Konferens Stockholm

Söker du en inspirerande och unik miljö för din nästa konferens i centrala Stockholm? Vi på CONVENDUM erbjuder exklusiva och populära möteslokaler för event, kick-off och konferenser.

 

Våra konferensanläggningar finns utspridda över i princip hela city, alla med närhet till restauranger, aktiviteter och hotell. Vi erbjuder förstklassig service och hjälper dig med dina önskemål. Med oss hittar du enkelt och smidigt rätt lokal och upplägg för en minnesvärd konferens, skräddarsytt för dig och ditt företag.

Adresser

Drottninggatan 29

Stockholms största shoppinggata har blivit rikare med ett Coworking-utrymme, under sommaren 2023 öppnade CONVENDUM på Drottninggatan 29. Utrymmet sträcker sig över fyra våningar och huserar flera välplanerade arbetsområden och mötesrum. Fastigheten härstammar från 1971 och utstrålar modern komfort med en rejäl dos av storstadspuls.

Brahegatan 10

Mittemellan Östermalmstorg och Humlegården hittar ni CONVENDUM Brahegatan 10. Ett toppmodernt Coworking space och CONVENDUM Conference, ett större konferenscenter för både medlemmar och externa gäster som sträcker sig över hela entréplan. Läget precis intill Stureplan och Humlegården gör centret till en attraktivt mötesplats för både innovative entreprenörer och större företag. 

Birger Jarlsgatan 57, Spårvagnshallarna

I de ikoniska Spårvagnshallarna på Birger Jarlsgatan 57 hittar ni CONVENDUM. Precis på gränsen till Vasastan och Östermalm är det här kontoret perfekt positionerat för er som vill ha möten eller konferens nära pulsen från city. På entréplan hittar ni vårt unika cafékoncept CONVENDUM Coffee. I fastighetens entré möts ni av en storslagen lounge, anslutning till loungen finns mötesrum för sällskap i olika storlekar och en stor hörsal för ca 110 deltagare.

Kungsgatan 9

CONVENDUM Kungsgatan 9 ligger på en av Stockholms mest välkända gator med närhet till allt. Här finns flera praktiska och toppmoderna mötesrum i olika storlekar och även rymliga seminarie- och konferensrum med generöst ljusinsläpp. Det stora konferensrummet har två stora skärmar med tillhörande projektorer och tar upp till 110 personer. Flaggskeppet CONVENDUM Kungsgatan 9 är CONVENDUMs största Coworking space hittills.

Rissneleden 10, Sundbyberg

CONVENDUM Rissneleden 10 ligger i ett strategiskt läge i Sundbybergs stadsdel Umami Park. Med fönster i alla riktningar är Rissneleden rymlig med ett generöst ljusinsläpp med flera mötesrum för upp till 10 personer. Här har ni gångavstånd till Sundbybergs centrum, närhet till natursköna promenadstråk runt Lötsjöarna och butiker, restauranger och caféer precis utanför entrén. Tunnelbanan ligger ett stenkast bort och du tar dig till Stockholms Central på 13 minuter. Välkomna till Rissneleden 10.

Vegagatan 14

Vid Odenplan i centrala Stockholm hittar ni CONVENDUM på Vegagatan 14. Här erbjuds flertalet mötes- och konferenslokaler för både stora och små möten. I huset bjuds man in till ljusa och fräscha lokaler med fönster ut mot pulsen på Odenplan, det erbjuds även modern teknik och en härlig lounge. Utanför mötesrummen hittar ni en lounge för så väl möten och jobb, och är ni sugna på en kopp kaffe erbjuder vår barista riktigt gott premiumkaffe nere i vårt café CONVENDUM Coffee.

Nybrogatan 17

På Nybrogatan 17 i Stockholm hittar ni flertalet mötes- och konferenslokaler i det nyrenoverade Astoriahuset. I huset bjuds man in till ljusa och fräscha lokaler med stora fönster, modern teknik och en härlig lounge. Här kan ni ha möten och konferenser på en av de bästa adresserna i Stockholm och bara några minuters promenad till Nybroplan, Birger Jarlsgatan och Strandvägen. Utanför mötesrummen hittar ni en lounge för så väl fika som möten som förgylls av en vacker bar och många stilrena detaljer.

Biblioteksgatan 29

Välkommen till ett förstklassigt konferenscenter på en av de bästa platserna i Stockholm. På Biblioteksgatan 29 erbjuder CONVENDUM flera mötes- och konferensrum upp till 80 personer med den senaste tekniken. Strax utanför Biblioteksgatan 29 har ni Stureplan omgiven av flera restauranger, butiker och sevärdheter. Här har ni möjlighet att ta ett möte från Stockholms centrum. Denna bekväma miljö skapar en atmosfär som kombinerar både mötes- och arbetsliv i en naturlig miljö.

Fleminggatan 18

I det ikoniska Trygghansa huset på Kungsholmen hittar ni numera CONVENDUM. I en omgivning av natur, parker och är närhet vatten kommer ni in i en oas med ett vattenfall i entréplan som landar i en av våra lounger. I huset hittar ni en stor lounge, en mäktig hörsal för flera hundra personer och mycket mycket mer. Dessutom är det gångavstånd till Stockholm centralstation som ökar tillgängligheten och förenklar arbetslivet.

Gävlegatan 16

I nya stadsdelen i Hagastaden hittar ni CONVENDUM på Gävlegatan 16. CONVENDUM har öppnat ett nytt coworking space fördelat på sju våningsplan med flexibla kontorslösningar och mötesrum på Gävlegatan 16 i Stockholm. Med närhet till pendeltåg och andra kommunikationer i den nya stadsdelen i  Hagastaden i Stockholm. I direkt anslutning till bland annat nya Nobis hotell finns många möjligheter till hotell, restaurang och bar.

Katarinavägen 15

I det ikoniska Glashuset på Södermalm i Stockholm, bara några minuters promenad från Slussens buss- och tunnelbanestation, hittar ni CONVENDUM. Här erbjuds flertalet mötesrum i olika storlekar, alla med den senaste designen och tekniken. Ni hittar också vår stora hörsal för upp till 74 personer, och som alltid får ni högklassig service och många härliga alternativ när det gäller mat och dryck.

Strandvägen 1

Med Östermalm runt hörnet och Stockholms centralstation ett stenkast ifrån hittar ni CONVENDUMs kanske mest unika enhet. Varje konferensrum har sin egen stil, några är sofistikerade medan andra har desto mer karaktär. Hos oss på Strandvägen 1 kommer ni bli inspirerade om ni väljer ett av de mer dramatiska rummen skapas ett unikt möte som sent kommer att glömmas. Vi erbjuder full service, vilket innebär att vår personal finns på plats för att välkomna era deltagare när de anländer. Är ni i behov av mat och dryck hjälper vi er gärna.

Vasagatan 16

I hjärtat av Stockholm central business district, precis intill centralstationen på Vasagatan 16 ligger CONVENDUM. Med ett stort antal toppmoderna mötes-och konferensrum i olika storlekar, från de minsta mötesrummen för två personer upp till 150 i vår vackra lounge och vinterträdgård där vi även erbjuder möjligheter till mingel, utställningar och andra events.

Västra Järnvägsgatan 3

Mitt emot Centralstationen finner ni CONVENDUM Västra Järnvägsgatan 3. Ett toppmodernt coworking center med moderna mötesrum. En avslappnad miljö med service i absoluta toppklass.

BOKA DIN KONFERENS I CENTRALA STOCKHOLM

Oavsett om du önskar förstklassig service, en exklusiv och inspirerande miljö eller toppmodern teknik har CONVENDUM den perfekta konferenslokalen för dina behov.

