Anledningar att välja CONVENDUM

Hyresvillkor ska vara flexibla

Sitter ditt företag fast i ett långt och statiskt hyresavtal? På CONVENDUM tycker vi att hyresvillkor ska vara flexibla och på våra kontorshotell erbjuder vi lika flexibla lösningar. Oberoende av om du driver ett företag med flera anställda som är i behov av kontorsrum, eller om du är egenföretagare och bara behöver en kontorsplats, kan vi självklart hjälpa dig att hitta ett upplägg som passar just dina behov. Vad sägs om moderna lokaler med centralt läge, modern inredning och allt du behöver för att kunna arbeta på ett bra sätt?

Förstklassiga förmåner och service

Att vara medlem hos oss ska vara förmånligt. Du får bland annat tillgång till alla våra aktivitetsbaserade coworking spaces, lounger, konferenscenter, restauranger, caféer, gym och andra förmåner som återfinns på alla våra kontorshotell.

Genom att hyra en kontorsplats på Södermalm slipper du även tänka på tids- och kostnadskrävande kringliggande tjänster, såsom reception, städning, WiFi, skrivare, IT-support och liknande. Alla dessa tjänster ingår med fri tillgång.

24/7 access till alla våra kontor

Som medlem på CONVENDUM får du tillgång till våra olika coworking spaces i Stockholm, Göteborg och på Mallorca. Har du din bas i Stockholm, men är på jobbresa i en annan stad där vi finns, kan du enkelt boka plats utefter behov på kontoret du är intresserad av.

Inspirerande community

CONVENDUM är mer än bara ett kontor. Eftersom de gemensamma ytorna delas med andra medlemmar, får du möjligheten att utvecklas i en social- och professionell kontext. Daglig frukost och veckovisa after works blir naturliga tillfällen att utbyta erfarenheter och inleda nya samarbeten.

Forskning om coworking

Mer än bara ett kontor

Utöver en arbetsplats i representativ miljö med förstklassiga förmåner, har alla våra kontor tillgång till kontorsförvaring och ergonomiska kontorsmöbler i premiumdesign. I kontorsinredningen ingår höj- och sänkbara kontorsbord och bekväma stolar.

Visste du att vi även erbjuder exklusiva boenden för korta och längre perioder för dig som vill övernatta i anslutning till kontoret? Lösningen kallas CONVENDUM Living.

Kontor Vasastan coworking

Våra olika kontor i Stockholm

Om du vill hyra ett kontor i Stockholm, kan vi på CONVENDUM erbjuda ett stort utbud av varierande premiumkontor med attraktiva lägen. Genom att flytta din verksamhet till oss, får du mer än bara ett kontor. Du får också tillgång till aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounger, konferenscenter, restauranger, caféer och gym bland mycket annat.

Läs mer

Våra olika kontor i Göteborg

Letar du efter ett kontor i Göteborg, kan du med fördel vända dig till oss på CONVENDUM. Vi erbjuder dig moderna kontor med ett attraktivt och citynära läge, mitt på Avenyn.

Läs mer

Vanliga frågor om våra kontor

Var ligger era lokaler?

En av många fördelar som medlem hos CONVENDUM är att vi finns på många olika platser. Det gör det möjligt för dig att välja bland flera olika kontor på vår karta för att effektivisera ditt arbete när du är på resande fot. Som medlem hos oss, kan du nyttja utrymmen på samtliga kontor i Stockholm, Göteborg och på Mallorca.

Läs mer våra olika kontor och kontakta oss via e-post eller telefon redan idag: https://convendum.se/sv/coworking-space/

Vad har jag som hyresgäst tillgång till?

Du kan nyttja alla öppna coworkingytor, lounger, restauranger, caféer, gym och andra bekvämligheter som är tillgängliga på våra kontorshotell. För att du ska kunna fokusera på kärnverksamheten är våra kontorshotell bemannade under samtliga vardagar. Det innebär att du inte behöver tänka på kringliggande tjänster såsom reception, städning, WiFi, IT-support, skrivare och liknande. Allt ingår.

Vad kostar ett medlemskap hos er och vad ingår i det?

Ett medlemskap hos CONVENDUM kostar 4 995 kronor per person och månad. Som medlem på CONVENDUM har du tillgång till alla våra kontor i Stockholm, Göteborg och på Mallorca – dygnet runt, årets alla dagar.

Vad är CONVENDUM Living?

CONVENDUM Living är ett unikt bostadskonceptet som bäst beskrivs som en hybrid mellan hotell och lägenhet, vilket innebär att det är ett attraktivt val för organisationer periodvis eller under längre perioder är i behov av att arbeta och övernatta i Stockholm. Precis som våra coworking spaces är våra lägenheter fullt utrustade med allt du kan förvänta dig av ett modernt och exklusivt boende. Läs mer: https://convendum.se/sv/coliving/

Hur kommer jag i kontakt med er?

Du når oss via vår chatt här på hemsidan, via telefon och e-post.

Finns det möjlighet att boka en visning av era lokaler?

Självklart! Du är alltid varmt välkommen att boka en visning av våra lediga lokaler. Fyll i formuläret på hemsidan, ring oss på +46 (0)10 510 08 88 eller skicka e-post till info@convendum.se.

Kontor Göteborg - Hitta ett ledigt kontor i Göteborg med Convendum

 

Frågor? Kontakta oss!

Ove Hansson Coworking space
Ove Hansson
Chief Commercial Officer

KONTOR STOCKHOLM

Om du önskar att hyra kontor i Stockholm är CONVENDUM helt rätt samarbetspartner för dig. Vi erbjuder ett stort utbud av varierande premiumkontor i attraktiva lägen. Genom att flytta verksamheten till oss får du däremot mer än bara ett kontor. Du får också tillgång till aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounger, konferenscenter, restauranger, caféer och gym bland mycket mer.

KONTOR GÖTEBORG

Letar du efter ett kontor i Göteborg? Då kan du med fördel vända dig till oss på CONVENDUM. Vi erbjuder dig moderna kontor med ett attraktivt och citynära läge, mitt på Avenyn.
Kontor Vasastan

Boka visning

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

    Kontor Vasastan

    Boka visning

    Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

    Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se