Kontorsplats stockholm

Kontorsplats i Stockholm city


Det ska vara lätt att hyra kontorsplats i Stockholm, därför erbjuder CONVENDUM både arbetsplatser i coworking miljöer och i egna privata kontorsrum. Detta för att du ska kunna hitta det arbetssätt som passar just dig, din vardag och din verksamhet.

Att vara medlem hos CONVENDUM är ett praktiskt och kostnadseffektivt alternativ för kontorsplats i Stockholm city. Hos oss behöver du inte fundera på långa bindningstider eller krångliga fastighetsavtal då vi jobbar med flexibla villkor och kort uppsägningstid. Om du även hyr ett eget privat kontor hos oss är det enkelt att byta till en annan kontorsstorlek när dina behov utvecklas.

CONVENDUM finns på flera attraktiva adresser i Stockholm city. Här finns öppna ytor, låsbara kontor och bokningsbara mötesrum. Samtliga Coworking spaces i Stockholm är bemannade mellan kl. 08-17. Som medlem har du tillgång till lokalerna dygnet runt, under årets alla dagar.

Närhet till allt – Kontorsplats i Stockholm City

Det är nu möjligt att hyra kontorsplats i Stockholm oavsett vart du befinner dig i staden. Vare sig det är i Vasastan, Södermalm eller i de exklusiva kvarteren runt Östermalm, kan du hitta ett CONVENDUM Coworking space som passar dig. Att ha flera olika valmöjligheter gör det enkelt för dig att fördela din arbetsdag på olika håll i staden. Du kan välja det kontor som ligger närmast ditt hem eller planera att ta möten på platser som passar dina kunder eller kollegor.
Med CONVENDUMs medlemskap så har du WIFI och utskriftsmöjligheter på alla våra coworking spaces. Detta gör det effektiv för dig när du behöver komma in till kontoret snabbt, du väljer helt enkelt den anläggningen som ligger närmsta dig!

Köp ett medlemskap idag.

Flertalet av våra mötesrum är även utrustade med den senaste videokonferensutrustningen för att underlätta vid möten som behövs skötas på distans eller om man vill vara på olika platser. Att själv kunna styra över den egna tiden och arbeta under både tidiga morgnar och sena kvällar när det krävs är viktigt för många. Därför är våra kontor tillgängliga för dig och dina medarbetare dygnet runt under årets alla dagar.

Kontorsplats Stockholm city

Service i världsklass

Vårt mantra är att våra kunder ska fokusera på sin kärnverksamhet, därför tar vi hand om allt annat runtomkring. Vår personal är på plats varje vardag för att säkerställa att allt är snyggt och fräscht för att kunna ge dig en så bra arbetsdag som möjligt. Du slipper tänka på kringtjänster som reception, städning, WIFI, skrivare, IT-support och liknande, för detta fixar vi.

Det är de små tingen som ger den lilla extra känslan av lyx och service, så som att det alltid finns färskt kaffe och att skrivaren är påfylld med papper. Detta har vi full förståelse för och strävar alltid efter att leverera personlig och professionell service. Ta det lugnt på morgonen med en kopp kaffe och frukost i loungen eller lunchträna på ett av våra medlemsgym. Det är viktigt för oss att du mår bra när du är på jobbet.

Mötes- och konferensrum

Vid behov av möten finns också flertalet mötes- och konferensrum i varierande storlekar att tillgå. I anslutning till kontoren hittar du rum som möjliggör både små och stora sammankomster för allt ifrån en handfull till hundratals personer.

För att du ska kunna ta emot dina gäster i en representativ och professionell miljö är även våra mötes- och konferensrum utrustade med möbler i stilsäker design. Givetvis är de också försedda med den senaste tekniken. Om det dessutom finns ett behov av att bjuda dina gäster på välsmakande mat och dryck, hjälper vi gärna till.

Så hyr du kontorsplats i Stockholm city

Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig att hyra kontor i Stockholm. Hör av dig till oss för att boka en visning eller få ett förslag på kontorslokaler som matchar ditt företagsbehov. Använd gärna kontaktformuläret eller ta kontakt via vårt telefonnummer: +4610-5100888.

Våra duktiga rådgivare och personal kommer att bidra med effektiv kontakt och smidig kommunikation. De kommer också ge svar gällande hyresnivåer för att hyra kontor med oss, utifrån ett skräddarsytt erbjudande för just ditt företag. Ofta kan du hitta ett kontor och flytta in hos oss i Stockholm med kort varsel.

Hyra kontorsplats Stockholm

Om CONVENDUM

CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces och Living Apartments i centrala affärsdistrikt. CONVENDUM erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms. Därtill erbjuds också boende i en form av företagslägenheter.

Följ oss på FacebookLinkedInInstagram och YouTube.

Kontor Vasastan

Boka visning

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se