Event Stockholm

Är du på jakt efter en inspirerande miljö för att hålla evenemang i Stockholm? Vi på CONVENDUM erbjuder unika och exklusiva lokaler som passar perfekt för event, kick-off och konferenser.

Var i Stockholm ska du ha ditt event? Våra lokaler finns runtom hela city – alltid nära till restauranger, aktiviteter och hotell. Du får förstklassig service och vi hjälper dig med dina önskemål. Hitta din lokal redan idag – smidigt och enkelt. Vi hjälper dig med rätt upplägg för ett minnesvärt evenemang, skräddarsytt för dig och dina gäster.

BOKA NÄSTA EVENT PÅ CONVENDUM

Vi är stolta över att erbjuda en mångsidig portfölj av eventlokaler som är skräddarsydda för att passa olika typer av evenemang. Oavsett om du planerar en elegant galamiddag, en företagskonferens eller en produktlansering, har vi den perfekta lokalen för dig. Våra lokaler är utformade för att vara flexibla och anpassningsbara för att möta dina specifika behov och ge dig utrymme att skapa din drömupplevelse. Kontakta oss så berättar vi mer.

Vad gör CONVENDUM?

CONVENDUM erbjuder privata kontor, coworking spaces i öppna kontorslandskap, mötes- och konferensrum samt event-lokaler runtom i Stockholm. Många företagare tycker att kontorshotell är ett perfekt alternativ när man söker ett nytt, smidigt och modernt sätt att arbeta på. Vi har moderna kontorsrum som finns tillgängliga i flera olika storlekar.

Nyfiken på att läsa mer? Läs denna artikel: Vad är ett kontorshotell?

Coworking gemenskap

Läs mer Läs mindre

Kalkylator

Information

Exempel baserat på:

1 000 kvm kontor med 80 anställda i Stockholm.

Kostnader Per År (SEK)
300 000 SEK
30 000 SEK
200 000 SEK
100 000 SEK
100 000 SEK
20 000 SEK
10 000 SEK
Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

Du verkar ha ett väldigt förmånligt pris på ditt kontor!

Det många av våra medlemmar uppskattar är möjligheten att vara en del av ett av Sverige största nätverk med över 5 000 medlemmar men även möjligheten att ta del av ett stort antal kontor i flera städer till priset av ett.
Vill du veta mer om CONVENDUMs fördelar och vad vi kan erbjuda dig och ditt bolag?

Nyhetsbrev