Kontorshotell Södermalm

Kontorshotell Södermalm – Hitta din kontorsplats


Södermalm är just nu en av Stockholms hetaste platser för kontorsetableringar. Dels tack vare av sitt goda läge men också tack vare av det ökade utbudet av flexibla och kostnadseffektiva lösningar. På CONVENDUM är vi därför glada över att kunna erbjuda just detta i form av ett stort Coworking space på Katarinavägen 15. En lösning som på sikt kommer ersätta traditionella kontorshotell på Södermalm.

Hyr kontorshotell på Södermalm

Som tidigare nämnts söker sig allt fler företag till Södermalm. Mycket på grund av dess attraktiva läge som bjuder på såväl närhet till centrum som vackra och natursköna omgivningar.

En annan stor fördel är att kommunikationsmöjligheterna runt Söder är goda. Här finns en direkt anslutning till både bil- och kollektivtrafiken med bussar och tunnelbana. Även möjligheterna att ta sig fram till fots eller med cykel är här goda.

Än mer spännande är att Södermalm just nu genomgår sin största modernisering på över 80 år. Upprustningen av Slussen, vilken just nu renoveras för att möta behoven hos både dagens och morgondagens stockholmare ger vårt kontorshotell på Södermalm ett än mer attraktivt läge.

 

Coworking spaces ersätter kontorshotell på Söder

På CONVENDUM är vi mycket glada över att vara en del av Slussens och Söder modernisering genom att slå upp portarna till Södermalms första Coworking space – en kontorslösning som på sikt kommer att ersätta de traditionella kontorshotellen.

Under de senaste åren har vi nämligen uppmärksammat hur nya beteenden omdefinierar kontoret från kvadratmeter och fysisk närvaro till en mötes- och kommunikationsplattform. Därför är vi också stolta över att vara en ledande aktör när det kommer till att erbjuda kontorslösningar som grundar sig i framtidens sätt att arbeta:

Läs också: Fördelar med ett aktivitetsbaserat kontor

I hjärtat av Slussen på Södermalm hittar du CONVENDUMs nya Coworking space. Fördelat på fyra våningsplan inrymmer det både privata kontor, mötesrum- och konferensrum, en gemensam lounge, kök, reception och gym samt en stor takterrass som bjuder på en hisnande utsikt över Djurgården, Gröna Lund och Gamla Stan.

Genom att teckna ett medlemskap hos CONVENDUM får du tillgång till samtliga Coworking spaces i Stockholm, Göteborg och Mallorca. Med ständig access till de gemensamma ytorna får du möjlighet att styra över din egen tid och rum.

Vill du ha möjlighet att arbeta fokuserat fast avskilt finns privata kontor att tillgå. En stor fördel med våra kontor är att de har flexibla hyresavtal, vilket låter dig utöka eller minska kontorsytan i takt med att förutsättningarna förändras.

Något som verkligen skiljer oss från mängden är servicen. När du flyttar verksamheten till oss slipper du tänka på kringtjänster som städning, reception, IT och liknande. Allt detta ingår i medlemskapet för ditt företag. Alla våra Coworking spaces är också bemannade under samtliga vardagar.

Tack vare att de gemensamma ytorna delas med andra medlemmar ges du möjligheten att utvecklas i en social- och professionell kontext. Dagliga frukostar och veckovisa after works blir naturliga tillfällen att utbyta erfarenheter och inleda nya samarbeten.

SÅ HYR DU PLATS PÅ KONTORSHOTELL SÖDERMALM

Kontakta oss så välkomnar vi dig på visning av vårt kontorshotell på Södermalm eller någon av övriga kontorshotell i Stockholm. Självklart hjälper vi dig att hitta ett upplägg som passar just ditt företags behov, för att skapa rätt förutsättningar för dig och dina kollegor. Oavsett om det innebär att ni behöver hyra ett eller ett flertal kontorsrum eller behöver hitta en enklare lösning.

Köp ett medlemskap idag.

Som du säkerligen har märkt finns det många fördelar med att flytta verksamheten till något av våra toppmoderna Coworking spaces i Stockholm. Boka en visning via kontaktformuläret, ring oss på +46 (0)10 510 08 88, alternativt skicka e post till info@convendum.se.

Läs mer information och hitta även fler bilder på våra lediga kontorshotell på Södermalm i våra sociala medier: InstagramLinkedIn och Facebook.

Kontor Vasastan

Boka visning

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se