Kontorshotell

Vad är ett kontorshotell?


Idag är det allt fler organisationer som väljer att flytta sin verksamhet till ett kontorshotell. Men vad innebär egentligen detta och vilka fördelar medför det? Vi reder ut alla frågetecken som kommer upp och passar även på att berätta mer om våra flexibla kontorslösningar, som erbjuder mer än traditionella kontorshotell.

INNEBÖRDEN AV ETT KONTORSHOTELL

Kontorshotell är en form av kontorslösning vars popularitet har ökat explosionsartat under de senaste åren. I korta drag är ett kontorshotell en fastighet, alternativt en del av en fastighet, där man har möjlighet att hyra en eller flera kontorsplatser. Antingen i ett öppet kontorslandskap eller också i egna privata kontorsrum.

Att dessa lösningar blir allt attraktivare för företag är inte heller konstigt. Fördelarna är nämligen många. Till de allra främsta hör dock mer flexibla och mer lönsamma avtal i jämförelse med traditionella kontor. Även möjligheten att tillgå kringtjänster som bemannad reception, WiFi, IT-support, och posthantering lockar många. Något som också är synonymt för dagens kontorshotell är att de blivit en samlingspunkt för företag att mötas. Lokaler med varierade möblering gör att en stor palett av företag från olika branscher och storlekar möts.

CONVENDUM – MER ÄN ETT KONTORSHOTELL

På CONVENDUM vill vi erbjuda någonting bortom dagens traditionella kontorshotell. Istället för en samlingspunkt för unga, nystartade företag tillhandahåller vi en mötes- och kommunikationsplattform för alla typer av verksamheter – oavsett storlek. Ett kontor där startups och traditionella företag möter varandra och där kapital, innovation och erfarenhet dagligen möts.

Genom att etablera moderna kontorshotell (coworking spaces) i centrala affärsdistrikt och samtidigt kombinera premiumkontor med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferensrum, restaurang, café och gym skapar vi en inspirerande plats som låter företag växa och fokusera på sin kärnverksamhet.

Medan traditionella kontorshotell erbjuder en mer temporär lösning blir våra coworking spaces således en mer långsiktig lösning som möter ett behov hos både dagens och morgondagens medarbetare. Med andra ord en modern och flexibel tappning på nuvarande kontorslösningar.

Läs också: CONVENDUM – En del av Slussens modernisering

VAD INGÅR I MEDLEMSKAPET?

Hos oss tecknar du ett flexibelt medlemskap som ger dig tillgång till samtliga av våra kontorshotell i både Stockholm och Göteborg. Med ett medlemskap har du möjlighet att nyttja våra coworking spaces dygnet runt under veckans alla dagar. Något som innebär att du själv kan styra över din närvaro utifrån dina behov.

Köp ett medlemskap idag.

Vi på CONVENDUM erbjuder smarta, flexibla kontor och möteslösningar för små, medelsmå, lite större och stora företag mitt i både Stockholm och Göteborg. Om ni är behov av tillfälligt plats för medarbetare och gäster så ser vi till att hitta en lösning och ett kontor som passar er. Vi ger dig en kostnadseffektiv typ av kontorshotell, utan att det känns billigt på något sätt. Du betalar bara för den typ av medlemskap du behöver, men har oavsett tillgång till den exklusiva miljön som ett kontor med CONVENDUM innebär.

Utöver möjligheten att nyttja lounger, coworkingytor, konferens- och mötesrum, pentryn och takterrasser under en tid som passar dig, ingår också andra tjänster som WiFi, skrivare och annan teknik i vårt all-inclusive medlemskap på samtliga kontorshotell. Du slipper dessutom fokusera på tidskrävande och kostsamma kringtjänster som städning, IT-support, reception, postadress och posthantering som också ingår i din hyra.

Finns det ett behov att jobba i diskression eller i en mer fokuserad miljö finns det möjlighet att hyra ett eller flera private offices, exklusiva kontor, vilka alla är försedda med sobra färgval och skräddarsydda möblemang i internationell design. De är också fullutrustade med höj- och sänkbara skrivbord, ergonomiska stolar och genomtänkta förvaringslösningar.

MÖT ANDRA FÖRETAG I VÅRT COMMUNITY

Att flytta verksamheten till något av våra kontorshotell innebär också att du blir en del av vårt härliga community. Dagliga frukostar och veckovisa AW:s innebär att du får en naturlig mötesplats att utbyta idéer, kunskaper och information med andra medlemmar. Tack vare att olika branscher möter och kompletterar varandra innebär det också att nya affärs- och samarbetsmöjligheter öppnar upp sig samt ett utbyte av kunskap mellan företag.

BOKA VISNING AV VÅRA KONTORSHOTELL

Du är varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM. Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e post till info@convendum.se. Du kan hitta fler bilder från våra kontorshotell och information i våra sociala medier: InstagramLinkedIn och Facebook.

Hitta alla våra locations här.

Kontor Vasastan

Boka visning

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se