ENTERPRISE MEMBERSHIP

Nu lanserar CONVENDUM Enterprise Membership som utgår från varje enskilt verksamhetsbehov. Ett medlemskap som komplement till det traditionella kontoret. Med CONVENDUMs Enterprise Membership får alla medarbetare tillgång till lokala arbetshubbar på CONVENDUMs olika adresser, 20 stycken kontor i Stockholm, Göteborg och Palma de Mallorca och övriga kringtjänster som mötes- och konferensanläggning, nätverkande, access 24/7 till alla adresser, service, gym och frukost. 

Våra öppna lounger erbjuder arbetsplatser och goda möjligheter till spontana möten.

Våra coworking ytor är särskilt utformade för att ge bästa möjlighet till både fokusarbete och informella möten.

Våra coworking spaces är tillgängliga 24/7 med ert medlemskort.

Varje morgon serveras en frukost i vår lounge.

Vår personal finns på plats varje vardag mellan 08:00-17:00 för att hjälpa er med alla era behov.

Som medlem har ni exklusiv tillgång till våra välutrustade gym på Katarinavägen 15, Biblioteksgatan 29 (endast husgäster), Gävlegatan 16, Fleminggatan 18, Vasagatan 16 och Kungsportsavenyn 21.

Som medlem har ni tillgång till blixtsnabb WIFI och trådbunden internetuppkoppling.

Fria och säkra utskrifter på högkvalitativa skrivare ingår i medlemskapet.

Med CONVENDUMs medlemsapp finns möjligheten att boka konferensrum direkt från mobilen. Dessutom access till exklusiva erbjudanden och events.

Våra kontor och Coworking ytor kommer fullt utrustade med moderna och ergonomiska möbler.

Registrera din företagsadress hos CONVENDUM och låt vår personal hjälpa er med posthantering.

Coworking ersätter traditionella kontor

CONVENDUM hjälper företag med genomtänkta kontor anpassade efter framtidens platsoberoende arbete för att anställda ska få bättre förutsättningar till ett bättre affärsliv. Med möjligheterna som coworking erbjuder kan både små och stora företag, så kallade Enterprise-företag erbjuda sina medarbetare både lokala hubbar på olika adresser och individanpassade förmåner som möjlighet till en kreativ och innovativ arbetsmiljö. Ett nytt arbetssätt som innebär att medarbetarna själva kan bestämma när, var och hur man genomför sina arbetsuppgifter.

En viktig framgångsfaktor för att lyckas med det flexibla platsoberoende arbetet är att säkerställa det traditionella huvudkontoret som en social mötesplats för att interagera personligen och främja produktivitet där hela teamet bör ses på kontoret en eller ett par dagar i veckan.

Flera fördelar med Coworking

En betydande och övergripande fördel med coworking för större företag och för deras tillväxtresa är medarbetarnas tillgång till flera fullskaliga och färdiga kontor med allt vad det innebär. Det har också positiva hälsoeffekter, medarbetare mår bra av att kunna påverka sin arbetssituation och hur arbetsuppgifter ska utföras.

CONVENDUM erbjuder flera kontorslösningar som möter behoven som uppstår för att skapa framtidens arbetsplatser med ett stort medarbetarfokus, platsoberoende arbete, i flexibla miljöer som är utformade för olika arbetsuppgifter står i fokus.

Ett medlemskap som innebär att större företag kan skräddarsy sitt kontor i CONVENDUMs lokaler efter behov, samtidigt som de har tillgång till CONVENDUMs övriga kringtjänster som mötes- och konferensanläggning, nätverkande, access 24/7 till alla adresser, service, gym och frukost.

Vill du hyra kontor på CONVENDUM? Kontakta oss idag!

Hör av dig till oss om du vill ha mer information. Eller passa på att boka in en visning av det Coworking space som du tycker verkar intressant för dig. Du kontaktar oss på info@convendum.se, ringer oss på +46(0)10 510 08 88 eller fyller i formuläret. Självklart kan du även använda chattfunktionen här på sidan.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

*” anger obligatoriska fält