Företagshotell – Vi ger dig mer än så

Vi på CONVENDUM erbjuder dig mycket mer än ett vanligt företagshotell. Därför hyr många små, medelstora och stora företag redan in sig hos oss. I våra Coworking spaces får du högre servicenivå, fenomenala lägen och en inbjudande arbetsmiljö. Du kan välja enbart ett medlemskap eller komplettera med ett eller flertalet privat kontor hos oss.

Använd formuläret för att boka en visning.

Läs vidare om du vill veta mer.

Få tillgång till företagshotell i flera städer

Oavsett om du är egenföretagare eller driver ett företag med många anställda är lokaler en knepig fråga. Du vill ordna en arbetsplats att trivas i – som dessutom visar ditt företag från sin bästa sida. Samtidigt vill du troligen få till ett överkomligt pris. Den här sortens lokaler är inte lätta att hitta. Om du verkar i Sveriges största städer blir det ännu svårare.
Då kan ett företagshotell vara ett attraktivt val. Du får mer flexibla hyresavtal, lägre kostnader och färdiginredda lokaler att flytta in i direkt. Men ibland lever företagshotellen inte upp till förväntningarna. Till exempel vad gäller service, utseende, stämning och tillgång på mötesrum. På CONVENDUM leva vi upp till dina förväntningar.

Vad sägs om bemannad reception, stora lounger, coworkingytor, designinredning, restaurang och café, mötesrum, gym, showrooms och musikstudio? Dessutom på adresser i attraktiva områden. Vi kallar oss faktiskt sällan företagshotell, eftersom de upplägg vi erbjuder ger så mycket mer värde än de traditionella alternativen. CONVENDUM etablerar moderna Coworking spaces som lever upp till framtidens behov av arbetsplatsen.

Skillnaden på andra företagshotell och CONVENDUM

Med CONVENDUM får du inte bara ett kontorsrum eller en öppen arbetsplats i ett kontorslandskap, som på traditionella företagshotell. Istället får du fullt utrustade lokaler med utrymmen formade för olika arbetsuppgifter. Med andra ord kan du och dina kollegor välja om ni vill sitta i ert kontorsrum eller på coworkingytorna. Till exempel i vår lounge eller på ytorna för fokuserat arbete. Det finns dessutom flera telefonrum och mötesrum.

Om du hyr in dig hos ett företagshotell får du ofta bara tillgång till lokaler på en adress, men ett medlemskap hos CONVENDUM ger dig entré på alla våra Coworking spaces. Vi finns på Avenyn i Göteborg, runt ett dussin adresser i Stockholm och även på Mallorca. I framtiden planerar vi att öppna på ännu fler platser.

Utöver det erbjuder vi en hög servicenivå, med bemannad reception som kan ta emot dina besökare och erbjuda conciergetjänster till möten vid behov. Vi står för allt det praktiska som Wifi, teknisk support, städning och skrivare. I anslutning till CONVENDUMs lokaler finns i många fall gym, café och restauranger.

Frukost serveras varje morgon och på fredagar har vi after work. I vår medlemsapp listas erbjudanden och event för våra medlemmar. I och med allt detta får du och dina kollegor tillgång till ett större community. I den här gemenskapen kan ni hitta nya kontakter att samarbeta och umgås med.

Lokaler för små och stora företag

Om du endast vill ha tillgång till våra coworkingytor kan du skaffa ett medlemskap för dig och eventuella kollegor. Vill du även ha ett eller flertalet privata kontorsrum går det utmärkt att hyra det också. Ofta kan du få tillgång till det med kort varsel. Om ni är ett stort företag kan ni få helt egna kontorsplan.

Bli medlem idag.

De låsbara kontorsrummen kommer i flera storlekar, för att olika sorters verksamheter ska kunna hitta ett som passar just dem. Med flexibla avtal är det enkelt att byta till en större eller mindre kontorsrum allteftersom dina behov förändras.

Samtliga kontorsrum är utrustade med ergonomisk designinredning som har tagits fram tillsammans med möbelföretaget Ragnars. Utseendet är sobert, inbjudande och elegant.

Boka visning av vårt alternativ till företagshotell

Välj vårt exklusiva alternativ till företagshotell – få en nyckelfärdig arbetsplats att trivas i. Med flexibla avtal, heltäckande service och attraktiva lägen tror vi att du kommer trivas utmärkt. Använd formuläret för att boka en visning av våra lokaler.

CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces och Coliving i centrala affärsdistrikt. Vi erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms. Följ oss på FacebookLinkedInInstagram och YouTube.

Du kan hitta fler bilder från våra kontorslokaler och information i våra sociala medier: Instagram, LinkedIn och Facebook.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev