Hyr kontorshotell på Östermalm (Stockholm)

Stockholms centrala stadsdelar har alltid varit attraktiva för företag som vill etablera ett nytt kontor. Kontorshotell Östermalm utgör populära sökningar på internet för företag som vill hyra kontorshotell centralt, med goda kommunikationer och närhet till både restauranger, nöjen och natursköna omgivningar.

Kontorsmarknaden har dock förändrats under åren och hyrorna i centrala delar har skjutit i höjden. Det har gjort att företag med mindre finansiella muskler har tvingats söka kontorsplats utanför stadskärnan.

Nya beteenden – nya krav på kontor

De som har blivit kvar i de centrala delarna har flyttat in på något av många kontorshotell eller valt en traditionell kontorslösning – en lösning som inte faller alla i smaken. Vi har nämligen uppmärksammat hur nya beteenden resulterat i att företag ställer helt nya krav på sina kontor.

På CONVENDUM är vi därför glada över att kunna erbjuda en modern och flexibel kontorslösning som grundar sig i framtidens sätt att arbeta. En kontorslösning som på sikt kommer att ersätta de traditionella kontoren och kontorshotell på Östermalm. CONVENDUM har kontorshotell på flera adresser på Östermalm, Biblioteksgatan 29Nybrogatan 17Regeringsgatan 48Regeringsgatan 52 och Strandvägen 1.

Coworking space – istället för kontorshotell

Genom att teckna ett medlemskap hos CONVENDUM får du tillgång till alla våra Coworking spaces. De finns på på Östermalm och andra platser i Stockholm. Du får också tillgång till våra enheter i Göteborg och Mallorca.

Gemensamt för våra moderna Coworking spaces är att de erbjuder en kombination av premiumkontor och aktivitetsbaserade öppna ytor, så som lounge, konferensrum, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms.

Få tillgång 24/7 med medlemskap

Medlemskapet ger dig tillgång till kontoret under dygnets alla timmar. Genom att dela gemensamma ytor med andra medlemmar skapas dessutom naturliga tillfällen att utvecklas i en social- och professionell kontext. Dagliga frukostar och veckovisa after works ger möjlighet att knyta nya kontakter och inleda nya samarbeten.

Genom att flytta verksamheten till oss på CONVENDUM slipper du också tänka på tids- och kostnadskrävande kringtjänster då det ingår i medlemskapet. Med andra ord slipper du tänka på städning, reception, Wi-Fi och allt annat som du kan förvänta dig av en modern arbetsplats.

Köp ett medlemskap idag.

Låsbara privata kontor

För dig som vill arbeta fokuserat finns fullutrustade premiumkontor att tillgå. Vi erbjuder kontorsplats i många olika storlekar, vilket gör att de passar både små och stora organisationer. Flexibla hyresavtal gör det också möjligt att utöka eller minska kontorsytan i takt med att förutsättningarna förändras. Något som säkerställer bästa möjliga kostnadseffektivitet.

Hitta lediga lokaler för ditt företag

Är du intresserad av att hyra lokaler eller lära dig mer om våra moderna kontorslösningar? Boka en visning via kontaktformuläret, ring oss direkt på +46 (0)10 510 08 88 eller använd vår chattfunktion. Varmt välkommen!

Läs mer och hitta även fler bilder på våra lediga kontorshotell i våra sociala medier: InstagramLinkedIn och Facebook.

Frågor? Kontakta oss!

Ove Hansson Coworking space
Ove Hansson
Chief Commercial Officer
Kontor Vasastan

Boka visning

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se