Kontorshotell Östermalm

Söker du exklusiva och moderna kontor på Östermalm? Hos CONVENDUM kommer du ta del av medlemsförmåner såsom gym, yoga, café och aktivitetsbaserade kontorsytor med stans bästa läge. Bli en del av vårt community och välj bland våra lediga lokaler på Östermalm i Stockholm. Oavsett vilken typ av arbetsplats du söker, är våra medlemskap flexibla för att du ska kunna fokusera på din verksamhet.

Våra kontor lämpar sig utmärkt för såväl små och stora företag, som egenföretagare. I ditt medlemskap hos CONVENDUM kommer du ta del av förmåner såsom:

Hyr kontorshotell på Östermalm

Centrala stadsdelar i Stockholm har alltid varit attraktiva för organisationer som vill etablera ett nytt kontor. “Östermalm kontorshotell” utgör populära sökningar på internet för företag som vill hyra platser i centralt läge, ha goda kommunikationer och närhet till både restauranger, nöjen och natursköna omgivningar.

Lediga platser Östermalm

På CONVENDUM är vi därför stolta över att kunna erbjuda en bra, modern och flexibel kontorslösning som grundar sig i framtidens sätt att arbeta. Idag erbjuder CONVENDUM kotor på Östermalm på flera attraktiva adresser, bland annat på Biblioteksgatan 29Nybrogatan 17Regeringsgatan 48Regeringsgatan 52 och Strandvägen 1.

Coworking space på kontorshotell Östermalm

Genom att teckna ett medlemskap hos CONVENDUM får du tillgång till samtliga av våra kontorshotell med coworking spaces, vilka bland annat återfinns på Östermalm och på andra platser i Stockholm. Du får även tillgång till hela vår portfölj av enheter i Göteborg och på Mallorca.

Synonymt för våra moderna coworking spaces är att de erbjuder en kombination av premiumkontor med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferensrum, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms.

Kontor

Tillgång till kontorshotell på Östermalm

Medlemskapet ger dig tillgång till de gemensamma ytorna under dygnets alla timmar. Genom att dela dessa med andra medlemmar skapas dessutom naturliga incitament för att utvecklas i en social och professionell kontext. Dagliga frukostar och veckovisa after works blir ypperliga tillfällen att knyta nya kontakter och inleda nya samarbeten.

All inclusive

Genom att flytta verksamheten till oss på CONVENDUM slipper du också tänka på tids- och kostnadskrävande kringtjänster. Alla dessa ingår i medlemskapet. Med andra ord slipper du tänka på städning, reception, WiFi och allt annat som du kan förvänta dig av en modern arbetsplats. Med oss får du mer!

Flexibilitet i avtalen

För dig som vill arbeta fokuserat finns fullt utrustade premiumkontor att tillgå. Vi erbjuder kontorsplats i många olika storlekar, vilket gör att de passar både mindre och större organisationer. Flexibla hyresavtal gör det också möjligt att utöka eller minska kontorsytan i takt med att förutsättningarna förändras – något som säkerställer bästa möjliga kostnadseffektivitet.

Hitta lediga lokaler för ditt företag

Är du intresserad av att hyra lokaler eller lära dig mer om våra moderna kontorslösningar? Boka en visning via kontaktformuläret, ring oss direkt på +46 (0)10 510 08 88 eller använd vår chattfunktion. Varmt välkommen!

Läs mer och hitta även fler bilder på våra lediga kontorshotell i våra sociala medier: InstagramLinkedIn och Facebook.

Kontorsplats Stockholm city

Vanliga frågor om våra kontorshotell på Östermalm

Har man som hyresgäst tillgång till mötes- och konferensrum?

Vid behov av möten finns flertalet typer av mötes- och konferensrum i varierande storlek att tillgå. I anslutning till kontoren finns rum som möjliggör både små och stora sammankomster för allt i från några få personer till 100-tals personer i våra största lokaler.

Ingår inredning i hyran på kontorshotell i Östermalm?

Utöver en varierande storlek och flexibla hyresavtal är samtliga kontor också fullt utrustade med skrivbord, stolar och smarta förvaringslösningar. Oavsett om du är i behov av en liten eller stor lokal på Östermalm kan du vara säker på att den håller en hög design- och funktionalitetsnivå.

När har jag tillgång till mitt rum om jag vill hyra av er?

När du hyr av oss har du tillgång till lokalerna dygnet runt. Allt fler organisationer i Stockholm använder sig idag av flexiblare arbetstider för sina medarbetare. För många är det således viktigt att kunna arbeta under både tidiga morgnar och sena kvällar.

Kontakta oss via e-post eller telefon redan idag.

Convendum 2020

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev