OFFICE MANAGEMENT

Vill du ha en helhetslösning för ditt kontor? Där du får både samordning, underhåll och optimering av arbetsplatsmiljön? Då är CONVENDUMs Office Management något för dig. Denna premiumlösning säkerställer en smidig och effektiv drift av ditt kontor.

Med service i världsklass tar vi tar hand om hela kontorsdriften så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet. Det skapar förutsättningar för er organisation att arbeta mer produktivt och bygga ett ännu mer framgångsrikt företag.

På den här sidan kan du läsa mer om vår produkt Office Management och våra smidiga helhetslösningar för ditt kontor.

Kontakta oss idag för att ta ditt företags arbetsmiljö till en ny nivå.

Vad som ingår i vår tjänst

Vi ansvarar för fungerande IT och skrivare.

Vi tillhandahåller mat & dryck vid behov.

Vi hanterar alla sopor och sopsortering.

Vi ser till så att det alltid är städat på ert kontor, där vi under dagen går rundor för att plocka undan disk.

Vi ser till att det finns fungerande mötesteknik av hög kvalitet och skulle något inte funka finns vår personal på plats för att hjälpa er.

Vi ansvarar för säkerheten och för att hålla obehöriga ute ur era lokaler.

Vi underhåller era lokaler och ser till att eventuella reparationer ordnas.

Vår personal sköter er reception och tar emot era besökare med ett högklassigt bemötande.

Tillgång till CONVENDUMs enheter i Stockholm, Göteborg och Palma de Mallorca.

Vi ansvarar för att det alltid finns kontorsmaterial som exempelvis anteckningsblock, pennor och häftapparater tillgängliga.

Behöver vi ni hjälp att flytta från era lokaler kan vi hjälpa till med att ordna med flytten.

Vår personal på plats hanterar er inkommande och utgående post.

Vår personal på plats ser till så att era växter håller sig gröna och välmående.

Vår personal hjälper er med all er dokumenthantering.

SKAPA EN ATTRAKTIV ARBETSPLATS MED CONVENDUM

Hybridarbetet är här för att stanna. Därför behöver man kunna balansera behoven hos anställda både på plats och på distans. Samtidigt behöver du upprätthålla en konsekvent arbetsplatsupplevelse. Detta kräver flexibla lösningar.

När du väljer CONVENDUM som kontorsoperatör får du en unik lösning som underlättar arbetsdagen och skapar förutsättningar för en attraktiv arbetsplats.

Intresserad av att veta mer om CONVENDUMs Office Management-lösning på Klarnas huvudkontor? Läs mer i knappen här nedan.

Läs mer

ENKELHET

Att driva ett modernt kontor är komplext och kräver ett systematiskt tillvägagångssätt för förvaltningen.

När du använder Office Management från CONVENDUM kan du lämna över leverantörer och andra tjänster kopplade till kontoret till oss. Det förenklar för dig och sparar dig både tid och pengar.

PREMIUM SERVICE

Våra medarbetare ger er service i världsklass med fingertoppskänsla, vilket förbättrar arbetsplatsupplevelsen för såväl anställda som kunder.

En välskött och genomtänkt arbetsplats kan främja produktivitet, samarbete och medarbetarnas tillfredsställelse, vilket bidrar till att uppnå företagets affärsmål.

FLEXIBILITET

När du väljer CONVENDUM som kontorsoperatör får du och dina medarbetare tillgång till ett 20-tal coworking spaces – i både Sverige och i Spanien. Vi har lokaler i Stockholm, Göteborg och Palma de Mallorca.

Med våra över 1000 kontor och 200 mötes- och konferensrum, lounger och caféer får ni access till ett system av satellitkontor – det underlättar arbetsdagen för er och för era kunder.

CONVENDUMSTANDARD

Vi strävar efter att skapa framtidens arbetsplats. Genom att vara i framkant av de senaste trenderna och innovationerna inom kontorsmiljöer och service kan vi erbjuda enastående lösningar som innebär en service av högsta klass – de håller CONVENDUMs standard helt enkelt.

Vårt mål är att göra våra kundföretag mer framgångsrika och vi arbetar för att identifiera de bästa lösningarna för företagen och deras anställdas arbetsdag.

VÅRA MEDARBETARE

Allt börjar med det personliga mötet. Personalen i våra receptioner kommer att få dina kollegor och besökare att känna sig varmt välkomna. God kommunikation är viktigt för oss och både gamla och nya kontakter får samma bemötande i världsklass på väg in till ert kontor.

Våra dedikerade medarbetare representerar ert varumärke, välkomnar alla besökare och sköter om era lokaler så att allting fungerar.

UNDERLEVERANTÖRER

En del av de tjänster vi erbjuder utförs med hjälp av underleverantörer. Vi väljer våra leverantörer med omsorg och prioriterar kvalitet, pålitlighet och långsiktiga samarbeten

Vi tar ansvar för att samtliga tjänster vi erbjuder utförs enligt samma höga standard.

KONTAKTA OSS

Låt CONVENDUM bli din kompletta kontorspartner och upplev skillnaden av vår premiumservice. Kontakta oss idag för att ta ditt företags arbetsmiljö till en ny nivå.

Ta kontakt idag och ta arbetsmiljön till en ny nivå

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

*” anger obligatoriska fält