LEDIGA LOKALER I NORRMALM, STOCKHOLM

Norrmalm är en av Stockholms mest centrala stadsdelar. Med ert kontor här har ni närhet till det mesta.  Här hittar ni både mat och nöjen i världsklass, och med närliggande Hötorget, Kungsgatan och Olof Palmes gata bara ett stenkast bort, så förstår ni att detta område verkligen ligger mitt i smeten i Stockholm.

Samtidigt erbjuder Norrmalm väldigt goda kommunikationsmöjligheter runt om i Stockholm via buss, tunnelbana och spårvagn. Även möjligheterna att ta sig fram med cykel eller till fots är goda.

Det är däremot inte bara närheten till mat, nöjen och lokaltrafiken som är fördelaktigt med Norrmalms centrala läge, utan även närheten till Stockholms centralstation och alla dess förbindelser såsom Arlanda flygplats. Med tanke på alla de fördelar och bekvämligheter som denna stadsdel bjuder på, är det inte heller konstigt att den blivit ett populärt val för organisationer som önskar att etablera kontor i centrala Stockholm.

CONVENDUM hyr även ut kostnadseffektiva och moderna hybridkontor på flera attraktiva lägen i Stockholm. Dels i centrala stadsdelar innanför tullarna, samt på plats i Stockholms ytterområden:

FÖRDELAR MED ATT VÄLJA CONVENDUM

Det finns många fördelar med att välja CONVENDUM när du önskar att hyra kontor på Norrmalm eller våra andra locations i Stockholm stad. Nedan har vi samlat lite mer information runt några av fördelarna med vårt kontorshotell på Norrmalm;

OSLAGBAR FLEXIBILITET

Betala inte för mer för en lokal än vad du faktiskt behöver och använder. Flertalet studier visar att företag i Stockholm med traditionella kontorslösningar endast nyttjar cirka 50% av kontorsytans plats och storlek vilket innebär att det finns en stor slant att spara per månad.

Låt oss leka med siffrorna och säga att din organisation stämmer in på detta exempel och betalar 5 000 kr/ per kvm per år. Visst hade det väl varit skönt att genom att inte betala för de outnyttjade ytorna kunna halvera denna summa till hälften och istället betala 2 500 kr. Nu är det ju inte alltid så enkelt, men för vissa bolag som sitter fast i gamla avtal är detta sanningen.

Vi förstår hur påfrestande det kan vara för en organisation att binda upp sig på långa hyresavtal när man inte alltid kan förutse hur bolaget växer. Därför har vi valt att endast erbjuda flexibla hyresavtal med korta bindningstider. Hos oss kan du dessutom välja att antingen utöka eller minska kontorsytan i takt med att företagets förutsättningar förändras.

Vi söker ständigt efter nya spännande lokaler för kontor runt omkring i Stockholm stad, så för den som aktivt letar efter lediga lokaler är vår sida väl värd att spara och bevaka. Sökning på nya kontorslokaler i Stockholm har blivit en tydlig sök-trend vilket visar att intresset för kontorshotell i Stockholm är stort.

SMART INREDDA KONTOR

Något som också är fördelaktigt när du väljer att hyra kontorslokal genom CONVENDUM, är att du slipper tänka på inredning. Synonymt för samtliga av våra kontor i Stockholm stad och övriga landet är nämligen att de är fullt utrustade med allt som du kan förvänta dig av moderna företagslokaler, d.v.s. skrivbord, kontorsstolar och smarta förvaringslösningar.

Tillsammans med en lokal partner har vi designat en egen unik möbelkollektion som dels är ergonomisk parallellt som den håller en hög internationell stilnivå. I och med att vår möbeltillverkare skräddarsyr möblemangen för varje kontor är de dessutom väldigt yteffektiva.

MÖTES- OCH KONFERENSRUM

På samma sätt som vi erbjuder fullt utrustade kontor i varierande storlekar, ger vi dig dessutom möjligheten att nyttja flertalet mötes- och konferensrum med plats för att skapa event för allt ifrån två till hundratals personer.

För att du ska kunna ta emot dina gäster på bästa möjliga sätt i en representativ och professionell miljö är även våra mötes- och konferensrum utrustade med möbler som håller en hög stilnivå. Givetvis är de också försedda med den senaste tekniken.

Vår tillmötesgående personal hjälper dig gärna med catering av mat och dryck om behovet finns.

FÖRSTKLASSIG SERVICE

Genom att flytta verksamheten till något av våra kontor på Norrmalm i Stockholm får du dessutom ta del av vår breda meny av förmåner och den förstklassiga service som utmärker CONVENDUM. Som exempel får du access till alla våra aktivitetsbaserade coworkingytor, lounger, konferenscenter, restauranger, caféer, gym och andra bekvämligheter som återfinns i våra Coworking spaces.

I våra kontor är dessutom alla tids- och kostnadskrävande kringliggande tjänster så som reception, städning, Wi-Fi och liknande tjänster inkluderade.

TILLGÅNG TILL KONTORSLOKAL 24/7

Allt fler organisationer i Stockholm använder sig idag av flexiblare arbetstider för sina medarbetare. För många är det således viktigt att kunna arbeta under både tidiga morgnar och sena kvällar. Till våra Stockholms-lokaler har du av den anledningen ständig access, dygnet runt.

INSPIRERANDE COMMUNITY

En kontorslokal med öppna coworkingytor och lounger ger dig och dina kollegor möjligheten att träffa andra medlemmar och därigenom utvecklas i en professionell och social kontext. Dagliga frukostar och veckovisa After Works rekommenderar vi varmt då det blir naturliga stunder att utbyta erfarenheter och idéer med andra. Parallellt med detta uppstår ofta affärs- och samarbetsmöjligheter.

Så oavsett om du frilansar som egenföretagare, befinner dig i början av en spännande startup eller driver ett stort framgångsrikt aktiebolag i Sverige (ab), om ni vill göra resultat och utvecklas och på samma gång ha ett kreativt kontor så erbjuder CONVENDUM’s kontorshotell på Norrmalm hela lösningen för er.

BOKA VISNING PÅ NORRMALM, STOCKHOLM

Som du säkerligen har märkt är vår moderna och flexibla kontorslokal på Norrmalm ett attraktivt val för företag i alla storlekar. Varmt välkommen att boka visning hos oss i våra lediga lokaler hos CONVENDUM på Norrmalm i Stockholm.

KONTAKTA OSS IDAG

Fyll i formuläret, ring oss på telefon +46 (0)10 510 08 88, eller skicka e-post till info@convendum.se. Du är också välkommen att kontakta oss med en förfrågan genom vår chattfunktion här på sidan.

Följ oss på vårt sociala medier konto och sök efter fler bilder eller information om vårt kontorshotell på Norrmalm eller i övriga Stockholm här: InstagramLinkedIn och Facebook.

Hitta alla våra locations här.

Frågor? Kontakta oss!

Ove Hansson Coworking space
Ove Hansson
Chief Commercial Officer
Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev