5 saker som kännetecknar en bra arbetsplats

Många av oss spenderar majoriteten av sina dagar på jobbet. Då är det viktigt att du trivs med ditt arbete, både med kollegor och miljön. Här delar vi med oss av fem saker som kännetecknar en bra arbetsplats. 

Viktiga faktorer på arbetsplatsen 

Det finns såklart många faktorer som är avgörande för att man ska trivas på jobbet. Här har vi samlat några av dem:  

1. Möjligheten att styra över sin tid

En genomgående trend är att allt fler anställda efterfrågar en ökad flexibilitet i arbetslivet, det vill säga möjligheten att styra över sin egen tid. När ni flyttar er verksamhet till något av våra Coworking spaces får du och dina kollegor tillgång till kontoret dygnet runt. 

Något annat som är utmärkande för vårt medlemskap är att ni får access till alla enheter i StockholmGöteborg och Mallorca. Alltså får ni bra förutsättningar för ett flexiblare arbetsliv.  

2. Ergonomiska möbler

När man sitter ner större delen av dagen är det viktigt att tänka på ergonomin. På CONVENDUM är alla kontor inredda med skräddarsydda möblemang som erbjuder bästa möjliga design och ergonomi.  

Vi har själva tagit fram en möbelkollektion som innehåller höj- och sänkbara skrivbord och ergonomiska kontorsstolar. Utöver detta är våra kontor också utrustade med smarta förvaringslösningar.  

Läs också: CONVENDUM – framtidens kontor 

3. Ett aktivitetsbaserat arbetssätt

Trenden på kontorsmarknaden är tydlig – det aktivitetsbaserade arbetssättet fortsätter öka i popularitet och spås vara framtidens sätt att arbeta.   

Grunden för detta sätt att arbeta är att kontoret delas in i olika zoner, där alla zoner har en särskild funktion. Alltså kan du röra dig fritt mellan zonerna beroende på vad som passar för stunden.   

Läs mer om fördelarna med ett aktivitetsbaserat kontor

4. Sociala ytor och möten mellan människor

För att skapa en trivsam arbetsplats gäller det att lägga fokus på kontorets sociala ytor. Det är där du och dina medarbetare kan mötas och koppla av. Därför lägger vi på CONVENDUM också stor vikt vid att skapa trivsamma öppna coworkingytor och lounger. 

Våra gemensamma ytor delar du med andra medlemmar, vilket skapar et naturlig plats att utveckla ditt sociala och professionella nätverk. Våra dagliga frukostar och veckovisa after works blir naturliga tillfällen att utbyta erfarenheter och inleda nya samarbeten.  

5. Service och kringtjänster

Något som många företag upplever som tidskrävande är att sköta kringtjänster, det vill säga tid som istället kan användas för att fokusera på det som är viktigast – kärnverksamheten.   

För att du ska slippa tänka på det erbjuder vi på CONVENDUM förstklassig service. Alla kringtjänster är inkluderade i medlemskapet. Du slipper alltså fokusera på tids- och kostnadskrävande uppgifter som städning, reception, Wi-Fi, skrivare, IT-support och liknande.  

Flytta verksamheten till CONVENDUM 

CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces i centrala affärsdistrikt. Gemensamt för våra enheter är att de kombinerar premiumkontor med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms. 

Upplev fördelarna med att flytta verksamheten till CONVENDUMBoka en visning via kontaktformuläret, ring oss direkt på +46 (0)10 510 08 88 eller använd vår chattfunktion. Välkommen till framtidens kontor! 

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev