CONVENDUM coworking space på Kungsportsavenyn 21 i Göteborg består av hela sju våningar där de toppmoderna kontoren, coworkingytorna och mötes- och konferensrummen är inredda i sober design med ergonomiska möbler för att erbjuda dig en inspirerande arbetsmiljö. Högst upp ligger även en härlig takterrass med fantastisk utsikt över Avenyn. Med ett medlemskap i CONVENDUM har du tillgång till samtliga gemensamma ytor, mötes- och konferensrum, kök, gym och såklart också Wi-Fi, skrivare och annan teknik som du kan förvänta dig av en modern arbetsplats med förstklassig service. Du har också möjlighet att hyra ett eller flera egna private office om du vill arbeta i en privat låsbar yta. Med vårt flexibla hyresavtal har du möjlighet att snabbt utöka eller minska din kontorsyta om förutsättningarna skulle förändras.

På CONVENDUM erbjuds du inte bara möjligheten att arbeta på ett centralt beläget kontor med tillgänglighet dygnet runt, utan också en plats där din verksamhet har möjlighet att skapa nya affärer och utvecklas i en social kontext. I och med att du kommer arbeta under samma tak som andra medlemmar kommer ni under gemensamma frukostar och After Works kunna utbyta spännande idéer och kunskap, göra affärer med varandra samt påbörja samarbeten. Genom att flytta verksamheten till vårt coworking space i Göteborg kommer du heller inte behöva fundera på tidskrävande kringtjänster som städning, IT-support eller reception. Allt detta ingår i medlemskapet och gör att du istället kan fokusera på din kärnverksamhet. Det är ett effektivt sätt att spara både tid och pengar, samtidigt som du kommer kunna dra nytta av alla de fördelar som ett attraktivt beläget kontor innebär. Det ger dig inte bara ett professionellt intryck bland kunder och partners, utan gör dig också till en attraktiv arbetsgivare för både framtida och nuvarande medarbetare. Välkommen att boka din visning hos oss idag och ta reda på hur du kan utveckla din verksamhet.

Kungsportsavenyn 21

I det anrika kvarteret Valand ligger CONVENDUMs coworking space. CONVENDUMS coworking-hus på Kungsportsavenyn 21 består av sju våningar fyllda med kontor, coworkingytor samt mötes- och konferensrum. I bottenplan hittar ni…