Konferens hos CONVENDUM innebär ett fullutrustat mötesrum med allt ni behöver i form av teknik, mat och dryck. Det innebär även full service med hjälp från vår personal på plats med det som behövs för att göra ert möte så bra som möjligt.

Kungsportsavenyn 21

Vår hörsal på Kungsportsavenyn 21 tar 120 personer i biosittning och kan även bokas med andra möbleringar. Perfekt för seminarium eller större utbildningar. Loungen ligger precis utanför och är ett perfekt komplement för mat, dryck och mingel innan start.

Våra mindre mötesrum rymmer 2-12 deltagare och kan bokas per timme. Perfekt för kundmöte i en representativ miljö eller en arbetsdag när några kollegor vill komma iväg från kontoret för ett miljöombyte. Alla våra mötesrum är utrustade med TV-skärmar, whiteboard, Wifi, block och pennor. Lägg där till en stor och härlig terrass ut mot takåsarna längs Kungsportsavenyn som lyfter dig till nya höjder. Vår personal hjälper er att arrangera både små och stora konferenser. Läs mer om Kungsportsavenyn 21 här!

Konferenspaket

CONVENDUM erbjuder ett flertal färdiga konferenspaket, allt från hel- och halvdagskonferenser, konferens med övernattning och kvällspaket. Vi hjälper givetvis till att sätta ihop individuella mötespaket utifrån dina behov. Vill du komplettera med att starta eller avsluta ditt möte med en aktivitet kan vi tipsa på bra aktiviteter som kan passa. Kontakta oss för mer information.

 

konferens göteborg

Vi erbjuder många olika kringtjänster, så som flertalet konferenspaket, förstklassig förtäring, och annan conciergeservice. CONVENDUM är den helt rätta platsen att vara på om du vill träffa intressanta människor och knyta nya relationer. Även här kan det hållas mingel & events helt efter era önskemål. Att hålla möten och konferenser hos oss ska vara enkelt och smidigt, därför anstränger vi oss alltid det lilla extra för att våra gäster ska få ut så mycket som möjligt av sina möten och lämna oss med ett leende på läpparna.

Vill ni boka mötes- eller konferensrum redan nu?

Kungsportsavenyn 21

Varmt välkomna till CONVENDUMs coworking/conference center som du hittar mitt på Avenyn med stans absolut bästa adress. Här har ni närhet till trevliga restauranger, shopping, flygbussar och centralstationen.