Kontorshotell Vasastan

Kontorshotell Vasastan


Marknaden för kontorslösningar har under de senaste åren utvecklats för att kunna möta behoven hos dagens företag. Framförallt handlar det om en ökad efterfrågan på moderna och representativa kontorshotell med citynära lägen. På CONVENDUM är vi därför mycket glada över att kunna presentera framtidens Coworking space i Vasastan, som på sikt kommer att ersätta de mer traditionella kontorshotellen. 

Hyr kontorshotell i Vasastan

Tack vare sitt citynära läge och goda kommunikationsmöjligheter, har Vasastan sedan länge utgjort en attraktiv plats i Stockholm. Något som har medfört att såväl antalet bostäder som kontor och restauranger har ökat i området under flera års tid. Det är däremot någonting som har fattats – en modern och attraktiv kontorslösning som tillfredsställer behoven hos såväl dagens som morgondagens företag.
Bland dagens företag finns det nämligen en ökad efterfrågan av flexibla kontorsytor. Ytor som kan anpassas efter rådande förutsättningar. Man vill, och kan i många fall, inte binda upp sig på ekonomiskt påfrestande hyreskontrakt som sträcker sig över flera år. De öppna och konstadseffektiva coworking spaces med fulltäckande service har därför sakta men säkert börjat ersätta de traditionella kontorslösningarna.

På CONVENDUM är vi därför mycket glada över våra exklusiva coworking space på Gävlegatan 16. & Vegagatan 14. Här erbjuder vi  moderna kontorslösningar som kommer att överträffa era förväntningar.

Coworking space – mer än ett kontorshotell

Genom att teckna ett medlemskap hos oss på CONVENDUM får du tillgång till samtliga av våra coworking spaces, däribland vårt kommande coworking-hus i den nya stadsdelen Hagastaden. Med ett förstklassigt läge på Gävlegatan 16, öppnar vi snart upp dörrarna till Vasastans modernaste och flexiblaste kontorslösning!

Vårt exklusiva coworking space är fördelat på sju våningsplan och inrymmer bland annat aktivitetsbaserade öppna coworkingytor med lounge, privata kontor, konferens- och mötesrum samt gym, vilka kan nyttjas dygnet runt.

Hos oss ingår också alla kringtjänster som du kan förvänta dig av en modern arbetsplats. Något som innebär att du och dina medarbetare slipper tänka på Wi-Fi, skrivare, städning, reception och liknande. Vår personal ser till att ni får förstklassig service under veckans alla dagar.

En stor fördel är att vi erbjuder både öppna coworkingytor och möjligheten att hyra ett eller flera private offices. Det vill säga egna kontor i olika storlekar, vilka lämpar sig utmärkt för dig som vill ha ett eget privat kontor. Våra privata kontor är alla inredda i internationell och smakfull design samt utrustade med ergonomiska möbler. De flexibla avtalen gör dessutom att du kan utöka eller minska antalet kontor efter rådande förutsättningar.

Genom att dela lokaler med andra medlemmar blir du också en del av vårt unika community. Dagliga frukostar och veckovisa after works på samtliga coworking spaces innebär att ni får en naturlig mötesplats att utbyta idéer och erfarenheter med andra medlemmar.

Intresserad av att lära dig mer om Vasastans modernaste kontorslösning? Boka en visning via kontaktformuläret, ring oss direkt på +46 (0)10 510 08 88 eller använd vår chattfunktion.

Du kan hitta fler bilder från våra kontorslokaler och information i våra sociala medier: Instagram, LinkedIn och Facebook.

Kontor Vasastan

Boka visning

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se