Stora kontor

CONVENDUMs stora kontor, som vi kallar Big Office är en attraktiv lösning för stora företag i jakt på ett premiumkontor med all-inclusive service.

Vad som ingår i alla våra kontor

Våra öppna lounger erbjuder arbetsplatser och goda möjligheter till spontana möten.

Våra coworking ytor är särskilt utformade för att ge bästa möjlighet till både fokusarbete och informella möten.

Våra coworking spaces är tillgängliga 24/7 med ert medlemskort.

Varje morgon serveras en frukost i vår lounge.

Vår personal finns på plats varje vardag mellan 08:00-17:00 för att hjälpa er med alla era behov.

Som medlem har ni exklusiv tillgång till våra välutrustade gym på Katarinavägen 15, Biblioteksgatan 29 (endast husgäster), Gävlegatan 16, Fleminggatan 18, Vasagatan 16 och Kungsportsavenyn 21.

Som medlem har ni tillgång till blixtsnabb WIFI och trådbunden internetuppkoppling.

Fria och säkra utskrifter på högkvalitativa skrivare ingår i medlemskapet.

Med CONVENDUMs medlemsapp finns möjligheten att boka konferensrum direkt från mobilen. Dessutom access till exklusiva erbjudanden och events.

Våra kontor och Coworking ytor kommer fullt utrustade med moderna och ergonomiska möbler.

Registrera din företagsadress hos CONVENDUM och låt vår personal hjälpa er med posthantering.

Nätverka med andra medlemmar under våra After Works varje torsdag i Stockholm och varje fredag i Göteborg. Vår After Work är mellan 15:30-17:00.

Stora kontor för stora bolag

CONVENDUM erbjuder fullt utrustade premiumkontor för större bolag. Ni kan, precis som på våra Coworking spaces, förvänta er fullt utrustande kontor med service av högsta kvalité av vår personal som finns på plats 8–17 varje vardag.

Är ni ett större bolag som söker kontor, då kan CONVENDUM vara ett alternativ. Speciellt om ni inte vill tumma på kvalité eller premiumkänsla. Som en del av Big Office ingår medlemskap där ni har access till alla CONVENDUMs Coworking spaces.

 

Fördelar med att flytta verksamheten till våra stora kontor

Det finns många goda anledningar till varför du bör flytta verksamheten till CONVENDUMs Big Office. Nedan har vi samlat några av dem:

  • Stor flexibilitet – Vi erbjuder flexibla hyresavtal som gör det möjligt att utöka eller minska kontorsytan i takt med att företagets förutsättningar förändras.
  • Ergonomiska designmöbler – Synonymt för våra kontor är att de är utrustade med ergonomiska designermöbler, vilka håller en hög internationell stilnivå.
  • All-inclusive service – Genom att flytta verksamheten till våra stora kontor kan du njuta av samma förstklassiga service som återfinns i våra Coworking spaces. Med andra ord bemannad reception, dagliga frukostar och inkluderade kringtjänster som posthantering, Wi-Fi, skrivare, tekniksupport och allt annat som du kan förvänta dig av ett modernt kontor.
  • Tillgång till mötes- och konferensrum – Utöver våra toppmoderna kontor som rymmer mötes- och konferensrum finns det även tillgång till konferenscenters i varierande storlekar som går att hyra utifrån behov. Perfekt för såväl telefonmöten som större sammankomster.
  • 24h tillgänglighet – För att du och dina kollegor ska kunna styra över er egen tid på kontoret, erbjuder vi 24h tillgänglighet
  • Community – Tillgång till ett nätverk av Coworking spaces. Planera dagen utifrån vad som passar dig bäst, CONVENDUM har en stor geografisk täckning, allt ifrån adresser i citykärnan till ytterområden, med ditt medlemskap väljer du fritt vart ifrån du vill jobba. 

Som du kan se finns det många fördelar med att flytta verksamheten till CONVENDUMs stora kontor. Boka gärna en visning redan idag eller kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just dig och din organisation att få en förstklassig kontorslösning.

VÅRA COWORKING SPACES

COWORKING STOCKHOLM

COWORKING STOCKHOLM

CONVENDUM erbjuder flexibla hyreskontrakt för alla våra coworking spaces på ett flertal attraktiva lägen i Stockholm, både centralt och i ytterområdena.
Coworking space Göteborg

Coworking space Göteborg

CONVENDUM coworking space på Kungsportsavenyn 21 i Göteborg består av sju våningar där de toppmoderna kontoren, coworkingytorna och mötes- och konferensrummen är inredda i sober design med ergonomiska möbler för att erbjuda er en inspirerande arbetsmiljö. Högst upp ligger även en härlig takterrass med fantastisk utsikt över Avenyn.
COWORKING SPACE PALMA DE MALLORCA

COWORKING SPACE PALMA DE MALLORCA

Sommaren 2022 öppnar CONVENDUM upp Palmas och Mallorcas första coworking space. CONVENDUM erbjuder flexibla hyreskontrakt på vårt coworking space i centrala Palma de Mallorca.
Löfströms Allé 6, Sundbyberg

Löfströms Allé 6, Sundbyberg

Under hösten 2023 etablerar CONVENDUM ett nytt Coworking Space i ett av Sundbybergs centrums mest ikoniska hus, prestigefastigheten Koppartråden. Det kommer att finnas kontorslösningar och öppna arbetsytor för coworking på…
Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Boka visning

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se