Kontor hos CONVENDUM

Visste du att företag med traditionella kontorslösningar i många fall bara använder 50 procent av kontorsytan? Här finns med andra ord mycket pengar att spara för många företag varje månad.

Som hyresgäst hos oss på CONVENDUM betalar du bara för den yta som motsvarar dina och ditt företags behov. Vi tillhandahåller ett stort antal kontor i varierande storlekar, som alla omfattas av flexibla hyresvillkor som gör det möjligt att utöka eller minska ytan för ditt kontor allt eftersom förutsättningarna förändras.

Vad som ingår i vår tjänst

Våra öppna lounger erbjuder arbetsplatser och goda möjligheter till spontana möten.

Våra coworking ytor är särskilt utformade för att ge bästa möjlighet till både fokusarbete och informella möten.

Våra coworking spaces är tillgängliga 24/7 med ert medlemskort.

Varje morgon serveras en frukost i vår lounge.

Vår personal finns på plats varje vardag mellan 08:00-17:00 för att hjälpa er med alla era behov.

Som medlem har ni exklusiv tillgång till våra välutrustade gym på Katarinavägen 15, Biblioteksgatan 29 (endast husgäster), Gävlegatan 16, Fleminggatan 18, Vasagatan 16 och Kungsportsavenyn 21.

Som medlem har ni tillgång till blixtsnabb WIFI och trådbunden internetuppkoppling.

Fria och säkra utskrifter på högkvalitativa skrivare ingår i medlemskapet.

Med CONVENDUMs medlemsapp finns möjligheten att boka konferensrum direkt från mobilen. Dessutom access till exklusiva erbjudanden och events.

Våra kontor och Coworking ytor kommer fullt utrustade med moderna och ergonomiska möbler.

Registrera din företagsadress hos CONVENDUM och låt vår personal hjälpa er med posthantering.

Utöver dessa fördelar erbjuder CONVENDUM mycket mer. Kontakta oss för att veta mer.

CONVENDUMs stora kontor

Intresserad av att veta mor om CONVENDUMs stora kontor? Läs mer i knappen här nedan.

Läs mer

 

Medlemskap med fast pris – men inte fast plats

Genom ett medlemskap hos oss har ditt företag full tillgång till alla våra kontorshotell i Stockholm, Göteborg och Palma om du är på resande fot. Oavsett vilket kontorshotell du hyr in dig på, får du alltid en flexibel och kostnadseffektiv lösning skräddarsydd efter dina behov där vår All Inclusive-service ingår.

I ditt medlemskap ingår bland annat:

 • Coworking space
 • Lounge
 • Frukost
 • Bemannad reception
 • Gym
 • WiFi
 • Skrivare
 • Medlemsapp
 • Kontorsmöbler
 • Företagsadress
 • Möjlighet att boka konferensrum

Forskning om coworking

Private Office och Big Office – kontorslösningar för små och stora företag

Vid behov, har du alltid möjlighet att hyra ett eller flera Private Offices. Det är toppmoderna låsbara kontor som passar dig som vill arbeta fokuserat. Alla kontor är inredda med höj- och sänkbara skrivbord, ergonomiska stolar och bra möjligheter till förvaring. Eftersom hyresavtalen är flexibla kan du själv välja när du behöver utöka eller skala ner antalet kontor.

Behöver ditt företag större utrymme för att växa och utvecklas? Då kan du kan till och med hyra ett helt våningsplan om du har många anställda som behöver plats. På CONVENDUM erbjuder vi fullt utrustade, premiumkontor för stora företag med högkvalitativ service och personal på plats. Vi kallar dessa kontor för Big Offices, som ger din verksamhet ett utrymme av premiumkvalitet.

Vill du veta mer om våra kontor? Kontakta oss för mer information eller boka visning!

Kontor Vasastan coworking

Anledningar att välja CONVENDUM

Hyresvillkor ska vara flexibla

På CONVENDUM tycker vi att hyresvillkor ska vara flexibla och på våra kontorshotell erbjuder vi lika flexibla lösningar. Oavsett av om du driver ett företag med flera anställda som är i behov av kontorsrum, eller om du är egenföretagare och bara behöver en kontorsplats, kan vi självklart hjälpa dig att hitta ett upplägg som passar just dina behov.

Förstklassiga förmåner och service

Att vara medlem hos oss ska vara förmånligt. Utöver en arbetsplats i representativ miljö med förstklassiga förmåner, får du får bland annat tillgång till alla våra aktivitetsbaserade coworking spaces, lounger, konferenscenter, restauranger, caféer, gym och andra förmåner som återfinns på alla våra kontorshotell. Genom ditt medlemskap slipper du dessutom tänka på tids- och kostnadskrävande kringliggande tjänster, såsom reception, städning, WiFi, skrivare, IT-support och liknande. Alla dessa tjänster ingår med fri tillgång.

24/7 access till alla våra kontor

Som medlem på CONVENDUM får du tillgång till våra olika coworking spaces i Stockholm, Göteborg och på Mallorca. Har du din bas i Stockholm, men är på jobbresa i en annan stad där vi finns, kan du enkelt boka plats utefter behov på kontoret du är intresserad av.

Inspirerande community

CONVENDUM är mer än bara ett kontor. Eftersom de gemensamma ytorna delas med andra medlemmar, får du möjligheten att utvecklas i en social och professionell kontext. Daglig frukost blir naturliga tillfällen att utbyta erfarenheter och inleda nya samarbeten.

CONVENDUMs kontor

Om du vill hyra ett kontor hos oss på CONVENDUM, kan vi erbjuda ett stort utbud av varierande premiumkontor med attraktiva lägen.

Genom att flytta din verksamhet till oss, får du mer än bara ett kontor. Du får också tillgång till aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounger, konferenscenter, restauranger, caféer och gym bland mycket annat.

Våra kontor i Stockholm

Läs mer

Våra kontor i Göteborg

Läs mer

Kontor Göteborg - Hitta ett ledigt kontor i Göteborg med Convendum

Vanliga frågor och svar om våra kontor

Vad är ett kontor?

Ett kontor är en arbetsplats som är avsedd för att utföra olika typer av administrativa, professionella eller affärsrelaterade arbetsuppgifter. Det kan vara en individuell arbetsplats eller ett delat utrymme där flera personer arbetar tillsammans.

Vad ska man ha på kontoret?

Det som behövs på ett kontor kan variera beroende på företagets behov och arbetsuppgifter. Generellt sett kan man behöva skrivbord, stolar, datorer, telefoner, skrivare, lagringsutrymmen, belysning och andra arbetsrelaterade tillbehör. Andra vanliga inslag kan vara mötesrum, lounger, kök och andra gemensamma utrymmen för att främja samarbete och trivsel.

Hur stort bör ett kontor vara?

Storleken på ett kontor beror på antalet anställda och företagets specifika behov. En riktlinje är att tillhandahålla cirka 7-12 kvadratmeter per person för att skapa en bekväm och produktiv arbetsmiljö. Det är viktigt att ha tillräckligt med utrymme för olika arbetsstationer, mötesrum, förvaring och gemensamma utrymmen. Vid val av kontorsstorlek bör man också ta hänsyn till eventuell tillväxt och behovet av flexibilitet.

Hur ska man inreda sitt kontor?

Våra kontor är inredda med ergonomiska designmöbler för att göra din upplevelse så bekväm som möjligt. Vi vet också hur viktigt och välbehövligt det kan vara med en paus. Därför erbjuder vi bland annat gym och frukost som en del av vår All Inclusive-service. Vi har tänkt på allt åt dig!

Var ligger CONVENDUMs lokaler?

En av många fördelar som medlem hos CONVENDUM är att vi finns på många olika platser. Det gör det möjligt för dig att välja bland flera olika kontor på vår karta för att effektivisera ditt arbete när du är på resande fot. Som medlem hos oss, kan du nyttja utrymmen på samtliga kontor i Stockholm, Göteborg och på Mallorca.

Läs mer våra olika kontor och kontakta oss via e-post eller telefon: https://convendum.se/sv/coworking-space/

Vilken service ingår?

Du kan nyttja alla öppna coworkingytor, lounger, restauranger, caféer, gym och andra bekvämligheter som är tillgängliga på våra kontorshotell. För att du ska kunna fokusera på kärnverksamheten är våra kontorshotell bemannade under samtliga vardagar. Det innebär att du inte behöver tänka på kringliggande tjänster såsom reception, städning, WiFi, IT-support, skrivare och liknande. Allt ingår.

 

Vill du hyra kontor på CONVENDUM? Kontakta oss idag!

Hör av dig till oss om du vill ha mer information. Eller passa på att boka in en visning av det kontorshotell som du tycker verkar intressant för dig. Du kontaktar oss via e-post på info@convendum.se, ringer oss på telefon +46(0)10 510 08 88 eller fyller i formuläret. Självklart kan du även använda chattfunktionen här på sidan.

Vill du se fler bilder och få en tydligare uppfattning om CONVENDUM? Titta in på våra sociala medier: Instagram, LinkedIn och Facebook.

Kalkylator

Information

Exempel baserat på:

1 000 kvm kontor med 80 anställda i Stockholm.

Kostnader Per År (SEK)
300 000 SEK
30 000 SEK
200 000 SEK
100 000 SEK
100 000 SEK
20 000 SEK
10 000 SEK
Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

Du verkar ha ett väldigt förmånligt pris på ditt kontor!

Det många av våra medlemmar uppskattar är möjligheten att vara en del av ett av Sverige största nätverk med över 5 000 medlemmar men även möjligheten att ta del av ett stort antal kontor i flera städer till priset av ett.
Vill du veta mer om CONVENDUMs fördelar och vad vi kan erbjuda dig och ditt bolag?

Nyhetsbrev