Kontorshotell Norrmalm – hitta din kontorsplats

Marknaden för kontorslösningar har under de senaste åren utvecklats för att möta behoven hos dagens företag. Framförallt handlar det om en ökad efterfrågan på moderna och representativa kontorshotell med citynära lägen. På CONVENDUM är vi därför mycket glada över att kunna erbjuda framtidens kontorshotell på Norrmalm.

HYR KONTORSHOTELL PÅ NORRMALM

Det finns många anledningar till varför Kontorshotell Norrmalm utgör populära sökningar på internet. Många företag vill hyra kontorslokaler i Stockholm, och till stor del handlar det om det citynära lägen. På Norrmalm har du ett stort utbud av mat och nöjen, och bra kommunikationsmöjligheter via buss, tunnelbana och spårvagn.

Ett extra plus med stadsdelen är närheten till Stockholms centralstation. Därifrån finns många förbindelser – pendeltåg, Arlanda Express och Flygbussarna för att nämna några.

LÄS MER OM KONTORSHOTELL NORRMALM (STOCKHOLM)

Det centrala läget med närhet till restauranger, nöjen och kommunikationer är några av de faktorer som lockar företag till Norrmalm. Vi är därför glada över att erbjuda en modern och flexibel kontorslösning som tilltalar små, medelstora och stora företag. Vi erbjuder idag kontorshotell som kommer överträffa era förväntningar på Vasagatan 16 & Västra Järnvägsgatan 3 på Norrmalm i Stockholm.

COWORKING SPACE ERSÄTTER KONTORSHOTELL PÅ NORRMALM

Under de senaste åren har vi uppmärksammat hur nya beteenden omdefinierar ett kontor från kvadratmeter (m2) och fysisk närvaro till en mötes- och kommunikationsplattform. Vi är glada över att kunna erbjuda en attraktiv lösning som möter behoven hos både dagens och morgondagens medarbetare – Coworking spaces.

Våra efterfrågade Coworking spaces kombinerar premiumkontor med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, mötesrum, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms.

Läs också: CONVENDUM – framtidens kontor

FÖRDELARNA MED DITT MEDLEMSKAP

När du tecknar ett medlemskap hos oss får du tillgång till alla coworking spaces i Stockholm, Göteborg och Mallorca. Gemensamt är att alla är centralt belägna och är tillgängliga 24/7. Det gör att du själv kan styra över din tid på kontoret.

Bli medlem idag.

Vill du kunna arbeta fokuserat finns låsbara privata kontor. Alla våra kontor är fullt utrustade med stilfulla och funktionella möbler som skräddarsytts utifrån vars rum storlek och form. Unikt för våra kontor är att de inte har några långa uppsägningstider, vilket innebär att du kan utöka eller minska kontorsytan flexibelt.

SPARA PENGAR ÅT FÖRETAGET

Genom att flytta verksamheten till något av våra Coworking spaces slipper du även tänka på tids- och kostnadskrävande kringtjänster. Vi tar bland annat hand om reception, städning, Wi-Fi, skrivare och IT-support.

Visste du att ett företag i Stockholm i genomsnitt betalar mellan 10 000-20 000 kr i månaden per anställd i månadshyra? På CONVENDUM vill vi hjälpa er att spara några tusenlappar på ditt företags hyreskostnader.

YTOR SOM GYNNAR SAMMARBETEN

På CONVENDUM får ni möjligheten att utvecklas i en social- och professionell kontext. De gemensamma ytorna ger utrymme för att utbyta erfarenheter, skapa kontakter och inleda samarbeten med andra medlemmar. Även de dagliga frukostarna blir en naturlig plats för spontana möten och nätverkande.

INTRESSERAD AV EN VISNING?

Vi visar dig gärna vårt coworking space på Norrmalm, men även våra andra centralt belägna kontor. Kontakta oss så hjälper vi till att hitta ett upplägg som passar just er, oavsett om det innebär privata låsbara kontor eller en enklare lösning.

Vill du också uppleva fördelarna med våra moderna kontorslokaler på Norrmalm? Boka en visning via kontaktformuläret, ring oss på +46 (0)10 510 08 88, alternativt skicka e post till info@convendum.se.

Läs mer information och hitta även fler bilder på våra lediga kontorshotell på Norrmalm i våra sociala medier: Instagram, LinkedIn och Facebook.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev