Kontorshotell Östermalm

Kontorshotell Östermalm – Hitta din kontorsplats


Förändrade beteenden har resulterat i att nya moderna kontorslösningar vuxit fram. Lösningar som är utformade för att möta behoven hos både dagens och morgondagens företag. Vi pratar såklart om Coworking spaces – en kontorslösning som på sikt kommer att ersätta traditionella kontorshotell på Östermalm och andra platser. 

Hyr kontorshotell på Östermalm (Stockholm)

Stockholms centrala stadsdelar har alltid varit attraktiva för företag som vill etablera ett nytt kontor. Kontorshotell Östermalm utgör populära sökningar på internet för företag som vill hyra kontorshotell i centralt läge, goda kommunikationer och närhet till både restauranger, nöjen och natursköna omgivningar.

Under de senaste åren har det däremot skett stora förändringar på kontorsmarknaden i Stockholm. Hyrorna i de centrala stadsdelarna har skjutit i höjden, vilket har lett till att företag med mindre finansiella muskler har tvingats söka kontorsplats utanför stadskärnan.

De som har blivit kvar i de centrala delarna har flyttat in på något av många kontorshotell eller valt en traditionell kontorslösning. En lösning som inte faller alla i smaken. Vi har nämligen uppmärksammat hur nya beteenden resulterat i att företag ställer helt nya krav på sina kontor.

På CONVENDUM är vi därför glada över att kunna erbjuda en modern och flexibel kontorslösning som grundar sig i framtidens sätt att arbeta. En kontorslösning som på sikt kommer att ersätta de traditionella kontoren och kontorshotell i Östermalm. Kontorshotell erbjuds idag av CONVENDUM på flera adresser på Östermalm, Biblioteksgatan 29Nybrogatan 17Regeringsgatan 48Regeringsgatan 52 och Strandvägen 1.

Coworking space – istället för kontorshotell på Östermalm

Genom att teckna ett medlemskap hos CONVENDUM får du tillgång till samtliga av våra Coworking spaces, vilka bl.a. återfinns på Östermalm och andra platser i Stockholm. Du får också tillgång till våra enheter i Göteborg och Mallorca.

Synonymt för våra moderna Coworking spaces är att de erbjuder en kombination av premiumkontor med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferensrum, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms.

Medlemskapet ger dig tillgång till de gemensamma ytorna under dygnets alla timmar. Genom att dela dessa med andra medlemmar skapas dessutom naturliga incitament för att utvecklas i en social- och professionell kontext. Dagliga frukostar och veckovisa after works blir ypperliga tillfällen att knyta nya kontakter och inleda nya samarbeten.

Genom att flytta verksamheten till oss på CONVENDUM slipper du också tänka på tids- och kostnadskrävande kringtjänster. Alla dessa ingår i medlemskapet. Med andra ord slipper du tänka på städning, reception, Wi-Fi och allt annat som du kan förvänta dig av en modern arbetsplats.

För dig som vill arbeta fokuserat finns fullutrustade premiumkontor att tillgå. Vi erbjuder kontorsplats i många olika storlekar, vilket gör att de passar både små och stora organisationer. Flexibla hyresavtal gör det också möjligt att utöka eller minska kontorsytan i takt med att förutsättningarna förändras. Något som säkerställer bästa möjliga kostnadseffektivitet.

Hitta lediga lokaler för ditt företag

Är du intresserad av att hyra lokaler eller lära dig mer om våra moderna kontorslösningar? Boka en visning via kontaktformuläret, ring oss direkt på +46 (0)10 510 08 88 eller använd vår chattfunktion. Varmt välkommen!

Läs mer och hitta även fler bilder på våra lediga kontorshotell i våra sociala medier: InstagramLinkedIn och Facebook.

Kontor Vasastan

Boka visning

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se