell och information i våra sociala medier: InstagramLinkedIn och Facebook.

Vanliga Frågor Och Svar

 • Vad kostar ett medlemskap hos CONVENDUM

  Ett medlemskap med tillgång till att nyttja alla våra Coworking spaces kostar 5 495 SEK/månad. Vårt medlemskap ger dig access till alla adresser dygnet runt och du kan fritt välja vart du vill sitta och jobba. Tyvärr erbjuder vi inte dagspass till Coworking ytorna.

 • Kan jag hyra mötesrum?

  Ja, du kan hyra mötesrum på alla CONVENDUMs anläggningar. Både du som befintlig medlem och extern kund har möjlighet att hyra mötes- och konferensrum. För mer information och bokning, klicka här.

 • Vilka öppettider har era Coworking spaces?

  Som medlem har du access till vår kontor dygnet runt på vardagar och helger. Våra Coworking spaces är bemannade alla helgfria vardagar mellan kl. 08.00-17.00. Vår servicepersonal finns då tillhands för att hjälpa dig som medlem och välkomnar dig och dina besökare.

Privata kontor i Fleminggatan 18

Fleminggatan 18

Större kontorsyta för 30+ personer

Fleminggatan 18

Privat kontorsrum för 6 personer

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

*” anger obligatoriska fält