Hyr kontor med det lilla extra

Våra private office är kontor som finns i flera storlekar och är utrustade med höj- och sänkbara skrivbord, ergonomiska stolar och förvaringsmöjligheter av hög kvalitet. Till kontoren ingår givetvis även CONVENDUM´s service och förmåner, samt möjligheten att jobba och boka mötesrum på alla våra coworking spaces. Private office är en perfekt lösning för er som behöver arbeta privat och vill ha möjlighet att byta miljö under arbetsdagen. Våra flexibla hyresavtal gör det dessutom möjligt att utöka eller skala ner antalet kontor i takt med att företagets förutsättningar ändras.


Möblerat – Alla kontor är utrustade med ergonomiska designmöbler.

Flexibelt – Om ert behov av utrymme ökar eller minskar är det enkelt att byta kontorsrum.

Läget – Våra kontor ger ert företag möjlighet till en central adress. Se våra enheter i Stockholm och Göteborg.


Det finns många detaljer som utmärker CONVENDUMs kontor. Bland annat erbjuder vi en unik design med en egen möbelkollektion från tillverkaren Ragnars som skräddarsyr möblemanget efter kontorets storlek och form. Med våra höj- och sänkbara bord och stolar kan ni enkelt justera arbetsposition under dagen. Kontoren är också utrustade med förvaring som gör att ni enkelt kan förvara material som inte behövs för tillfället.

KONTOR STOCKHOLM

Om du önskar att hyra kontor i Stockholm är CONVENDUM helt rätt samarbetspartner för dig. Vi erbjuder ett stort utbud av varierande premiumkontor i attraktiva lägen. Genom att flytta verksamheten till oss får du däremot mer än bara ett kontor. Du får också tillgång till aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounger, konferenscenter, restauranger, caféer och gym bland mycket mer.

KONTOR GÖTEBORG

Letar du efter ett kontor i Göteborg? Då kan du med fördel vända dig till oss på CONVENDUM. Vi erbjuder dig moderna kontor med ett attraktivt och citynära läge, mitt på Avenyn.