COWORKING SPACE PALMA DE MALLORCA

CONVENDUM erbjuder flexibla hyreskontrakt på vårt coworking space i centrala Palma de Mallorca. Som medlem hos CONVENDUM har ni access till alla våra coworking spaces dygnet runt året om. Ett praktiskt och kostnadseffektivt alternativ med flexibla hyresvillkor, kort uppsägningstid och möjligheten att anpassa er kontorsyta efter hur era behov utvecklas.

Ni är varmt välkomna att boka en visning hos oss – upptäck hur ert företag kan nätverka med andra CONVENDUM’s medlemmar och ta ert företag till en ny nivå.

COWORKING SPACE PALMA DE MALLORCA

Med ett medlemskap hos CONVENDUM har ni tillgång till samtliga gemensamma ytor, mötes- och konferensrum, kök, gym, WiFi, skrivare och annan teknik som kan förväntas av en modern arbetsplats med förstklassig service. Det finns möjlighet att hyra ett eller flera “private offices” utifall att er verksamhet kräver en lugn plats eller diskretion. Private office består av ett låsbart kontor och kan inte användas av andra medlemmar.  Med vårt flexibla hyresavtal har ni möjlighet att snabbt utöka eller minska er kontorsyta utifall att era förutsättningar skulle förändras.

 

Något som är unikt med CONVENDUM’s medlemskap är att ni kan välja var ni vill sitta. Det finns möjlighet att sitta på alla av våra Stockholms coworking spaces. Det är ert personliga CONVENDUM-kort som ger er access till alla våra locations. CONVENDUM-kortet får ni efter att ni tecknat ett avtal med oss. Med kortet kommer också andra fördelar som vi kallar för CONVENDUM Selection. Som medlem har ni möjlighet att ta del av exklusiva erbjudanden och events från externa bolag, men också från våra medlemmar. I vår medlemsapp finns alla våra erbjudanden men har också en nyckelfunktion när det gäller bokning av mötes- eller konferensrum. Med hjälp av appen är ni tre klick ifrån att boka ett mötes eller konferensrum.

På CONVENDUM erbjuds inte bara möjligheten att arbeta på ett centralt beläget kontor med tillgänglighet dygnet runt, utan också en plats där er verksamhet har möjlighet att skapa nya affärer och utvecklas i en social kontext. Tack vare att ni arbetar under samma tak som andra medlemmar kommer ni under gemensamma frukostar och after works kunna utbyta spännande idéer och kunskap, göra affärer samt påbörja samarbeten.

Genom att flytta verksamheten till vårt coworking space i Palma de Mallorca behöver ni inte fundera på tidskrävande kringtjänster som städning, IT-support eller reception. All drift och underhåll ingår i medlemskapet vilket resulterar i att ni istället kan fokusera på er kärnverksamhet. Det är ett effektivt sätt att spara både tid och pengar, samtidigt som ni kommer kunna dra nytta av alla de fördelar som ett attraktivt beläget kontor innebär.

Att sitta i CONVENDUM’s lokaler ger inte bara ett professionellt intryck bland era kunder och partners, utan gör er också till en attraktiv arbetsgivare för både framtida och nuvarande medarbetare.

Välkommen att boka er visning hos oss idag och ta reda på hur ni kan utveckla er verksamhet.

VÅRA KONTOR I COWORKING SPACE PALMA DE MALLORCA

COWORKING SPACE PALMA DE MALLORCA

Carrer del Apuntadors 4

CONVENDUM har öppnat upp i Palma på Mallorca. Ett helt nytt coworking space i en prestigefastighet från 1500-talet på en av Palma de Mallorcas bästa adresser. CONVENDUM erbjuder ett modernt…

Kalkylator

Information

Exempel baserat på:

1 000 kvm kontor med 80 anställda i Stockholm.

Kostnader Per År (SEK)
300 000 SEK
30 000 SEK
200 000 SEK
100 000 SEK
100 000 SEK
20 000 SEK
10 000 SEK
Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

Du verkar ha ett väldigt förmånligt pris på ditt kontor!

Det många av våra medlemmar uppskattar är möjligheten att vara en del av ett av Sverige största nätverk med över 5 000 medlemmar men även möjligheten att ta del av ett stort antal kontor i flera städer till priset av ett.

Vill du veta mer om CONVENDUMs fördelar och vad vi kan erbjuda dig och ditt bolag?

Nyhetsbrev