Event Stockholm

Är du på jakt efter en inspirerande miljö för att hålla evenemang i Stockholm? Vi på CONVENDUM erbjuder unika och exklusiva lokaler som passar perfekt för event, kick-off och konferenser.

Var i Stockholm ska du ha ditt event? Våra lokaler finns runtom hela city – alltid nära till restauranger, aktiviteter och hotell. Du får förstklassig service och vi hjälper dig med dina önskemål. Hitta din lokal redan idag – smidigt och enkelt. Vi hjälper dig med rätt upplägg för ett minnesvärt evenemang, skräddarsytt för dig och dina gäster.

BOKA NÄSTA EVENT PÅ CONVENDUM

Vi är stolta över att erbjuda en mångsidig portfölj av eventlokaler som är skräddarsydda för att passa olika typer av evenemang. Oavsett om du planerar en elegant galamiddag, en företagskonferens eller en produktlansering, har vi den perfekta lokalen för dig. Våra lokaler är utformade för att vara flexibla och anpassningsbara för att möta dina specifika behov och ge dig utrymme att skapa din drömupplevelse. Kontakta oss så berättar vi mer.

Vad gör CONVENDUM?

CONVENDUM erbjuder privata kontor, coworking spaces i öppna kontorslandskap, mötes- och konferensrum samt event-lokaler runtom i Stockholm. Många företagare tycker att kontorshotell är ett perfekt alternativ när man söker ett nytt, smidigt och modernt sätt att arbeta på. Vi har moderna kontorsrum som finns tillgängliga i flera olika storlekar.

Nyfiken på att läsa mer? Läs denna artikel: Vad är ett kontorshotell?

Här finns vi

NYBROGATAN 17

I det nyrenoverade Astoriahuset har vi flera mötes- och konferenslokaler som funkar utmärkt för event.

BIBLIOTEKSGATAN 29

Just intill Stureplan ligger detta förstklassiga konferens- och kontorshotell, som du kan hyra för ditt evenemang.

FLEMINGGATAN 18

CONVENDUM har även en lokal i Trygg-Hansa-huset på Kungsholmen.

Coworking gemenskap

GÄVLEGATAN 16

Föredrar du Hagastaden? Du hittar våra lokaler på Gävlegatan 16.

KATARINAVÄGEN 15

Till Slussen är det lätt att ta sig. I Glashuset på Södermalm har vi flera mötesrum och även en stor hörsal för upp till 74 personer, perfekt för evenemang med föreläsningar eller uppträdanden.

STRANDVÄGEN 1

Anländer dina gäster till Stockholms Centralstation? Boka ett av våra konferensrum på Strandvägen 1 för ditt evenemang. Vi hjälper gärna till med mat och dryck.

VASAGATAN 16

Även Vasagatan 16 ligger nära centralstationen. Här finns CONVENDUMs toppmoderna lokaler med utrymme för upp till 150 personer i vår vackra lounge och vinterträdgård. Perfekt för mingel, utställningar och andra event.

VÄSTRA JÄRNVÄGSGATAN 3

I CONVENDUMs lokaler mittemot centralstationen får du en avslappnad miljö med fantastisk service.

SUNDBYBERG

Sundbyberg är en stadsdel som växer hela tiden. Med närheten till Bromma flygplats och Arlanda är detta en konferenslokal som passar bra för dig som får långväga deltagare.

Hyr vårt café för ditt mingel eller föredrag

Kungsgatan 9

På Kungsgatan 9 hittar du the coworking space. Här finns nämligen vårt flaggskepp med seminarie- och konferensrum varvat med praktiska och toppmoderna mötesrum i olika storlekar. På entréplan finns CONVENDUM Coffee som är vårt unika premiumcafé. Du som vill, kan hyra hela cafét som eventlokal för mingel eller föredrag.

Samuel Daneberg

Kontakta oss idag

CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade coworking spaces och co-living på de platser där vi ser att det finns behov. Våra lokaler är utmärkta även för evenemang.

Varmt välkommen att boka en visning av någon av våra lokaler för att se om den passar för ditt planerade event. Ring till +46 (0)10 510 08 88, skicka e-post till info@convendum.se eller fyll i formuläret. Givetvis kan du även använda chattfunktionen här på sidan om du föredrar det.

Du hittar oss även på sociala medier: InstagramLinkedIn och Facebook.

Hitta alla våra locations här.

Lediga lokaler i Stockholm City och centrala stadsdelar

Event Stockholm. Vanliga frågor och svar!

Var kan jag hålla evenemang i Stockholm?

När du väljer att hålla ditt evenemang i någon av CONVENDUMs lokaler kan du välja mellan flera olika adresser. Centralt vid Stureplan, nära flygplatserna i Sundbyberg eller i populära Hagastaden till exempel.

Kan jag hyra en lokal för event redan idag?

Om du klickar på Boka nu under den lokal som intresserar dig så kan du se tillgänglighet för den dag du planerar att hålla ditt evenemang. Du kan även välja att boka en visning om du vill komma och titta på lokalen innan du bestämmer dig. Hör av dig redan idag för att vara säker på att få tag på rätt lokal i tid.

Vad gör man på event Stockholm?

Det beror på vilket företag som håller eventet och vad syftet är. Idag finns det många typer av evenemang, vissa håller event för att visa upp en ny produkt eller för att fira något. Andra har föreläsare eller musikakter på sina event. Ett lyckat event hålls ofta i en inspirerande miljö, med bra mat och god stämning.

Hur mycket kostar det att hyra en lokal för event eller kick-off i Stockholm?

Det varierar beroende på faktorer som storlek, läge och skick. I Stockholm är det stor prisvariation beroende på var lokalen är belägen och vad som ingår i hyran. Kontakta gärna oss för en prisförfrågan för just ditt event.

Kalkylator

Information

Exempel baserat på:

1 000 kvm kontor med 80 anställda i Stockholm.

Kostnader Per År (SEK)
300 000 SEK
30 000 SEK
200 000 SEK
100 000 SEK
100 000 SEK
20 000 SEK
10 000 SEK
Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

Du verkar ha ett väldigt förmånligt pris på ditt kontor!

Det många av våra medlemmar uppskattar är möjligheten att vara en del av ett av Sverige största nätverk med över 5 000 medlemmar men även möjligheten att ta del av ett stort antal kontor i flera städer till priset av ett.
Vill du veta mer om CONVENDUMs fördelar och vad vi kan erbjuda dig och ditt bolag?

Nyhetsbrev