Vi erbjuder dig hjälp med allt från stans bästa nybryggda kaffe, mat och dryck, till det där lilla extra som gör konferensen minnesvärd och full av inspiration. Oberoende av om ni är 5 eller 500 deltagare, har vi konferensanläggningar och lokaler att erbjuda.

STOCKHOLMS MEST CENTRALA ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS

Tack vare det centrala läget kan vi erbjuda närhet till både hotell, aktiviteter och restauranger. Vad passar väl bättre efter en lång konferensdag tillsammans, än att uppleva en fantastisk middag på någon närliggande restaurang? Eller varför inte avsluta konferensen med en tur till vår vackra skärgård?

CONVENDUM erbjuder konferenser med fullt utrustade mötes- och konferensrum i olika storlekar. Är ni en större grupp som vill hålla er konferens i Stockholm rekommenderar vi vårt konferenscenter med konferensrum och mötesutrymmen på Fleminggatan 18, eller Vasagatan 16 som är vårt flaggskepp.

VI ERBJUDER:

Professionell service och personal

Vår personal finns på plats för att välkomna dina deltagare till konferensen. Våra professionella medarbetare skapar garanterat en varm och inbjudande känsla som ger ett fantastiskt första intryck.

Coworking gemenskap

God mat/dryck till lunch eller middag

Spara tid och energi genom att låta vår trevliga och professionella personal hjälpa till med catering och service under din konferens enligt överenskommelse. Oavsett om du vill erbjuda stans godaste kopp kaffe, färskt fikabröd eller en god lunch, så hjälper vi dig.

Exklusiva och inspirerande miljöer

Vi har utformat våra utrymmen för att du som vistas där ska känna dig både bekväm och inspirerad. Det ska vara en självklarhet att bjuda in kollegor, samarbetspartners och kunder för att hålla möten och sammankomster, utan att behöva tänka på lokalerna.

Konferens Danderyd

Modern teknik med projektor

Samtliga av våra konferenslokaler är utrustade med modern och lättanvänd teknik och utrustning. Behöver du hjälp med förberedelserna bistår vår personal givetvis med sin expertis och service under hela konferensen.

Kontor Vasastan

Ergonomiska designmöbler

Med designinredning i en egen kollektion, som CONVENDUM tillsammans med Ragnars har tagit fram, får du en bekväm konferens ur alla aspekter. Ergonomiska sittmöbler och utrymmen skapar plats för att andas och tänka fritt. Självklart med all teknik du behöver, redan kontrollerad och på plats vid din ankomst.

Ellen Lindvall

Hjälp med planering av aktiviteter

Utöver att finnas på plats när din konferens äger rum, eller att se till så du hittar rätt konferenslokal bland våra konferensanläggningar, hjälper vi dig med det där lilla extra. Önskar du erbjuda dina kollegor aktiviteter för att stärka sammanhållningen, hjälper vi dig gärna att hitta rätt aktivitet i området för just er.

Samuel Daneberg

Individuella eller färdiga konferenspaket

På CONVENDUM erbjuder vi dig flera färdiga konferenspaket eller individuella paket utefter specifika önskemål. Allt från hel- och halvdagskonferens, till konferens med övernattning och middag.

Planerar du en stor konferens med flera hundra deltagare, eller är ni en mindre grupp? Kontakta oss för att ta del av mer information om vilken lokal som bäst kan passa de behov som finns, eller för att få en offert. Du når oss per telefon på +46 (0)10 510 08 88 eller via formuläret här på sidan.

conference

KONFERENS I STOCKHOLM CITY

Våra konferensanläggningar finns på flera platser i Stockholm med omnejd. Våra lokaler varierar i storlek och utformning, men det finns oftast goda möjligheter att möblera om vid eventuella önskemål.

