Lokal i Stockholm

Lediga lokaler på Östermalm

Östermalm är idag, till skillnad från andra centrala stadsdelar i Stockholm, en kombination av citypuls och natursköna omgivningar. Upplev ett brett utbud av butiker, restauranger och underhållning i världsklass.

De goda kommunikationsmöjligheterna som Östermalm bjuder på är både tilltalande för medarbetare som pendlar, och för de som reser mycket i tjänsten. Utöver buss, tunnelbana och spårvagn ligger även Arlanda Express och Flygbussarna bara ett stenkast bort.

Vi på CONVENDUM är glada över att kunna erbjuda dig moderna kontor i våra kontorshotell på några av de mest välkända adresserna på Östermalm, Stockholm:

Strandvägen 1 på Östermalm

Nybrogatan 17 på Östermalm

Biblioteksgatan 29 på Östermalm

Anledningar att välja CONVENDUM

För dig som aktivt letar efter kontorshotell på Östermalm, är vår sida väl värd att bevaka. Sökning på nya kontorslokaler runt Östermalmstorg har blivit populärt, vilket visar att intresset för flexibla kontor i rätt områden av Stockholm är hetare än någonsin.

Det finns många goda anledningar för dig att välja CONVENDUM när du vill hyra ett kontor på Östermalm:

Varierande kontorsstorlekar

En av de största utmaningarna för organisationer som letar lediga lokaler på Östermalm är att hitta lämpliga utrymmen. Hos oss hittar du därför kontor i varierande storlekar, från litet till stort, och allt däremellan.

Tack vare våra flexibla hyresavtal kan du dessutom utöka eller minska kontorsytans storlek i takt med att förutsättningarna förändras. Resultatet är en flexibel och kostnadseffektiv kontorslösning på våra kontorshotell för både små, medelstora och stora organisationer.

Stilfullt och ergonomiskt möblemang

För att underlätta din flytt till Östermalm, och även se till att din nya arbetsplats håller en hög stil- och funktionalitetsnivå, är samtliga kontor fullt utrustade med ergonomiska designmöbler. Vi har själva tagit fram en möbelkollektion som möter våra (och förhoppningsvis även dina) höga krav på representativitet och professionalism.

Vår unika möbelkollektion tillverkas av Ragnars, vilka också skräddarsyr alla möblemang utifrån varje kontors storlek. Hos oss kan du därför räkna med höj- och sänkbara bord och stolar samt smarta förvaringslösningar som underlättar vardagen på ditt kontor.

Samuel Daneberg

Fullt utrustade mötes- och konferensrum

På samma sätt som våra lokaler på Östermalm erbjuder färdigmöblerade kontor tillhandahåller vi även fullt utrustade mötes- och konferensrum. Dessa håller givetvis samma höga design och funktionalitet.

Som en del av vår All Inclusive-service, ser vår kompetenta servicepersonal till att dina gäster får bästa möjliga vistelse – oavsett om det innebär ett varmt välkomnande eller att hjälpa till med catering av mat och dryck.

Al Inclusive-service

Ytterligare en fördel med våra kontor är att de inkluderar alla kringliggande tjänster och service som reception, städning, WiFi, skrivare och annat som man kan förvänta sig av moderna arbetsplatser.

Du och dina kollegor får dessutom ta del av alla de andra förmånerna som återfinns på våra coworking spaces, det vill säga coworkingytor, restauranger, lounger, caféer, musikstudios och mycket mer.

Tillgång dygnet runt

På CONVENDUM är vi fullt medvetna om att långt ifrån alla arbetsplatser går efter traditionella arbetstider. För att du och dina kollegor själva ska kunna styra över era egna arbetstider har du ständig tillgång till ditt kontor. Det är fritt fram att nyttja det från tidiga morgnar till sena kvällar, under årets alla dagar.

Möjlighet att arbeta från alla våra lokaler

En av många fördelar som medlem hos CONVENDUM är att du hittar oss på många olika platser i Stockholm, och övriga Sverige. Det gör det möjligt för dig att välja bland flera olika kontor för att effektivisera ditt arbete när du är ute på affärsresor.

Som en del av CONVENDUM kan du alltså nyttja coworkingytor, lounger och andra öppna utrymmen på samtliga coworking spaces som återfinns på flertalet platser i Stockholm, Göteborg och på Mallorca.

Inkluderande community

Genom att dela öppna ytor, såsom lounger och coworking med andra företag skapas incitament för att utbyta erfarenheter och knyta nya kontakter. Dagliga frukostar och andra aktiviteter blir naturliga tillfällen att träffas och samtala med medlemmar i den mån du önskar.

Boka visning på Östermalm, Stockholm

Våra moderna och flexibla lösningar är ett attraktivt val och passar alla sorters företag som önskar att hyra kontor på Östermalm. Är du intresserad av att veta mer om våra kontorshotell på Östermalm i Stockholm och se hur vi har det?

Varmt välkommen att boka visning hos oss i våra lediga lokaler hos CONVENDUM på Östermalm.

Fyll i formuläret, ring oss på telefon +46 (0)10 510 08 88, eller skicka e-post till info@convendum.se. Du är även välkommen att kontakta oss genom vår chattfunktion här på sidan.

Läs mer information och sök efter fler bilder från våra kontor på Östermalm i våra sociala medier: Instagram, LinkedIn och Facebook.

Kontorsplats Stockholm city

Vanliga frågor om våra kontor: Östermalm

Har man som hyresgäst tillgång till mötes- och konferensrum?

Ja, vid behov av möten finns flertalet typer av mötes- och konferensrum i varierande storlek att tillgå.

Vad menas med coworking?

Definitionen av coworking är att två eller flera företag sitter under samma tak och arbetar. Med medlemskap hos CONVENDUM får du tillgång till samtliga av våra kontorsplatser, och kan röra dig fritt beroende på humör eller tillgänglighet.

Ingår inredning i hyran?

Utöver en varierande storlek och flexibla hyresavtal är samtliga kontor också fullt utrustade med skrivbord, stolar och smarta förvaringslösningar.

När har jag tillgång till mitt rum om jag hyr av er?

Till våra lokaler i Stockholm har du tillgång dygnet runt. Allt fler organisationer i Stockholm använder sig idag av flexiblare arbetstider för sina medarbetare. För många är det således viktigt att kunna arbeta under både tidiga morgnar och sena kvällar.

Får jag nyttja fler av era coworking spaces om jag hyr av er?

En av många fördelar som medlem hos CONVENDUM är att vi finns på många olika platser i Stockholm, men även andra orter. Det gör det möjligt för dig att välja bland flera olika kontor på vår karta för att effektivisera ditt arbete när du är ute och rör på dig. Som en del av oss kan du nyttja utrymmen på samtliga coworking spaces i Stockholm, Göteborg och på Mallorca.

Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig att hitta rätt lokaler för dig och din organisation.

Frågor? Kontakta oss!

Ove Hansson Coworking space
Ove Hansson
Chief Commercial Officer
Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev