Lediga kontor på Norrmalm

Norrmalm är en av Stockholms mest centrala stadsdelar. En stadsdel som har närhet till det mesta. Här återfinns både mat och nöjen i världsklass samtidigt som det finns goda kommunikationsmöjligheter via buss, tunnelbana och spårvagn. Även möjligheterna att ta sig fram till fots eller med cykel är goda.

Det är däremot inte bara närheten till mat, nöjen och lokaltrafiken som är fördelaktigt med Norrmalms centrala läge, utan även närheten till Stockholms centralstation och alla dess förbindelser såsom Arlanda flygplats.

Med tanke på alla de fördelar och bekvämligheter som denna stadsdel bjuder på, är det inte heller konstigt att den blivit ett populärt val för företag som önskar att etablera sig i centrala Stockholm. På CONVENDUM är vi därför glada över att kunna erbjuda flertalet moderna kontor på Norrmalm.

 

Fördelar med att välja CONVENDUM

Det finns många fördelar med att välja CONVENDUM när du önskar att hyra kontor på Norrmalm. Nedan har vi samlat några av dem:

Oslagbar flexibilitet

Vi förstår hur påfrestande det kan vara för en organisation att binda upp sig på långa hyresavtal. Med anledning av detta har vi valt att endast erbjuda flexibla hyresavtal med korta bindningstider. Hos oss kan du dessutom välja att antingen utöka eller minska kontorsytan i takt med att företagets förutsättningar förändras.

Inredda kontor

Något som också är fördelaktigt när du väljer CONVENDUM, är att du slipper tänka på inredning. Synonymt för samtliga av våra kontor är nämligen att de är fullt utrustade med allt som du kan förvänta dig av moderna företagslokaler, d.v.s. skrivbord, kontorsstolar och smarta förvaringslösningar.

Vi har själva designat en egen unik möbelkollektion som dels är ergonomisk parallellt som den håller en hög internationell stilnivå. I och med att vår möbeltillverkare skräddarsyr möblemangen för varje kontor är de också väldigt yteffektiva.

Mötes- och konferensrum

På samma sätt som vi erbjuder fullt utrustade kontor i varierande storlekar, ger vi dig också möjligheten att nyttja flertalet mötes- och konferensrum med plats för allt ifrån två till hundratals personer.

För att du ska kunna ta emot dina gäster i en representativ och professionell miljö är även våra mötes- och konferensrum utrustade med möbler som håller en hög stilnivå. Givetvis är de också försedda med den senaste tekniken.

Vår tillmötesgående personal hjälper dig gärna med catering av mat och dryck om behovet finns.

Förstklassig service

Genom att flytta verksamheten till något av våra kontor får du dessutom ta del av alla de förmåner och den förstklassiga service som utmärker CONVENDUM. Som exempel får du access till alla våra aktivitetsbaserade coworkingytor, lounger, konferenscenter, restauranger, caféer, gym och andra bekvämligheter som återfinns i våra Coworking spaces.

I våra kontor är dessutom alla tids- och kostnadskrävande kringtjänster som reception, städning, Wi-Fi och liknande inkluderade.

Inspirerande community

De öppna coworkingytorna och loungerna ger dig och dina kollegor möjligheten att träffa andra medlemmar och därigenom utvecklas i en professionell och social kontext. Dagliga frukostar och veckovisa After Works blir naturliga stunder att utbyta erfarenheter och idéer med andra, parallellt som det uppstår affärs- och samarbetsmöjligheter.

Som du säkerligen har märkt är våra moderna och flexibla kontorslösningar på Norrmalm ett attraktivt val för företag i alla storlekar.  Boka gärna en visning redan idag eller kontakta oss så berättar vi mer.

Du kan hitta fler bilder från våra kontorslokaler och information i våra sociala medier: Instagram, LinkedIn och Facebook.

Hitta alla våra locations här.

Kontor Vasastan

Boka visning

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se