Du hittar våra anläggningar för konferenser här:

  • Konferens Södermalm
  • Konferens Östermalm
  • Konferens Norrmalm
  • Konferens Vasastan
  • Konferens Kungsholmen
  • Konferens Sundbyberg

Mötesrum Östermalm

Med ett stort utbud av konferensrum i Stockholm får du möjlighet att ordna just den sammankomst du önskar på ett bekvämt sätt. Vi är flexibla, lösningsorienterade och kan hjälpa till under hela konferensen.

Oavsett var i stan du vill hålla din konferens, finns det med stor sannolikhet alltid ett CONVENDUM att tillgå.

Kontor och coworking

DESIGNINREDNING OCH INSPIRERANDE LOKALER

Våra utrymmen och lokaler är skapade för att inspirera till affärer och utveckling. Därför är alla våra anläggningar utformade med omtanke och noggrannhet. När du spenderar din arbetsdag eller håller din konferens hos oss, kommer du uppleva en miljö som skapar möjligheter.

Design, funktionalitet, entreprenörskap och affärer – det är CONVENDUM.

Lediga lokaler i Stockholm City och centrala stadsdelar

DAGKONFERENS MED KVÄLLSAKTIVITET I STOCKHOLM

Från våra adresser i Stockholm City är det enkelt att ta sig till aktiviteter och restauranger runt om i hela stan. Vill du bjuda in till en upplevelse i Vasastan på kvällen, eller ligger restaurangen där ni ska äta på Östermalm? Vi erbjuder dig hjälp med att planera in passande aktiviteter i samband med din konferens.

 

BOKA KONFERENS – STOCKHOLM

 

Med ett stort utbud av lokaler runt om i Stockholm, är det enkelt att anordna din konferens tillsammans med CONVENDUM. Våra rådgivare säkrar att ni hamnar i ett rum som passar era behov, oavsett antalet deltagare.

Nedan kan du läsa mer om våra konferensanläggningar i Stockholm.

Endagskonferens i Stockholm

KONFERENSLOKALER I STOCKHOLM

NYBROGATAN 17

På Nybrogatan 17 i Stockholm hittar du flertalet mötes- och konferenslokaler i det nyrenoverade Astoriahuset. I huset bjuds du in till ljusa och fräscha lokaler med stora fönster, modern teknik och en härlig lounge. Här kan du genomföra möten och konferenser på en av de bästa adresserna i Stockholm, med bara några minuters promenad till Nybroplan, Birger Jarlsgatan och Strandvägen. Utanför mötesrummen hittar du en lounge för fika, möten eller nätverkande.

Konferens Kungsholmen - detaljbild

BRAHEGATAN 10

Mittemellan Östermalmstorg och Humlegården hittar ni CONVENDUM Brahegatan 10. Ett toppmodernt Coworking space och CONVENDUM Conference, ett större konferenscenter för både medlemmar och externa gäster som sträcker sig över hela entréplan. Läget precis intill Stureplan och Humlegården gör centret till en attraktivt mötesplats för både innovative entreprenörer och större företag.

BIBLIOTEKSGATAN 29

Välkommen till ett förstklassigt konferens- och kontorshotell på en av de bästa platserna i Stockholm. På Biblioteksgatan 29 erbjuder CONVENDUM flera mötes- och konferensrum för upp till 80 personer, med den senaste tekniken. Strax utanför entrén till Biblioteksgatan 29 ligger Stureplan, omgiven av flera förstklassiga restauranger, butiker och andra sevärdheter. Denna bekväma miljö skapar en atmosfär som kombinerar både mötes- och arbetsliv i en naturlig miljö.

FLEMINGGATAN 18

I Trygg-Hansa-huset på Kungsholmen hittar du numera CONVENDUM. Omgiven av natur, parker och närhet till vattnet, kommer du in i en oas med ett vattenfall på entréplan, som landar i en av våra lounger. I huset hittar du en stor lounge, en mäktig hörsal för flera hundra personer och mycket mer. Dessutom finns Stockholms Centralstation på gångavstånd, vilket ökar tillgängligheten ytterligare.

Samuel Daneberg

GÄVLEGATAN 16

I stadsdelen Hagastaden hittar du CONVENDUM på Gävlegatan 16. Här har CONVENDUM öppnat ett coworking space fördelat på sju våningsplan, med flexibla kontorslösningar och mötesrum. Här får du närhet till både pendeln och bussar, och i direkt anslutning till bland annat Nobis Hotel erbjuds förstklassigt hotell, restaurang och bar.

KATARINAVÄGEN 15

I det ikoniska Glashuset på Södermalm i Stockholm, bara några minuters promenad från Slussens buss- och tunnelbanestation, hittar du CONVENDUM. Här erbjuds flertalet mötesrum i olika storlekar, alla med den senaste designen och tekniken. Du hittar också vår stora hörsal för upp till 74 personer, och som alltid får du högklassig service och många härliga alternativ när det gäller mat och dryck.

STRANDVÄGEN 1

Med Östermalm runt hörnet och Stockholms Centralstation bara ett stenkast bort, hittar du CONVENDUMs kanske mest unika enhet. Varje konferensrum har sin egen stil, där några är sofistikerade medan andra har mer karaktär.

Hos oss på Strandvägen 1 kommer du bli inspirerad. Väljer du ett av de mer dramatiska rummen för din konferens, skapas ett unikt möte som sent kommer att glömmas.

Vi erbjuder full service, vilket innebär att vår personal finns på plats för att välkomna dina deltagare när de anländer. Är du även i behov av mat och dryck hjälper vi gärna till.

VASAGATAN 16

I hjärtat av Stockholm Central Business District, precis intill centralstationen, ligger Vasagatan 16, endast 15 minuter från Gamla Stan. Vi erbjuder närhet till såväl slott som aktiviteter i form av båtturer till Stockholms skärgård.

Här erbjuder vi ett stort antal toppmoderna mötes-och konferensrum i olika storlekar. Du finner allt från de minsta mötesrummen som rymmer två personer, till utrymme för upp till 150 personer i vår vackra lounge och vinterträdgård. Här erbjuder vi även möjligheter till mingel, utställningar och andra events.

Mötesrum Södermalm

VÄSTRA JÄRNVÄGSGATAN 3

Mitt emot centralstationen finner du CONVENDUMs lokal på Västra Järnvägsgatan 3. Ett toppmodernt coworking center med moderna mötesrum och en avslappnad miljö med service i absoluta toppklass.

SUNDBYBERG

I den expansiva stadsdelen Sundbyberg erbjuder vi konferenslokaler i flera olika utföranden. Tack vare det utmärkta läget, når du härifrån både flygplatsen i Bromma och Arlanda inom loppet av endast 30 minuter.Samtidigt ger de goda kommunikationsmöjligheterna dig närhet till storstaden, då Sundbyberg endast ligger cirka 15 minuter från Stockholm City.

 

VEGAGATAN 14

I hjärtat av Vasastan hittar ni CONVENDUM på Vegagatan 14. Här erbjuder vi mötesrum och möblerbart seminarierum med projektor och dessutom ett härligt ljusinsläpp och takterasser. Vegagatan 14 ligger precis vid Stockholms främsta knytpunkter Odenplan med goda kommunikationer med buss, tunnelbana och pendeltåg.

Konferens Kungsholmen - detaljbild

KUNGSGATAN 9

CONVENDUM Kungsgatan 9 på en av Stockholm mest välkända gator har närhet till allt. På Kungsgatan 9 finns seminarie- och konferensrum och flera praktiska och toppmoderna mötesrum i olika storlekar fördelat på flera våningsplan. I entréplan möts ni av vårt unika premiumcafé CONVENDUM Coffee.

