COWORKING SPACE GÖTEBORG

CONVENDUM erbjuder coworking spaces på attraktiva och centrala adresser i Göteborg, där du kan hitta avkopplande lounger, inspirerande coworkingytor, exklusiva privata kontorsrum samt välplanerade mötes- och konferensrum som är möjliga att boka efter behov.

Låt oss berätta mer om våra coworking i Göteborg och vad vi på CONVENDUM har att erbjuda dig.

Boka visning idag

Många fördelar att vinna med coworking i Göteborg

På CONVENDUM erbjuder vi flexibla hyreskontrakt på alla våra coworking spaces i Göteborg, vilket innebär att du kan byta till en mindre eller större kontorsyta efter just dina behov. Oberoende av om du är frilansare och är i behov av ett litet rum bara för dig, eller driver ett större företag med anställda som kräver mer än en plats, hjälper vi dig att hitta rätt.

Med exklusiva kontor på attraktiva adresser i Göteborg, blir du som medlem del av ett community som andas business. Vårt erbjudande ger dig mycket mer än enbart tillgång till ett traditionellt kontorshotell, utan innebär många fler fördelar när du ska hyra kontorsplats.

Hos oss kombineras premiumkontor med aktivitetsbaserade och öppna ytor där du får tillgång till härliga lounger, konferenscenter för events, restaurang, café, musikstudios och showrooms. Ja, listan löper helt enkelt lång. Välj coworking space i Göteborg och ge din verksamhet nya möjligheter.

 • LOUNGE
 • COWORKING
 • 24/7
 • FRUKOST
 • CONCIERGE
 • GYM
 • WIFI
 • SKRIVARE
 • MEDLEMSAPP
 • KONTORSMÖBLER
 • FÖRETAGSADRESS

Boka visning

Du är varmt välkomna att boka en visning av någon av våra anläggningar, för att själv se allt vi kan erbjuda. Upptäck och bli själv en del av ett community som erbjuder en social och professionell kontext.

Våra kontor främjar affärer med dagliga frukostar, samtidigt som ni kan njuta av en all-inclusive upplevelse och låta dina affärer blomstra.

Kontakta oss för att boka visning via telefon, e-post eller kontaktformuläret intill.

Kontakta oss

Kontor Göteborg - Hitta ett ledigt kontor i Göteborg med Convendum

Företagshotell Göteborg

Våra coworking spaces i Göteborg

Kungsportsavenyn 21

I det anrika kvarteret Valand ligger CONVENDUMs coworking space. CONVENDUMS coworking center på Kungsportsavenyn 21 består av sju våningar fyllda med platser i form av kontorsrum, mötesrum, konferensrum, coworkingytor samt andra sociala ytor, såsom lounge.

Längst ner i byggnaden, i bottenplan, hittar du bland annat gym, bil- och cykelgarage. Högst upp i huset kan du njuta av en härlig takterrass med utsikt över vackra Avenyn. Längs paradgatan Avenyn finns såväl bra kommunikationer som kollektivtrafik, samt ett stort utbud av restauranger och butiker.

Stampgatan 14

CONVENDUM växer i Göteborg! Under hösten 2024 öppnar ett nytt CONVENDUM Coworking Space på Stampgatan 14 i centrala Göteborg. Några minuters promenad från Göteborgs Centralstation ligger området Stampen, vilket är ett naturskönt område med flera parker och med närhet till såväl Ullevi-arenorna, som Trädgårdsföreningen.

CONVENDUM Coworking Spaces – Göteborg, Stockholm och Mallorca

Som medlem på CONVENDUM har du tillgång till alla våra coworking spaces i Göteborg, Stockholm och på Mallorca. Bor du och verkar i Göteborg, men någon dag är på jobbresa i en annan stad där vi finns, kan du enkelt boka plats eller mötesrum utefter behov på kontoret du är intresserad av.

Behöver du tillgång till ett kontor 24/7?

Inga problem! Vi förstår att traditionella kontorstider inte längre är vad de en gång var och erbjuder därför flexibilitet och access för våra medlemmar dygnet runt, årets alla dagar. Oavsett hur dina behov och önskemål ser ut, erbjuder vi förstklassig service som du kan förvänta dig på alla våra anläggningar.


Vanliga frågor om coworking Göteborg

Vad kostar ett coworking space i Göteborg?

Den genomsnittliga kontorskostnaden för ett företag i Göteborg brukar ligga på 10 000 – 20 000 kronor per medarbetare i månaden.

Våra hyresgäster har, genom att välja CONVENDUM, däremot sänkt sina kontorskostnader med upp till 50 procent. Kontakta oss för mer information och för att boka en visning!

Vad kostar ett medlemskap på CONVENDUM, och vad ingår?

Ett medlemskap hos oss kostar 5 825 kronor per månad. Som medlem får du tillgång till CONVENDUMs coworking spaces på samtliga kontor, dygnet runt. Som medlem får du dessutom ett personligt skåp och i medlemskapet ingår även gym, WiFi, utskrifter och frukost varje vardag. Du har också möjlighet att boka hela konferensrum och vid behov kan du lägga till ett privat kontor om så önskas.

Vad menas med coworking space?

Definitionen av coworking är att två eller flera företag sitter under samma tak och arbetar, alltså att man delar arbetsplatser.

Med medlemskap hos CONVENDUM får du tillgång till samtliga av våra kontorsplatser och kan röra dig fritt beroende på humör eller tillgänglighet. Oavsett om du vill ha en arbetsplats där du kan arbeta ostört, eller bland andra, är vårt coworking center ett bra alternativ för dig.

Coworking innehåller bland annat:

 • Telefonbås
 • Mötes- och konferensrum
 • Ytor för fokuserat arbete
 • Lounge för avslappnade möten och pauser
 • Privata kontorsrum i olika storlekar att hyra

Kontor Vasastan coworking

Är det någon skillnad på ett kontorshotell och coworking space?

Enkelt förklarat är ett kontorshotell precis vad det låter som – ett hotell med massa kontor där man har möjlighet att hyra en eller flera kontorsplatser. Antingen i ett öppet kontorslandskap med diverse coworking spaces (coworking-ytor) eller i egna, mer privata kontorsrum.

Kontorshotell och coworking spaces är således samma sak, bara att det finns olika benämningar att använda när man pratar om det. Idag har begreppen helt enkelt blandats och är så gott som utbytbara.

Ingår inredning i hyran?

Utöver en varierande storlek och flexibla hyresavtal är samtliga kontor fullt utrustade med snyggt designade och utvalda skrivbord, stolar och smarta förvaringslösningar.

Hur kommer jag i kontakt med er?

Du når vårt team via vår chattfunktion på hemsidan, via telefon och e-post.

VÅRA KONTOR I COWORKING SPACE GÖTEBORG

COWORKING SPACE GÖTEBORG

Stampgatan 14

Välkomna till ett förstklassigt kontor med all-inclusive tjänster! Vårt nya Coworking space kommer att leverera högklassiga och representativa mötes- och arbetsytor, självklart med den allra bästa personliga servicen. Utanför fastigheten…
COWORKING SPACE GÖTEBORG

Kungsportsavenyn 21

I det anrika kvarteret Valand ligger CONVENDUMs coworking space. CONVENDUMS coworking-hus på Kungsportsavenyn 21 består av sju våningar fyllda med kontor, coworkingytor samt mötes- och konferensrum. I bottenplan hittar ni…

Kalkylator

Information

Exempel baserat på:

1 000 kvm kontor med 80 anställda i Stockholm.

Kostnader Per År (SEK)
300 000 SEK
30 000 SEK
200 000 SEK
100 000 SEK
100 000 SEK
20 000 SEK
10 000 SEK
Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev