Lediga kontor i Danderyd

I en av de nybyggda fastigheterna vid Danderyds centrum öppnar vi på CONVENDUM upp ett av vårt största Coworking space hittills. Med förstklassigt läge i centrum har du närhet till både nytta och nöje.

Här hittar du såväl tunnelbana som ett stort och varierat utbud av restauranger, butiker och andra verksamheter. Lägg sedan till en imponerande takterrass på hela 800 kvadratmeter med sol från morgon till kväll och du får en trivsam arbetsplats som inte liknar något annat.

Tack vare sitt goda läge erbjuder också Danderyd närhet till det mesta. Till centrala Stockholm tar du dig på under 15 minuter med tunnelbana samtidigt som bussförbindelserna gör det enkelt att ta sig till både Arlanda- och Bromma flygplats. Något som också är unikt för denna stadsdel är närheten till E4:an.

Etablera dig i Danderyd och ta del av alla dessa bekvämligheter du också.

 

Därför bör du välja CONVENDUM

Det finns många fördelar med att flytta verksamheten till vårt Coworking space på Golfvägen 8. Nedan har vi samlat några av dem:

Kontor i varierande storlekar 

Hos oss hittar du moderna premiumkontor i varierande storlekar, från litet till stort. Oavsett hur dina behov ser ut kan vi således hjälpa dig med en lösning som passar just din verksamhet. Flexibla hyresavtal gör det dessutom möjligt att utöka eller minska kontorsytan i takt med att förutsättningarna förändras.

Exklusiva designmöbler

Synonymt för samtliga av våra kontor är att de är fullutrustade med exklusiva och ergonomiska designmöbler. Vi har själva tagit fram en möbelkollektion som skräddarsys för att passa var kontors storlek och form.

I kontoren återfinns bl.a. höj- och sänkbara skrivbord samt ergonomiska stolar och smarta förvaringslösningar. På så sätt får du och dina medarbetare högsta möjliga funktion och estetik.

Tillgång till mötesrum

Om det uppstår ett behov av att genomföra möten finns också flertalet mötes- och konferensrum i varierande storlekar att tillgå. Mötesrummen återfinns såklart i anslutning till kontoren och är försedda med samma exklusiva möblemang. De är också utrustade med den senaste tekniken.

Inredning i vårt kontor i Danderyd

Service i världsklass

Vårt kontor är bemannat mellan 08–17 under samtliga vardagar. Vår kompetenta och tillmötesgående personal ser till att du slipper tänka på tids- och kostnadskrävande kringtjänster som reception, städning, IT-support och liknande.

Community 

Genom att flytta verksamheten till vårt Coworking space blir du också en del av en professionell community. Dagliga frukostar och veckovisa after works blir naturliga tillfällen att utvecklas i en social- och professionell kontext. Tillfällen då du kan utbyta erfarenheter med andra medlemmar samtidigt som nya affärs- och samarbetsmöjligheter uppstår.

Våra moderna lösningar är ett attraktivt val för både små, medelstora och stora organisationer som önskar att hyra kontor i Danderyd. Boka gärna en visning redan idag eller kontakta oss så berättar vi mer.