Mötesrum Östermalm

BLI MEDLEM HOS CONVENDUM

Söker du, utöver en modern konferensanläggning, även efter exklusiva kontor med ett flexibelt avtal i Stockholm? Det finns många goda anledningar att vända dig till oss på CONVENDUM när du ska hyra kontor i Stockholm.

Nedan har vi sammanställt ytterligare information om några av de viktigaste:

FLEXIBLA HYRESVILLKOR

På CONVENDUM tycker vi att hyresvillkor ska vara flexibla, och på våra kontorshotell erbjuder vi minst lika flexibla lösningar. Oberoende av om du driver ett företag med flera anställda som är i behov av större konferensrum, eller om du är egenföretagare och bara behöver en kontorsplats, kan vi självklart hjälpa dig att hitta ett upplägg som passar just dina behov.

EXKLUSIVA FÖRMÅNER

Att vara medlem hos oss ska vara förmånligt. Som medlem får du tillgång till alla våra aktivitetsbaserade coworking spaces, lounger, konferenscenter, restauranger, caféer, gym och ytterligare förmåner som återfinns på alla våra kontorshotell.

Genom att hyra kontorsplats hos oss slipper du även tänka på logistik i form av tids- och kostnadskrävande kringliggande tjänster, såsom reception, städning, WiFi, skrivare, IT-support och liknande. Alla dessa tjänster ingår alltid med fri tillgång.

FÖRSTKLASSIG SERVICE

Vår uppskattade och mycket kompetenta servicepersonal ser till att du och dina gäster får bästa möjliga välkomnande på plats, redan när ni kommer in genom entrén. De kan även stå till tjänst med meny för mat och dryck om så önskas.

24/7 ACCESS TILL ALLA VÅRA KONTOR

Hos oss får du tillgång till alla våra kontorslokaler dygnet runt, under årets alla dagar. Som medlem har du alltså ständig access och kan nyttja våra lokaler – från tidiga morgnar, till sena kvällar.

Som medlem hos CONVENDUM får du dessutom tillgång till våra olika coworking spaces i Stockholm, Göteborg och på Mallorca. Har du din bas i Stockholm, men är på jobbresa i en annan stad där vi finns, kan du enkelt boka plats utefter behov på kontoret du är intresserad av.

INSPIRERANDE COMMUNITY

CONVENDUM är mer än bara ett kontor. Eftersom de gemensamma ytorna delas med andra medlemmar, får du möjligheten att utvecklas i en social och professionell kontext. Daglig frukost och veckovisa after works blir naturliga tillfällen att utbyta erfarenheter och inleda nya samarbeten.

KONTOR I OLIKA STORLEKAR

Oavsett vad du och ditt företag är i behov av att hyra, kan vi erbjuda kontor i Stockholm i flera olika storlekar. CONVENDUM är ett bra alternativ för små, medelstora och stora organisationer som är i behov av fler arbetsplatser, men även för egenföretagare som inte behöver samma yta.

TILLGÅNG TILL MÖTES- OCH KONFERENSRUM

Vi förstår värdet av att kunna hålla privata möten. Alla våra kontorshotell i Stockholm erbjuder av den anledningen flera mötes- och konferensrum av varierande storlekar.

Mötes- och konferensrummen är, precis som våra kontor, fullt utrustade med stilfull och ergonomisk inredning. På plats finns dessutom den senaste tekniken som möjliggör smidiga möten och presentationer. Hos oss är det möjligt att hålla möten för allt från 2, till hela 120 personer.

ETT KONTOR, FLERA MÖJLIGHETER

På CONVENDUM finns många ytor att samlas på, men det går även bra att sitta avskilt. Vi har avskärmade skrivbord för dig som vill ha tystnad och fokus, samt större loungeytor som passar för både sociala fikapauser och brainstorming. Låt dagens agenda och humör bestämma.

