Kontorshotell Stockholm

Vad är ett kontorshotell och hur fungerar det?

Enkelt förklarat är ett kontorshotell precis vad det låter som – ett hotell med massa kontor där man har möjlighet att hyra en eller flera kontorsplatser. Antingen i ett öppet kontorslandskap med diverse Coworking spaces (Coworking-ytor) eller i egna, mer privata kontorsrum.

Ett kontorshotell är en flexibel lösning för små, medelstora eller större företag som är i behov av kontor på såväl kort som lång sikt.

Att hyra in sig på ett kontorshotell ska smidigt – inte tvärtom. På CONVENDUM erbjuder vi därför flexibla hyresavtal, anpassade efter era behov.

flexibel kontor lösning

Varför kontorshotell?

Inte helt oväntat är det många som föredrar anpassningsbara arbetslösningar efter de senaste åren av distansarbete. Att ha möjligheten att kunna jobba hemifrån när man vill, men också ta sig till kontoret när man vill, är något de flesta både uppskattar och tar för givet idag. Däremot vill många undvika de genomsnittliga kontorskostnaderna och då kan ett kontorshotell vara den perfekta lösningen som passar de flesta.

Kontorshotell Vasastan

Kontorshotell med flexibla avtal

Att intresset för kontorshotell i Stockholm, och i hela landet, har exploderat och blivit en attraktiv lösning för företag är inte konstigt, då fördelarna är många. Möjligheten att få mer flexibla och lönsamma avtal, i jämförelse med standardiserade 3-5 årskontrakt som traditionella kontor i regel brukar erbjuda, har visat sig högt uppskattat – inte minst av företag med planer på att expandera.

Kontorshotell på attraktiva adresser

Utöver kostnadseffektiva lösningar har vi på CONVENDUM sett till att placera våra kontorshotell på eftertraktade platser, vilket uppskattas av företag som vill ha ett kontor på en attraktiv adress. Här kan ni hitta alla våra kontorshotell för att se om det är någon adress som känns lockande just för er.

Kontorshotell med förmåner

Något annat som tilltalar många är möjligheten att nyttja tjänsterna som inkluderas i våra medlemskap, såsom bemannad reception, WiFi, 24/7 access, obegränsat med utskrifter, posthantering och mycket mer.

Våra kontor är inredda med ergonomiska designmöbler för att göra er upplevelse så bekväm som möjlig. Vi vet också hur betydande en paus kan vara. Därför erbjuder vi gym och frukost som en del av vår All Inclusive-service.

CONVENDUM – mer än ett kontorshotell

Vår främsta uppgift är att erbjuda ett kontorshotell som möter era behov och som ni känner att ni vill komma till. Därför vill vi på CONVENDUM erbjuda något bortom dagens traditionella kontorshotell. Istället för en samlingspunkt för unga, nystartade företag har vi skapat en mötes- och kommunikationsplattform för alla typer av verksamheter – oavsett storlek.

Ett kontorshotell där folk kan inspireras. En plats där nytänkande startups och traditionella företag möter varandra och diskuterar alltifrån innovation och erfarenhet till eventuella samarbeten.

Några av våra många fördelar:

CONVENDUMS COMMUNITY

Kombinationen av våra öppna Coworking-ytor, dagliga frukostar och After Works varje vecka har skapat ett community där man utbyter idéer och kunskap. Detta är ett community där brainstorming uppmuntras. Man kan även upptäcka nya affärsmöjligheter genom samarbeten med andra medlemmar och eventuellt hitta nya affärspartners.

ETT BEKVÄMT KONTORSHOTELL

Med tanke på hur mycket tid vi spenderar på jobbet har vi sett till att skapa inbjudande utrymmen och mötesrum på alla våra kontor. Vi säkerställer att ni har rätt förutsättningar för att kunna ha en produktiv arbetsdag genom att erbjuda en ständig tillgång till kaffe, härlig stämning, ergonomiska designmöbler och mycket mer.

FLEXIBLA AVTAL & MÖJLIGHETER

Våra flexibla medlemskap innebär att vi anpassar oss efter alla företag, i olika faser. Även om ni börjar med att endast hyra ett kontorsrum, finns alltid möjligheten att byta till större lokaler i samband med att ert företag expanderar. Likaså gäller åt andra hållet – från större till mindre lokaler. Beroende på era preferenser kan ni välja ett centralt kontor i Stockholms eller Göteborgs innerstad för ett attraktivt läge, eller i ett ytterområde om ni vill undvika stadspulsen.

TILLGÄNGLIGHET 24/7

Vi är medvetna om att inte alla föredrar att jobba just 09-17, måndag till fredag. Därför är våra kontorshotell tillgängliga 24/7, ni ska kunna använda kontoret när ni behöver – utan tidsbegränsningar.

KONFERENSMÖJLIGHETER

Hos oss är det möjligt att boka ett mötesrum för alla typer av möten och konferenser. Dessa rum går hand i hand med våra stilrena kontor och är även dem utrustade med ergonomiska designmöbler. Varje rum är dessutom försett med den senaste tekniken som möjliggör felfria presentationer utan några avbrott. Vid större möten eller heldagskonferenser finns vår skickliga servicepersonal på plats för att servera mat och dryck från vår meny, samtidigt som de välkomnar era gäster när de anländer.

Samuel Daneberg

Vi låter företag växa och fokusera på sin utveckling, medan vi tar hand om de annars mindre roliga detaljerna runt omkring. Våra kontorshotell blir således en mer långsiktig lösning som möter ett behov hos både dagens och morgondagens medarbetare. Med andra ord, en modern och smidig variant av nuvarande kontorslösningar med fokus på flexibilitet och enkelhet.

Kontakta oss på e-post, telefon eller via formulär

För mer information om CONVENDUM kommer ni enkelt i kontakt med oss via e-post: info@convendum.se eller genom att fylla i formuläret nedan.

Läs också: CONVENDUM – En del av Slussens modernisering

Vad ingår i våra medlemskap?

När ni hyr in er hos oss tecknar ni ett flexibelt medlemskap som ger er tillgång till våra kontorshotell i Stockholm, Göteborg och Palma.

Förmåner som ingår i vårt medlemskap är bland annat:

 • Coworking space
 • Lounge
 • Frukost
 • Bemannad reception
 • Gym
 • WiFi
 • Skrivare
 • Medlemsapp
 • Kontorsmöbler
 • Företagsadress
 • After Work

Behöver ni jobba i diskretion eller i en mer fokuserad miljö finns det möjlighet att hyra ett eller flera privata och exklusiva kontor, försedda med skräddarsydda möblemang i en tilltalande design. Även dessa rum är utrustade med våra ergonomiska höj- och sänkbara skrivbord, stolar och genomtänkta förvaringslösningar.

Vad kostar det att hyra kontorshotell?

Jämför man med ett traditionellt kontor, är ett kontorshotell nästan alltid det billigare alternativet. Eftersom ni endast betalar för utrymmet ert företag behöver för tillfället, undviker ni enkelt extra kontorsplatser och kostnaderna som tillkommer. Med våra lösningar har våra befintliga hyresgäster sänkt sina kontorskostnader med upp till hela 50 procent.

Oavsett vilken typ av medlemsskap ni väljer, ingår alltid alla våra förmåner som nämns ovan. Genom ett medlemskap slipper ni också tänka på mindre roliga saker som exempelvis elektricitet, vatten, möbler, kontorsdrift och konferensteknik. Vi erbjuder er kort och gott en kostnadseffektiv lösning där ni dessutom slipper kostsamma kringtjänster.

Läs mer om vad ett medlemskap kostar och vad som ingår: https://convendum.se/sv/kop-medlemskap/

Kontorshotell – en växande trend för företag

Coworking-konceptet fortsätter att öka i popularitet och under pandemin, som bröt ut 2020, blev det nästintill en explosionsartad efterfrågan. I kombination med de nya möjligheterna för distansarbete har kontorshotell blivit en naturlig lösning för många. Fler distansarbetare uppskattar möjligheten att arbeta hemifrån eller kombinera resa och jobb, men även att ha ett kontor att kunna gå till till för en extra produktiv arbetsdag eller eventuella möten.

CONVENDUM erbjuder smarta, flexibla kontor och möteslösningar för alla behov i Stockholm, Göteborg och Palma. Våra kontor skapar förutsättningar för en modern, men också enklare, vardag. Om ni är behov av tillfälligt plats för medarbetare och gäster, är ni varmt välkomna att kontakta oss via e-post eller telefon, också ser vi till att hitta en lösning som passar er.

Läs också: https://convendum.se/sv/studie-sa-ser-den-globala-marknaden-for-coworking-ut/

Boka möte på våra kontor i Stockholm, Göteborg eller Palma

Vill ni veta mer om våra kontor och vad som ingår, eller ha svar på andra eventuella frågor är ni varmt välkomna att boka en visning hos oss på CONVENDUM. Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88, alternativt skicka e post till info@convendum.se.

Önskar ni en mer visuell uppfattning finns det fler bilder från våra olika kontorshotell på våra sociala medier: Instagram, LinkedIn och Facebook.

Frågor? Kontakta oss!

Ove Hansson Coworking space
Ove Hansson
Chief Commercial Officer
Kontor Vasastan

Boka visning

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

  Kontor Vasastan

  Boka visning

  Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

  Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se