Kontorsplats stockholm

Kontorsplats i Stockholm


Det ska vara lätt att hyra kontorsplats i Stockholm, därför erbjuder CONVENDUM både arbetsplatser i coworking miljöer och i egna privata kontorsrum. Detta för att du ska kunna hitta det arbetssätt som passar just dig, din vardag och din verksamhet. Om ditt företag växt ur det gamla kontoret och vill ha mer rum för att växa, eller av andra anledningar behöver nya lokaler, är det bara att ta kontakt med oss. På CONVENDUMs olika kontorshotell hyr alltifrån olika frilansare till större företag kontorsplatser.

Att vara medlem hos CONVENDUM är ett praktiskt men även kostnadseffektivt alternativ för dig som söker kontorsplats i Stockholm city. Hos oss behöver du inte fundera på långa bindningstider eller krångliga fastighetsavtal då vi jobbar med flexibla villkor och kort uppsägningstid. Om du även hyr ett eget privat kontor hos oss är det enkelt att byta till en annan kontorsstorlek när dina behov utvecklas. Vi är flexibla och erbjuder plats till frilansare eller dig som har ett stort företag.

CONVENDUM ligger på flera attraktiva platser i Stockholm city. Här finns öppna ytor, låsbara kontor och bokningsbara mötesrum. Samtliga Coworking spaces i Stockholm är helt bemannade mellan klockan 08-17. Som medlem får du utefter behov tillgång till lokalerna dygnet runt, under årets alla dagar.

NÄRHET TILL ALLT – COWORKING SPACE I STOCKHOLM CITY

Det är nu möjligt att hyra kontorsplatser i Stockholm oavsett vart du än befinner dig i staden. Vare sig det är i Vasastan, Södermalm eller i de exklusiva kvarteren runt Östermalm, kan du hitta ett CONVENDUM Coworking space som passar dig. Att ha flera olika valmöjligheter gör det enkelt för dig att fördela din arbetsdag på olika håll i staden. Välj det kontorshotell som ligger närmast ditt hem eller på platser som passar dina kunder eller kollegor.

Köp ett medlemskap idag.

Flertalet av våra mötesrum är även utrustade med den senaste videokonferensutrustningen för att underlätta vid möten som du behöver sköta på distans eftersom man är på olika platser. Att själv kunna välja och styra över den egna tiden och arbeta under både tidiga morgnar och sena kvällar när det krävs, är viktigt för många. Därför är våra kontorshotell tillgängliga för dig och dina medarbetare dygnet runt under hela året. Med CONVENDUMs medlemskap så ingår WIFI och utskriftsmöjligheter på alla våra coworking spaces.

Kontorsplats Stockholm city

SERVICE I VÄRLDSKLASS

Vårt mantra är att våra kunder ska fokusera på sin kärnverksamhet, därför tar vi hand om allt annat runtomkring. Vår personal är på plats varje vardag för att säkerställa att allt är snyggt och fräscht för att kunna ge dig en så bra arbetsdag som möjligt. Du slipper tänka på kringtjänster som reception, städning, WIFI, skrivare, IT-support och liknande, för detta fixar vi.

Det är de små tingen som ger den lilla extra känslan av lyx och service, så som att det alltid finns färskt kaffe och att skrivaren är påfylld med papper. Detta har vi full förståelse för och strävar alltid efter att leverera personlig och professionell service. Ta det lugnt på morgonen med en kopp kaffe och frukost i loungen eller lunchträna på ett av våra medlemsgym. Det är viktigt för oss att du mår bra när du är på jobbet.

MÖTES- OCH KONFERENSRUM

Vid behov av möten finns också flertalet mötes- och konferensrum i varierande storlekar att tillgå. I anslutning till kontoren hittar du lokaler som möjliggör både mindre och större sammankomster för allt ifrån en handfull till hundratals personer.

För att du ska kunna ta emot dina gäster i en representativ och professionell miljö är även våra mötes- och konferensrum utrustade med möbler i stilsäker design. Givetvis är de också försedda med den senaste tekniken. Vill du bjuda dina gäster på välsmakande mat och dryck, hjälper vi mer än gärna till. Man får mer service hos CONVENDUM helt enkelt.

VILL DU HYRA KONTORSPLATS I STOCKHOLM CITY?

Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig som söker och behöver hyra kontorsplats. Stockholm kan vara svårt att navigera och du är välkommen att kontakta oss för att boka en visning eller få ett förslag på kontorslokaler som matchar ditt företagsbehov. Kontakta oss genom kontaktformuläret eller ta kontakt via vårt telefonnummer: +4610-5100888.

Våra duktiga rådgivare och personal kommer att bidra med information, effektiv kontakt samt smidig kommunikation. De ger också svar gällande hyresnivåer för att hyra kontor med oss, utifrån ett skräddarsytt erbjudande för just ditt företag. Kontakta oss så hjälper vi dig skapa en fantastisk arbetsplats åt dig och dina kollegor i Stockholms centrala delar. Ofta kan du hitta ett kontor och flytta in hos oss i Stockholm med kort varsel.

Hyra kontorsplats Stockholm

OM CONVENDUM

CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces och Living Apartments i centrala affärsdistrikt. CONVENDUM erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms. Därtill erbjuds också boende i en form av företagslägenheter.

Följ oss på FacebookLinkedInInstagram och YouTube.


Kontor Vasastan

Boka visning

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se