Kontor Kungsholmen

VIRTUELLT KONTOR – FÖRETAGSADRESS ELLER FYSISKA ARBETSPLATSER

Att hitta representativa lokaler i attraktiva områden är inte alltid lätt. Att göra det i Stockholms innerstad och dessutom till ett överkomligt pris, är nästintill omöjligt. Fram tills nu.

På CONVENDUM erbjuder vi moderna och flexibla kontorslösningar, som lämpar sig utmärkt för dig som är ute efter ett virtuellt kontor i Stockholm.

Virtuella kontor är en perfekt lösning för företag som inte är i behov av ett fast kontor. Det är också fördelaktigt för dig som inte vill ta den ekonomiska risken det innebär att teckna ett långt och dyrt hyresavtal på egen hand.

Modernt alternativ till lokal i Stockholm

ERGONOMISKA DESIGNMÖBLER

Utöver en arbetsplats i representativ miljö med förstklassiga förmåner, har alla våra kontor tillgång till kontorsförvaring och ergonomiska kontorsmöbler i premiumdesign. I kontorsinredningen ingår höj- och sänkbara skrivbord och bekväma stolar.

Vår egen unika möbelkollektion har tagits fram i samarbete med Ragnars, som har skräddarsytt hela möblemanget efter storlek och form på lokalen.

KONTOR OCH KONFERENS STOCKHOLM – CENTRALT OCH LÄTTILLGÄNGLIGT

En stor fördel med våra kontorshotell i City, är kommunikationsmöjligheterna. Här finns direkt anslutning till både bil- och kollektivtrafik, med såväl bussar som tunnelbana. Även välplanerade gång- och cykelvägar gör det enkelt att röra sig mellan våra anläggningar.

Tack vare de centrala adresserna kan dina gäster snabbt och smidigt ta sig till och från möten hos dig. Tunnelbana, pendeltåg och bussar gör det enkelt för såväl lokala som internationella gäster att komma på besök.

Kontorsplats Stockholm city

LÅT OSS HJÄLPA DIG

Att lösa dina kontorsutmaningar är vårt fokus. Det gör vi genom att erbjuda färdiga utrymmen, där du enkelt kan flytta in och komma igång med ditt arbete direkt.

På CONVENDUM söker vi ständigt efter de nya, intressanta och lediga lokaler som Stockholm har att erbjuda.

Layana

KONTAKTA OSS IDAG

CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade coworking spaces i Stockholm. Vi erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade och öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms.

Du är alltid varmt välkommen att boka visning av våra lediga lokaler. Fyll i formuläret, ring oss på telefon +46 (0)10 510 08 88, eller skicka e-post till info@convendum.se. Självklart är du även välkommen att kontakta oss för hjälp samt information genom vår chattfunktion här på sidan.

Hitta information och sök efter fler bilder från våra kontor i Stockholm eller övriga locations i Sverige i våra sociala medier: InstagramLinkedIn och Facebook.

Hitta alla våra locations här.

Vanliga frågor om konferens Stockholm

Vad innebär en konferens?

En konferens innebär att en grupp människor samlas och fördjupar sig i ett visst ämne. Vanligtvis är deltagarna på en konferens sammanlänkade i form av att de kommer från samma, eller liknande organisationer.

Planerar du nästa konferens? Kontakta oss för ytterligare information gällande hur vi kan hjälpa dig.

Vad gör man på en konferens?

På en konferens samlas flera personer, ofta från samma organisation, för att ta del av information och delta i diskussioner rörande ett gemensamt ämne. En konferens kan även innebära en presentation av ny information eller ett projekt, och bidrar ofta till ökad gemenskap för företag med kontor på olika orter.

Vad är skillnaden mellan konferens och kongress?

En kongress är ofta mer formell och storslagen än en konferens. Till kongressen hör ofta en bankett eller högtidlig middag, och kongressen pågår i regel under flera dagar.

Vill ni läsa mer om våra konferensrum i Stockholm?

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev