Lediga kontor i Göteborg

Med sitt geografiska läge erbjuder Göteborg närhet till både övriga Sverige och Europa. Något som har medfört att allt fler företag har valt att etablera sig i staden under de senaste åren.

På CONVENDUM är vi därför mycket glada över att kunna erbjuda moderna kontorslösningar i hjärtat av Göteborg – Kungsportsavenyn 21. Vårt center består av hela sju våningar där privata kontor har kombinerats med öppa coworkingytor, lounger, mötes- och konferensrum bland mycket mer.

Högst upp hittar du också en storslagen takterrass som bjuder på en härlig utsikt över Avenyn samt sol från morgon till kväll. Gör som allt fler företag och etablera dig i vårt Coworking space i Göteborg.

 

Fördelar med CONVENDUM

Det finns många goda anledningar till att välja CONVENDUM. Nedan har vi samlat några av dem:

Varierande kontorsstorlekar

Vi erbjuder kontor i en mängd olika storlekar, från litet till stort. Något som innebär att vi kan hjälpa organisationer i alla storlekar att hitta en attraktiv kontorslösning. Dessutom erbjuder vi flexibla hyresavtal som gör det möjligt att utöka eller minska kontorsytan i takt med att förutsättningarna förändras.

Ergonomiska designmöbler

Synonymt för våra kontor är att de är fullutrustade med våra egendesignade möbler. Varje kontor är därför försett med ergonomiska kontorsstolar, höj- och sänkbara skrivbord samt smarta förvaringslösningar som håller hög internationell klass.

Möblerna tillverkas av vår möbelleverantör som också skräddarsys alla möblemang utifrån var kontors storlek. Något som gör att du och dina medarbetare kan arbeta bekvämt i en representativ miljö.

Tillgång till konferensrum

Vi förstår värdet av att kunna genomföra privata telefonmöten eller också hålla i konferenser för kunder, leverantörer eller andra gäster. Därför erbjuder vi flertalet mötes- och konferensrum i varierande storlekar. Likt våra kontor är de fullutrustade med exklusiva möbler och den senaste tekniken.

Finns det ett behov av att bjuda dina gäster på välsmakande mat och dryck hjälper vår serviceinriktade personal gärna till med detta.

Inredning i vårt kontor i Göteborg

Service och all-inclusive

För oss är det av största vikt att du uteslutande ska kunna fokusera på det som är viktigast – din kärnverksamhet. I vårt Coworking space är därför alla tids- och kostnadskrävande kringtjänster som reception, städning, Wi-Fi och liknande inkluderat. Det är också bemannat samtliga vardagar mellan 08–17.

Inkluderande community

När du flyttar verksamheten till CONVENDUM blir du också en del av vårt inkluderande community. Genom att dela öppna coworkingytor med andra medlemmar skapas incitament för att utbyta erfarenheteter och knyta kontakter.

Våra dagliga frukostar och veckovisa after works blir också naturliga tillfällen att träffas och utvecklas i en social kontext samtidigt som det skapas nya affärs- och samarbetsmöjligheter.

Sammanfattningsvis blir vår moderna lösning ett attraktivt val för företag som vill hyra kontor i Göteborg. Boka en visning idag eller kontakta oss för att lära dig mer.