Kontorsmarknaden står inför en transformativ utvecklingen, gårdagens lösning passar inte framtidens behov. Efterfrågan på moderna och representativa kontorslösningar har ökat markant de senaste åren. Därför vill vi berätta mer om våra exklusiva coworking spaces i Stockholm city, som kommer ersätta de traditionella kontorshotellen.  

Därför ökar efterfrågan på kontorshotell

Som en följd av digitaliseringen blir det mobila arbetssättet allt vanligare bland moderna företag. Behovet av flexibla kontorsytor ersätter de traditionella kontorslösningarna. Fördelarna är många, inte minst för snabbväxande företag som har svårt att binda sig till långvariga och ekonomiskt påfrestande kontorskontrakt. Öppna och kostnadseffektiva kontorsytor med fulltäckande service ersätter helt enkelt de traditionella kontorslösningarna med egen entré, infrastruktur, självservice och ekonomiskt påfrestande hyror.

Läs också: Vad är ett kontorshotell?

Unga talanger efterfrågar centrala premiumlokaler med de bästa förutsättningarna. Ett stort antal av dagens nyetableringar startar dessutom som ensamma konsultföretag med behovet av en effektiv kommunikationsplattform. Samtidigt är större organisationer i behov av flexibla och tillgängliga helhetslösningar. Till skillnad från de traditionella kontorshotellen som har svårt att uppfylla dessa behov erbjuder våra coworking spaces flexibla lösningar som även kommer matcha morgondagens verksamheter – oavsett storlek.

Möjligheten att anpassa kontorets yta efter företagets utveckling och behov, utan att behöva tänka på kringtjänster som städning, IT-support och bemannad reception, är en långsiktig lösning som möter behoven hos både dagens och morgondagens medarbetare. CONVENDUM tillhandahåller moderna coworking spaces som uppmuntrar till innovation, kunskapsutbyte och samarbeten mellan företag och branscher. Utöver de förmånliga och kompletta servicelösningarna är samtliga av våra lokaler inredda med representativa och ergonomiska möblemang i internationell design. Allt för att skapa de bästa förutsättningarna för ditt företag.

CONVENDUM – Coworking space i Stockholm city

Samtliga av våra moderna och effektiva coworking spaces erbjuder något utöver de vanliga kontorshotellet. En inspirerande kombination av privata premiumkontor och aktivitetsbaserade öppna coworkingytor med lounge, konferenscenter, restaurang, gym och café. CONVENDUM´s förmånliga medlemskap innebär kostnadseffektiva hyresvillkor, kort uppsägningstid och möjlighet att anpassa kontorsytan efter era behov.

Du hittar oss på ett flertal av Stockholms mest attraktiva affärsdistrikt, däribland:

Katarinavägen 15 Med en fantastisk utsikt över Djurgården från ett av Stockholms mest välkända hus, Glashuset vid Slussen på Södermalm.

Strandvägen 1Ett stenkast från Stureplan, med närhet till tunnelbana, shopping, restauranger och nöjen, på en av Stockholms mest välkända adresser.

Jakobsbergsgatan 16Mitt i hjärtat av Central Business Distrikt. I vår fantastiska miljö med öppen lounge och stora fönster blandas som alltid coworking, private office och lounge.

Vasagatan 16I direkt anslutning till tunnelbana och pendeltåg bjuder våra lokaler in till spontana möten och effektiva arbetsdagar.

Gävlegatan 16Fördelat på sju våningsplan i Stockholms nya stadsdel, Hagastaden. Våra toppmoderna lokaler välkomnar er i början av 2020.

När du tecknar ett medlemskap hos CONVENDUM får du ständig access till samtliga av våra exklusiva coworking spaces i både Stockholm och Göteborg. Medlemskapet innebär att du blir en del av vårt professionella community och får därmed möjlighet att växa och utvecklas med andra medlemmar. En attraktiv lösning för dig som letar efter moderna kontorslösningar.

Varmt välkommen att upptäcka hur ert företag kan ta verksamheten till nästa nivå genom att boka en visning hos oss.