Lediga kontor i Vasastan

Vasastan är tack vare sitt citynära läge och goda kommunikationsmöjligheter en attraktiv stadsdel i Stockholm. Något som har medfört att såväl antalet bostäder som kontor och restauranger har ökat i området under de senaste åren.

Allt fler organisationer ser fördelarna med att etablera sig i Vasastan och kunna dra nytta av dess centrala läge. Förbindelser med både buss och tunnelbana underlättar för pendlande medarbetare samtidigt som närheten till E4:an och Arlanda flygplats gör att Vasastan skiljer sig mycket från andra centrala stadsdelar.

På CONVENDUM är vi därför mycket glada över att kunna erbjuda moderna och kostnadseffektiva kontor i Vasastan och den nya stadsdelen Hagastaden:

 

Anledningar att välja CONVENDUM

Det finns många goda anledningar att välja CONVENDUM när du vill hyra kontor i Vasastan. Nedan har vi samlat en handfull av dem:

Stor flexibilitet 

Hos oss hittar du kontor i varierande storlekar, från litet till stort. Tack vare flexibla hyresavtal kan du dessutom utöka eller minska kontorsytan i takt med att förutsättningarna förändras. Något som resulterar i en svårslagen flexibilitet som uppskattas av företag i alla storlekar.

Fullutrustade kontor

Synonymt för samtliga av våra kontor är att dem är fullt utrustade med stilfulla och ergonomiska möbler. Vi har själva tagit fram en möbelkollektion som klarar av att möta våra höga krav på stil och funktion. Möblerna skräddarsys av vår utvalda möbelleverantör utifrån varje kontors storlek och form.

Mötes- och konferensrum

I anslutning till våra kontor hittar du också flertalet mötes- och konferensrum i varierande storlekar. Något som gör det möjligt att arrangera både mindre möten för ett fåtal personer och större konferens med hundratals deltagare.

Likt våra kontor är också mötes- och konferensrummen utrustade med bekväma möbler i stilsäker design. Självfallet är de även försedda med den senaste tekniken. Önskar du att bjuda dina gäster på välsmakande mat och dryck under mötet hjälper vi gärna till att ordna detta.

kontor vasastan

Förstklassig service

Vår förstklassiga service märker du däremot inte bara av när du önskar hjälp med catering. I och med att kontoren återfinns i vårt Coworking space är reception, städning, IT-support och andra kringtjänster inkluderade.

Utöver detta får du och dina kollegor också tillgång till alla CONVENDUMs förmåner, vilket inkluderar access till aktivitetsbaserade coworkingytor, lounger, konferenscenter, restauranger, caféer, gym och liknande.

Utveckling i social kontext

Genom att dela utrymmen som coworkingytor och lounger med andra företag ges du och dina kollegor också möjligheten att utvecklas i en professionell och social kontext. Ni blir en del av vårt inspirerande community och får en naturlig plats att utbyta idéer och knyta nya kontakter, parallellt som det uppstår affärs- och samarbetsmöjligheter.

Våra moderna och flexibla lösningar är ett attraktivt val för såväl små, medelstora och stora företag som önskar att hyra kontor i Vasastan. Boka gärna en visning redan idag eller kontakta oss så berättar vi mer.

Du kan hitta fler bilder från våra kontorslokaler och information i våra sociala medier: Instagram, LinkedIn och Facebook.

Hitta alla våra locations här.

Kontor Vasastan

Boka visning

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se