HYR KONTORSHOTELL PÅ SÖDERMALM

Många företag söker sig till Södermalm. Mycket på grund av det attraktiva läget som bjuder på närhet till centrum och vackra och natursköna omgivningar.

En annan stor fördel är att kommunikationsmöjligheterna runt Söder är goda. Här finns en direkt anslutning till både bil- och kollektivtrafiken med bussar och tunnelbana. Det finns även goda möjligheter att ta sig fram till fots eller med cykel.

Än mer spännande är att Södermalm just nu genomgår sin största modernisering på över 80 år. Slussen rustas upp för att möta behoven hos dagens och morgondagens stockholmare, vilket ger vårt kontorshotell på Södermalm ett attraktivt läge.

 

COWORKING SPACES ERSÄTTER KONTORSHOTELL PÅ SÖDER

På CONVENDUM är vi mycket glada över att vara en del av Slussens modernisering på Söder. Vi slår upp portarna till Södermalms första Coworking space – en kontorslösning som på sikt kommer att ersätta de traditionella kontorshotellen.

Under de senaste åren har vi nämligen uppmärksammat hur nya beteenden omdefinierar kontoret från kvadratmeter och fysisk närvaro till en mötes- och kommunikationsplattform. Därför är vi också stolta över att vara en ledande aktör när det kommer till att erbjuda kontorslösningar som grundar sig i framtidens sätt att arbeta.

Läs också: Fördelar med ett aktivitetsbaserat kontor

I hjärtat av Slussen på Södermalm ligger CONVENDUMs nya Coworking space. Fördelat på fyra våningsplan inrymmer det både privata kontor, mötes- och konferensrum, en gemensam lounge, kök, reception och gym. En stor takterrass bjuder även på en hisnande utsikt över Djurgården, Gröna Lund och Gamla Stan.

Utvecklas i en social och professionell kontext

Genom att teckna ett medlemskap hos CONVENDUM har du alltid tillgång till alla Coworking spaces i Stockholm, Göteborg och Mallorca. Med ständig access till de gemensamma ytorna får du möjlighet att styra över din egen arbetstid. Som medlem har du tillgång till din kontorsplats dygnet runt alla dagar på året. Med andra ord erbjuder vårt koncept flexibla arbetstimmar.

Tack vare de gemensamma ytorna som delas med andra medlemmar får du möjlighet att utvecklas i en social och professionell kontext. Dagliga frukostar och veckovisa after works hjälper till att skapa naturliga tillfällen att utbyta erfarenheter och inleda nya samarbeten.

Privata låsbara kontor

Sökningar visar att vissa personer vill ha egna kontorsrum och lokaler för att kunna arbeta fokuserat men avskilt. Hos oss kan du hyra ett eget kontorsrum.

En stor fördel med våra kontor är att de har flexibla hyresavtal, så att ni kan utöka eller minska kontorsytan i takt med att förutsättningarna förändras. Om man jämför detta med att köpa en lokal reduceras den ekonomiska risken markant genom CONVENDUMs upplägg.

Full service och kringtjänster

Något som verkligen skiljer oss från mängden är servicen. När du flyttar verksamheten till oss slipper du tänka på kringtjänster som städning, reception, IT och liknande. Allt detta ingår i medlemskapet. Alla våra Coworking spaces är också bemannade under samtliga vardagar.

BOKA EN VISNING

Vi visar dig gärna vårt coworking space på Södermalm, men även våra andra centralt belägna kontor. Kontakta oss så hjälper vi till att hitta ett upplägg som passar just er, oavsett om det innebär privata låsbara kontor eller en enklare lösning.

Köp ett medlemskap idag.

KONTAKTA OSS IDAG

Boka en visning via kontaktformuläret, ring oss på telefon +46 (0)10 510 08 88, alternativt skicka e post till info@convendum.se.

Läs mer information och hitta även fler bilder på våra lediga kontorshotell på Södermalm i våra sociala medier: InstagramLinkedIn och Facebook.

Frågor? Kontakta oss!

Ove Hansson Coworking space
Ove Hansson
Chief Commercial Officer
Kontor Vasastan

Boka visning

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se