Lediga kontor på Östermalm

Vad som utmärker Östermalm från många andra centrala stadsdelar är dess närhet till både citypuls och natursköna omgivningar. Upplev mat, shopping och underhållning i världsklass eller njut av avkopplande promenadstråk längs böljande vatten och parker.

De goda kommunikationsmöjligheterna som Östermalm bjuder på är dels tilltalande för medarbetare som pendlar till och från arbetet, men också de som reser mycket i tjänsten. Utöver buss, tunnelbana och spårvagn finns nämligen Arlanda Express och Flygbussarna bara ett stenkast bort. På så sätt tar du dig enkelt till Arlanda flygplats på 20 respektive 45 minuter.

På CONVENDUM är vi därför glada över att kunna erbjuda företag moderna kontor på några av Östermalms mest välkända adresser:

Anledningar att välja CONVENDUM

Det finns många goda anledningar till att hyra kontor på Östermalm hos CONVENDUM. Nedan har vi samlat några av dem:

Varierande kontorsstorlekar

En av de största utmaningarna för företag som letar efter kontor är att hitta lämpliga utrymmen. Hos oss hittar du därför kontor i varierande storlekar, från litet till stort och allt däremellan.

Tack vare våra flexibla hyresavtal kan du dessutom utöka eller minska kontorsytan i takt med att förutsättningarna förändras. Resultatet är en flexibel och kostnadseffektiv kontorslösning för både små, medelstora och stora organisationer.

Stilfullt och ergonomiskt möblemang

För att underlätta din flytt och även se till att din nya arbetsplats håller en hög stil- och funktionalitetsnivå, är samtliga kontor fullutrustade med ergonomiska designermöbler. Vi har själva tagit fram en möbelkollektion som möter våra (och förhoppningsvis även dina) höga krav på representativitet och professionalism.

Vår unika möbelkollektion tillverkas av Ragnars, vilka också skräddarsyr varje möblemang utifrån var kontors storlek. Hos oss kan du därför räkna med höj- och sänkbara bord och stolar samt smarta förvaringslösningar som underlättar vardagen.

Fullutrustade mötes- och konferensrum 

På samma sätt som vi erbjuder färdigmöblerade kontor tillhandahåller vi också fullutrustade mötes- och konferensrum som håller samma höga design och funktionalitet. Även dessa finns i varierande storlekar och möjliggör enklare telefonmöten eller också fysiska sammankomster för allt ifrån en handfull till flera hundra personer.

Som en del av vår all-inclusive service, vilken du kan läsa mer om nedan, ser vår kompetenta servicepersonal till att dina gäster får bästa möjliga vistelse. Oavsett det betyder att ge ett varmt välkomnande eller också hjälpa till med catering av mat och dryck.

Kontor Östermalm

All-inclusive service  

Ytterligare en fördel med våra kontor är att de inkluderar alla kringtjänster och service som reception, städning, Wi-Fi, skrivare och annat som man kan förvänta sig av en modern arbetsplats.

Du och dina kollegor får också ta del av alla de andra förmånerna som återfinns på våra Coworking spaces, det vill säga, coworkingytor, restauranger, lounger, caféer, musikstudios och mycket mer.

Tillgång dygnet runt

För att du och dina kollegor själva ska kunna styra över era arbetstider har ni ständig tillgång till ert kontor. Det är fritt fram att nyttja det från tidiga morgnar till sena kvällar under årets alla dagar.

Som en del av CONVENDUM kan du också utnyttja coworkingytor, lounger och andra öppna utrymmen på samtliga Coworking spaces som återfinns på flertalet platser i Stockholm, Göteborg och Mallorca. Perfekt om du är på resande fot, befinner dig mellan möten eller bara önskar variation i vardagen.

Inkluderande community

Genom att dela öppna ytor som lounger och coworking med andra företag skapas incitament för att utbyta erfarenheter och knyta nya kontakter. Dagliga frukostar och andra aktiviteter blir naturliga tillfällen att träffas och samtala med medlemmar i den utsträckning som önskas.

Sammanfattningsvis erbjuder våra moderna kontor en kostnadseffektiv och flexibel lösning för företag i alla storlekar. Boka en visning idag eller kontakta oss för att lära dig mer om våra kontor på Östermalm.

Du kan hitta fler bilder från våra kontorslokaler och information i våra sociala medier: Instagram, LinkedIn och Facebook.

Hitta alla våra locations här.

Kontor Vasastan

Boka visning

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se