Fler storbolag väljer CONVENDUM

CONVENDUM har sedan starten erbjudit kundföretagen flexibla och effektiva kontorslösningar med hög servicekvalitet och har gått från Coworking till Office as a Service (OaaS), fullservice kontor för både små och stora företag. Nyligen lanserade CONVENDUM flera produkter för storbolag som är kostnadseffektiva och anpassningsbara helt eller delvis efter bolagens egna önskemål. I lanseringen av produkter för storbolag ingår Office Management, Big Office och Grand Office som lockar några av landets främsta bolag.

CONVENDUM erbjuder storbolag tillgång till flexibla kontorsytor som kan anpassas både i design och funktion, och som kan förstärkas med CONVENDUMs välrenommerade drift- och servicekoncept. Som kund hos CONVENDUM erbjuds storbolagens bland annat att hyra kontorslokaler mellan 1000 och 6000 kvadratmeter med avtalstider från 12 månader och uppåt. Dessutom får medarbetare hos bolagen ett medlemskap hos CONVENDUM på köpet, vilket ger dem tillträde till samtliga av de 20 anläggningarna i Stockholm, Göteborg och Palma och övriga tillhörande kringtjänster som ingår.

— Vi på CONVENDUM har sedan starten hjälpt bolag att växa och vi kan i många fall vara mer anpassningsbara mot våra kunder än traditionella uthyrare eftersom vi har så många olika adresser och fastigheter att erbjuda, samtidigt som vi tillskapat en mängd kringtjänster och mervärden för bolagen och deras anställda, säger Håkan Jeppsson, VD och grundare CONVENDUM.

CONVENDUM Big Office lockar ledande bolag
CONVENDUMs olika Big Office-lösningar lockar några av världens ledande tech succéer som svenska Klarna och Spotify. Inom kort flyttar internationella marknadsledaren ABAX in på CONVENDUMs center på Fleminggatan 18 på Kungsholmen.

— Vi föll direkt för CONVENDUMs koncept med ett kontor som är vårt egna, men att vi fortfarande har tillgång till bemannad reception, loungedelar och full service. Det befriar oss från arbetet kring att själva förhandla olika avtal kopplat till kontoret och möjliggör total fokusering på vår kärnverksamhet. Den proaktiva och professionella inställningen vi mött genom CONVENDUMs team gör det enkelt för oss att skapa en dynamisk och framgångsrik arbetsmiljö som passar för vårt växande bolag, säger Marica Nilsson, Office Manager ABAX.

CONVENDUMs helhetslösning för bolagskontor och arbetsmiljö
När bolag hyr in sig hos CONVENDUM inkluderas alltid en mängd kringtjänster som gör arbetsdagen lättare och mer smidig för bolaget i stort, men också för den enskilda medarbetaren. Marica Nilsson, Office Manager ABAX menar att som bolag enbart ta med sig sina egna personliga tillhörigheter och flytta in i ett nyckelfärdigt kontor och ett tillgängligt serviceteam på plats underlättar de dagliga kontorssysslorna och gör att bolag kan fokusera på sin kärnverksamhet.

— Flexibiliteten i att kunna utöka våra utrymmen utan att behöva byta kontor är en stor fördel, att även de moderna och fräscha lokalerna och möblerna passar in i vårt koncept är ett stort plus. Ett betydande mervärde för oss är att det erbjuds daglig frukost, afterwork och ett litet gym på plats till alla våra anställda. För oss, som företag som värnar om våra anställda och strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare, är dessa förmåner av stor vikt och uppskattas högt. Även närheten till centralstationen och Arlanda Express var avgörande, så även våra europeiska medarbetare lätt kan ta sig till kontoret, säger Marica Nilsson.

CONVENDUM erbjuder fler tjänster för större bolag
CONVENDUM går från att vara en coworking-aktör till en fullservice-aktör inom kontor, kallat Office as a Service (OaaS) med fokus på privata kontor för större bolag. Kontorsprodukterna Big Office och Grand Office anpassas helt eller delvis efter kundens behov, Office Management hanterar kontorsdriften i kundens lokaler, Enterprise Membership ger flexibelt arbete i CONVENDUMs lokaler och Enterprise Consulting ger kostnadsfri rådgivning om effektivt kontorsutnyttjande och att skapa en attraktiv arbetsplats och samtidigt minska kostnader.

Läs mer om CONVENDUMs olika Big Office-lösningar här.

Om CONVENDUM
CONVENDUM erbjuder moderna och efterfrågade kontorslösningar för små och stora företag. CONVENDUMs erbjudande sträcker sig från Coworking, Private Office, Grand Office, Big Office, Exclusive Office, Enterprise Membership till Office Management. Gemensamt för de olika produkterna är premiumkontor I kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounger, konferenscenter, café, gym, musikstudios och showrooms.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev