Lediga lokaler i Göteborg

Exklusiva lediga lokaler i centrala Göteborg blir allt svårare att hitta, och inte undra på det. Här i Lilla London finns ju Skandinaviens största hamn och smidiga transportmöjligheter till hela Sverige, våra grannländer och vidare ut i världen. Om du som så många andra företag vill etablera dig eller fortsätta växa i tillväxtregionen Göteborg kan våra lediga lokaler bli din språngbräda.

CONVENDUM i Göteborg ligger på Kungsportsavenyn, med andra ord så centralt det kan bli. Hos oss kan du välja ett medlemskap med möjlighet att boka mötesrum, och lägga till ett eller flera kontorsrum. Till våra kunder hör både stora etablerade bolag och små enmansföretag. Ett stort spektrum i ett levande community.

  • Coworking och egna kontor för företag i alla storlekar
  • Flexibla hyresavtal med kort bindningstid, växla enkelt upp eller ner i yta.
  • Fullservice med städning, IT-support, reception och mycket mer ingår
  • Internationell designinredning med ergonomisk utformning
  • Communitykänsla, veckovisa afterwork och dagliga frukostar
  • Intill spårvagnshållplats Valand, där många linjer passerar
  • Under 20 minuters promenad till Centralstationen
  • Boka visning genom kontaktformuläret

 

Lediga lokaler med centralt läge i Göteborg

På de sju våningarna i vårt Coworking space på Kungsportsavenyn 21 blandas coworking, mötesrum, privata kontorsrum och allt annat som behövs för smidiga arbetsdagar. Självklart välkomnas du och dina gäster av vår personal i receptionen, som även ser till att kaffe och te alltid finns redo för dig. Gym och garage hittar du i bottenplan och ovanpå huset finns en takterrass som du inte ska missa. Som medlem har du 24h tillgång till lokalerna med hjälp av ditt medlemskort och tillhörande kod.

Läget kan inte bli mer centralt, perfekt när du behöver uträtta ett snabbt ärende, ta dig till ett möte eller effektivisera dagen med minimala transporter.

 

Så fungerar coworking och privata kontor hos oss

Grunden i CONVENDUM-medlemskapet är coworking, alltså tillgång till alla de delade ytorna med lounge, avdelningar för mer fokuserat arbete, telefonrum, bokningsbara mötesrum och så vidare.

I medlemskapet ingår även fullservice, där vi tar hand om all administration som hör kontorslokaler till. Inte minst städning, IT-support, wifi, skrivare och posthantering. Vi ordnar till och med frukostar och after works för att främja nätverkande. Målet för oss är att våra medlemmar ska slippa fundera på sina lokaler, eftersom vi ser till att allt fungerar som det ska. Läs mer om vår coworking.

Till medlemskapet kan du lägga till ett eller flera låsbara kontor samt helt egna kontorsplan för just ditt företag, koncepten vi kallar private office och big office. Kontorsrum finns i många storlekar, från några kvadratmeter till hela våningsplan.

Alla CONVENDUMs avtal är utformade på ett sätt som gör det enkelt att växla upp eller ned på kort tid, för att på så sätt kunna möta ditt företags behov och anpassa dina löpande kostnader efter utvecklingen du möter. Bland annat har vi kort uppsägningstid som gör det enkelt att byta till mindre eller större kontorsrum.

 

Se våra lediga lokaler i centrala Göteborg

Ett härligt community och representativa lokaler skapar en inspirerande stämning som gör det lätt att få mycket gjort hos CONVENDUM i Göteborg. Missa inte att koppla av då och då på takterrassen, med strålande utsikt över Avenyn och massor av sol under sommarmånaderna. Vill du se vad vi pratar om med egna ögon? Använd kontaktformuläret för att boka en visning av våra lediga lokaler i centrala Göteborg.

CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces och Living i centrala affärsdistrikt. Vi erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms. Följ oss på Facebook, LinkedIn, Instagram och YouTube.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev