A happy place to work — Anna

Anna Snickars är HR-ansvarig och Regional Manager på CONVENDUM. Hennes resa började för fem år sedan som bland annat platschef på Katarinavägen 15. Idag är hon närvarande på alla CONVENDUMs adresser för daglig kontakt med personalen. Med närvaro och mänsklig kontakt i fokus är målet att skapa långsiktiga och hälsosamma relationer med medarbetarna. 

Berätta om dig själv, vem är du?
Jag heter Anna Snickars och är en medmänniska. Tror på hjälpandet i det lilla och det stora. Att se människan helt enkelt!

Hur ser din CONVENDUM resa ut och hur länge har du arbetat här?
Är inne på mitt femte år på CONVENDUM. Jag började min resa som bland annat platschef på CONVENDUM Katarinavägen 15 på Södermalm i Stockholm- Efter två år blev jag tillfrågad att ansvara för Onboarding & Training utöver min ordinarie tjänst. I dag är jag Regionschef för sju av våra enheter och HR-ansvarig för bolaget.

Vad innebär din roll som Regional Manager och HR Manager?
Båda rollerna går mycket ihop skulle jag säga. Handlar mycket om att se människan och skapa förutsättningar för att hen ska utvecklas och må bra. Viktigaste för mig i min Regional Manager tjänst är att coacha platschefer i sin roll men även privat. Jag tror på helheten. Hur du mår privat påverkar ditt arbete och omvänt.  I min roll som HR-ansvarig jobbar jag mycket med närvaro, jag vill att alla våra medarbetare ska känna att det är lätt att få till ett samtal med mig. Mitt mål är att skapa långsiktiga och hälsosamma relationer med våra medarbetare. När jag är närvarande på våra enheter kan jag snappa upp saker som måste tas tag i för att hålla vår positiva energi.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut?
Varje morgon startar med en kort ”check-in” med ledningsgruppen, där vi lyfter vad som sticker ut och om någon behöver hjälp med något. Efter det så åker jag till någon av våra enheter och startar upp, är synlig. Har avstämning med någon av mina magiska platschefer på deras enhet, intervjuer ,ledningsgruppsmöte, coaching samtal, möte med mitt närmsta team som består av Sam och Philip som är Region Managers och Layana som är Quality Manager. Vi arbetar tätt ihop med allt som har med driften, service och medarbetarna att göra.

Varför trivs du på jobbet?
Jag trivs så himla bra för att jag får vara mig själv och att jag får chansen att påverka med min medmänsklighet, jag får chans att göra skillnad. Det handlar också såklart mycket om att jag i min tur har en bra ledare som ger mig frihet under ansvar och låter mig vara mitt bästa. Det är jätteviktigt för mig att min arbetsplatskultur går hand i hand med vad jag själv står för. CONVENDUMs kultur är väldigt fin och mänsklig, medarbetarna har hjärtat på rätt ställe. Nummer 1 i min rekrytering är att personen har hjärtat på rätt ställe.

Avslutningsvis, är det något du vill tillägga? 
Jag jobbar mycket med tacksamhet och positiv energi i våra team. Att ta ansvar för sin egen energi och reflektera över vad den gör med dig och dina människor runt omkring. Direkt feedback är en annan hjärtefråga. Vänta aldrig med att reda ut känslor och tankar kopplat till att ta ansvar för sin energi. Oftast baseras negativ energi på missförstånd.

Läs mer om CONVENDUMs olika Big Office-lösningar här.

Om CONVENDUM
CONVENDUM erbjuder moderna och efterfrågade kontorslösningar för små och stora företag. CONVENDUMs erbjudande sträcker sig från Coworking, Private Office, Grand Office, Big Office, Exclusive Office, Enterprise Membership till Office Management. Gemensamt för de olika produkterna är premiumkontor I kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounger, konferenscenter, café, gym, musikstudios och showrooms.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev