Konferens

Möte, Konferens och Event

Vad är viktigast för dig när du planerar din kommande konferens? Oavsett om du önskar förstklassig service, en exklusiv och inspirerande miljö eller toppmodern teknik har CONVENDUM den perfekta konferenslokalen för dig och ditt företag.

Vi erbjuder dig hjälp med allt från stans bästa, nybryggda kaffe och mat eller dryck, till det där lilla extra som gör konferensen minnesvärd och full av inspiration. Oavsett om ni är 5 eller 200 deltagare, har vi konferensanläggningar och lokaler för alla behov.

Tack vare det centrala läget kan vi erbjuda närhet till både hotell och restauranger. Vad passar väl bättre efter en lång konferensdag tillsammans, än att uppleva en fantastisk middag på någon närliggande restaurang?

Kontakta oss via formuläret här intill för att ta del av våra paket och få en offert utifrån dina önskemål och behov!

Vad vi erbjuder

På flertalet adresser har vi samtalsrum för upp till 4 personer

Vi har mötesrum på alla våra adresser som rymmer upp till 18 personer

På fleratalet av våra adresser har vi seminarerum som rymmer upp till 42 personer

På några av våra adresser har vi en hörsal som rymmer upp till 200 personer

Vi har flera digitala studior för livesändningar och webbinarier

Vi har flera podcast-rum där du kan spela in utan att bli störd

Vi har flera ytor där du kan arrangera events för upp till 200 personer

På Strandvägen 1 har vi en biograf som rymmer 13 personer

Utöver dessa fördelar erbjuder CONVENDUM mycket mer. Kontakta oss för att veta mer

Adresser

Konferens Stockholm

I Stockholm finns CONVENDUM på flera adresser, alla i centrala lägen med mötes- och konferensrum i olika storlekar. Konferens hos CONVENDUM innebär ett fullutrustat mötes- eller konferensrum med allt ni behöver i form av teknik, mat och dryck.

Konferens Göteborg

Konferens hos CONVENDUM innebär ett fullutrustat mötesrum med allt ni behöver i form av teknik, mat och dryck. Det innebär även full service med hjälp från vår personal på plats med det som behövs för att göra ert möte så bra som möjligt.

MÖTEN ELLER KONFERENS I STOCKHOLM OCH GÖTEBORG

CONVENDUM erbjuder fullt utrustade mötes- och konferensrum i olika storlekar. Våra centrala lägen gör det enkelt för dina deltagare att medverka, tack vare närheten till såväl hotell som kollektivtrafik.

PLANERAR DU EN KONFERENS FÖR HELA FÖRETAGET?

Är ni en större grupp som vill hålla er konferens i Stockholm rekommenderar vi vårt konferenscenter med konferensrum och mötesutrymmen på Fleminggatan 18, eller i vårt flaggskepp på Vasagatan 16.

I Göteborg får du ett brett urval av utrymmen att välja mellan på Kungsportsavenyn 21. Vår personal finns på plats för att välkomna deltagare och hjälpa dig som arrangör beträffande mat och dryck.

Vi erbjuder:

Ellen Lindvall

Professionell service och personal

Vår personal finns på plats från första stund att välkomna dina deltagare till konferensen. Våra professionella medarbetare skapar garanterat en välkomnande känsla tillsammans med ett fantastiskt första intryck.

Coworking gemenskap

God mat/dryck till lunch eller middag

Spara tid och energi genom att låta vår trevliga och professionella personal hjälpa till med catering och service under din konferens, enligt överenskommelse. Oavsett om du vill erbjuda stans godaste kopp kaffe, färskt fikabröd eller en god lunch, så hjälper vi dig.

Coworking space stockholm

Exklusiva och inspirerande miljöer

Vi har format våra utrymmen för att du som vistas där ska känna dig bekväm och inspirerad. Det ska vara självklart att bjuda in kollegor, samarbetspartners och kunder för att hålla möten och sammankomster utan att behöva tänka på lokalerna. Det ska bara fungera.

Modern teknik med projektor

Samtliga av våra konferenslokaler hyrs ut tillsammans med modern och lättanvänd utrustning. Behöver du hjälp med förberedelserna bistår vår personal givetvis med sin service under hela konferensen.

Kontor Vasastan

Ergonomiska designmöbler

Med designinredning från en egen kollektion som CONVENDUM tillsammans med Ragnars har tagit fram, får du en bekväm konferens. Ergonomiska sittmöbler och utrymmen skapar plats för att andas och tänka fritt. Självklart med all teknik som kan tänkas behövas uppsatt och fungerande vid ankomst.

flexibel kontor lösning

Hjälp med planering av aktiviteter

Utöver att finnas på plats under din konferens, eller att se till att du hittar rätt lokal bland våra konferensanläggningar, hjälper vi dig med det där lilla extra. Vill du kunna erbjuda dina kollegor aktiviteter för att stärka sammanhållningen, kan vi hjälpa dig att hitta rätt aktivitet i området för dig och ditt sällskap.

Mötesrum Kungsholmen

Individuella eller färdiga konferenspaket

CONVENDUM erbjuder dig flera färdiga konferenspaket, eller individuella paket skräddarsydda efter dina önskemål. Allt från hel- och halvdagskonferenser, till konferens med middag och övernattning.

Planerar du en stor konferens med flera hundra deltagare, eller en mindre grupp? Kontakta oss för ytterligare information om våra lokaler eller för att få en offert. Du når oss per telefon på +46 (0)10 510 08 88 eller via formuläret här på sidan.

BOKA NÄSTA KONFERENS MED CONVENDUM

Med ett stort utbud av lokaler runt om i Stockholm och Göteborg, är det enkelt att anordna din konferens tillsammans med oss på CONVENDUM. Våra rådgivare säkrar att ni hamnar i ett rum som passar era behov, oavsett antalet deltagare.

Nedan kan du läsa mer om våra konferensanläggningar i Stockholm och Göteborg:

Endagskonferens i Stockholm

KONFERENSLOKALER I STOCKHOLM

Kungsgatan 9

CONVENDUM Kungsgatan 9 ligger på en av Stockholms mest välkända gator med närhet till allt. Här finns flera praktiska och toppmoderna mötesrum i olika storlekar och även rymliga seminarie- och konferensrum med generöst ljusinsläpp. Det stora konferensrummet har två stora skärmar med tillhörande projektorer och tar upp till 110 personer. Flaggskeppet CONVENDUM Kungsgatan 9 är CONVENDUMs största Coworking space hittills.

Birger Jarlsgatan 57, Spårvagnshallarna

I de ikoniska Spårvagnshallarna på Birger Jarlsgatan 57 hittar ni CONVENDUM. Precis på gränsen till Vasastan och Östermalm är det här kontoret perfekt positionerat för er som vill ha möten eller konferens nära pulsen från city. På entréplan hittar ni vårt unika cafékoncept CONVENDUM Coffee. I fastighetens entré möts ni av en storslagen lounge, anslutning till loungen finns mötesrum för sällskap i olika storlekar och en stor hörsal för ca. 110 deltagare.

NYBROGATAN 17

På Nybrogatan 17 i Stockholm hittar du flertalet mötes- och konferenslokaler i det nyrenoverade Astoriahuset. I huset bjuds du in till ljusa och fräscha lokaler med stora fönster, modern teknik och en härlig lounge. Här kan du genomföra möten och konferenser på en av de bästa adresserna i Stockholm, med bara några minuters promenad till Nybroplan, Birger Jarlsgatan och Strandvägen. Utanför mötesrummen hittar du en lounge för fika, möten eller nätverkande.

Vegagatan 14

Vid Odenplan i centrala Stockholm hittar ni CONVENDUM på Vegagatan 14. Här erbjuds flertalet mötes- och konferenslokaler för både stora och små möten. I huset bjuds man in till ljusa och fräscha lokaler med fönster ut mot pulsen på Odenplan, det erbjuds även modern teknik och en härlig lounge. Utanför mötesrummen hittar ni en lounge för så väl möten och jobb, och är ni sugna på en kopp kaffe erbjuder vår barista riktigt gott premiumkaffe nere i vårt café CONVENDUM Coffee.

BIBLIOTEKSGATAN 29

Välkommen till ett förstklassigt konferens- och kontorshotell på en av de bästa platserna i Stockholm. På Biblioteksgatan 29 erbjuder CONVENDUM flera mötes- och konferensrum för upp till 80 personer, med den senaste tekniken. Strax utanför entrén till Biblioteksgatan 29 ligger Stureplan, omgiven av flera förstklassiga restauranger, butiker och andra sevärdheter. Denna bekväma miljö skapar en atmosfär som kombinerar både mötes- och arbetsliv i en naturlig miljö.

FLEMINGGATAN 18

I Trygg-Hansa-huset på Kungsholmen hittar du numera CONVENDUM. Omgiven av natur, parker och närhet till vattnet, kommer du in i en oas med ett vattenfall på entréplan, som landar i en av våra lounger. I huset hittar du en stor lounge, en mäktig hörsal för flera hundra personer och mycket mer. Dessutom finns Stockholms Centralstation på gångavstånd, vilket ökar tillgängligheten ytterligare.

Samuel Daneberg

GÄVLEGATAN 16

I stadsdelen Hagastaden hittar du CONVENDUM på Gävlegatan 16. Här har CONVENDUM öppnat ett coworking space fördelat på sju våningsplan, med flexibla kontorslösningar och mötesrum. Här får du närhet till både pendeln och bussar, och i direkt anslutning till bland annat Nobis Hotel erbjuds förstklassigt hotell, restaurang och bar.

KATARINAVÄGEN 15

I det ikoniska Glashuset på Södermalm i Stockholm, bara några minuters promenad från Slussens buss- och tunnelbanestation, hittar du CONVENDUM. Här erbjuds flertalet mötesrum i olika storlekar, alla med den senaste designen och tekniken. Du hittar också vår stora hörsal för upp till 74 personer, och som alltid får du högklassig service och många härliga alternativ när det gäller mat och dryck.

Konferens Norrmalm - detaljbild

STRANDVÄGEN 1

Med Östermalm runt hörnet och Stockholms Centralstation bara ett stenkast bort, hittar du CONVENDUMs kanske mest unika enhet. Varje konferensrum har sin egen stil, där några är sofistikerade medan andra har mer karaktär.

Hos oss på Strandvägen 1 kommer du bli inspirerad. Väljer du ett av de mer dramatiska rummen för din konferens, skapas ett unikt möte som sent kommer att glömmas. Vi erbjuder full service, vilket innebär att vår personal finns på plats för att välkomna dina deltagare när de anländer. Är du även i behov av mat och dryck hjälper vi gärna till.

VASAGATAN 16

I hjärtat av Stockholms CBD, Central Business District, precis intill Centralstationen och cirka 15 minuters promenad från mysiga Gamla Stan, ligger CONVENDUMs flaggskepp på Vasagatan 16.

Här erbjuder vi ett stort antal toppmoderna mötes-och konferensrum i olika storlekar. Du finner allt från de minsta mötesrummen som rymmer två personer, till utrymme för upp till 150 personer i vår vackra lounge och vinterträdgård. Här erbjuder vi även möjligheter till mingel, utställningar och andra events.

VÄSTRA JÄRNVÄGSGATAN 3

Mitt emot centralstationen finner du CONVENDUMs lokal på Västra Järnvägsgatan 3. Ett toppmodernt coworking space med moderna mötesrum och en avslappnad miljö med service i absolut toppklass.

KONFERENSLOKALER I GÖTEBORG

KUNGSPORTSAVENYN 21

Du är varmt välkommen till CONVENDUMs coworking/conference center mitt på Avenyn och stans absolut bästa adress. Här har du närhet till trevliga restauranger, shopping, flygbussar och centralstationen. Vårt coworking space på Kungsportsavenyn 21 har ett perfekt läge som gör det smidigt för dig och dina gäster att ta er till välrenommerade restauranger och roliga aktiviteter.

I Göteborg erbjuder vi ett brett urval av mötes- och konferenslokaler i olika storlekar, med alternativ för alla grupper. Bjud in dina deltagare till en härlig konferens, stora föreläsningar, mindre möten eller andra sorters sammankomster. För större konferenser finns en hörsal med plats för över 100 personer i biosittning.

CONVENDUM i Göteborg är miljöcertifierade genom Svensk Miljöbas. Dessutom vann CONVENDUM i Göteborg priset Bästa dagkonferensanläggning på SSQ Award 2018 och 2019.

Vanliga frågor och svar om konferens

conference

Vad innebär en konferens?

En konferens innebär att en grupp människor samlas och fördjupar sig rörande ett visst ämne. Vanligtvis är deltagarna på en konferens sammanlänkade i form av att de kommer från samma, eller liknande organisationer.

Håller du på att planera nästa konferens? Kontakta oss för mer information.

Vad gör man på en konferens?

På en konferens samlas flera personer, ofta från samma organisation, för att ta del av information och delta i diskussioner rörande ett gemensamt ämne. En konferens kan även innebära en presentation av ny information eller ett projekt, och bidrar ofta till ökad gemenskap för företag med kontor på olika orter.

Vad är skillnaden mellan konferens och kongress?

En kongress är ofta mer formell och storslagen än en konferens. Till kongressen hör ofta en bankett eller högtidlig middag, och kongressen pågår i regel under flera dagar.

KONTAKTA OSS IDAG

Kontorsplats Stockholm city

Du är alltid varmt välkommen att boka visning av våra lediga lokaler. Fyll i formuläret, ring oss på telefon +46 (0) 10 510 08 88, eller skicka e-post till info@convendum.se. Du är självklart även välkommen att kontakta oss för hjälp och information genom vår chattfunktion här på sidan.

Hitta information och sök efter fler bilder från våra kontor i Stockholm eller övriga locations i Sverige och på Mallorca i våra sociala medier: InstagramLinkedIn och Facebook.

Hitta alla våra locations här.

 

 

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev