Office Management från CONVENDUM skapar tid för bättre affärer

Med en gedigen erfarenhet inom kontorsservice har CONVENDUM lyssnat på intressenternas behov och skapat en Office Management-produkt som är skräddarsydd för att tillgodose kraven på en effektiv och trivsam arbetsmiljö. Ett framstående exempel är samarbetet med Klarna, där CONVENDUM tagit över den operativa kontorsdriften och levererar enastående service till Klarnas personal, vilket möjliggör att Klarna kan fokusera fullt ut på sin kärnverksamhet.

CONVENDUM har klivit in på Office Management marknaden och tar på allvar upp jakten som kontorsoperatör med sin Office Management-produkt. Sedan i höstas erbjuder CONVENDUM sina tjänster företag som sitter i egna lokaler.

— CONVENDUMs Office Management är en premiumtjänst och håller hög ambitions- och hög servicenivå. Vi gör det vi gör på våra egna enheter, men nu även på plats hos företag, säger Oscar Limbäck, COO på CONVENDUM.

Intressenternas behov har skapat CONVENDUM Office Management
CONVENDUM, med sin fleråriga erfarenhet inom kontorsservice, vet hur ett kontor ska skötas. Faktum är att produkten Office Management har sitt ursprung från intressenter till CONVENDUM som uppskattat bemötandet och servicen från CONVENDUM men själva inte har haft möjlighet att lämna sina egna befintliga lokaler.

— Efterfrågan på en Office Management-produkt blev så pass stor att vi kände oss manade att bemöta intressent från marknaden. Vi ser att Office Management-produkten är här för att stanna och är en del av vårt Office as a Service-koncept där vi lägger vikten vid servicen och kontoret som mötesplats, avslutar Oscar Limbäck.

CONVENDUMs Office Management kund Klarna
Sedan i höstas har CONVENDUM tagit över den operationella kontorsdriften på Klarnas huvudkontor på Sveavägen 46 i Stockholm. CONVENDUMs personal skapar en attraktiv och trivsam arbetsplats för Klarnas anställda och idag har Klarna bland annat fått en ökad servicenivå och ett större frukostutbud. Utöver att skapa en trivsam arbetsmiljö möjliggör CONVENDUM Office Management för bättre affärer för Klarna när fokus kan läggas på sin kärnverksamhet medan CONVENDUM sköter alla servicetjänster på kontoret som inte har med verksamheten att göra.

Några av tjänsterna som ingår i CONVENDUMs Office Management-produkt:

 • Kontorsbemanning
 • Mötes- och konferensrumshantering
 • Mat- och dryckestjänster
 • Kontorsstöd och underhåll
 • Reception och besökarhantering
 • Evenemangstjänster
 • Städning
 • IT- och skrivartjänster
 • Hantering av post och paket
 • Avfallshantering
 • Växtskötsel
 • Säkerhetslösningar
 • Brandövervakning och säkerhet

Om CONVENDUM
CONVENDUM erbjuder moderna och efterfrågade kontorslösningar för små och stora företag. CONVENDUMs erbjudande sträcker sig från Coworking, Private Office, Grand Office, Big Office, Exclusive Office, Enterprise Membership till Office Management. Gemensamt för de olika produkterna är premiumkontor I kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounger, konferenscenter, café, gym, musikstudios och showrooms.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev