Kontor hos CONVENDUM

Studier visar att företag med traditionella kontorslösningar i många fall bara använder 50 procent av kontorsytan, vilket innebär att det finns mycket pengar att spara varje månad.

Som hyresgäst hos CONVENDUM betalar du bara för den yta som motsvarar dina och ditt företags behov. Vi tillhandahåller ett stort antal kontor i varierande storlekar, som alla omfattas av flexibla hyresvillkor som gör det möjligt att utöka eller minska ytan för ditt kontor allt eftersom förutsättningarna förändras. Våra kontor lämpar sig därför utmärkt för både små, medelstora och stora bolag.

Vad som ingår i alla våra kontor

Våra öppna lounger erbjuder arbetsplatser och goda möjligheter till spontana möten.

Våra coworking ytor är särskilt utformade för att ge bästa möjlighet till både fokusarbete och informella möten.

Våra coworking spaces är tillgängliga 24/7 med ert medlemskort.

Varje morgon serveras en frukost i vår lounge.

Vår personal finns på plats varje vardag mellan 08:00-17:00 för att hjälpa er med alla era behov.

Som medlem har ni exklusiv tillgång till våra välutrustade gym på Katarinavägen 15, Biblioteksgatan 29 (endast husgäster), Gävlegatan 16, Fleminggatan 18, Vasagatan 16 och Kungsportsavenyn 21.

Som medlem har ni tillgång till blixtsnabb WIFI och trådbunden internetuppkoppling.

Fria och säkra utskrifter på högkvalitativa skrivare ingår i medlemskapet.

Med CONVENDUMs medlemsapp finns möjligheten att boka konferensrum direkt från mobilen. Dessutom access till exklusiva erbjudanden och events.

Våra kontor och Coworking ytor kommer fullt utrustade med moderna och ergonomiska möbler.

Registrera din företagsadress hos CONVENDUM och låt vår personal hjälpa er med posthantering.

Nätverka med andra medlemmar under våra After Works varje torsdag i Stockholm och varje fredag i Göteborg. Vår After Work är mellan 15:30-17:00.

Anledningar att välja CONVENDUM

Hyresvillkor ska vara flexibla

Sitter ditt företag fast i ett långt och statiskt hyresavtal? På CONVENDUM tycker vi att hyresvillkor ska vara flexibla och på våra kontorshotell erbjuder vi lika flexibla lösningar. Oberoende av om du driver ett företag med flera anställda som är i behov av kontorsrum, eller om du är egenföretagare och bara behöver en kontorsplats, kan vi självklart hjälpa dig att hitta ett upplägg som passar just dina behov. Vad sägs om moderna lokaler med centralt läge, modern inredning och allt du behöver för att kunna arbeta på ett bra sätt?

Förstklassiga förmåner och service

Att vara medlem hos oss ska vara förmånligt. Du får bland annat tillgång till alla våra aktivitetsbaserade coworking spaces, lounger, konferenscenter, restauranger, caféer, gym och andra förmåner som återfinns på alla våra kontorshotell.

Genom att hyra en kontorsplats på Södermalm slipper du även tänka på tids- och kostnadskrävande kringliggande tjänster, såsom reception, städning, WiFi, skrivare, IT-support och liknande. Alla dessa tjänster ingår med fri tillgång.

24/7 access till alla våra kontor

Som medlem på CONVENDUM får du tillgång till våra olika coworking spaces i Stockholm, Göteborg och på Mallorca. Har du din bas i Stockholm, men är på jobbresa i en annan stad där vi finns, kan du enkelt boka plats utefter behov på kontoret du är intresserad av.

Inspirerande community

CONVENDUM är mer än bara ett kontor. Eftersom de gemensamma ytorna delas med andra medlemmar, får du möjligheten att utvecklas i en social- och professionell kontext. Daglig frukost och veckovisa after works blir naturliga tillfällen att utbyta erfarenheter och inleda nya samarbeten.

Forskning om coworking

Mer än bara ett kontor

Utöver en arbetsplats i representativ miljö med förstklassiga förmåner, har alla våra kontor tillgång till kontorsförvaring och ergonomiska kontorsmöbler i premiumdesign. I kontorsinredningen ingår höj- och sänkbara kontorsbord och bekväma stolar.

Visste du att vi även erbjuder exklusiva boenden för korta och längre perioder för dig som vill övernatta i anslutning till kontoret? Lösningen kallas CONVENDUM Living.

Kontor Vasastan coworking

Våra olika kontor i Stockholm

Om du vill hyra ett kontor i Stockholm, kan vi på CONVENDUM erbjuda ett stort utbud av varierande premiumkontor med attraktiva lägen. Genom att flytta din verksamhet till oss, får du mer än bara ett kontor. Du får också tillgång till aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounger, konferenscenter, restauranger, caféer och gym bland mycket annat.

Läs mer

Våra olika kontor i Göteborg

Letar du efter ett kontor i Göteborg, kan du med fördel vända dig till oss på CONVENDUM. Vi erbjuder dig moderna kontor med ett attraktivt och citynära läge, mitt på Avenyn.

Läs mer

Vanliga frågor om våra kontor

Var ligger era lokaler?

En av många fördelar som medlem hos CONVENDUM är att vi finns på många olika platser. Det gör det möjligt för dig att välja bland flera olika kontor på vår karta för att effektivisera ditt arbete när du är på resande fot. Som medlem hos oss, kan du nyttja utrymmen på samtliga kontor i Stockholm, Göteborg och på Mallorca.

Läs mer våra olika kontor och kontakta oss via e-post eller telefon redan idag: https://convendum.se/sv/coworking-space/

Vad har jag som hyresgäst tillgång till?

Du kan nyttja alla öppna coworkingytor, lounger, restauranger, caféer, gym och andra bekvämligheter som är tillgängliga på våra kontorshotell. För att du ska kunna fokusera på kärnverksamheten är våra kontorshotell bemannade under samtliga vardagar. Det innebär att du inte behöver tänka på kringliggande tjänster såsom reception, städning, WiFi, IT-support, skrivare och liknande. Allt ingår.

Vad kostar ett medlemskap hos er och vad ingår i det?

Ett medlemskap hos CONVENDUM kostar 4 995 kronor per person och månad. Som medlem på CONVENDUM har du tillgång till alla våra kontor i Stockholm, Göteborg och på Mallorca – dygnet runt, årets alla dagar.

Vad är CONVENDUM Living?

CONVENDUM Living är ett unikt bostadskonceptet som bäst beskrivs som en hybrid mellan hotell och lägenhet, vilket innebär att det är ett attraktivt val för organisationer periodvis eller under längre perioder är i behov av att arbeta och övernatta i Stockholm. Precis som våra coworking spaces är våra lägenheter fullt utrustade med allt du kan förvänta dig av ett modernt och exklusivt boende. Läs mer: https://convendum.se/sv/coliving/

Hur kommer jag i kontakt med er?

Du når oss via vår chatt här på hemsidan, via telefon och e-post.

Finns det möjlighet att boka en visning av era lokaler?

Självklart! Du är alltid varmt välkommen att boka en visning av våra lediga lokaler. Fyll i formuläret på hemsidan, ring oss på +46 (0)10 510 08 88 eller skicka e-post till info@convendum.se.

Kontor Göteborg - Hitta ett ledigt kontor i Göteborg med Convendum

 

VÅRA COWORKING SPACES

COWORKING STOCKHOLM

COWORKING STOCKHOLM

CONVENDUM erbjuder flexibla hyreskontrakt för alla våra coworking spaces på ett flertal attraktiva lägen i Stockholm, både centralt och i ytterområdena.
Coworking space Göteborg

Coworking space Göteborg

CONVENDUM coworking space på Kungsportsavenyn 21 i Göteborg består av sju våningar där de toppmoderna kontoren, coworkingytorna och mötes- och konferensrummen är inredda i sober design med ergonomiska möbler för att erbjuda er en inspirerande arbetsmiljö. Högst upp ligger även en härlig takterrass med fantastisk utsikt över Avenyn.
COWORKING SPACE PALMA DE MALLORCA

COWORKING SPACE PALMA DE MALLORCA

Sommaren 2022 öppnar CONVENDUM upp Palmas och Mallorcas första coworking space. CONVENDUM erbjuder flexibla hyreskontrakt på vårt coworking space i centrala Palma de Mallorca.
Löfströms Allé 6, Sundbyberg

Löfströms Allé 6, Sundbyberg

Under hösten 2023 etablerar CONVENDUM ett nytt Coworking Space i ett av Sundbybergs centrums mest ikoniska hus, prestigefastigheten Koppartråden. Det kommer att finnas kontorslösningar och öppna arbetsytor för coworking på…
Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Boka visning

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se