Konferens Göteborg

Bjud in dina deltagare till en inspirerande och unik miljö under nästa konferens i centrala Göteborg. Vi på CONVENDUM erbjuder exklusiva och populära möteslokaler för event, kick-off och konferens.

 

Vår konferensanläggning i Göteborg ligger bara några minuter från Göteborgs Centralstation, mitt på Avenyn. I vårt coworking space på Kungsportsavenyn kan du bjuda in till stora föreläsningar, mindre möten eller boka kontorsrum.

 

Vi erbjuder förstklassig service och hjälper dig utefter dina önskemål. Hos oss hittar du enkelt och smidigt rätt lokal och upplägg för en minnesvärd konferens.

Adresser

Kungsportsavenyn 21

Varmt välkomna till CONVENDUMs coworking/conference center som ni hittar mitt på Avenyn med stans absolut bästa adress. Här har ni närhet till trevliga restauranger, shopping, flygbussar och centralstationen.

Stampgatan 14

Varmt välkomna till CONVENDUMs coworking/conference center som ni hittar mitt bara några få minuters promenad från Göteborgs centralstation. Här erbjuds service i världsklass och en svårslagen utsikt över hela Göteborg i alla värderstreck.

BOKA DIN KONFERENS I CENTRALA GÖTEBORG

Oavsett om hög service, exklusiv och inspirerande miljö eller toppmodern teknik är viktigast för dig under en konferens, har vi på CONVENDUM den perfekta lokalen att erbjuda utefter dina önskemål. Vi erbjuder dig det där lilla extra som gör konferensen minnesvärd och full av inspiration.

ENDAST NÅGRA MINUTER FRÅN CENTRALA GÖTEBORG

Tack vare det centrala läget finns även närhet till hotell, aktiviteter och restauranger. Vad passar väl bättre efter en lång konferensdag tillsammans, än att uppleva en fantastisk middag på någon närliggande restaurang?

På CONVENDUM erbjuder vi fullt utrustade mötes- och konferensrum i olika storlekar. Är ni ett större antal personer som vill hålla er konferens i Göteborg, rekommenderar vi att ni bokar vår hörsal som rymmer upp till 120 personer i biosittning.

VI ERBJUDER

Samuel Daneberg

Professionell service och personal

Vår personal finns på plats för att välkomna dina deltagare till konferensen. Våra professionella medarbetare skapar garanterat en varm och inbjudande känsla som ger ett fantastiskt första intryck.

flexibel kontor lösning

God mat/dryck till lunch eller middag

Spara tid och energi genom att låta oss hjälpa till med catering och service under din konferens enligt överenskommelse. Oavsett om du vill erbjuda stans godaste kopp kaffe, färskt fikabröd eller en god lunch, så hjälper vi dig.

Coworking space stockholm

Exklusiva och inspirerande miljöer

Vi har utformat våra lokaler för att du som vistas där ska känna dig både bekväm och inspirerad. Det ska vara en självklarhet att bjuda in kollegor, samarbetspartners och kunder för att hålla möten och sammankomster, utan att behöva tänka på lokalerna.

Konferens Danderyd

Modern teknik med projektor

Samtliga av våra konferenslokaler är utrustade med modern och lättanvänd teknik och utrustning. Behöver du hjälp med förberedelserna bistår vår personal givetvis med sin expertis och service under hela konferensen.

Ergonomiska designmöbler

Med designinredning från vår egen kollektion, som vi tillsammans med Ragnars har tagit fram, får du en bekväm konferens ur alla aspekter. Självklart med all teknik du behöver, redan kontrollerad och på plats vid din ankomst.

Coworking gemenskap

Hjälp med planering av aktiviteter

Utöver att finnas på plats när din konferens äger rum, eller att se till att du hittar rätt konferenslokal bland våra konferensanläggningar, kan vi hjälpa dig med allt som hör en konferens till. Vill du erbjuda dina kollegor aktiviteter för att stärka sammanhållningen, hjälper vi dig gärna att hitta rätt aktivitet i området för dig och ditt sällskap.

Individuella eller färdiga konferenspaket

På CONVENDUM erbjuder vi dig flera färdiga konferenspaket eller individuella paket utefter specifika önskemål. Allt från hel- och halvdagskonferens, till konferens med middag och övernattning.

Planerar du en stor konferens med över hundra deltagare, eller är ni en mindre grupp? Kontakta oss för att ta del av mer information om vilken lokal som bäst kan passa de behov som finns, eller för att få en offert. Du når oss per telefon på +46 (0)10 510 08 88 eller via formuläret här på sidan.

KONFERENS I GÖTEBORG

Våra mötes- och konferenslokaler hittar du på Göteborgs mest centrala adresser Kungsportsavenyn 21 och Stampgatan 14. Våra lokaler varierar i storlek och utformning, men det finns oftast goda möjligheter att möblera om vid eventuella önskemål.

Du hittar våra anläggningar för konferenser här:

  • Kungsportsavenyn 21
  • Stampgatan 14

Med ett stort utbud av konferensrum i Göteborg får du möjlighet att ordna just den sammankomst du önskar på ett bekvämt sätt. Vi är flexibla, lösningsorienterade och hjälper gärna till under hela konferensen.

DESIGNINREDNING OCH INSPIRERANDE LOKALER

Våra utrymmen och lokaler är skapade för såväl fokus och arbetsro, som att inspirera till affärer och utveckling. Därför är alla våra anläggningar planerade och utformade med största omtanke och noggrannhet. När du spenderar din arbetsdag eller håller din konferens hos oss, kommer du uppleva en miljö som skapar möjligheter.

Design, funktionalitet, entreprenörskap och affärer – det är CONVENDUM.

Forskning om coworking

DAGKONFERENS MED KVÄLLSAKTIVITET I GÖTEBORG

Från Kungsportsavenyn och Stampgatan i Göteborg kan du smidigt hålla din konferens med stans bästa läge. Från båda våra adresser är det enkelt att ta sig till aktiviteter och restauranger runt om i hela stan. Från våra anläggningar kan du enkelt nå de flera centrala köpcenter, som bland annat NK, Nordstan och Kronhuset. På promenadavstånd når du också andra populära platser såsom Ullevi, Liseberg och hotellet Gothia Towers.

BOKA KONFERENS I GÖTEBORG

Ellen Lindvall

Med ett stort utbud av mötesrum och konferenslokaler, är det enkelt att anordna din konferens tillsammans med oss på CONVENDUM. Våra rådgivare säkrar att du och dina gäster hamnar i ett rum som passar era behov, oavsett antalet deltagare.

Nedan kan du läsa mer om våra konferensanläggningar i Göteborg.

KONFERENSLOKALER I GÖTEBORG

Kungsportsavenyn 21

På Avenyn i Göteborg hittar du flertalet mötes- och konferenslokaler på adressen Kungsportsavenyn 21. Här får du ta del av närhet till trevliga restauranger, shopping, flygbussar och Centralstationen.

På Kungsportsavenyn 21 erbjuder vi ett tiotal toppmoderna mötes- och konferensrum i olika storlekar. Här finner du mötesrum och konferenslokaler för 2-8 personer upp till 150 personer. I vår vackra lounge kan du planera stora sammankomster och anordna olika events, mingel och utställningar. Våra konferensvärdar ger dig och dina gäster förstklassig service och en upplevelse utöver det vanliga.

Stampgatan 14

Mitt i centrala Göteborg, bara några minuters promenad från Göteborgs centralstation ligger Stampen — ett naturskönt område med flera parker och med närhet till såväl Ullevi-arenorna som Trädgårdsföreningen. CONVENDUM Stampgatan 14 erbjuder finns tre välplanerade våningsplan med mötesrum, alla med ljusinsläpp och kapacitet för fyra till 50 personer. Dessutom finns ett stort konferensrum, och på ett av våningsplanen finns en rymlig terrass med utsikt över Trädgårdsföreningen och Ullevi-arenorna. 

Nedan kan du läsa mer våra olika konferenslokaler och mötesrum i Göteborg.

Mötesrum Kungsholmen

KONFERENSLOKAL, 120 PERSONER

Lokalen ligger på första våningen, i direkt anslutning till loungen. Modernt och professionellt konferensrum för upp till 120 personer utrustat med projektor, ljudanläggning, whiteboard och WiFi. Konferensrummet kan möbleras på flera olika sätt och passar perfekt för såväl konferenser, workshops och presentationer m.m.

KONFERENSLOKAL, 50 PERSONER

Denna lokal ligger också på första våningen, i direkt anslutning till loungen. Ett modernt och professionellt konferensrum för upp till 50 personer utrustat med projektor, ljudanläggning, whiteboard och WiFi. Givetvis finns möjligheten att möblera om även denna lokal, så att den passar perfekt för såväl konferenser, workshops och presentationer m.m.

LOUNGE, 150 personer

Vår vackra lounge för upp till 150 personer erbjuder en professionell och fräsch känsla och kan möbleras om på många olika sätt. Loungen passar perfekt för både presentationer, mingel, workshops och mycket mer.

Birger Jarlsgatan 57

BLI MEDLEM HOS CONVENDUM

Söker du, utöver en modern konferensanläggning, även efter exklusiva kontor med ett flexibelt avtal i Göteborg?

Det finns många goda anledningar att vända dig till oss på CONVENDUM när du ska hyra kontor i Göteborg. Låt oss berätta mer om några som vi anser är de främsta.

FLEXIBLA HYRESVILLKOR

På CONVENDUM tycker vi att hyresvillkor ska vara flexibla, och på våra kontorshotell erbjuder vi minst lika flexibla lösningar. Oberoende av om du driver ett företag med flera anställda som är i behov av större konferensrum, eller om du är egenföretagare och bara behöver en kontorsplats, kan vi självklart hjälpa dig att hitta ett upplägg som passar just dina behov.

EXKLUSIVA FÖRMÅNER

Att vara medlem hos oss ska vara förmånligt. Som medlem får du därför tillgång till alla våra aktivitetsbaserade coworking spaces, lounger, konferenscenter, restauranger, caféer, gym och ytterligare förmåner som återfinns på alla våra kontorshotell.

Genom att hyra kontorsplats hos oss slipper du även tänka på logistik i form av tids- och kostnadskrävande kringliggande tjänster, såsom reception, städning, WiFi, skrivare, IT-support och liknande. Alla dessa tjänster ingår alltid med obegränsad tillgång.

Kontorshotell Sundbyberg

FÖRSTKLASSIG SERVICE

Vår uppskattade och skickliga servicepersonal ser till att du och dina gäster får bästa möjliga välkomnande på plats, redan när ni kommer in genom entrén. De kan även stå till tjänst med meny för mat och dryck om så önskas.

Kontorsplats Stockholm city

24/7 ACCESS TILL ALLA VÅRA KONTOR

Hos oss får du tillgång till alla våra kontorslokaler dygnet runt, under årets alla dagar. Som medlem har du alltså ständig access och kan nyttja våra lokaler från tidiga morgnar, till sena kvällar.

Som medlem hos CONVENDUM får du dessutom tillgång till våra olika coworking spaces i Stockholm, Göteborg och på Mallorca. Har du din bas i Göteborg, men är på jobbresa i en annan stad där vi finns, kan du enkelt boka plats utefter behov på kontoret du är intresserad av.

INSPIRERANDE COMMUNITY

CONVENDUM är mer än bara ett kontor. Eftersom de gemensamma ytorna delas med andra medlemmar, får du möjligheten att utvecklas i en social och professionell kontext. Daglig frukost och veckovisa after works blir naturliga tillfällen att utbyta erfarenheter och inleda nya samarbeten.

KONTOR I OLIKA STORLEKAR

Oavsett vad du och ditt företag är i behov av att hyra, kan vi erbjuda kontor i Göteborg i flera olika storlekar. CONVENDUM är ett bra alternativ för små, medelstora och stora organisationer som är i behov av fler arbetsplatser, men även för egenföretagare som inte behöver samma yta.

TILLGÅNG TILL MÖTES- OCH KONFERENSRUM

Vi förstår värdet av att kunna hålla privata möten. Alla våra kontorshotell i Stockholm och Göteborg erbjuder av den anledningen flera mötes- och konferensrum i varierande storlekar.

Mötes- och konferensrummen är, precis som våra kontor, fullt utrustade med stilfull och ergonomisk inredning. På plats finns dessutom den senaste tekniken som möjliggör smidiga möten och presentationer. Hos oss är det möjligt att hålla möten för allt från 2, till hela 120 personer.

conference

ETT KONTOR, FLERA MÖJLIGHETER

På CONVENDUM finns många ytor att samlas på, men det går även bra att sitta avskilt. Vi har avskärmade skrivbord för dig som vill ha tystnad och fokus, samt större loungeytor som passar för både sociala fikapauser och brainstorming. Låt dagens agenda och humör bestämma.

Kontorsmiljö

VIRTUELLT KONTOR – FÖRETAGSADRESS ELLER FYSISKA ARBETSPLATSER

Att hitta representativa lokaler i attraktiva områden är inte alltid lätt. Att göra det i Göteborgs innerstad, och dessutom till ett överkomligt pris, är nästintill omöjligt. Fram tills nu.

På CONVENDUM erbjuder vi moderna och flexibla kontorslösningar, som lämpar sig utmärkt för dig som är ute efter ett virtuellt kontor i Göteborg.

Virtuella kontor är en perfekt lösning för företag som inte är i behov av ett fast kontor. Det är också fördelaktigt för dig som inte vill ta den ekonomiska risken det innebär att teckna ett långt och dyrt hyresavtal på egen hand.

Kontor Vasastan

ERGONOMISKA DESIGNMÖBLER

Utöver en arbetsplats i representativ miljö med förstklassiga förmåner, har alla våra kontor tillgång till kontorsförvaring och ergonomiska kontorsmöbler i premiumdesign. I kontorsinredningen ingår höj- och sänkbara skrivbord och bekväma stolar.

Vår egen unika möbelkollektion har tagits fram i samarbete med Ragnars, vilka har skräddarsytt hela möblemanget efter storlek och form på lokalen i fråga.

KONTOR OCH KONFERENS, GÖTEBORG – CENTRALT OCH LÄTTILLGÄNGLIGT

En stor fördel med vårt kontorshotell i Göteborg, är kommunikationsmöjligheterna. Här finns direkt anslutning till både bil- och kollektivtrafik, med såväl flygbussar som spårvagnar. Även välplanerade gång- och cykelvägar gör det enkelt att röra sig till och från kontoret.

Tack vare den centrala adressen kan dina gäster snabbt och smidigt ta sig till och från möten hos dig. Spårvagnar och bussar gör det enkelt för såväl lokala som internationella gäster att komma på besök.

Bra arbetsplats

LÅT OSS HJÄLPA DIG

Att lösa dina kontorsutmaningar är vårt fokus. Det gör vi genom att erbjuda färdiga utrymmen, där du enkelt kan flytta in och komma igång med ditt arbete direkt. På CONVENDUM söker vi ständigt efter de nya, intressanta och lediga lokaler som Göteborg har att erbjuda.

Kontor Göteborg - Hitta ett ledigt kontor i Göteborg med Convendum

KONTAKTA OSS IDAG

CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade coworking spaces i centrala affärsdistrikt. Vi erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms.

Du är alltid varmt välkommen att boka visning av våra lediga lokaler. Fyll i formuläret, ring oss på telefon +46 (0)10 510 08 88, eller skicka e-post till info@convendum.se. Självklart är du även välkommen att kontakta oss för hjälp, samt för att få mer information, genom vår chattfunktion här på sidan.

Hitta information och sök efter fler bilder från våra kontor i Göteborg eller övriga locations i Sverige i våra sociala medier: InstagramLinkedIn, YouTube och Facebook.

Hitta alla våra locations här.

Vanliga frågor och svar om konferens Göteborg

Vad innebär en konferens?

En konferens innebär att en grupp människor samlas och fördjupar sig i ett visst ämne. Vanligtvis är deltagarna på en konferens sammanlänkade i form av att de kommer från samma, eller liknande organisationer.

Planerar du nästa konferens? Kontakta oss för ytterligare information gällande hur vi kan hjälpa dig på tel +46 (0)10 510 08 88.

Vad gör man på en konferens?

På en konferens samlas flera personer, ofta från samma organisation, för att ta del av information och delta i diskussioner rörande ett gemensamt ämne. En konferens kan även innebära en presentation av ny information eller ett projekt, och bidrar ofta till ökad gemenskap för företag med kontor på olika orter.

Vad är skillnaden mellan konferens och kongress?

En kongress är ofta mer formell och storskalig än en konferens. Till kongressen hör ofta en bankett eller högtidlig middag, och kongressen pågår i regel under flera dagar.

 

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev