Hyr kontor i Vasastan

Företags behov att hyra kontorslokal i Stockholms centrala stadsdelar har under de senaste åren ökat markant. Därför är vi på CONVENDUM glada över att kunna erbjuda moderna och kostnadseffektiva kontor i Vasastan.

LEDIGA LOKALER I VASASTAN

Vasastan är en attraktiv stadsdel i Stockholm, mycket tack vare sitt citynära läge och goda kommunikationsmöjligheter. Något som har medfört att såväl antalet bostäder som kontor och restauranger har ökat i Vasastan under de senaste åren.

Många stora som små företag och organisationer ser nu fördelarna med att etablera sig i Vasastan och kunna dra nytta av dess ypperliga läge. Förbindelser med både buss och tunnelbana passar utmärkt för pendlande medarbetare samtidigt som närheten till E4:an och Arlanda flygplats gör att Vasastan skiljer sig mycket från Stockholms andra centrala stadsdelar.

CONVENDUM hyr även ut kostnadseffektiva och moderna hybridkontor på flera attraktiva lägen i Stockholm. Dels i centrala stadsdelar innanför tullarna, samt på plats i Stockholms ytterområden:

 

ANLEDNINGAR ATT VÄLJA CONVENDUM

Det finns många olika goda anledningar för ditt företag att välja CONVENDUM när du vill hyra kontor i Vasastan. Nedan har vi valt att ge information runt några av de viktigaste:

STOR FLEXIBILITET 

Betala inte för mer än vad du behöver. Flertalet studier visar att företag med traditionella kontorslösningar endast nyttjar hälften (1/2) av kontorsytan. När du är hyresgäst hos CONVENDUM betalar du inte för mer yta än vad ditt företag behöver. Läs mer om hur det fungerar eller chatta med våra kontorsrådgivare om hur vi hjälper dig och ditt företag att komma ner i hyreskostnader.

På CONVENDUM’s kontorshotell i Vasastan hittar du kontor i varierande storlekar, från litet till stort. Tack vare flexibla hyresavtal kan du dessutom utöka eller minska kontorsytan efter behov, i takt med att förutsättningarna förändras. Något som resulterar i en svårslagen flexibilitet som uppskattas av företag i alla storlekar.

Vi letar ständigt efter nya spännande kontorslokaler i Vasastan så vår sida är väl värd att bevaka. Sökning på nya kontorslokaler i Stockholms-området har blivit en trend vilket visar att intresset för flexibla lokaler i bra områden är hetare än någonsin.

FULLUTRUSTADE KONTOR

Synonymt för samtliga av våra kontorshotell, Vasastan inkluderat är att dem är fullt utrustade med stilfulla och ergonomiska möbler. Vi har själva tagit fram en möbelkollektion som klarar av att möta våra höga krav på stil och funktion. Möblerna skräddarsys av vår utvalda möbelleverantör utifrån varje kontors storlek och form.

MÖTES- OCH KONFERENSRUM

I anslutning till våra kontor hittar du också flertalet mötes- och konferensrum i varierande storlekar. Något som gör det möjligt att arrangera både mindre möten för ett fåtal personer och större konferens med hundratals deltagare.

Likt våra kontor är också mötes- och konferensrummen utrustade med bekväma möbler i stilsäker design. Självfallet är våra lokaler även försedda med den senaste tekniken. Önskar du att bjuda dina gäster på välsmakande mat och dryck under mötet hos oss i Vasastan, hjälper vi gärna till att ordna detta på plats.

kontor vasastan

FÖRSTKLASSIG SERVICE

Vår förstklassiga service märker du däremot inte bara av när du önskar hjälp med catering. Eftersom kontoren återfinns i våra Coworking spaces är tjänster som reception, städning, IT-support och andra liknande tjänster inkluderade.

Utöver detta får du och dina kollegor även tillgång till alla CONVENDUMs förmåner, vilket inkluderar access till aktivitetsbaserade coworkingytor, lounger, konferenscenter, restauranger, caféer, och gym på plats, som också ingår.

UTVECKLING I SOCIAL KONTEXT

Genom att dela utrymmen som coworking-ytor och lounger med andra företag ges du och dina kollegor även möjligheten att utvecklas i en professionell och social kontext. Genom att hyra kontorslokal av oss på CONVENDUM blir ni en del av vårt inspirerande community och får en naturlig plats att utbyta tjänster och idéer, och knyta nya kontakter parallellt som det uppstår affärs- och samarbetsmöjligheter.

Så vare sig du frilansar, befinner dig i början av en startup eller driver ett stort etablerat företag, om ni vill utvecklas, göra resultat och samtidigt sitta i en kreativ miljö så erbjuder CONVENDUM’s kontorshotell bästa lösningen för er.

TILLGÅNG TILL KONTORET DYGNET RUNT

Att själv kunna styra över den egna tiden och arbeta under både tidiga morgnar och sena kvällar när det finns behov är viktigt för många. Vår kontorslokal är därför tillgänglig för dig och dina medarbetare dygnet runt under årets alla olika dagar och timmar.

TILLGÅNG TILL ALLA VÅRA LOKALER RUNT OM I SVERIGE

Fördelen med att hyra kontor genom CONVENDUM är att vi finns på olika håll runt om i Stockholms stad. Det gör att du som medlem kan välja bland flera kontor att jobba på i Stockholm. Om ditt företag har kontorslokal hos CONVENDUM i Vasastan kan du ändå sätta dig i våra lokaler på Södermalm eller någon annan Stockholms-lokal efter ett möte i den stadsdelen.

Som medlem hos CONVENDUM är du med andra ord välkommen till alla våra locations i Stockholm och på andra orter, vilket passar perfekt när du behöver minimera transporter för att vara så effektiv som möjligt under arbetsdagen.

VIKTIGT MED BEKVÄMA KONTOR

De flesta av oss spenderar majoriteten av vår tid på jobbet under stora delar av veckans dagar. Det är därför inte alls särskilt konstigt att platsen vi jobbar på kan ha en så stor inverkan på vårt välmående. Hos CONVENDUM kan ni hitta de bästa förutsättningarna för att ha en trevlig och produktiv arbetsdag, oavsett om du håller i ett möte eller ska arbeta fokuserat vid skrivbordet. En god stämning, trevliga utrymmen och ständig tillgång till bra kaffe är bara början. Visa intresse genom att kontakta oss så ger vi dig mer information om vad det innebär att hyra en lokal av oss i Vasastan.

BOKA VISNING I VASASTAN, STOCKHOLM

Våra moderna och flexibla lösningar är ett attraktivt val och passar såväl små, medelstora och stora företag som önskar att hyra kontor i Vasastan. Är du intresserad av att lära dig mer om vårt kontorshotell i Vasastan i Stockholm och uppleva det du också? Varmt välkommen att boka visning hos oss i CONVENDUM’s i Vasastan.

Fyll i formuläret, ring oss på telefon +46 (0)10 510 08 88, eller skicka e-post till info@convendum.se. Du är även välkommen att kontakta oss genom vår chattfunktion här på sidan.

Läs mer information och hitta fler bilder från våra lokaler i Vasastan i våra sociala medier: InstagramLinkedIn och Facebook.

Hitta alla våra locations här.

Kalkylator

Information

Exempel baserat på:

1 000 kvm kontor med 80 anställda i Stockholm.

Kostnader Per År (SEK)
300 000 SEK
30 000 SEK
200 000 SEK
100 000 SEK
100 000 SEK
20 000 SEK
10 000 SEK
Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

Du verkar ha ett väldigt förmånligt pris på ditt kontor!

Det många av våra medlemmar uppskattar är möjligheten att vara en del av ett av Sverige största nätverk med över 5 000 medlemmar men även möjligheten att ta del av ett stort antal kontor i flera städer till priset av ett.
Vill du veta mer om CONVENDUMs fördelar och vad vi kan erbjuda dig och ditt bolag?

Nyhetsbrev