Möte eller konferens i Stockholm och Göteborg

CONVENDUM erbjuder konferens med fullt utrustade mötes- och konferensrum i olika storlekar. Våra centrala lägen gör det enkelt för deltagarna att komma dit. Läs om och välj från CONVENDUMs coworking spaces, vi hjälper dig gärna med att planera ditt möte.

För ett större sammanträde i Stockholm rekommenderar vi vårt konferenscenter med konferensrum och mötesutrymmen på Fleminggatan 18 eller vårt flaggskepp på Vasagatan 16. I Göteborg har ni ett brett urval av utrymmen att välja mellan på Kungsportsavenyn 21. Vår personal finns på plats för att välkomna deltagare och hjälpa till med era behov beträffande mat och dryck.

Frågor? Kontakta oss!

Ove Hansson Coworking space
Ove Hansson
Chief Commercial Officer

Konferens Stockholm

I Stockholm finns CONVENDUM på flera adresser, alla i centrala lägen med mötes- och konferensrum i olika storlekar. Konferens hos CONVENDUM innebär ett fullutrustat mötes- eller konferensrum med allt ni behöver i form av teknik, mat och dryck.

Konferens Göteborg

Konferens hos CONVENDUM innebär ett fullutrustat mötesrum med allt ni behöver i form av teknik, mat och dryck. Det innebär även full service med hjälp från vår personal på plats med det som behövs för att göra ert möte så bra som möjligt.
Kontor Vasastan

Boka visning

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se