CONVENDUM – Coworking Space

CONVENDUM erbjuder Coworking Spaces med modernt utrustade lounges, fullt utrustade mötesrum, privata kontor och förstklassig service med absolut bästa affärsläge i Stockholm och Göteborg. Oavsett om du driver en verksamhet med 1-10 anställda, ett mellanstort bolag med 10-50 anställda eller om det stora internationella företaget du jobbar för vill etablera sig i Sverige, har CONVENDUM en lösning för dig.

Med CONVENDUM’s generösa medlemskap har du möjlighet att arbeta i flexibla och inspirerande lounges och coworkingytor dygnet runt. Du kan även signa upp dig på ett eller flera private office – låsbara rum, utrustade med ergonomiska möbler, där du kan arbeta i lugn och ro. Du har, precis som samtliga medlemmar i CONVENDUM, tillgång till alla sociala ytor, konferens- och mötesrum, gym, takterrasser och välutrustade kök på alla våra enheter. Vårt flexibla hyresvillkor och korta uppsägningstid tillåter dig att växa och etablera dig på en större kontorsyta, men också att skala ner om verksamheten skulle förändras gällande arbetsbelastning eller anställda.

Vad är ett Coworking Space?

Ett coworking space är ett typ av community där din verksamhet har chans att utvecklas, både affärsmässigt och socialt. Du får möjlighet att utbyta idéer, kunskap och tankar med de andra medlemmarna i CONVENDUM’s Coworking Spaces samt de personer som kommer på besök. Detta öppnar upp för nya affärsmöjligheter och samarbeten och blir en stor chans för ditt företag att utvecklas. Dessutom kommer du dra nytta av alla de sociala fördelar som kommer med att arbeta i en miljö tillsammans med andra människor. För ökad gemenskap och möjlighet att knyta kontakter ordnar CONVENDUM dagliga gemensamma frukostar och After Works.

CONVENDUM erbjuder en plats där du som företagare kan hyra kontorsplatser med flexibla villkor på en attraktiv adress till ett förmånligt pris. CONVENDUM tar hand om lokalens hela infrastruktur för att du ska kunna lägga din tid där den verkligen behövs. Dessutom kan du som medlem räkna med förstklassig service alla dagar i veckan.

Fördelar med CONVENDUM Coworking Space

Fördelarna med en flexibel arbetsplats är desamma för det traditionella bolaget som för startupen. I slutändan innebär vår mötes- och kommunikationsplattform inte bara en stor möjlighet för alla typer av verksamheter att växa och utvecklas på någon av stans bästa adresser. Det innebär också lägre utgifter och mindre ansvar när det kommer till infrastruktur och kringtjänster. Ett Coworking Space är fördelaktigt både socialt och affärsmässigt då den dagliga interaktionen med andra medlemmar och besökare leder till en mängd nya möjligheter. Att kunna ta emot besökare i representativa och moderna miljöer skapar en känsla av professionalism och kan vara avgörande för verksamhetens utveckling. För dig med en stor verksamhet och många anställda, är CONVENDUM Coworking Space även ett bra alternativ när du vill erbjuda en attraktiv arbetsplats närmare stan om huvudkontoret ligger lite mer avlägset.

Boka en visning hos oss idag för att ta reda på hur ditt företag kan dra nytta av våra effektiva Coworking Spaces och flexibla hyresvillkor. CONVENDUM ser fram emot att ta fram den bästa lösningen för dig och se dig lyckas med din verksamhet. Välkommen!

Coworking space Stockholm

CONVENDUM erbjuder ett flexibelt alternativ till traditionella kontorslösningar, med professionella och sobra coworking spaces på ett flertal attraktiva lägen i Stockholm, både centralt och i ytterområdena. CONVENDUM coworking spaces är…

Coworking space Göteborg

CONVENDUM coworking space på Kungsportsavenyn 21 i Göteborg består av sju våningar där de toppmoderna kontoren, coworkingytorna och mötes- och konferensrummen är inredda i sober design med ergonomiska möbler för…

Boka en visning