COWORKING SPACE I GÖTEBORG

Välkommen till en nyckelfärdig arbetsplats med inbjudande lokaler och smidig service. Coworking hos CONVENDUM i Göteborg är öppen för både egenföretagare och bolag med flera anställda.

Ett medlemskap hos oss ger dig tillgång till samtliga gemensamma ytor, mötes- och konferensrum, kök, gym, WiFi, skrivare och annan teknik som du behöver på jobbet. CONVENDUMs Coworking space på Kungsportsavenyn 21 i Göteborg består av sju våningar inredda i sober design med ergonomiska möbler som skapar en inspirerande arbetsmiljö. Högst upp ligger en härlig takterrass med fantastisk utsikt över Avenyn.

Det finns möjlighet att hyra ett eller flera privata kontor om din verksamhet kräver ett eget rum. Med våra flexibla hyresavtal har du möjlighet att utöka eller minska kontorsytan snabbt, om företagets förutsättningar skulle förändras.

Vill du ta reda på mer om coworking hos oss i Göteborg? Läs mer.

Läs mer Läs mindre

Kungsportsavenyn 21

I det anrika kvarteret Valand ligger CONVENDUMs coworking space. CONVENDUMS coworking-hus på Kungsportsavenyn 21 består av sju våningar fyllda med kontor, coworkingytor samt mötes- och konferensrum. I bottenplan hittar ni…