CONVENDUM Frågor & Svar

4.6
Based on 418 reviews
Ove Hansson
Chief Commercial Officer

CONVENDUM PRIS & KOSTNAD

Fråga: Vad kostar ett medlemskap och vad ingår?
Svar: Ett medlemskap med tillgång till att nyttja alla våra Coworking spaces kostar 5 825 SEK/månad. CONVENDUM erbjuder Coworking spaces med modernt utrustade lounger, fullt utrustade mötesrum, privata kontor och på toppen av det en förstklassig service i bästa city i Stockholm, Göteborg samt kommande storstäder. CONVENDUMs medlemskap ger tillgång till alla våra Coworking spaces, dygnet runt. I medlemskapet ingår även:

  • Ett personligt skåp där ni kan förvara era saker
  • WIFI och utskriftsmöjligheter
  • Fri tillgång till telefonrum
  • Frukost varje vardag
  • Tillgång till gym och musikstudio
  • Möjlighet att boka mötes- och konferensrum
  • Flexibla hyresavtal (vid behov kan ni lägga till ett eller flera egna privat kontor)

Fördelen med att vi finns på olika håll i staden är att du kan välja bland flera platser att jobb på. Har ditt företag ett kontor hos CONVENDUM på Södermalm kan du ändå arbeta från i våra lokaler i Vasastan efter ett möte i den stadsdelen. Du är med andra ord välkommen till alla CONVENDUM när du har ett medlemskap hos oss. Perfekt för dig som vill minimera transporter för att få så mycket som möjligt gjort under dagen.

Av säkerhetsskäl är medlemskapet personligt och kan inte att nyttjas av andra personer. Vi erbjuder inte dagspass till våra Coworking spaces. Behöver du en arbetsplats endast för en dag eller några timmar så finns det möjlighet att hyra ett av våra mindre mötesrum.

CONVENDUM HYRA

Fråga: Vad kostar det att hyra ett eget kontorsrum (Private Office) hos er?
Svar: CONVENUDM erbjuder private office; kontor som finns i flera storlekar och är, bland annat, utrustade med:

  • höj- och sänkbara skrivbord
  • ergonomiska stolar
  • förvaringsmöjligheter av hög kvalitet.

Till kontoren ingår givetvis även CONVENDUMs medlemskap med all vår kringservice med tillhörande förmåner, samt möjligheten att jobba och boka mötesrum på alla våra Coworking spaces.

Fyll i vårt kontaktformulär på hemsidan för att bli kontaktad av CONVENDUMs uthyrningsteam. Ni kan även skicka era kontaktuppgifter via chatten eller till contact@convendum.se. Vi återkopplar inom 24 timmar med förslag på olika lösningar och prisförslag baserat på era behov.

Beroende på hur ert företags situation och behov ser ut så skräddarsyr vi kontorslösningar till er. Våra moderna kontorsrum finns tillgängliga i flera storlekar. Därför är CONVENDUM ett passande alternativ för små, medelstora och stora företag. CONVENDUM har flexibla hyresavtal, vilket innebär att vi passar företag i olika faser. Väljer du att hyra ett kontorsrum hos oss på CONVENDUM kan du enkelt byta till en större eller mindre lokal beroende på hur företaget utvecklas.

BOKA VISNING

Fråga: Hur gör jag om jag vill boka in en visning?
Svar: Vi bokar mer än gärna in en visning med er för att visa upp det Coworking space och den kontorslösning som passar ditt företag bäst.

Fyll i kontaktformuläret på vår hemsida. Ni kan även skicka era kontaktuppgifter och vilken stad ni är intresserad av via chatten eller till contact@convendum.se. Vi kontaktar er inom 24 timmar för att boka in en visning.

ADRESSER

Fråga: Vilka adresser finns ni på?
Svar: CONVENDUM finns på flertalet centrala platser. Vi öppnar hela tiden nya Coworking spaces, så håll utkik efter våra etableringar här: https://convendum.se/sv/coworking-space/.

Är du intresserad av att veta mer om ett särskilt Coworking space eller boka in en visning, tveka inte att höra av dig till oss via telefon, chatt eller på contact@convendum.se.

BOKA KONFERENS OCH MÖTESRUM

Fråga: Kan jag boka konferens eller mötesrum hos er?
Svar: Vi hjälper er gärna med ert nästa möte eller konferens. Vi erbjuder fullt utrustade mötes- och konferensrum i olika storlekar på våra centrala lägen som gör det enkelt för alla deltagare att ta sig dit. Vi kan erbjuda lokaler som rymmer alltifrån 2 upp till 120 personer och kan givetvis tillhandahålla mat och fika efter önskemål.

Skicka er konferens- eller mötesförfrågan till booking@convendum.se och skriv Konferens/Möte Stockholm/Göteborg i ämnesrubriken.

Ni kan även fylla i vårt kontaktformulär här: https://convendum.se/sv/konferens/stockholm/ , samt ringa till vår konferensavdelning via växeln +46 (0)10 510 08 88.

Fråga: Vad gäller vid mötesbokning om man är CONVENDUM medlem?
Svar: Är du redan medlem hos oss kan du mejla din konferens- eller mötesförfrågan till conference@convendum.se alternativt boka via vår CONVENDUM app. Som CONVENDUM medlem bokar ni mötes- och konferensrum till förmånliga priser med upp till 30% rabatt.

ÖPPETTIDER

Fråga: Vilka öppettider har era Coworking spaces?
Svar: Våra Coworking spaces är bemannade alla helgfria vardagar mellan kl. 08.00-17.00 och vår servicepersonal finns då tillhands för att hjälpa dig som medlem och välkomnar dig och dina besökare.

HUSDJUR

Fråga: Får man ta med sig husdjur?
Svar: Tyvärr så tillåter vi inte husdjur i CONVENDUMs lokaler. Detta är dels ur allergisynpunkt då vi vill att alla ska kunna vistas i våra Coworking spaces. Givetvis är assistanshundar välkomna.

JOBB & PRAKTIK

Fråga: Jag vill jobba/göra praktik hos er
Svar: Skicka er spontanansökan med CV till career@convendum.se eller ansök till våra lediga tjänster här: https://career.convendum.se/

SAMARBETEN

Fråga: Mitt företag vill inleda ett samarbete med CONVENDUM. Vart ska jag vända mig?
Svar: Alla förfrågningar om att inleda ett samarbete eller inköp av produkter skickas till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

Du verkar ha ett väldigt förmånligt pris på ditt kontor!

Det många av våra medlemmar uppskattar är möjligheten att vara en del av ett av Sverige största nätverk med över 5 000 medlemmar men även möjligheten att ta del av ett stort antal kontor i flera städer till priset av ett.
Vill du veta mer om CONVENDUMs fördelar och vad vi kan erbjuda dig och ditt bolag?

Nyhetsbrev