Hyr kontor i Göteborg

Letar du efter ett kontor i Göteborg med elegant inredning, bra service och stor flexibilitet? Vänd dig till oss på CONVENDUM. Vi erbjuder dig moderna kontor med ett attraktivt och centralt läge i Göteborg, mitt på Avenyn.

What is included in all our offices

Våra öppna lounger erbjuder arbetsplatser och goda möjligheter till spontana möten.

Våra coworking ytor är särskilt utformade för att ge bästa möjlighet till både fokusarbete och informella möten.

Våra coworking spaces är tillgängliga 24/7 med ert medlemskort.

Varje morgon serveras en frukost i vår lounge.

Vår personal finns på plats varje vardag mellan 08:00-17:00 för att hjälpa er med alla era behov.

Som medlem har ni exklusiv tillgång till våra välutrustade gym på Katarinavägen 15, Biblioteksgatan 29 (endast husgäster), Gävlegatan 16, Fleminggatan 18, Vasagatan 16 och Kungsportsavenyn 21.

Som medlem har ni tillgång till blixtsnabb WIFI och trådbunden internetuppkoppling.

Fria och säkra utskrifter på högkvalitativa skrivare ingår i medlemskapet.

Med CONVENDUMs medlemsapp finns möjligheten att boka konferensrum direkt från mobilen. Dessutom access till exklusiva erbjudanden och events.

Våra kontor och Coworking ytor kommer fullt utrustade med moderna och ergonomiska möbler.

Registrera din företagsadress hos CONVENDUM och låt vår personal hjälpa er med posthantering.

Utöver dessa fördelar erbjuder CONVENDUM mycket mer. Kontakta oss för att veta mer.

Lediga kontor i centrala Göteborg

Med sitt geografiska läge erbjuder Göteborg närhet till både övriga Sverige och Europa. Kanske är det därför som allt fler företag har etablerat sig i staden under de senaste åren.

På CONVENDUM är vi mycket glada över att kunna erbjuda moderna kontor att hyra i hjärtat av Göteborg, på Kungsportsavenyn 21. Vårt center består av hela sju våningar där privata kontor kombineras med öppna coworkingytor, lounger, mötes- och konferensrum, och mycket mer.

Högst upp hittar du en storslagen takterrass som bjuder på en härlig utsikt över Avenyn och sol från morgon till kväll. Gör som ett växande antal företag, hyr ett av våra lediga kontor i Göteborgs centrum.

Fördelar med att hyra kontor hos oss i Göteborg

Det finns många goda anledningar att välja CONVENDUM. Nedan har vi samlat några av dem:

Stort eller litet kontor i Göteborg

I Göteborg erbjuder vi kontor i en mängd olika storlekar, från litet till stort. Det innebär att vi kan hjälpa organisationer i alla storlekar att hitta en attraktiv kontorslösning. Dessutom erbjuder vi flexibla hyresavtal som gör det möjligt att utöka eller minska kontorsytan i takt med att dina förutsättningar förändras. På så sätt kan du få ett exklusivare alternativ eller ett mer billigt kontor i Göteborg, i samma bekväma och inbjudande miljö.

Ergonomiska designmöbler

Synonymt med våra kontor är möbelkollektionen i design exklusivt utformad för CONVENDUM, som ger full utrustning till samtliga kontorsrum. Var och ett är försett med ergonomiska kontorsstolar, höj- och sänkbara skrivbord och smarta förvaringslösningar som håller hög internationell klass.

Möblerna tillverkas av vår möbelleverantör Ragnars, som skräddarsyr alla möblemang för det enskilda kontorets storlek. Ragnars har funnit sedan 1950-talet och har utformat inredning till flera vackra kontorsmiljöer i Sverige.

På våra kontor i centrala Göteborg finns den unika kollektionen som har tagits fram för oss, med sköna soffor i juvellika toner och eleganta trämöbler i mörka färger. Här kan du trivas och sitta länge med uppgifter som kräver fokus. Kort sagt kan du och dina medarbetare arbeta bekvämt i en representativ miljö.

CENTRALT KONTOR I GÖTEBORG

Att våra kontor finns mitt i centrala Göteborg innebär många fördelar i jobbsammanhang. Till vardags får medarbetare som bor på olika håll i staden ungefär lika lång resväg till kontoret. Från CONVENDUM går det snabbt att ta sig till trevliga lunchrestauranger och till olika sorters ärenden som du behöver fixa snabbt.

Självklart är det centrala läget också en fördel när du ska iväg på möte hos andra företag eller vill bjuda in dem till dina lokaler, eftersom transporten blir kort. Vi finns på Kungsportsavenyn precis intill stationen Valand, där många spårvagnar och bussar stannar. Om du ofta åker tåg kan det vara bra att veta att du tar dig till Göteborgs Centralstation från CONVENDUM på runt en kvart till fots.

Tillgång till konferensrum

Vi förstår värdet i att kunna genomföra privata telefonmöten och hålla i konferenser för kunder, leverantörer och andra gäster. Därför erbjuder vi flera mötes- och konferensrum i varierade storlekar. Som våra kontor i Göteborg är även konferensrummen fullutrustade med exklusiva möbler och den senaste tekniken.

Finns det ett behov av att bjuda dina gäster på välsmakande mat och dryck hjälper vår serviceinriktade personal gärna till med det.

 

Kontor Göteborg - Med hjälp av Convendum kan du hitta ett ledigt kontor i Göteborg

Service och all-inclusive

Vi vill göra det enkelt för dig att lägga ditt fulla fokus på det som är viktigast – din kärnverksamhet. Därför är alla kringtjänster som reception, städning, Wi-Fi och liknande inkluderat i hyran för dig med kontorsrum hos CONVENDUM. Lokalerna är bemannade av vår välkomnande personal samtliga vardagar mellan 08–17.

Kontor i och utanför Göteborg

Du som är medlem hos CONVENDUM har tillgång till våra lokaler i både Göteborg och Stockholm. Så när du kommer fram till huvudstaden är det enkelt att sätta dig hos oss för att jobba några timmar, till exempel i lokalerna precis vid Centralstationen. Oavsett när på dygnet och vilken dag i veckan det gäller fungerar CONVENDUM-kortet som din nyckel. CONVENDUM finns dessutom på Mallorca och planerar att öppna på flera håll. Som medlem är du välkommen överallt. Vi hoppas att du ska känna dig som hemma.

Inkluderande community

När du flyttar verksamheten till CONVENDUM blir du en del av vårt inkluderande community. Genom att dela öppna coworkingytor med andra medlemmar skapas möjligheter att utbyta erfarenheter och knyta kontakter.

Våra dagliga frukostar och veckovisa afterworks blir också naturliga tillfällen att träffas och utvecklas i en social kontext samtidigt som det skapar nya affärs- och samarbetsmöjligheter. Självklart är du som har kontor hos oss i Göteborg alltid välkommen på tillställningarna.

Så hittar du kontor att hyra hos oss i Göteborg

Kontor uthyres i Göteborg! Ofta går det att flytta in i våra lokaler relativt snabbt, så länge det finns ett alternativ i rätt storlek tillgängligt. Skulle du vilja se lokalerna och våra lediga kontor med egna ögon? Hör av dig till oss för att boka en visning och diskutera hyresnivå för att hyra ett kontor med CONVENDUM i Göteborg.

Våra duktiga rådgivare hjälper dig att hitta ett kontorsrum som du och dina kollegor kan känna er som hemma i. Naturligtvis med effektiv och smidig kommunikation under hela processen. Kontakta oss genom formuläret på den här sidan, så sätter vi ihop ett skräddarsytt erbjudande för kontor att hyra i Göteborg.

Kalkylator

Information

Exempel baserat på:

1 000 kvm kontor med 80 anställda i Stockholm.

Kostnader Per År (SEK)
300 000 SEK
30 000 SEK
200 000 SEK
100 000 SEK
100 000 SEK
20 000 SEK
10 000 SEK
Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

Du verkar ha ett väldigt förmånligt pris på ditt kontor!

Det många av våra medlemmar uppskattar är möjligheten att vara en del av ett av Sverige största nätverk med över 5 000 medlemmar men även möjligheten att ta del av ett stort antal kontor i flera städer till priset av ett.
Vill du veta mer om CONVENDUMs fördelar och vad vi kan erbjuda dig och ditt bolag?

Nyhetsbrev