Hos CONVENDUMs Coworking spaces finns gott om kontor att hyra – och vi ger dig mycket mer än traditionella kontorslösningar. Här får du flexibla hyresavtal som gör det enkelt att växla upp eller ner kontorsytan vid behov. I medlemskapet ingår vår service med bemannad reception, städning, teknik, support och all administration kring lokalerna.

Upplägget med ett låsbart kontor i anslutning till våra Coworking spaces kallar vi private office. Det här är ett utmärkt val för små, medelstora och stora företag. Vi har nämligen kontor att hyra i de flesta storlekar. Från små kontor med färre arbetsplatser, till hela våningsplan. Självklart har du som hyr kontor även tillgång till hela vår planlösning med reception, telefonrum, café, lounge, gym, pentry, takterrasser, coworking, konferens- och mötesrum som återfinns på flertalet adresser i Stockholm, Göteborg, Mallorca och våra kommande etableringar.

Utöver en arbetsplats i representativ miljö erbjuder alla våra kontor tillgång till kontorsförvaring och ergonomiska kontorsmöbler i premiumdesign. I kontorsinredningen ingår höj- och sänkbara kontorsbord och bekväma stolar.

Visste du förresten att vi även erbjuder exklusiva boenden för korta och längre perioder, med övernattning i anslutning till kontor? Lösningen kallas CONVENDUM Living.

Vill du ta reda på mer om våra kontor och deras ergonomi, design, lounge, planlösning och flexibla hyresavtal?

Läs mer Läs mindre

KONTOR STOCKHOLM

Om du önskar att hyra kontor i Stockholm är CONVENDUM helt rätt samarbetspartner för dig. Vi erbjuder ett stort utbud av varierande premiumkontor i attraktiva lägen. Genom att flytta verksamheten till oss får du däremot mer än bara ett kontor. Du får också tillgång till aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounger, konferenscenter, restauranger, caféer och gym bland mycket mer.

KONTOR GÖTEBORG

Letar du efter ett kontor i Göteborg? Då kan du med fördel vända dig till oss på CONVENDUM. Vi erbjuder dig moderna kontor med ett attraktivt och citynära läge, mitt på Avenyn.