Modernt alternativ till lokal i Stockholm

Lokal Stockholm


Det är inte lätt att som företag ge sig ut i kontorsdjungeln. Framförallt när man vill hitta en optimal lokal i Stockholm för uthyres. Det är många aspekter som man ska ta hänsyn till så som storlek, läge, avtal och kostnader, alla avgörande faktorer i frågan om den nya arbetsplatsen. Men på senare år har coworking blivit en kraft att räkna med på kontorsmarknaden. Coworking erbjuder en ny nivå av flexibilitet än vad traditionella lokaler kan erbjuda och ger dig ett större alternativ av adresser att välja mellan.

Väljer man att hyra mer traditionella lokaler där man hyr direkt av fastighetsägaren så kan man fastna i långa bindningstider som sträcker sig över flera år. Detta skapar en inlåsningseffekt för företag. Svårigheten med att ta sig ur dessa avtal eller justera dem blir i längden dyrare än om man skulle satsa på en flexibel lösning med kortare uppsägningstid istället.

Istället för långa bindningstider så jobbar vi på CONVENDUM med löpande avtal och korta uppsägningstider. Vi vill inte binda företag till lösningar som kanske inte passar längre fram i tiden utan företag ska kunna anpassa lokalerna efter verksamhetens behov. Är det till och med så att ni vet på förhand att ni endast behöver lokal i några månader så kan vi erbjuda interimslösningar.

Lokal som uthyres i Stockholm

Det kan även vara svårt att hitta den perfekta lokalen på just den adress eller i det område som man letar efter. Att hitta rätt storlek på egna lokaler i centrala Stockholm kan vara en utmaning då det är stor efterfrågan och begränsat utbud, speciellt om man är ett lite mindre företag. Hos CONVENDUM kan du snabbt få tag på lediga kontorsrum i olika storlekar på flera adresser, men du kan även inom kort tid välja att skala upp eller ner om det skulle behövas.

För det mesta så behöver man inte så stora ytor som man gärna tror. Som företag tänker man sig ofta att man vill ha flera egna gemensamhetsytor och mötesrum som man kan nyttja vid behov. Men faktum är att stor del av tiden står vissa av dessa ytor helt tomma och outnyttjade. Detta är ineffektivt både när det kommer till kostnader och användning. Istället kan företag dela gemensamma ytor och mötesrum med andra företag. Det blir både billigare och bättre för miljön när man kan dela på ytor och faciliteter samtidigt som företag kan få tillgång till attraktiva adresser i centrala Stockholm.

Lokal i Stockholm

Ett modernt alternativ till egna lokaler

En annan stor fördel med att hyra kontorslokal i ett coworking space istället för att ha egna lokaler är att man slipper tänka på inköp av kontorsmaterial och kringtjänster som snabbt kan sticka iväg i kostnader. Det kan vara svårt att räkna på dessa kostnader på förhand vilket kan göra det svårt att se hur stora utgifter ditt företag kommer att ha under en hyresperiod enbart för kontorsdriften. Som hyresgäst hos CONVENDUM så är alla dessa tjänster och material redan inkluderade i hyran vilket gör att du slipper fundera på alla små utgifter och ständigt förnya leverantörsavtal. Slipp fundera över priset på kopieringspapper eller vilken städleverantör ni ska ha och fokusera på er kärnverksamhet så sköter vi resten.

Om CONVENDUM

CONVENDUM hyr ut moderna kontorslokaler med högkvalitativa kontorsmöbler. Vi erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms. Därtill erbjuds också boende i form av företagslägenheter via vårt koncept CONVENDUM living.

Vi finns på flera attraktiva adresser runt om i Stockholm city. Här finns öppna ytor, låsbara kontor och bokningsbara mötesrum. Samtliga Coworking spaces i Stockholm är bemannade mellan kl. 08-17. Som medlem har du tillgång till lokalerna dygnet runt, under årets alla dagar.

Du kan hitta fler bilder från våra kontorslokaler och information i våra sociala medier: InstagramLinkedIn och Facebook.

Kontor Vasastan

Boka visning

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se