Miljö & Kvalitet

CONVENDUM går in i en ny era av miljöansvar. Med ett svenskt miljödiplom är vi aktivt engagerade i att främja hållbarhet och anta miljövänliga metoder. Våra kontinuerliga insatser bidrar till att främja en mer miljömedveten och socialt ansvarstagande kontorsmarknad och visar vårt åtagande att minimera miljöpåverkan och hålla oss till högsta standarder.

Vi integrerar miljökunskap i våra dagliga processer och prioriterar leverantörer med miljöcertifieringar, med målet att minska vår påverkan. CONVENDUM ökar också inköpen av miljövänlig mat och dryck samt övergår till icke-giftiga rengöringsmaterial. Ytterligare arbetar vi att minimera avfall och energiförbrukning.

Varje anställd bär ansvaret för att följa företagets regler och procedurer som rör miljöpraxis. Operativ personal på varje enhet övervakar miljöhantering för att säkerställa efterlevnad, medan den ansvarige inköparen ser till att miljöaspekter är en central faktor i företagets procedurer.

CONVENDUM MIljöpolicy

CONVENDUM kvalitetspolicy

Ove Hansson Coworking space
Ove Hansson
Chief Commercial Officer
Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev