Kontorshotell Vasastan

Kontorshotell Vasastan – hitta din kontorsplats


Marknaden för kontorslösningar har under de senaste åren utvecklats för att kunna möta behoven hos dagens företag. Framförallt handlar det om en ökad efterfrågan på moderna och representativa kontorshotell med citynära lägen. På CONVENDUM är vi därför mycket glada över att kunna erbjuda framtidens kontorshotell i Vasastan, som på sikt kommer att ersätta de mer traditionella kontorshotellen. 

Hyr kontorshotell i Vasastan

Stockholms centrala stadsdelar har alltid varit attraktiva för företag som vill etablera ett nytt kontor. Kontorshotell Vasastan utgör populära sökningar på internet för företag som vill hyra kontorshotell i centralt läge, med goda kommunikationer och närhet till både restauranger, nöjen och natursköna omgivningar. Idag kan vi i detta område erbjuda en attraktiv kontorslösning som tillfredsställer behoven hos såväl dagens som morgondagens företag.

Bland dagens företag finns det nämligen en ökad efterfrågan av flexibla kontorsytor. Ytor som kan anpassas efter rådande förutsättningar. Man vill, och kan i många fall, inte binda upp sig på ekonomiskt påfrestande hyreskontrakt som sträcker sig över flera år. De öppna och kostnadseffektiva coworking spaces med fulltäckande service har därför sakta men säkert börjat ersätta de traditionella kontorslösningarna i Stockholm.

Läs mer om våra kontorshotell i Vasastan

På CONVENDUM är vi glada över att kunna erbjuda en modern och flexibel kontorslösning som grundar sig i framtidens sätt att arbeta. En kontorslösning som på sikt kommer att ersätta de traditionella kontoren och kontorshotell i Vasastan. Kontorshotell som kommer överträffa era förväntningar erbjuds idag av CONVENDUM på Gävlegatan 16. & Vegagatan 14 i Vasastan (läs mer om våra kontorshotell i Vasastan på länkarna).

Coworking space – mer än ett kontorshotell

Genom att teckna ett medlemskap hos oss på CONVENDUM får du tillgång till samtliga av våra många coworking spaces, däribland vårt kommande coworking-hus i den nya stadsdelen Hagastaden. Med bästa möjliga läge på Gävlegatan 16, öppnar vi snart upp dörrarna till Vasastans modernaste och flexiblaste kontorslösning!

Om du driver ett mindre företag ger våra Coworking spaces dig och dina medarbetare ett större nätverk, där du kan upptäcka möjligheter till nya samarbeten. Så oavsett om du frilansar, är i början av en startup eller driver ett etablerat företag, om ni vill utvecklas och sitta i en kreativ miljö så erbjuder CONVENDUM’s kontorshotell bästa lösningen för er.

Vårt exklusiva coworking space är fördelat på sju olika våningsplan och inrymmer bland annat aktivitetsbaserade öppna coworkingytor med lounge, privata kontor, konferens- och mötesrum samt gym, vilka kan nyttjas dygnet runt.

Många fördelar med ditt medlemskap

Hos oss ingår också alla kringtjänster som du kan förvänta dig av en modern arbetsplats. Något som innebär att du och dina medarbetare slipper tänka på Wi-Fi, skrivare, städning, reception och liknande. Vår personal ger er även tillgång till förstklassig service under veckans alla dagar.

En av många fördelar är att vi erbjuder både öppna coworkingytor och möjligheten att hyra ett eller flera private offices (kontor). Det vill säga egna kontor i olika storlekar, vilka lämpar sig utmärkt för dig som vill hyra ett eget privat kontor. Våra privata kontor är alla inredda i internationell och smakfull design samt utrustade med ergonomiska möbler. De flexibla avtalen gör dessutom att du kan utöka eller minska antalet kontor efter rådande förutsättningar.

Genom att dela lokaler med andra medlemmar blir du också en del av vårt unika community. Vi erbjuder dagliga frukostar och veckovisa after works på samtliga coworking spaces innebär att ni får en naturlig mötesplats att utbyta idéer och erfarenheter med andra medlemmar.

Så hyr du plats på kontorshotell Vasastan

Kontakta oss så välkomnar vi dig på visning av våra kontor i Vasastan eller övriga locations i Stockholm. Självklart hjälper vi dig att hitta ett upplägg som passar just ditt företags behov, för att skapa rätt förutsättningar för dig och dina kollegor. Oavsett om det innebär att ni behöver hyra ett eller ett flertal kontorsrum eller behöver hitta en enklare lösning.

Hitta lediga lokaler för ditt företag

Du är varmt välkommen att upptäcka hur just ert företag kan ta verksamheten till nästa nivå genom att boka en visning hos oss i Stockholm, Vasastan. Fyll i formuläret för att kontakta oss på CONVENDUM eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se.

Läs mer information och hitta även fler bilder på våra lediga kontorshotell i våra sociala medier: InstagramLinkedIn och Facebook.

Kontor Vasastan

Boka visning

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se