CONVENDUM – framtidens kontor

Framtidens kontor är aktivitetsbaserade. Genom att flytta verksamheten till något av våra coworking spaces kan du ta del av framtidens kontor redan nu. Här berättar vi mer om fördelarna med det aktivitetsbaserade arbetssättet.  

Morgondagens arbetsplats är aktivitetsbaserad

Tack vare teknikutveckling är vi inte längre bundna till en specifik plats. Vi kan jobba var som helst. Något som har medfört att vi blivit mer mobila och därigenom börjat leta efter nya och effektivare arbetssätt.

Till detta hör att en ny generation just nu håller på att etablera sig på arbetsmarknaden. En generation som har vuxit upp med den smarta tekniken och som har nya sätt att se på arbetet.

För att skapa en bättre arbetsmiljö som tilltalar både dagens och morgondagens medarbetare, har därför allt fler företag börjat utforma kontor som stödjer ett mer agilt arbetssätt. Med andra ord ett arbetssätt där man inte är bunden till en specifik plats, utan istället kan röra sig fritt mellan olika miljöer.

Det är alltså detta man brukar kalla för aktivitetsbaserade kontor. Något som redan idag har börjat ta form, men som i framtiden kommer att vara norm för hur en arbetsplats ser ut.

Vad innebär ett aktivitetsbaserat kontor?

Det aktivitetsbaserade kontoret bygger på olika zoner med särskilda funktioner. De olika zonerna ska stödja medarbetare i deras dagliga uppgifter, oavsett om de har ett behov av att arbeta fokuserat, ta ett telefonsamtal eller möte.

Ett aktivitetsbaserat kontor innebär också möjligheten att välja vart du vill jobba. CONVENDUM finns i alla stadsdelar i Stockholm och har en global spridning som innebär att du kan välja plats utifrån behov. Du blir alltså inte låst vid en plats.

Zoner efter behov

Vanligtvis brukar man prata om tre olika zoner. Tysta avdelningar som främjar koncentrerat arbete. Mötesrum i olika storlekar som gör det möjligt att genomföra telefonsamtal och fysiska möten. Sist men inte minst brukar man prata om sociala avdelningar, vilka kan bestå av ett eller flera lunchrum, lounger eller fikarum.

En förutsättning för att det aktivitetsbaserade arbetssättet ska fungera är att medarbetare kan röra sig fritt mellan de olika zonerna. De ska själva kunna styra över sin tid och bestämma vilken av zonerna som bäst stödjer dem i arbetet.

Det finns många fördelar med att arbeta på detta sätt. En av dem är att man faktiskt nyttjar hela kontorsytan. Visste du exempelvis att över 50 procent av alla kontorsplatser oftast står tomma?

För att lära dig mer om detta flexibla och nya arbetssätt, rekommenderar vi dig att läsa vår tidigare artikel ”Fördelar med ett aktivitetsbaserat kontor”.

Flytta in i framtidens kontor redan idag

Om du vill flytta in i framtidens kontor och ta del av fördelarna med det aktivitetsbaserade arbetssättet redan idag, kan du med fördel flytta verksamheten till något av våra toppmoderna Coworking spaces.

Genom att teckna ett medlemskap hos oss får du tillgång till flertal Coworking spaces. Vi kombinerar premiumkontor med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms.

Du hittar våra kontor på attraktiva platser i Stockholm, Göteborg och Mallorca. Bekanta dig med de olika städerna och stadsdelarna genom att kolla in våra:

All-inclusive

Alla kontor är bemannade vardagar under kontorstid, men du har självklart 24h tillgänglighet. Som en del av vårt all-inclusive koncept får du även ta del av dagliga frukostar och veckovisa after works.

Genom att flytta verksamheten till något av våra Coworking spaces slipper du också tänka på tids- och kostnadskrävande kringtjänster. Hos oss ingår allt från daglig städning till reception, posthantering, Wi-Fi och allt annat du kan förvänta dig av en modern arbetsplats.

Ett medlemskap hos CONVENDUM innebär också att du kan utvecklas i en social- och professionell kontext. De dagliga frukostarna och öppna coworkingytorna ger dig en naturlig plattform att utbyta kunskap och erfarenhet med andra medlemmar, samtidigt som det uppstår affärs- och samarbetsmöjligheter.

Våra moderna kontor är en attraktiv lösning för dig som vill anamma det aktivitetsbaserade arbetssättet och arbeta i representativa miljöer. Boka en visning via kontaktformuläret, ring oss direkt på +46 (0)10 510 08 88 eller använd vår chattfunktion. Välkommen till framtidens kontor!

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev