Kontorshotell Norrmalm

Kontorshotell Norrmalm


Norrmalm är en attraktiv plats för kontorsetableringar. På CONVENDUM är vi därför glada över att kunna erbjuda en modern och flexibel lösning som på sikt kommer att ersätta kontorshotell på Norrmalm och andra platser.

Hyr kontorshotell på Norrmalm

Det finns många anledningar till varför företag väljer att etablera sig på Norrmalm. Till stor del handlar det däremot om det citynära läget som bjuder på närhet till det mesta. Förutom ett stort utbud av mat och nöjen hittar du här goda kommunikationsmöjligheter via buss, tunnelbana och spårvagn.

Något annat som många brukar peka ut som fördelaktigt med denna stadsdel är närheten till Stockholms centralstation med alla dess förbindelser – pendeltåg, Arlanda Express och Flygbussarna för att bara nämna några.

Den centrala placeringen och närheten till såväl restauranger, nöjen och kommunikationer är några av de faktorer som lockar företag till Norrmalm. Vi är därför glada över att erbjuda en modern och flexibel kontorslösning som tilltalar både små, medelstora och stora organisationer.

Coworking space ersätter kontorshotell på Norrmalm

Vi har uppmärksammat hur nya beteenden har omdefinierat kontoren under de senaste åren. Med anledning av detta är vi också glada över att kunna erbjuda en attraktiv lösning som möter behoven hos både dagens och morgondagens medarbetare – Coworking spaces.

Våra efterfrågade Coworking spaces kombinerar premiumkontor med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms.

Läs också: CONVENDUM – framtidens kontor

När du tecknar ett medlemskap hos oss får du tillgång till samtliga av våra Coworking spaces i Stockholm, Göteborg och Mallorca. Synonymt för dessa är att de återfinns i centrala affärsdistrikt, däribland Norrmalm m.fl. Som medlem har du access 24/7, vilket innebär en stor flexibilitet och möjlighet att själv styra över din tid på kontoret.

Vill du kunna arbeta fokuserat finns privata kontor som enbart kan nyttjas av din verksamhet. Alla våra kontor är fullt utrustade med funktionella och stilfulla möbler som skräddarsytts utifrån vars rum storlek och form. Unikt för våra kontor är att de inte har några långa uppsägningstider, vilket innebär att du kan utöka eller minska kontorsytan flexibelt.

Genom att flytta verksamheten till något av våra Coworking spaces slipper du även tänka på tids- och kostnadskrävande kringtjänster som reception, städning, Wi-Fi, skrivare och IT-support. Alla dessa är inkludera i medlemskapet.

När du flyttar verksamheten till CONVENDUM ges du möjligheten att utvecklas i en social- och professionell kontext. De gemensamma loungerna och coworkingytorna skapar naturliga incitament för att utbyta erfarenheter och inleda samarbeten med andra medlemmar. Även de dagliga frukostarna blir en naturlig plats för spontana möten och nätverkande.

Vill du också uppleva fördelarna med vår moderna kontorslösning? Boka en visning via kontaktformuläret, ring oss direkt på +46 (0)10 510 08 88 eller använd vår chattfunktion.

Du kan hitta fler bilder från våra kontorslokaler och information i våra sociala medier: Instagram, LinkedIn och Facebook.