Lokal i Stockholm

Det är inte lätt att som företag ge sig ut i kontorsdjungeln. Framförallt när man söker efter en bra lokal i Stockholm för uthyres. Det är många aspekter som man ska ta hänsyn till så som storlek, läge, avtal och kostnader, alla avgörande faktorer i frågan om den nya arbetsplatsen. Men på senare år har coworking blivit en kraft att räkna med på kontorsmarknaden. Coworking erbjuder en ny nivå av flexibilitet än vad en traditionell lokal kan erbjuda och ger dig ett större alternativ av adresser att välja mellan nära dig.

Väljer man att hyra mer traditionella kontor där man hyr direkt av en fastighetsägare så kan man fastna i långa bindningstider som sträcker sig över flera år. Detta skapar en inlåsningseffekt för företag. Svårigheten med att ta sig ur dessa avtal eller justera dem blir i längden dyrare än om man skulle satsa på en flexibel lösning med kortare uppsägningstid istället.

Istället för långa bindningstider så jobbar vi på CONVENDUM med löpande avtal och korta uppsägningstider. Vi vill inte binda företag till lösningar som kanske inte passar längre fram i tiden utan företag ska kunna anpassa sin lokal efter verksamhetens behov och storlek. Är det till och med så att ni vet på förhand att ni endast behöver lokal i några månader så kan vi erbjuda interimslösningar.

HITTA LEDIGA LOKALER I STOCKHOLM

Det kan även vara svårt att finna en perfekt lokal på just den adress eller nära det område som man söker efter. Att hitta rätt storlek för en egen lokal i centrala Stockholm kan vara en utmaning då det är stor efterfrågan och begränsat utbud, speciellt om man är ett lite mindre företag. Hos CONVENDUM kan du snabbt få tag på lediga lokaler att hyra i olika storlekar på flera adresser, men du kan även inom kort tid välja att skala upp eller ner i storlek om det skulle behövas.

För det mesta så använder inte företagen så stora ytor som man gärna tror. Som företag tänker man sig ofta att man vill ha flera egna gemensamhetsytor och mötesrum som man kan nyttja vid behov. Men faktum är att stor del av tiden står vissa av dessa ytor helt tomma och outnyttjade. Detta är ineffektivt både när det kommer till kostnader och användning. Istället kan företag hyra en lokal där man delar gemensamma ytor och mötesrum med andra företag. Det blir både billigare att hyra och bättre för miljön när man kan dela på ytor och faciliteter samtidigt som företag kan få tillgång till Stockholms mest attraktiva centrala fastigheter.

Lokal i Stockholm

 

ETT MODERNT ALTERNATIV TILL EGNA LOKALER

En annan stor fördel med att hyra kontorslokal i ett kontorshotell istället för att ha egna lokaler är att man slipper tänka på många av de tjänster som redan ingår i våra kontorshotell. Det är kostnader för tjänster såsom inköp av kontorsmaterial och andra kringtjänster som snabbt kan sticka iväg utan att man tänker på det. Det kan vara svårt, och ibland inte ens möjligt att räkna på dessa kostnader på förhand vilket kan göra det svårt att se hur stora utgifter ditt företag kommer att ha under en hyresperiod enbart för kontorsdriften. Som hyresgäst hos CONVENDUM så är alla dessa tjänster och material redan inkluderade i hyran vilket gör att du slipper fundera på alla små utgifter och att ständigt behöva förnya leverantörsavtal. Slipp fundera över priset på kopieringspapper, storlek på papperskorgar eller vilken städleverantör ni använder och fokusera istället på er kärnverksamhet så sköter vi resten.

VARFÖR HYRA LOKALER GENOM CONVENDUM?

CONVENDUM hyr ut moderna kontorslokaler med högkvalitativa kontorsmöbler för bästa möjliga upplevelse. Vi erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms. Därtill erbjuds också bra boende i form av företagslägenheter nära intill via vårt koncept CONVENDUM living.

Våra kontorshotell hittar du på flera attraktiva adresser runt om i Stockholm city. Här finns öppna ytor, låsbara kontor och bokningsbara mötesrum. Samtliga Coworking spaces i Stockholm stad är bemannade mellan kl. 08-17. Som medlem har du tillgång till lokalerna dygnet runt, under årets alla dagar.

SÖKER DU LEDIGA LOKALER I STOCKHOLM?

Du är varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM. Fyll i formuläret eller ring oss på telefon:+46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e post till info@convendum.se. Följ oss på sociala medier för fler bilder och mer information om våra lediga lokaler: InstagramLinkedIn och Facebook.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev