KONTORSPLATS STOCKHOLM

Upplever du svårigheter att hitta ett kontor i Stockholm med rimliga avtal? På CONVENDUM vill vi att det ska vara lätt att hitta en kontorsplats som passar dina behov och förutsättningar, utan att behöva kompromissa. Därför erbjuder vi såväl arbetsplatser i form av coworking spaces, som i egna privata kontorsrum.

Vårt medlemskap är anpassat för att du ska kunna hitta det arbetssätt som passar just dig, din vardag och din verksamhet. Oavsett om ditt företag har vuxit ur det gamla kontoret och behöver mer plats för att utvecklas, eller om du vill få tillgång till ett eget kontor bara för dig, är du varmt välkommen att kontakta oss.

Vi erbjuder attraktiva och moderna kontorslokaler, centralt belägna i Stockholm med exklusiva förmåner såsom:

 • LOUNGE
 • COWORKING
 • 24/7
 • FRUKOST
 • CONCIERGE
 • GYM
 • WIFI
 • SKRIVARE
 • MEDLEMSAPP
 • KONTORSMÖBLER
 • FÖRETAGSADRESS
 • AFTER WORK

Hyra kontorsplats Stockholm

VILL DU HYRA KONTORSPLATS I STOCKHOLM CITY?

Våra duktiga rådgivare och personal kommer att bidra med information och smidig kontakt. De ger dig också svar på eventuella frågor gällande olika hyresnivåer utifrån ett skräddarsytt erbjudande för just ditt företag.

Kontakta oss, så hjälper vi dig att skapa en fantastisk arbetsplats för dig och dina kollegor i Stockholm. Ofta kan du hitta ett kontor och flytta in hos oss med kort varsel.

FLEXIBELT OCH PRISVÄRT

Att vara medlem hos CONVENDUM är ett inspirerande och kostnadseffektivt alternativ för dig som söker en kontorsplats i Stockholm City. Hos oss behöver du inte oroa dig över långa bindningstider eller krångliga fastighetsavtal, då vi jobbar med flexibla villkor och kort uppsägningstid.

Om du hyr ett eget, privat kontor hos oss är det enkelt att byta till en annan kontorsstorlek om dina behov förändras. Vi är flexibla och erbjuder plats till såväl frilansare, som dig med större företag.

ATTRAKTIVT LÄGE

CONVENDUM finns på flera attraktiva adresser i Stockholm City. Här finns öppna ytor, låsbara kontor och bokningsbara mötesrum. Samtliga coworking spaces i Stockholm är bemannade mellan klockan 08-17. Som medlem får du tillgång till lokalerna dygnet runt, under årets alla dagar.

HÄR HITTAR DU VÅRA KONTOR I STOCKHOLM:

NÄRHET TILL ALLT – COWORKING SPACE I STOCKHOLM CITY

Vare sig du är i Vasastan, på Södermalm eller Östermalm, kan du hitta ett coworking space som passar dig.

Med flera olika valmöjligheter blir det enkelt för dig att under arbetsdagen arbeta på olika håll i staden. Välj det kontorshotell som ligger närmast ditt hem, där det blir smidigast att möta upp en kund för möte eller som passar dina kollegor bäst. Valmöjligheterna är många.

Samuel Daneberg

SERVICE I VÄRLDSKLASS

Vår främsta uppgift är att se till att våra kunder ska kunna fokusera på sin kärnverksamhet. Därför tar vi hand om allt annat runtomkring, för att du ska kunna fokusera på din kärnverksamhet och det du gör bäst.

Vår personal är på plats varje vardag för att säkerställa att allt är snyggt och fräscht, samt för att kunna ge dig en så bra arbetsdag som möjligt. Du slipper tänka på kringtjänster som reception, städning, WiFi, skrivare, IT-support och liknande. Allt detta fixar vi.

Serviced office and office hotel

Det är de små tingen som ger den lilla extra känslan av lyx och service, såsom att det alltid finns nybryggt kaffe och att skrivaren är påfylld med papper.

Det är viktigt för oss att du mår bra när du är på jobbet och vi strävar alltid efter att leverera personlig och professionell service på alla plan. Ta det lugnt på morgonen med en kopp kaffe och frukost i loungen eller lunchträna på ett av våra medlemsgym.

MÖTES- OCH KONFERENSRUM

Vid behov finns dessutom flertalet mötes- och konferensrum i varierande storlekar att tillgå. I anslutning till kontoren hittar du lokaler som möjliggör både mindre och större sammankomster för allt ifrån några få personer, till hundratals personer.

För att du ska kunna ta emot dina gäster i en representativ och professionell miljö är även våra mötes- och konferensrum utrustade med möbler i stilsäker design. Givetvis är de också försedda med den senaste tekniken för smidiga möten och presentationer.

Vill du bjuda dina gäster på välsmakande mat och dryck, hjälper vi mer än gärna till. Som medlem hos CONVENDUM får du mer av allt, helt enkelt.

SOM MEDLEM FÅR DU MER EXKLUSIVA FÖRMÅNER

Att vara medlem hos oss ska vara förmånligt. Du får som medlem tillgång till alla våra aktivitetsbaserade coworking spaces, lounger, konferenscenter, restauranger, caféer, gym och ytterligare förmåner som erbjuds på alla våra kontorshotell.

24/7 ACCESS TILL ALLA VÅRA KONTOR

Hos oss får du tillgång till alla våra kontorslokaler dygnet runt, under årets alla dagar. Som medlem har du alltså ständig access och kan fritt nyttja våra lokaler – från tidiga morgnar, till sena kvällar.

KONTOR I OLIKA STORLEKAR

Oavsett vad du och ditt företag är i behov av att hyra, kan vi erbjuda kontor i flera olika storlekar. CONVENDUM är ett bra alternativ för små, medelstora och stora organisationer som är i behov av flera arbetsplatser, men även för egenföretagare som inte behöver samma yta.

ETT KONTOR, FLERA MÖJLIGHETER

På CONVENDUM finns många ytor att samlas på, men det går även bra att sitta avskilt. Vi har avskärmade skrivbord för dig som vill ha tystnad och fokus, samt större loungeytor som passar för både sociala fikapauser och brainstorming. Låt dagens agenda och humör bestämma.

Convendum 2020

VIRTUELLT KONTOR – FÖRETAGSADRESS ELLER FYSISKA ARBETSPLATSER

Att hitta representativa lokaler i attraktiva områden är inte lätt. Att göra det i Stockholms innerstad och dessutom till ett överkomligt pris, är näst intill omöjligt. Fram tills nu.

Hos oss finner du moderna och flexibla kontorslösningar, som lämpar sig utmärkt för dig som söker ett virtuellt kontor i Stockholm.

ERGONOMISKA DESIGNMÖBLER

Utöver en arbetsplats i inspirerande miljö och med förstklassiga förmåner, har alla våra kontor tillgång till kontorsförvaring och ergonomiska kontorsmöbler i premiumdesign. I kontorsinredningen ingår höj- och sänkbara kontorsbord och bekväma stolar.

Vår egen unika möbelkollektion har tagits fram i samarbete med Ragnars, som har skräddarsytt hela möblemanget efter storlek och form på lokalen.

flexibel kontor lösning

KONTORSPLATS STOCKHOLM – CENTRALT OCH LÄTTILLGÄNGLIGT

En stor fördel med att hyra en kontorsplats på något av våra kontorshotell i City, är de goda kommunikationsmöjligheterna. Här finns direkt anslutning till både bil- och kollektivtrafik, med såväl bussar som tunnelbana. Även välplanerade gång- och cykelvägar gör det lätt att röra sig mellan våra kontorsplatser.

CONVENDUM COMMUNITY

Hos CONVENDUM får du mer än bara en kontorsplats. Eftersom de gemensamma ytorna delas med andra medlemmar, får du möjligheten att utvecklas i en social- och professionell kontext. Daglig frukost och veckovisa after works blir naturliga tillfällen att utbyta erfarenheter och inleda nya samarbeten.

VI VILL HJÄLPA DIG HITTA RÄTT KONTORSPLATS

Att lösa dina kontorsutmaningar är vårt fokus och detta gör vi genom att erbjuda fullt rustade utrymmen, där du enkelt kan flytta in och komma igång med ditt arbete direkt.

OM CONVENDUM

CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces och Living Apartments i centrala affärsdistrikt. CONVENDUM erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworking spaces, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms. Därtill erbjuds också boende i en form av företagslägenheter.

KONTAKTA OSS IDAG

Fyll i formuläret, ring oss på telefon +46 (0)10 510 08 88, eller skicka e-post till info@convendum.se. Du är även välkommen att kontakta oss via chattfunktionen vi använder här på sidan.

Följ oss på våra sociala medier och sök efter fler bilder eller information om våra kontor i Sundbyberg eller övriga Stockholm här: Instagram, LinkedIn och Facebook.

Hitta alla våra locations här.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev