ENTERPRISE MEMBERSHIP

Nu lanserar CONVENDUM Enterprise Membership som utgår från varje enskilt verksamhetsbehov. Ett medlemskap som komplement till det traditionella kontoret. Med CONVENDUMs Enterprise Membership får alla medarbetare tillgång till lokala arbetshubbar på CONVENDUMs olika adresser, 20 stycken kontor i Stockholm, Göteborg och Palma de Mallorca och övriga kringtjänster som mötes- och konferensanläggning, nätverkande, access 24/7 till alla adresser, service, gym och frukost. 

What is included in all our offices

Våra öppna lounger erbjuder arbetsplatser och goda möjligheter till spontana möten.

Våra coworking ytor är särskilt utformade för att ge bästa möjlighet till både fokusarbete och informella möten.

Våra coworking spaces är tillgängliga 24/7 med ert medlemskort.

Varje morgon serveras en frukost i vår lounge.

Vår personal finns på plats varje vardag mellan 08:00-17:00 för att hjälpa er med alla era behov.

Som medlem har ni exklusiv tillgång till våra välutrustade gym på Katarinavägen 15, Biblioteksgatan 29 (endast husgäster), Gävlegatan 16, Fleminggatan 18, Vasagatan 16 och Kungsportsavenyn 21.

Som medlem har ni tillgång till blixtsnabb WIFI och trådbunden internetuppkoppling.

Fria och säkra utskrifter på högkvalitativa skrivare ingår i medlemskapet.

Med CONVENDUMs medlemsapp finns möjligheten att boka konferensrum direkt från mobilen. Dessutom access till exklusiva erbjudanden och events.

Våra kontor och Coworking ytor kommer fullt utrustade med moderna och ergonomiska möbler.

Registrera din företagsadress hos CONVENDUM och låt vår personal hjälpa er med posthantering.

Utöver dessa fördelar erbjuder CONVENDUM mycket mer. Kontakta oss för att veta mer.

Coworking ersätter traditionella kontor

CONVENDUM hjälper företag med genomtänkta kontor anpassade efter framtidens platsoberoende arbete för att anställda ska få bättre förutsättningar till ett bättre affärsliv. Med möjligheterna som coworking erbjuder kan både små och stora företag, så kallade Enterprise-företag erbjuda sina medarbetare både lokala hubbar på olika adresser och individanpassade förmåner som möjlighet till en kreativ och innovativ arbetsmiljö. Ett nytt arbetssätt som innebär att medarbetarna själva kan bestämma när, var och hur man genomför sina arbetsuppgifter.

En viktig framgångsfaktor för att lyckas med det flexibla platsoberoende arbetet är att säkerställa det traditionella huvudkontoret som en social mötesplats för att interagera personligen och främja produktivitet där hela teamet bör ses på kontoret en eller ett par dagar i veckan.

Flera fördelar med Coworking

En betydande och övergripande fördel med coworking för större företag och för deras tillväxtresa är medarbetarnas tillgång till flera fullskaliga och färdiga kontor med allt vad det innebär. Det har också positiva hälsoeffekter, medarbetare mår bra av att kunna påverka sin arbetssituation och hur arbetsuppgifter ska utföras.

CONVENDUM erbjuder flera kontorslösningar som möter behoven som uppstår för att skapa framtidens arbetsplatser med ett stort medarbetarfokus, platsoberoende arbete, i flexibla miljöer som är utformade för olika arbetsuppgifter står i fokus.

Ett medlemskap som innebär att större företag kan skräddarsy sitt kontor i CONVENDUMs lokaler efter behov, samtidigt som de har tillgång till CONVENDUMs övriga kringtjänster som mötes- och konferensanläggning, nätverkande, access 24/7 till alla adresser, service, gym och frukost.

Vill du hyra kontor på CONVENDUM? Kontakta oss idag!

Hör av dig till oss om du vill ha mer information. Eller passa på att boka in en visning av det Coworking space som du tycker verkar intressant för dig. Du kontaktar oss på info@convendum.se, ringer oss på +46(0)10 510 08 88 eller fyller i formuläret. Självklart kan du även använda chattfunktionen här på sidan.

Kalkylator

Information

Exempel baserat på:

1 000 kvm kontor med 80 anställda i Stockholm.

Kostnader Per År (SEK)
300 000 SEK
30 000 SEK
200 000 SEK
100 000 SEK
100 000 SEK
20 000 SEK
10 000 SEK
Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

Du verkar ha ett väldigt förmånligt pris på ditt kontor!

Det många av våra medlemmar uppskattar är möjligheten att vara en del av ett av Sverige största nätverk med över 5 000 medlemmar men även möjligheten att ta del av ett stort antal kontor i flera städer till priset av ett.
Vill du veta mer om CONVENDUMs fördelar och vad vi kan erbjuda dig och ditt bolag?

Nyhetsbrev