COWORKING SPACE I GÖTEBORG

Välkommen till en nyckelfärdig arbetsplats med inbjudande lokaler och smidig service. Coworking hos CONVENDUM i Göteborg är öppen för både egenföretagare och bolag med flera anställda.

Ett medlemskap hos oss ger er tillgång till samtliga gemensamma ytor, mötes- och konferensrum, kök, gym, WiFi, skrivare och annan teknik som ni behöver på jobbet. CONVENDUMs Coworking space på Kungsportsavenyn 21 i Göteborg består av sju våningar inredda i sober design med ergonomiska möbler som skapar en inspirerande arbetsmiljö. Högst upp ligger en härlig takterrass med fantastisk utsikt över Avenyn.

Det finns möjlighet att hyra ett eller flera privata kontor om er verksamhet kräver ett eget rum. Med våra flexibla hyresavtal har ni möjlighet att utöka eller minska kontorsytan snabbt, om företagets förutsättningar skulle förändras.

Vill ni veta mer om vårt Coworking Space i Göteborg? Läs mer.

Läs mer Läs mindre

Frågor? Kontakta oss!

Ove Hansson Coworking space
Ove Hansson
Chief Commercial Officer

Stampgatan 14

Välkomna till ett förstklassigt kontor med all-inclusive tjänster! Vårt nya Coworking space kommer att leverera högklassiga och representativa mötes- och arbetsytor, självklart med den allra bästa personliga servicen. Utanför fastigheten…

Kungsportsavenyn 21

I det anrika kvarteret Valand ligger CONVENDUMs coworking space. CONVENDUMS coworking-hus på Kungsportsavenyn 21 består av sju våningar fyllda med kontor, coworkingytor samt mötes- och konferensrum. I bottenplan hittar ni…
Kontor Vasastan

Boka visning

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se