Stampgatan 14

Visa på karta

I centrala Göteborg med några minuters promenad från Göteborgs centralstation, granne med Ullevi-arenorna och Trädgårdsföreningen i området Stampen, ligger CONVENDUM på Stampgatan 14.

Våra öppna lounger erbjuder arbetsplatser och goda möjligheter till spontana möten.

Våra coworking ytor är särskilt utformade för att ge bästa möjlighet till både fokusarbete och informella möten.

Våra coworking spaces är tillgängliga 24/7 med ert medlemskort.

Varje morgon serveras en frukost i vår lounge.

Vår personal finns på plats varje vardag mellan 08:00-17:00 för att hjälpa er med alla era behov.

Som medlem har ni exklusiv tillgång till våra välutrustade gym på Katarinavägen 15, Biblioteksgatan 29 (endast husgäster), Gävlegatan 16, Fleminggatan 18, Vasagatan 16 och Kungsportsavenyn 21.

Som medlem har ni tillgång till blixtsnabb WIFI och trådbunden internetuppkoppling.

Fria och säkra utskrifter på högkvalitativa skrivare ingår i medlemskapet.

Med CONVENDUMs medlemsapp finns möjligheten att boka konferensrum direkt från mobilen. Dessutom access till exklusiva erbjudanden och events.

Våra kontor och Coworking ytor kommer fullt utrustade med moderna och ergonomiska möbler.

Registrera din företagsadress hos CONVENDUM och låt vår personal hjälpa er med posthantering.

Utöver dessa fördelar erbjuder CONVENDUM mycket mer. Kontakta oss för att veta mer.

Våra kunder

Välkomna till ett förstklassigt kontor med all-inclusive tjänster! Vårt nya Coworking space kommer att leverera högklassiga och representativa mötes- och arbetsytor, självklart med den allra bästa personliga servicen. Utanför fastigheten finns busstorg och hållplatser för spårvagnar, och med bara några minuters promenad tar man sig till Göteborgs centralstation för både fjärr-och pendeltåg. I närheten av fastigheten finns även flertalet hotell och restauranger samt flera av Göteborgs stora landmärken.

  • Läget – Gångavstånd till Göteborgs centralstation. I direktanslutning till busstorg och spårvagnar.
  • Lounge – Lounger i härliga miljöer som bjuder in till spontana möten och avslappnat arbete.
  • Service – Vår personal ser till att ni får förstklassig service under veckans alla dagar.

COWORKING SPACES ERSÄTTER KONTORSHOTELL I GÖTEBORG

Det finns många anledningar till varför våra Coworking spaces kommer att ersätta traditionella kontorshotell, en av dessa är flexibiliteten och framtidens sätt att arbeta, vilket är aktivitetsbaserat. Synonymt för samtliga av våra center är att de kombinerar premiumkontor med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms.

För dig som vill arbeta fokuserat finns fullutrustade och privata kontorsrum i olika storlekar att tillgå. Våra generösa avtal gör det dessutom alltid möjligt att utöka eller minska kontorsytan i takt med att förutsättningarna förändras.

Alla center inkluderar dessutom fullt utrustade konferens- och mötesrum som är rabatterade för våra medlemmar. Genom att flytta verksamheten till CONVENDUM’s lediga kontorslokaler på Stampgatan eller någon av våra andra lokaler i Göteborg, slipper ni tänka på tids- och kostnadskrävande kringliggande tjänster. Hos våra kontorslokaler är det all-inclusive.

Läs också: CONVENDUM – framtidens kontor

I och med att de gemensamma ytorna delas med andra företag får ni inte enbart tillgång till en kostnadseffektiv kontorslösning, utan ni får även möjligheten att utvecklas i bästa möjliga kreativa miljö ur en social och professionell kontext.

Dagliga frukostar och veckovisa after works leder till många naturliga tillfällen att utbyta både erfarenheter och knyta nya kontakter samt inleda nya samarbeten och affärer. Genom att skapa ett system av Coworking spaces får ni ta del av en svårslagen flexibilitet i och med tillgången till samtliga av våra center i Stockholm, Göteborg och Mallorca.

LOKALER FÖR SMÅ OCH STORA FÖRETAG

Om ni endast önskar ha tillgång till våra coworkingytor kan ni skaffa ett medlemskap för dig och eventuella kollegor. Vill ni även ha ett eller flertalet privata kontorsrum går det utmärkt att hyra det också. Ofta kan ni få tillgång till det med kort varsel. Om ni har en stor verksamhet kan ni få helt egna kontorsplan.

De låsbara kontorsrummen kommer i flera storlekar, för att olika sorters verksamheter ska kunna hitta ett som passar just dem. Med flexibla avtal är det enkelt att byta till en större eller mindre kontorsrum allteftersom dina behov förändras.

Samtliga kontorsrum är utrustade med ergonomisk designinredning som har tagits fram tillsammans med möbelföretaget Ragnars. Utseendet är sobert, inbjudande och elegant.

MEDLEMSKAP

Som medlem har ni tillsammans med andra medlemmar tillgång till centrets lounge och coworkingytor dygnet runt. Ni kan boka mötes- och konferensrum och har tillgång till bland annat gym, skrivare, WIFI och frukost. Ni har även tillgång till alla andra samtliga CONVENDUMs coworking spaces.

PRIVATA KONTOR

Privata kontor ger er ett eget låsbart kontorsrum som är fullt utrustat med ergonomiska möbler av högsta design- och kvalitetsnivå. Våra kontor är en perfekt lösning för er som behöver arbeta fokuserat och vill ha möjlighet att byta miljö under arbetsdagen.

KONFERENS

På Stampgatan 14 finns ett stort antal konferens- och mötesrum i flera olika storlekar. Vår personal hjälper dig att arrangera din möten på bästa sätt med service. Ni kan läsa mer om vårt mötes- och konferensutbud här!

INTRESSERAD ATT HYRA PLATS?

Hör av dig till oss så välkomnar vi dig på visning i våra Coworking spaces i Göteborg. Självklart hjälper vi dig att hitta ett upplägg som passar just ditt företags behov, för att skapa rätt förutsättningar för dig och dina kollegor. Oavsett om det innebär att ni behöver hyra ett eller ett flertal kontorsrum eller bara behöver en plats i våra lokaler så hittar vi en lösning

BOKA VISNING AV VÅRA LOKALER I GÖTEBORG

Ni är varmt välkomna att upptäcka hur just ert företag kan ta verksamheten till nästa nivå genom en visning hos oss på Stampgatan. Fyll i formuläret för att kontakta oss på CONVENDUM eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e post till info@convendum.se. Ni  hittar fler bilder från våra lediga kontorshotell och information i våra sociala medier: InstagramLinkedIn och Facebook.

Kalkylator

Information

Exempel baserat på:

1 000 kvm kontor med 80 anställda i Stockholm.

Kostnader Per År (SEK)
300 000 SEK
30 000 SEK
200 000 SEK
100 000 SEK
100 000 SEK
20 000 SEK
10 000 SEK
Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

Du verkar ha ett väldigt förmånligt pris på ditt kontor!

Det många av våra medlemmar uppskattar är möjligheten att vara en del av ett av Sverige största nätverk med över 5 000 medlemmar men även möjligheten att ta del av ett stort antal kontor i flera städer till priset av ett.

Vill du veta mer om CONVENDUMs fördelar och vad vi kan erbjuda dig och ditt bolag?

Nyhetsbrev