I det anrika kvarteret Valand ligger CONVENDUMs coworking space.

CONVENDUMS coworking-hus på Kungsportsavenyn 21 består av sju våningar fyllda med kontor, coworkingytor samt mötes- och konferensrum. I bottenplan hittar ni gym, bil- och cykelgarage. Högst upp i huset kan ni njuta av en vacker takterass med utsikt över Avenyn. Längs paradgatan Avenyn finns såväl kommunikationer och kollektivtrafik samt ett stort utbud av restauranger och butiker.

Läget – Mitt i Göteborg med goda kommunikationsmöjligheter.

Storleken – I centrets 7 våningar hittar ni garanterat en bra plats för coworking eller ert egna ideala kontor.

Nätverk – Ett stort antal medlemmar i huset gynnar möjligheten till nätverkande.

Medlemskap

Som medlemmar har ni 24h tillgänglighet till arbetsplatser i lounge och coworking-ytorna i huset. Ni har även tillgång till samtliga CONVENDUMs coworking spaces när ni besöker andra städer. Vi erbjuder våra medlemmar frukost varje vardag, gym, café, skrivare och WIFI.

Private office

CONVENDUM erbjuder låsbara private office i flera olika storlekar som passar era behov. Våra private office är alla utrustade med höj- och sänkbara skrivbord, ergonomiska stolar och förvaringsmöjligheter. Private office är en perfekt lösning för er som behöver arbeta fokuserat och vill ha möjligheten att byta miljö under arbetsdagen.

Konferens

På alla våningsplan finns mötesrum i flera olika storlekar. För större konferenser finns en hörsal med plats för över 100 personer i biosittning. Vår personal hjälper er med en flexibel konferenslösning. Läs mer om våra mötes- och konferensrum här!