Kontorshotell Södermalm

Södermalm är en av Stockholms hetaste platser för kontorsetableringar. Dels tack vare sitt attraktiva läge, men också på grund av det ökade utbudet av flexibla och kostnadseffektiva lösningar. På CONVENDUM är vi därför glada över att kunna erbjuda just detta i form av ett stort coworking space på Katarinavägen 15 – en lösning som på sikt kommer att ersätta traditionella kontorshotell på Södermalm.

Kontor Slussen

Lediga kontorsplatser på Södermalm

Allt fler företag söker sig till Södermalm för det attraktiva läget som bjuder både på närhet till centrum, samt vackra och natursköna omgivningar. En annan stor fördel är att kommunikationsmöjligheterna runt Södermalm är goda. Här finns direkt anslutning till både bil- och kollektivtrafik med bussar och tunnelbana. Även välplanerade gång- och cykelvägar gör det lättillgängligt. Att ta sig till jobbet är därför en “walk in the park”.

Förutom det goda läget och de goda förbindelserna genomgår Södermalm flertalet moderniseringar för att bättre möta behoven hos både dagens och morgondagens stockholmare.

 

Anledningar att välja CONVENDUM

I hjärtat av Slussen på Södermalm hittar du vårt kontorshotell. Fördelat på fyra våningsplan inryms både privata kontor, mötes- och konferensrum, en gemensam lounge, kök, reception och gym samt en stor takterrass som bjuder på en hisnande utsikt över Djurgården, Gröna Lund och Gamla Stan.

Stor flexibilitet

Betala inte mer för en lokal än vad du faktiskt behöver och använder. Vill du ha möjlighet att arbeta fokuserat och avskilt, finns privata kontor att tillgå. En stor fördel med våra kontor är våra flexibla hyresvillkor, vilket låter dig utöka eller minska kontorsytan i takt med att förutsättningar eller behov förändras.

Vad är coworking

24/7 access till alla våra

Genom att teckna ett medlemskap med fast pris hos oss på CONVENDUM får du tillgång till samtliga coworking spaces i Stockholm, Göteborg och på Mallorca. Har du din bas på Södermalm i Stockholm, men är på jobbresa i en annan stad där vi finns, kan du som medlem alltså enkelt använda en plats vid behov. Med access 24/7 till de gemensamma ytorna, får du möjlighet att styra över både tid och rum.

Förstklassiga förmåner och service

En annan stor fördel med våra kontor är att de inkluderar alla de förmåner och den förstklassiga service som utmärker CONVENDUM. Du får bland annat tillgång till alla våra aktivitetsbaserade coworking spaces, lounger, konferenscenter, restauranger, caféer, gym och andra förmåner som återfinns på alla våra kontorshotell.

Genom att hyra en kontorsplats på Södermalm slipper du även tänka på tids- och kostnadskrävande kringliggande tjänster, såsom reception, städning, WiFi, skrivare, IT-support och liknande. Alla dessa tjänster ingår med fri tillgång.

Samuel Daneberg

Inspirerande community

Tack vare att de gemensamma ytorna delas med andra medlemmar ges du möjligheten att utvecklas i en social- och professionell kontext. Daglig frukost och veckovisa after works blir naturliga tillfällen att utbyta erfarenheter och inleda nya samarbeten.

Så hyr du plats på vårt kontorshotell Södermalm

Kontakta oss för att boka en visning av vårt kontorshotell på Södermalm eller någon av våra övriga kontorshotell i Stockholm. Oavsett om du driver ett företag med flera anställda som är i behov av kontorsrum, eller om du är egenföretagare och bara behöver en kontorsplats, kan vi självklart hjälpa dig att hitta ett upplägg som passar just dina behov.

Kontorshotell Sundbyberg

Som du säkert har förstått, finn det många fördelar med att flytta verksamheten till något av våra toppmoderna Coworking spaces i Stockholm. Boka en visning via kontaktformuläret, ring oss på +46 (0)10 510 08 88 eller skicka e-post till info@convendum.se.

För att läsa mer och hitta fler bilder på våra lediga kontorshotell på Södermalm i våra sociala medier: InstagramLinkedIn och Facebook.

Serviced office and office hotel

Vanliga frågor om vårt kontorshotell på Södermalm

Har man som hyresgäst tillgång till mötes- och konferensrum?

Vid behov av möten finns olika typer av mötes- och konferensrum i varierande storlek att tillgå. I anslutning till kontoren finns rum som möjliggör både små och stora sammankomster för allt från en handfull personer, till 100-tals personer i våra största lokaler.

Vad menas med coworking?

Definitionen av coworking är att flera företag sitter under samma tak och arbetar.

Ingår inredning i hyran?

Utöver en varierande storlek och flexibla avtal är samtliga kontor också fullt utrustade med skrivbord, stolar och smarta förvaringslösningar. Oavsett om du är i behov av en liten eller stor lokal på Södermalm, kan du vara säker på att den håller en hög design- och funktionalitetsnivå. Vi erbjuder också höj- och sänkbara bord och stolar som också ger en ergonomisk lösning.

Vilka tider har jag tillgång till den kontorsplats eller det kontorsrum som jag hyr av er?

Hos oss har du tillgång till lokalerna dygnet runt. Som medlem har du alltså ständig access och kan fritt nyttja våra lokaler från tidiga morgnar till sena kvällar under årets alla dagar.

Får jag nyttja fler av era coworking spaces om jag hyr av er?

En av många fördelar som medlem hos CONVENDUM är att vi finns på många olika platser i Stockholm, men även i andra städer och länder. Det gör det möjligt för dig att välja bland flera olika kontor på vår karta för att effektivisera ditt arbete när du är i farten. Som medlem hos oss, kan du nyttja utrymmen på samtliga coworking spaces i Stockholm, Göteborg och på Mallorca.

Läs mer om våra olika coworking spaces och kontakta oss via e-post eller telefon redan idag: https://convendum.se/sv/coworking-space/

Kontor Göteborg - Hitta ett ledigt kontor i Göteborg med Convendum

coworking space

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev