Stora kontor för stora organisationer

CONVENDUM kan nu erbjuda fullt utrustade premiumkontor för större bolag. Ni kan, precis som på våra Coworking spaces, förvänta er fullt utrustande kontor med service av högsta kvalité av vår personal som finns på plats 8–17 varje vardag.

Är ni ett större bolag som söker kontor, då kan CONVENDUM vara ett alternativ. Speciellt om ni inte vill tumma på kvalité eller premiumkänsla. Som en del av Big Office ingår medlemskap där ni har access till alla CONVENDUMs Coworking spaces.

 

Fördelar med att flytta verksamheten till vårt Big Office

Det finns många goda anledningar till varför du bör flytta verksamheten till CONVENDUMs Big Office. Nedan har vi samlat några av dem:

  • Stor flexibilitet – Vi erbjuder flexibla hyresavtal som gör det möjligt att utöka eller minska kontorsytan i takt med att företagets förutsättningar förändras.
  • Ergonomiska designmöbler – Synonymt för våra kontor är att de är utrustade med ergonomiska designermöbler, vilka håller en hög internationell stilnivå.
  • All-inclusive service – Genom att flytta verksamheten till vårt Big Office kan du njuta av samma förstklassiga service som återfinns i våra Coworking spaces. Med andra ord bemannad reception, dagliga frukostar och inkluderade kringtjänster som posthantering, Wi-Fi, skrivare, tekniksupport och allt annat som du kan förvänta dig av ett modernt kontor.
  • Tillgång till mötes- och konferensrum – Utöver våra toppmoderna kontor som rymmer mötes- och konferensrum finns det även tillgång till konferenscenters i varierande storlekar som går att hyra utifrån behov. Perfekt för såväl telefonmöten som större sammankomster.
  • 24h tillgänglighet – För att du och dina kollegor ska kunna styra över er egen tid på kontoret, erbjuder vi 24h tillgänglighet
  • Community – Tillgång till ett nätverk av Coworking spaces. Planera dagen utifrån vad som passar dig bäst, CONVENDUM har en stor geografisk täckning, allt ifrån adresser i citykärnan till ytterområden, med ditt medlemskap väljer du fritt vart ifrån du vill jobba. 

Som du kan se finns det många fördelar med att flytta verksamheten till CONVENDUMs Big Office. Boka gärna en visning redan idag eller kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just dig och din organisation att få en förstklassig kontorslösning.